yaa ben bu öpücüklere bayıldımmm çokk güzellerşimdi çıkmak zorunda olduğum için bu don muhabbetine seni öperekEki Görüntüle 357058 ara veriyorummm ilk fırsatta cevaplarımla aranızda olacammmm...
tesk.ederim ekincim ,
buarada ne hos bi hatunsun sen ya fece resimlerine baktim birazda,allahim sevdiklerine bagislasin seni canim
ozellikle saclarin benim istedigim gibi,eskiden bende oyle kestirirdim ahhh ahhh eski gunler..))
selocum sen malu wilz kullanıomusun orda?
slm benimde dondurulmuş embriyo transferim şubatta yapıldı 5+5 hamişim.
bizim rotterdamda oyle metropol,ayni insan ariyor koyu falan..)
ohh neguzel tavsiye ederim pariste guzeldir.
seninde az kaldi tedaviye canim,insallah allahim yuzunu guldurur,islerin yolunda giderde gobusun dolu donersin trden
canim yumoslarin buyumus,hadi hayirlisi az kaldi canim
Insallah bakalim ne bileyim ben icimde hem heycan hemde korku var galiba su tedavi sürecinden acayip korkuyorum nedense. Artik trdende yazarim sizlere bugün bu oldu su oldu diye
Canim benim o dedigin ney ki ??? Hic duymadim daha önce.
hic korkma canim ya,yari tatil olarak gor..))
insallah yuzun gulerde,tum zorluklari unutturur canim
bol bol yaz..))
yaa ben bu öpücüklere bayıldımmm çokk güzeller
canım sende çok hoş hatunsunn.çocuklarında çok güzel ALLAH bağışlasınn maviiş olan süper walla..saçlarım uzadı ya artık kestirmeyeyim diom uzasın istiom..sende kestir nie kestirmion kii?
almanyada üretilen kozmetik markası. hastasıyım ama artık satmıolr türkiyede. bak sitesine satılıodur kesin oralarda. uygunda fiatı. dene özellikle fondotenini bayılacaksınnnn
Baktim satiliyor türkiyede neden satilmiyor ki cok mu pahaliydi acaba orda. Gerci Türkiye´de kosmetik ve krem türleri cok pahali buraya göre
Zaten tatil gibi düsünüyorum yoksa kesin kafayi yerim vallaay gülme tuttu beni gene
kızlar bugün kontrolüm vardı,çok heyecanlıydım..bebişlerimin ikisininde kol bacaklarını gördüm,kıpır kıpırlar maaşallah...bitanesi hıçkırdı bile :) sonra büyük olanı 4 boyutlu renkli gösterdi...ay gözleri burnu kolları aklımdan çıkmıyor..hatta ellerini boks yapar gibi kafasının üstünde tutuyodu :)) büyük olan 6 cm 12+4 çıktı,kçük olanda 4,5 cm 11+2 çıktı...dedim başka bişeyler görmüyomusunuz :) cinsiyeti soruyosan 1 ay sonra dedi :) hiç sorun olmadığından 1 ay sonraya verdi gün ama biz 15 gün sonra başka bi doktorada gidicez..ben 2 haftayı zor bekliyom :) tabi herşeyin yolunda gitmesi çok güzel şükürler olsun..doktor aralarındaki fark böyle devam eder dedi..ense ölçtü iyi dedi...ikiz olduğu için ikili test yapmıycak..1 ay sonra üçlü test olcakmış...bu arada hızlı kilo alıyomuşum 57 olduk bile:) beslenme kağıdı verdi ama ben kendimi frenliyemiyorum :) şimdilik bizden bu kadar...
nasılsınız arkadaşlar giremedim ben bugün çokkkkkkkk yoğundum sabah sabah kaynanam ve ekibi bizdeydi daha sonra temizlik yaptım cam tül nerde ne varsa elimden geçti saate baktam 7 olmuş canım çıktı ya şimdi otura bildim... Güldenim nerelerde yarın büyük gün hadi inşallah herşey çoookkk güzel olucak........
eskiden vardı sonra yokoldu bulamıorum. yoo burdada ucuzdu onun gibi güzel fondotene denk gelmedim bidaha
istanbulda nerde kalcaksınız selo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?