Tüp Bebek Günlüğümüz !

şekerim değerin maşallah pek bi güzel azcık verermisin bana
değer yüksek gibi gelebilir ama değil bundan sonra fazla artması normal...
bu arada 2 gün içinde kese görülebilir istersen baktırabilirsin..

canım benım bakıyorumda mığdede bulanmaya baslamıs :) senın suan kan değerın kaç ? bende senın gıbı cok korkuyorum ama çok ınançlyım hersey guzel olur ınsallah bugun bol bol dua edelım

dmedım canım 25 30 lr bısı oslaydı buraya gelemzdım dedım şimdıye akdr 8bıne yakın para harcadım zaten o fıyat oslydı tenezzul bıle etmezdım dedım.

canım bend eo iğneden kullanyorum hatta dun ayzdrdım aile hekımı yazamyor malesf uzman kadın doğum dr yazmalı bızde dun yakında bır hastanede yazdrdık ... ona bıle para aldılar muayne parası sınır oldum

Kızlarrrrrr bende clexanın 2 kutusunu cebimden verdim..ee ucuz bi ilaçta değilki..
ama salı günü aile hekimime gidip yazdırdım crinone jeli,clexanı ve diğer ilaçlarımı
ilkte uzman doktorun yazması gerekiyo dedi.. karşılamaz belki dedi ama
ben eczaneden aldım ilaçlarımı 45 tl ödedim.
.bi sorun olmadı ama bundan sonra ne kadar kullanacağımı bilmiyorum
bendede pıhtılaşma var...

kızlar aptallık ve CAHILLIK BEDAVA ... hıc takma desem olmaz ınsan taktımı takar ooo bana neler dedııler ... ama aile dsndan hep sustum sabrettım karsı komusm bana ne dese beğnrsnız benım çıcıklerım var balkonda bırsuru kız fatoşşş çıcıkler bıle yavru yaptı sen yapamadın dedı bende yapmyı becermyorum naparsın dedım :) artık aptallığa vurdum !!! çok sabrettım hiç ısyan etmedım baska komusda taaa en ust kattan KIZZZ BEBEK YOKMU diye bağrmaz mı yok canım ben KISIRMIŞIM dedım ... suan heycanla beklıyorum alın sıze hamılyım demek ıstyorum ama bıkaç ay daha var allah ızın verırse oyuzden zamanı var bekle bırgun bızde canımızı yakanların canını yakaıcaz ınan bana off cok konustum ammada dolmuşum be

bende dun sordum canım aile hekımım cok ıyıdr sağolsun karsılamyor dedı ... bende crınone jel kullanyorum gunde 2tane ve iğne ... 10 tane iğne kullandım 2 kutuda jel suan gene dewam ... bende bır sorun yok allaha sukur ama dr dewam edelım dedım bende bunlara 40 tl odedım 12 tl de muayne kayt acmaparası alsana 50 tl ...

hepsi farklı söylüyo cnm ben transferden sonraa..annemde kalmıştım ordaki aile hekimine yazdırdım oda jeli karşılamıyo dedi.
ama ben bizim burdaki aile hekimine yazdırdımm bizim aile hekimide biraz gıcıktır korktum hatta yazmıycak diye ama sağolsun yazdı..
opudan beri jele iğneye bir sürü para verdik. zatenn.
bende sabaj jel akşamda progestan kullanıyorum 23 nisandan bu yana ,
pazartesi kese görmeye gidiceğiz belki iğneyi bıraktırır.
günde 2 jele devame der. jeli herhalde belli bi haftaya kadar kullandırıyolar..ne yapalım bebiş için herşey..
sende hamişsinnnnnnn dimi..hayırlı uğurlu olsunn..Rabbbim tamamına erdirsin..:26:

herkese günaydın kızlar Regaib kandiliniz mübarek olsun yaptığınız tüm dualarınız en hayırlısıyla kabul olsun Rabbim bu kandil hürmetine bebek hasreti çeken tüm arkadaşlarımın kucağını doldursun, tedavileriniz de muvaffakiyet nasip etsin, hamile olanlarımıza da sağlıkla tamamına erdirsin ....

