Tüp Bebek Günlüğümüz !

slm arkadaslar

cok yazmissiniz yine ya nereden baslasam nasil yapsam bilemedim:44:
biz ani bi kararla almanyaya gittik 1 haftaligina bu cmts donuyoruz insallah
cocuklarin 1 hafta tatili vardi,degerlendirelim dedik
cepten yaziyorum idare edin guzeller

Hangi sehre geldin canim benim??? Bizim okullar 3 ayin sonunda tatile girecek

ohh maşşallah gez bakalım almanyalardaALLAH içine sindirsinn...

dassel diye bi koy,kasselden sonraymis
ama cok sirin tam dinlenmelik bi koy,teyzem var burdada
bizim burdada bolge bolge degisiyor tatil donemleri canim

Hm bize cok uzakmistin. Bizim burasi metropol habire büro dikiyorlar Insallah güzel bir tatil gecirmissindir. Bende trye gelmeden Parise gitmeyi düsünüyorum.
slm benimde dondurulmuş embriyo transferim şubatta yapıldı 5+5 hamişim.

Masallah masallah canim benim Günler ne cabuk geciyor valla

çok güzel ifade etmişsin...........

tebrikler canım sen resmen hamilesinnnn

canımm bu çok önemli yap gitsin banyoyuda ya misafirin kalkmadan yap yada bahaneler bul terledim falan gibi ........

CANIM BU MİSAFİRLER EN OLMAYACAK KİŞİLERDİR.. (hayır gelmeyin diyemeyeceğin kişiler..)ve
EN OLMAYACAK GÜNLERDE GELİRLER...(hsg günü,opu günü,transfer günü ve kocişle film çekilen günler..)

bende sadece bana denk geliyor zannetmiştim

ben bugün doktora gittim kimse bana sormuo naptın dieeben alıngan hatunummmmillstone sanada küstümmm senden hiç beklemezdimmm hele

canım egunal haber vermişti ama bide sen anlat ne yaptın bugünnn kaç yumoş var.....

maşallah süphanallah

maşallah canım.....

ohh maşşallah gez bakalım almanyalardaALLAH içine sindirsinn...

tesk.ederim ekincim ,
buarada ne hos bi hatunsun sen ya fece resimlerine baktim birazda,allahim sevdiklerine bagislasin seni canim
ozellikle saclarin benim istedigim gibi,eskiden bende oyle kestirirdim ahhh ahhh eski gunler..))

Hm bize cok uzakmistin. Bizim burasi metropol habire büro dikiyorlar Insallah güzel bir tatil gecirmissindir. Bende trye gelmeden Parise gitmeyi düsünüyorum.

Masallah masallah canim benim Günler ne cabuk geciyor valla

bizim rotterdamda oyle metropol,ayni insan ariyor koyu falan..)
ohh neguzel tavsiye ederim pariste guzeldir.
seninde az kaldi tedaviye canim,insallah allahim yuzunu guldurur,islerin yolunda giderde gobusun dolu donersin trden

Atasehir canim benim bicirigin resmini daha yeni gördüm masallah masallah nede güzel yatiyor cok net cikmis valla bebisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…