dayanomaz degıl cok sukur ama sabahtan berı ben burdayım dedi dedi durdu.. ya bişey sorucam kızlar bıde şimdi ben cumartesi gunu kese ıcın doktora gıdıcem ya kalp atısını duycakmıyım? su an hesaplıyorum 4 hafta 5 gunlugum o gune kadar 5. haftam dolacak 6 haftaya gırıcem.. birde bı sıtede bakmıstım hesp yaptım 11 mayustan ıtıbaren kalp atısı baslamıs.. ben neden bılmıyroum gerdım kendımı kese bos cıkcak dıye aklım cıkıyo..
bıde henuz test yaptırmadık daha cumartesı cıkanla bu cumartesı kontrole gıdıyoruz, acaba bı yerde baktırsamıydımkı deger nekadar artmıs dıye
dmedım canım 25 30 lr bısı oslaydı buraya gelemzdım dedım şimdıye akdr 8bıne yakın para harcadım zaten o fıyat oslydı tenezzul bıle etmezdım dedım.
canım bend eo iğneden kullanyorum hatta dun ayzdrdım aile hekımı yazamyor malesf uzman kadın doğum dr yazmalı bızde dun yakında bır hastanede yazdrdık ... ona bıle para aldılar muayne parası sınır oldum
canım sagol cevaplar için canım benim merkezim istanbul cerrahi hastanesi tatlımm inşallah işe yarar tetlım
kızlar ya kv min bugün kuranı vardı oraya gittim hocanın eline kagıt yazdırmış bitane annesini babasının ruhuna falan diye sonunada ne yazdırsa begenirsiniz gelininin çocugu olmuyor onda dua edelim diye yerin dibine girdim yaa bide her gelen soruyo hee bu mu geliinin ahh canım çok da güzelmiş diye avazım cıktıgı kadar bagırmak istedim bi an yaaa
Kızlarrrrrr bende clexanın 2 kutusunu cebimden verdim..ee ucuz bi ilaçta değilki..
ama salı günü aile hekimime gidip yazdırdım crinone jeli,clexanı ve diğer ilaçlarımı
ilkte uzman doktorun yazması gerekiyo dedi.. karşılamaz belki dedi ama
ben eczaneden aldım ilaçlarımı 45 tl ödedim.
.bi sorun olmadı ama bundan sonra ne kadar kullanacağımı bilmiyorum
bendede pıhtılaşma var...
bende dun sordum canım aile hekımım cok ıyıdr sağolsun karsılamyor dedı ... bende crınone jel kullanyorum gunde 2tane ve iğne ... 10 tane iğne kullandım 2 kutuda jel suan gene dewam ... bende bır sorun yok allaha sukur ama dr dewam edelım dedım bende bunlara 40 tl odedım 12 tl de muayne kayt acmaparası alsana 50 tl ...
hepsi farklı söylüyo cnm ben transferden sonraa..annemde kalmıştım ordaki aile hekimine yazdırdım oda jeli karşılamıyo dedi.
ama ben bizim burdaki aile hekimine yazdırdımm bizim aile hekimide biraz gıcıktır korktum hatta yazmıycak diye ama sağolsun yazdı..
opudan beri jele iğneye bir sürü para verdik. zatenn.
bende sabaj jel akşamda progestan kullanıyorum 23 nisandan bu yana ,
pazartesi kese görmeye gidiceğiz belki iğneyi bıraktırır.
günde 2 jele devame der.jeli herhalde belli bi haftaya kadar kullandırıyolar..ne yapalım bebiş için herşey..
sende hamişsinnnnnnn dimi..hayırlı uğurlu olsunn..Rabbbim tamamına erdirsin..:26:
şekerim değerin maşallah pek bi güzel azcık verermisin bana
değer yüksek gibi gelebilir ama değil bundan sonra fazla artması normal...
bu arada 2 gün içinde kese görülebilir istersen baktırabilirsin..
du bi öbürünün aldtına yazayımcanım benım bakıyorumda mığdede bulanmaya baslamıs :) senın suan kan değerın kaç ? bende senın gıbı cok korkuyorum ama çok ınançlyım hersey guzel olur ınsallah bugun bol bol dua edelım
senden bır rıcam var canım ılk kan testınde değerın kaçtı unuttumda :) yazarmısn ?
bebeğim gunaydınn canımın paresiii cumartesı randevumuz var saat birde bakalım kısmetse kese görmeye gıtces
du bi öbürünün aldtına yazayım
heh ilk 12. gün değerim 78 14. gün değerim 203 18. gün değerim 1130 çıktı caNIM aslına bakarsan normal artmış 48 satte katlanarak devam etmiş sonra ben 90 küsür satte baktırdığım için 203 birden 1130 a fırlamış gibi geldi ama aslında normal yanii... seninker ne durumdaa ? ben cumartesi sabahtan da baktırıcam büyük ihtimalle
benım ılk 130 cıktı .. zaten daha yaptralı bugunle beraber 3gun olack ... ama dr bırsey demdı sadece 15 gun sonra goruselm ılaçara dewam dedı sence arada bır kanda baktrsam mı ?
benim doktorum istedi baktırdım, istersen takip açısından 48 satte bir baktır.. Değerin doktorun hoşuna gittiği için gerek görmedi belkide.. Ama dediğim gibi benim tup bebek merkezindeki de bana baktıralım takıp edelım demedı ama kendı jınekologum bakalım ıyı olur dedı.. Yani için rahat etsin istersen git bugun bı kan ver bakalım nasıl katlanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?