Tüp Bebek Günlüğümüz !

anammm 5 kisiymisiz pardonnnn azonce bitek mehtap vardiydi da:)))
ee napionuz canlar bi bakim dedim telden girdim.

annenmler kaldırmıyor benı namaza yemege kalkıyom ona bıle cok dıyolarr....

ayy işin zor kısmı kalmıs gercekten.bizim isimlerimiz hazır bebişlerı beklıyo

ayy canım benım yaaa.icim sizladı okurken rabbım onlara akıl fıkır versın rabbıme havale et sen onları canını yakanın canı yanar merak etme

niye canım ya sorun mu çıkarıyolar ne yazdırcan ki?

canım bizim hastane ilaç yazdırmak için dahi olsa 75 muayene ücreti alıyor. Bende devlete gittim yazmadı doktor buraya neden geldin dedi bana hibor kan sulandırıcı iğneyi hala kullanıyorum içinde 10 tane var hemen bitiyo. devlet yazmayınca bende evin yakınındaki özel hastaneye sordum yazarsanız kayıt açtırcam dedim fiyatı daha uygun çünkü orda muayenenin geçen sefer tamam yazarız dediler ama çok kalabalık bi doğum bölümü var tam 3 saat bekledim bi iğne için yarın napçam bilmiyorum

canım aile hekimine gitsene eşim yazabiliyo uzman olmasına gerek yok ki

idrar tesyi yaptim kizlar 5 gun gecti.heran olucak gibiyim tum belirtiler mevcut.tupten sonraki ilk adetim ya ondan ihtomal vermiom kizlarinda gecikmisti.
tuhh misal yaa yakin olsak verirdim beni.bi kutu artti.
istersen yollayadabilirim.

canım aile hekimine gitsene eşim yazabiliyo uzman olmasına gerek yok ki

sağlık ocagı yazmadı bana doktordn kaynaklıydı ama SEN 25 30 LR KAR ETCEK SIYE BEN KENDIMI SIKINTIYA SOKAMAM dedi doktor bana bende devlette kadın doguma yazdırdım sağolsun yardımcı oldu doktr.buraya yenı tasındık ilkkez gıttgım sağlık ocagı aile hekımı böle yapınca bend eilk fırsatta hekımı değiştirme kararı aldım ii yapmısım dıye.10lusuna 90 lr demişti eczane bazı yerlerde tanesı 10lr ,15 değişiyor ssk bıseferde bı kutu verıyomus bende bıda gıdıp hastanede yazdırcam bızım burda pek kalabalık değil cok sukur nettende alınca randevucu rahtoluyor beklemıyouz

idrar tesyi yaptim kizlar 5 gun gecti.heran olucak gibiyim tum belirtiler mevcut.tupten sonraki ilk adetim ya ondan ihtomal vermiom kizlarinda gecikmisti.
tuhh misal yaa yakin olsak verirdim beni.bi kutu artti.
istersen yollayadabilirim.

canım dıkkatsızlıgımı mazur gör buay mı tup yaptırmıstın sen gecen aymı?

öyle saçma şeymi olurmuş yazmak zorumda çünkü yazabiliyolar eşim aile hekimi hepte yazıyo anlamadım millet kafasına göre takılıyo
sen hastanede yazdırabilirsin canım ama istanbul da çok zor devlet hastanesine gitmek keşke yazmak zorundasın deseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…