Tüp Bebek Günlüğümüz !

şimdi çıkmak zorunda olduğum için bu don muhabbetine seni öperekEki Görüntüle 357058 ara veriyorummm ilk fırsatta cevaplarımla aranızda olacammmm...
yaa ben bu öpücüklere bayıldımmm çokk güzeller
tesk.ederim ekincim ,
buarada ne hos bi hatunsun sen ya fece resimlerine baktim birazda,allahim sevdiklerine bagislasin seni canim
ozellikle saclarin benim istedigim gibi,eskiden bende oyle kestirirdim ahhh ahhh eski gunler..))

canım sende çok hoş hatunsunn.çocuklarında çok güzel ALLAH bağışlasınn maviiş olan süper walla..saçlarım uzadı ya artık kestirmeyeyim diom uzasın istiom..sende kestir nie kestirmion kii?

bizim rotterdamda oyle metropol,ayni insan ariyor koyu falan..)
ohh neguzel tavsiye ederim pariste guzeldir.
seninde az kaldi tedaviye canim,insallah allahim yuzunu guldurur,islerin yolunda giderde gobusun dolu donersin trden

Insallah bakalim ne bileyim ben icimde hem heycan hemde korku var galiba su tedavi sürecinden acayip korkuyorum nedense. Artik trdende yazarim sizlere bugün bu oldu su oldu diye

Insallah bakalim ne bileyim ben icimde hem heycan hemde korku var galiba su tedavi sürecinden acayip korkuyorum nedense. Artik trdende yazarim sizlere bugün bu oldu su oldu diye

hic korkma canim ya,yari tatil olarak gor..))
insallah yuzun gulerde,tum zorluklari unutturur canim
bol bol yaz..))

tesk.ederiz teyzesi,darisi basiniza insallah, o maviste tup bebek teyzesi..))
sana uzunda yakisir emin,eee guzel hatun olunca ..))
ben eskiden hep kisa kullandim,artik esimde uzatmami rica ediyor bende kirmayim dedim uzatiyorum.))

almanyada üretilen kozmetik markası. hastasıyım ama artık satmıolr türkiyede. bak sitesine satılıodur kesin oralarda. uygunda fiatı. dene özellikle fondotenini bayılacaksınnnn

Baktim satiliyor türkiyede neden satilmiyor ki cok mu pahaliydi acaba orda. Gerci Türkiye´de kosmetik ve krem türleri cok pahali buraya göre

Baktim satiliyor türkiyede neden satilmiyor ki cok mu pahaliydi acaba orda. Gerci Türkiye´de kosmetik ve krem türleri cok pahali buraya göre

eskiden vardı sonra yokoldu bulamıorum. yoo burdada ucuzdu onun gibi güzel fondotene denk gelmedim bidaha
istanbulda nerde kalcaksınız selo?

nasılsınız arkadaşlar giremedim ben bugün çokkkkkkkk yoğundum sabah sabah kaynanam ve ekibi bizdeydi daha sonra temizlik yaptım cam tül nerde ne varsa elimden geçti saate baktam 7 olmuş canım çıktı ya şimdi otura bildim... GÜLDENİM NERELERDE YARIN BÜYÜK GÜN HADİ İNŞALLAH HERŞEY ÇOOOKKK GÜZEL OLUCAK........

sudenaz... canım.. rabbim size sağlık versin....bir an kendimi düşündüm..süper bir şey olurdu... seni anlamaya çalıştım.. mutluluğun daim olsun...

hosgeldın canım,gecmıs olsun dıyeyım ozaman, nede olsa agır bı ekıbı agırlamıssın bırde ustune temızlık bravooo sana
Ben cepten yazınca hersyı okuyamadım,guldenle ılgı bı gelısmemı var :44::44:ayy topıge resmen fransız kaldım:26: Ne ayıp bana

eskiden vardı sonra yokoldu bulamıorum. yoo burdada ucuzdu onun gibi güzel fondotene denk gelmedim bidaha
istanbulda nerde kalcaksınız selo?

canim benim biz büyük bir ihtimal Orhangazide kalacaz kontroller icinde istanbula gececez. Ama transferden bir kac gün önce istanbulda kalacam gerci canim istediginde istanbula gecerim zaten o kadar uzak degil Transferden sonrada geri almanyaya dönmeyi düsünüyorum. Istanbulda Memorialde tedavi görenlerin gittigi bir hotel var orda kalacam simdi aklima gelmiyor ismi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…