1130 olmusss degerimizz
Ayin 9:78
Ayin 11 :203
Ayin 15 : 1130
Tupculer hamile olanlar bi degerlerinizi yazinnn yaww :) catliyorm
Anamm allah razi olsunn cok sukurr kuzumm annesine kene gibi yapisti masllllahhhh) ay rabbim bi an one isteyenlere versinnnnn
kocam yaptı evet
ne para vercem bi dünya bebek için evdeki bedava
pufff kimse yok yaaa küstüm sizee
hoşgeldin canım. malum hürrem time.
1130 olmusss degerimizz
hmm evet doğru yaa(
valla ben 2 aydır tv dizi izleyemiyom unutmusum
sen napıyon canım iimisin
İyi akşamlar kızlarrr
Feride şekerim degerin çokkkk güzel çıkmış tızzz ikiz gibi sanki y İNŞALLAH bi taşda iki kuş olurrnasılsın balımmm bulantılarında başlamıs yaaa hadi İNŞŞ bundn sonraki günlerin iyi geçer tatlımmm
Durucumm sen nsılsn iyilik melegiiibebişlerin battaniyelerine bayıldım tatlımmm hepsi çokk güzel İNŞŞŞ güzel güzel isinlerinide bulursun tatlımmm
i
iyiyim canım, sıpalarla uğraşıyom şimdiden çok yaramazlar kıpır kıpır hiç durmuyolar. bende hürrem izliyom bi yandan da bebek isimlerine bakıyodum.
iyiyim canım. isim araştırıyom netten.
sen napıyon canısı?
cok bekliyoruz biz onlar için olsun yapsınlr yaramazlıklarını tadını cıkart:))
mehtapcım sen nasılsın
kızlar iyi gceler herkese ben bugun fena yorgun hıssedıyorum bıraz dınleneyım.. zaten hepınız tv basındasınız bugun cok opuyorum sızlerı cok cok cok ve hepınızıe cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook tesekkur edıyorum rabbım ısteyen herkesı ama herkesı evlat sahıbı etsın ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Balımmm bi gördüm spnra çıktın senigidi kaçakçı seniiansılsın tatlım ne yaptın bugün görüşmeler nasıls geçti neye karar verdin canımmm
kız gülden ev tipi transfer oldu kocası yaptı
sen duaları eksik etme.
dimi doğru sölüyosun daha dün bir bugün iki belirti beklememek lazım
canım sen yanlış anladın ben tedavide değilim dün ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıkınca yumurtalama günümdü ekşına bağladık dün gece bende dün gece için transfer oldum diyorum...doğal gebelik için uğraşıyorumda
hahahy çok güldüm muhabete bakk yaa
kocam yaptı evet
ne para vercem bi dünya bebek için evdeki bedava
maaşallah değerin çok güzel artmış kat kat katlanmışş...2 gün e kalmaz keseyi görürüsünüz hayırlısıylaa belki de keselerii inşaallah1130 olmusss degerimizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?