Tüp Bebek Günlüğümüz !

1130 olmusss degerimizz
Ayin 9:78
Ayin 11 :203
Ayin 15 : 1130

Tupculer hamile olanlar bi degerlerinizi yazinnn yaww :) catliyorm

maşllah maşllah allhım saglıkla gelştirsin inş bebişini ayh ne mutlu oluyorum böle haberlerinzi okudukça sanki içime mutluluk geliyor allh hep böle mutlu güzel haberler aldırsın hepimze doktoruna dedinmi cnmcım evde bayram havası şimdi

kocam yaptı evet
ne para vercem bi dünya bebek için evdeki bedava

kız durulife , gülden öldürürsünüz insanı, ay ne güldüm ya. ev tipi ha??
özlüyorum sık giremiorum ama , işte böle oluyo sonra takip etmeyince.
olsun bu transferin de hayırlara vesile olsun be kuzumm

İyi akşamlar kızlarrr

Feride şekerim degerin çokkkk güzel çıkmış tızzz ikiz gibi sanki y İNŞALLAH bi taşda iki kuş olurr nasılsın balımmm bulantılarında başlamıs yaaa hadi İNŞŞ bundn sonraki günlerin iyi geçer tatlımmm

Durucumm sen nsılsn iyilik melegiii bebişlerin battaniyelerine bayıldım tatlımmm hepsi çokk güzel İNŞŞŞ güzel güzel isinlerinide bulursun tatlımmm
i

iyiyim canım. isim araştırıyom netten.
sen napıyon canısı?

iyiyim canım, sıpalarla uğraşıyom şimdiden çok yaramazlar kıpır kıpır hiç durmuyolar. bende hürrem izliyom bi yandan da bebek isimlerine bakıyodum.

cok bekliyoruz biz onlar için olsun yapsınlr yaramazlıklarını tadını cıkart:))

mehtapcım sen nasılsın

kızlar iyi gceler herkese ben bugun fena yorgun hıssedıyorum bıraz dınleneyım.. zaten hepınız tv basındasınız bugun cok opuyorum sızlerı cok cok cok ve hepınızıe cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook tesekkur edıyorum rabbım ısteyen herkesı ama herkesı evlat sahıbı etsın ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

iyiyim canım. isim araştırıyom netten.
sen napıyon canısı?

İyiyim balımmm bugün eloşum geldi ablamlar yani annmelerdeydik bütün gün birazönce gittiler bende evime gelebildim yarın 7 ay,ı bitiyor bongucumun çok tatlı yaaa MAŞALLAH canım yaa seninkilerde bal gibi olucaklar inşş

Aminn tatlımm hadi dinlen tatlı hamişşşş

Balımmm bi gördüm spnra çıktın senigidi kaçakçı senii ansılsın tatlım ne yaptın bugün görüşmeler nasıls geçti neye karar verdin canımmm

canım diyetsyen randevum 9 daydı 10 bucuga kadar almadılar bende sinirlendim cıktım...
yasam kocu ve danısman bi ablayla görüştüm 11den 1 e kadar o iyiydi öncelikle iki evin bana agı geldiğini bu sorunların hep ordan basladıgını evleri ayırmamız gerektiğini dedi.. acıkcası korkuyorum ama yarın sabah kahvaltıyı evde hazırlayıp eşime canım cayı koydum bekliyorum hadi dicem yan tarafa gecmicem bakalım ne tepki vercek..bundan sonrada böyle yapıcam..yaşam kocum eger sen kararlı durursan en fazla 1 hafta üzülürsün sonra sana alısırlar dedi..
vel hasıl umarım ii olur hersey..eşine ben evimde mutluyum orda değilim sen istiyosan geceebilisin hatta annende buraya geleilir ama ben evimin kadını oldugumu hissetmek istiyorum gibigibi seyler söyle dedi bakalım sonum hayır olsun..önelikle bunları halledelim sana önce mutlu bi yuva kurup bebeği öle düşünelim dedi bunun gibi seyler konustuk işte

kız gülden ev tipi transfer oldu kocası yaptı
sen duaları eksik etme.

kocam yaptı evet
ne para vercem bi dünya bebek için evdeki bedava
hahahy çok güldüm muhabete bakk yaa

1130 olmusss degerimizz
Ayin 9:78
Ayin 11 :203
Ayin 15 : 1130

Tupculer hamile olanlar bi degerlerinizi yazinnn yaww :) catliyorm
maaşallah değerin çok güzel artmış kat kat katlanmışş...2 gün e kalmaz keseyi görürüsünüz hayırlısıylaa belki de keselerii inşaallah

hepinize ii geceler kızlar kendinize cok ii bakın arın yine kaçmaya calısırım hepiniz her ihtimale karşılık tam kadro burda olunuz lütfeeennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…