Tüp Bebek Günlüğümüz !

dmedım canım 25 30 lr bısı oslaydı buraya gelemzdım dedım şimdıye akdr 8bıne yakın para harcadım zaten o fıyat oslydı tenezzul bıle etmezdım dedım.

dmedım canım 25 30 lr bısı oslaydı buraya gelemzdım dedım şimdıye akdr 8bıne yakın para harcadım zaten o fıyat oslydı tenezzul bıle etmezdım dedım.

claxen ne kadar ki tatlım kutusu bilmiyorum inan boşver devlette yazdırabiliyosan yazdır yoksa imkanın varsa aile hekimini değiştir belki diğeri yazar

canım aile hekimine gitsene eşim yazabiliyo uzman olmasına gerek yok ki

Bu hiboru yazmıyorlar canım kadın doğumcu yazıyormuş yani uzmanlık istiyor aile hekimi yazamıyor. Devlet hastaneleri zaten beni deli ediyor bişey zannediyor kendini artistler kullanmak zorunda olmasam zaten gelmem sana diycektim deli etti beni

idrar tesyi yaptim kizlar 5 gun gecti.heran olucak gibiyim tum belirtiler mevcut.tupten sonraki ilk adetim ya ondan ihtomal vermiom kizlarinda gecikmisti.
tuhh misal yaa yakin olsak verirdim beni.bi kutu artti.
istersen yollayadabilirim.

Ahh balım Allah razı olsun ama yarın yazdırıp vurulmam lazım

claxen ne kadar ki tatlım kutusu bilmiyorum inan boşver devlette yazdırabiliyosan yazdır yoksa imkanın varsa aile hekimini değiştir belki diğeri yazar

claxen 10lusu 90 lr dedı tanıdık eczane
hastanenın sözde anlaşmalı eczanesı tanesıne 10lr demişti bıbaska yerde 15 lrodlugunuduydum ama yazdıgım gıbı devlette yazdırdım cok sukur ona balı para vermedık hıcolmadı 100lrdaha fazla harcadık tup tedavısınde dıycektık mecbur alcaktık paramızla

canım claxen yazdır aynı şey onu yazıyolar ben yarın net öğrenirim canım ama eminim

gerçekten mi ben onu ucuz bişii sanıyodum çokmuş ya ben 10 tl falan biliyodum sen en güzeli hastaneye yazdır canım çok paraymış ayda 3 kutu 270 tl

canım claxen yazdır aynı şey onu yazıyolar ben yarın net öğrenirim canım ama eminim

Sağol canım bilmiyorum ki claxen kullanmadım hiç hiboru yazdı bana onu kullanıyorum işte yarın bi şansımı denicem olmadı mecbur ya özel alcam ya da kendi doktoruma gitçem yarın ola hayrola.

Canlarım ben yatıyorum kendinize iyi bakın olur mu öpüyorum hepinizi iyi geceler

Misalcim hangi semttesin tatlımm.. hangi hastanenin daktırı yazmadı ne kadar ayıp.. benim doktorum aslında kadın doğumcuydu özeline ne zman gitsem muayeneme ilaç yazmadıkça işlem yapmadıkça para almazdı. sonradan ilça yazsa da almadı sağolsun..hatta tüp denemem de artık merkezdeki doktoruma havale etti aylar sonra transfer için clexane iğne yazdılar...bir gittik eczanaye fiyat 400 tl diğer bantlar ve iğneler vs deyince..aradım biirni çgnder yazalım dedi..ve paramızın çoğunu eczaneden geri aldık...insafsıza denk gelmişiz....yakınsan eğer çapaya çok iyi bir kadın doğumcudur..kuzenimin bebeğini doğumuna kadar takip etti aşılama öncesi sürpriz yapmıştı... doğumunu da o yaptırdı....ben düşün derimm..tavsiye ederimm canımm...ilaçlarını falan da hiç sıkıntı yapmadan yazar

Son düzenleme:
canım aynı şey geçenlerde claxen olmayınca hibor almış yazmış çünkü parayla alsa kutuluları kesilmiş olmaz ben yarın net öğrenirim misalim yazarım sana
bende yatıyorum tatlı iyi geceler

sağol canımm iyi olur öğrenirsen iyi geceler tekrar

GOP tayim canımm kendi doktorum kontrol süresi içinde olmadığı için (artık devletin belirlediği kontrol süresi 10 günmüş balım) ilaç dahi yazsa protokol nosu verdiği için 75 tl muayene ücreti alınıyor hastanem özel gop hastanesi bu arada. bende o kadar parayı boşa vermeyim diye eyüp devlete gittim adam gavur gibiydi ya neden geldin buraya nereye gittiysen ona gideceksin yazacak diyor. İlaç normalde 90 tl. neyse bi yarın gene bizim burdaki özel başka bi hastaneye şansımı deneyeceğim muayene ücreti daha düşük tek başıma oraya gidemem balım herhalde eşim çalışıyor bakalım yarın ola hayrola daha ne kadar kullanabilirim ki bu iğneyi ay sonu rutin kontrolüm var belki keser

AHH Canım benim yaa inşaallah keser doktorun artık gerek duymaz da..bazen 3. ayda kesiyorlar..ben ilk iğneyi 4 lü kutusunu 15 tl ye almıştımm..l
clexane iğneleri yanii..avrupa şafağa git istersen belki de yazarlar muyane ücreti daha uygun diye biliyorum ama..
iyi geceler canlarım ben yattım
iyi geceler canım Allah rahatlık versin meleğinle sanaa ben de yatayımm..

Sabahın 4 ü olmuş kimse yok topikte hayret bişi yaniii
Bugün kandil oruç tutmam sebebiyle sahura kalktım yemekimi yedim ezanın okunmasını bekliyorum namazımı kılıp yatacam...
Bu arada topike geldim bi baktım kimsecikler yok ziyaretçiler var ama bu saatte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…