Ellerin Semaya, Dillerin Duaya, gönüllerin Mevlaya yöneldiği bu Mübarek Regaib kandilinizi kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.

Tüm Dualarınızın kabul olması dileğiyle.. Hayırlı kandiller CANLARIMMMM

aynen her dr bırsey soyluyor ... bende transferde basladım ıste aslında hormon ılacıda vardı ama bana alerjı yaptı sadece iğne jel folbıol bıde kan sulandrcı ıcıyorum ıste :) ewet bende mişim :) çok sukur dewan-mıda gelır ınsallh

şekerim değerin maşallah pek bi güzel azcık verermisin bana
değer yüksek gibi gelebilir ama değil bundan sonra fazla artması normal...
bu arada 2 gün içinde kese görülebilir istersen baktırabilirsin..

bebeğim gunaydınn canımın paresiii cumartesı randevumuz var saat birde bakalım kısmetse kese görmeye gıtces

canım benım bakıyorumda mığdede bulanmaya baslamıs :) senın suan kan değerın kaç ? bende senın gıbı cok korkuyorum ama çok ınançlyım hersey guzel olur ınsallah bugun bol bol dua edelım
du bi öbürünün aldtına yazayım

senden bır rıcam var canım ılk kan testınde değerın kaçtı unuttumda :) yazarmısn ?

heh ilk 12. gün değerim 78 14. gün değerim 203 18. gün değerim 1130 çıktı caNIM aslına bakarsan normal artmış 48 satte katlanarak devam etmiş sonra ben 90 küsür satte baktırdığım için 203 birden 1130 a fırlamış gibi geldi ama aslında normal yanii... seninker ne durumdaa ? ben cumartesi sabahtan da baktırıcam büyük ihtimalle

gunaydınlar hanımefendı sıze bırsey danısmak ıstyorumda :) şımdık bende belırtıler nezman başlar hanı ınanmak zor oluyoda :)

benım ılk 130 cıktı .. zaten daha yaptralı bugunle beraber 3gun olack ... ama dr bırsey demdı sadece 15 gun sonra goruselm ılaçara dewam dedı sence arada bır kanda baktrsam mı ?

Rabbim bu mübarek günde göğe kalkan ellerinizi secdeye değen başınızın hürmeti adına inşallah dualarınızı kabul etsin, inşallah kucaklarınızı bebişlerle doldursun.. Allah'ım her şeyin hayırlısını sen bilirsin her şeyin hayırlısını sen verirsin, Rabbim tüm bu kadınların meleklerini ver Rabbim ""ANNE"" olmalarını sağla Rabbim.. Regaip kandiliniz mübarek tüm dualarınız kabul olsun inşallahhhh

benım ılk 130 cıktı .. zaten daha yaptralı bugunle beraber 3gun olack ... ama dr bırsey demdı sadece 15 gun sonra goruselm ılaçara dewam dedı sence arada bır kanda baktrsam mı ?

benim doktorum istedi baktırdım, istersen takip açısından 48 satte bir baktır.. Değerin doktorun hoşuna gittiği için gerek görmedi belkide.. Ama dediğim gibi benim tup bebek merkezindeki de bana baktıralım takıp edelım demedı ama kendı jınekologum bakalım ıyı olur dedı.. Yani için rahat etsin istersen git bugun bı kan ver bakalım nasıl katlanmış

herkese hayırlı sabahlar arkadslar rabbim gönlünüzdekini hayırlı etsin haytlarımza huzr mutluluk saglık bereket versin inş en buyuk hasretmz oln bebklerimzi hayırlısyla naisp etsin inş butun dualarımz kabul olsun....• Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakışınız kadar güzel, umudunuz yarın kadar yakın, yarınınız aşkınız kadar mutlu, aşkınız kandil gecesi kadar mukaddes, dualarınız istediğiniz gibi makbul olsun.

bende senın gıbı dusundum zaten o tup bebek merkızını varya :) neyse bısey demıyorum cunku benım orda dah 1 tane daha embryom var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…