anammm 5 kisiymisiz pardonnnn azonce bitek mehtap vardiydi da:)))
ee napionuz canlar bi bakim dedim telden girdim.
mehtaba dedin diye üstüme alınmamışım kuzum ya
aysegulum memelerimin ucu fena aciyo kafayi yicem.
annenmler kaldırmıyor benı namaza yemege kalkıyom ona bıle cok dıyolarr....canım ben hep yatmadım, sadece iş güç yapmadım ağır kaldırmadım, yerine göre oturdum, uzandım. bizim mutfak aşağı katta mesela yemeklere indim, gün içinde de merdiven inip çıktım. transferimin 2. günü duş aldım ve stres eğitimi için 2 gün hastaneye gidip geldim tabi eşim götürdü getirdi. kendini çok kasma ama ilk 5-6 gün çok dikkat etmeni öneririm bu günlerde tutunma oluyomuş.
ayy işin zor kısmı kalmıs gercekten.bizim isimlerimiz hazır bebişlerı beklıyobu arada kızlar alışveriş falan tamamda en önemli şeyi unutuyorum hep isimlerini. eşimde kızmaya başladı artık karar verelim diyo.
ben biraz araştırayım diyom ama nedense hep boşluyom. biraz bakınayım bari. sizinde fikirlerinize açığım bana destek olun bu konuda.
tabikide korkulacak bişi değil sadece pişerken evi kokutuyo o kadar gerisi şifa niyetine inşallah..
ben 3 tüpte te ara ara yattım ara ara gezdim dışarı çıktığımda oldu abartmamak şartıyla bi çok şeyi yaptım ilk 5 gün dikkat et sonrasında normal hayatına dön ama diyorum ya abartmamak şartıyla...
bu arada 12 gün boyunca olmadı kızlar ben hamile değilim hiç bişi hissetmiyom diyen fatoşgül dün 130 bhcg ile geldi bu işler illa hissiyatla olmuyor kendi haline bırak canım..
canım öncelıkle senı tebrık ederım rbbım sağlıkla kucagına lamyı nasip etsın bebişini yada bebişlerını,ben korkarm öle agır kaldırmktqn ama artık dısar ı cıkmak istiyom benn
battaniyeleri merakla bekliyorum...
ve tabikide herşeyi yaz paylaş bende okumaktan zevk alıyorum
annelerimizi Allah başımızdan eksik etmesin..
en güzel kısmı işte buuuu isimlerr...
ben erkek konusunda hala kararsızım ama kız isminde kesin kararlıyım CEREN olcek..
selam şekerim yokhe soğan kürü yapıyo topik soğan koktu az önce içinve hoohhhh yaptı bize
canım bende yatan bırı hatta yerınde duarabılen bırı değilm :) aslna bakarsan hiç yatmadam sadece yumurtalar toplandğı gun yattım transfer oldu hiç yatmadım evın her ısını yaptım hatta 2.gunu ablama gttım yuruyerek geze geze :)bı assa bı yukarı yanı hele varya teste 1 gun kala bır balkon yıkamışım kı sorma 3 kova suyla :)
canım sagol cevaplar için canım benim merkezim istanbul cerrahi hastanesi tatlımm inşallah işe yarar tetlım
kızlar ya kv min bugün kuranı vardı oraya gittim hocanın eline kagıt yazdırmış bitane annesini babasının ruhuna falan diye sonunada ne yazdırsa begenirsiniz gelininin çocugu olmuyor onda dua edelim diye yerin dibine girdim yaa bide her gelen soruyo hee bu mu geliinin ahh canım çok da güzelmiş diye avazım cıktıgı kadar bagırmak istedim bi an yaaa
hamiş olmayasın kuzum adet oldun mu?
test yaptom cnm negatif adet olmadim.
test yaptom cnm negatif adet olmadim.
iyiyiz canım sen nasılsın
Bende iyiyim canım sağoll yarın iğne yazdırcam gene inşallah bi vukuat yaşamamElizim büyümüş maşallah annesi
niye canım ya sorun mu çıkarıyolar ne yazdırcan ki?
canım bizim hastane ilaç yazdırmak için dahi olsa 75 muayene ücreti alıyor. Bende devlete gittim yazmadı doktor buraya neden geldin dedi bana hibor kan sulandırıcı iğneyi hala kullanıyorum içinde 10 tane var hemen bitiyo. devlet yazmayınca bende evin yakınındaki özel hastaneye sordum yazarsanız kayıt açtırcam dedim fiyatı daha uygun çünkü orda muayenenin geçen sefer tamam yazarız dediler ama çok kalabalık bi doğum bölümü var tam 3 saat bekledim bi iğne için yarın napçam bilmiyorum
tuhh misal yaa yakin olsak verirdim beni.bi kutu artti.canım bizim hastane ilaç yazdırmak için dahi olsa 75 muayene ücreti alıyor. Bende devlete gittim yazmadı doktor buraya neden geldin dedi bana hibor kan sulandırıcı iğneyi hala kullanıyorum içinde 10 tane var hemen bitiyo. devlet yazmayınca bende evin yakınındaki özel hastaneye sordum yazarsanız kayıt açtırcam dedim fiyatı daha uygun çünkü orda muayenenin geçen sefer tamam yazarız dediler ama çok kalabalık bi doğum bölümü var tam 3 saat bekledim bi iğne için yarın napçam bilmiyorum
canım aile hekimine gitsene eşim yazabiliyo uzman olmasına gerek yok ki
idrar tesyi yaptim kizlar 5 gun gecti.heran olucak gibiyim tum belirtiler mevcut.tupten sonraki ilk adetim ya ondan ihtomal vermiom kizlarinda gecikmisti.
tuhh misal yaa yakin olsak verirdim beni.bi kutu artti.
istersen yollayadabilirim.
sağlık ocagı yazmadı bana doktordn kaynaklıydı ama SEN 25 30 LR KAR ETCEK SIYE BEN KENDIMI SIKINTIYA SOKAMAM dedi doktor bana bende devlette kadın doguma yazdırdım sağolsun yardımcı oldu doktr.buraya yenı tasındık ilkkez gıttgım sağlık ocagı aile hekımı böle yapınca bend eilk fırsatta hekımı değiştirme kararı aldım ii yapmısım dıye.10lusuna 90 lr demişti eczane bazı yerlerde tanesı 10lr ,15 değişiyor ssk bıseferde bı kutu verıyomus bende bıda gıdıp hastanede yazdırcam bızım burda pek kalabalık değil cok sukur nettende alınca randevucu rahtoluyor beklemıyouz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?