bende senın gıbı dusundum zaten o tup bebek merkızını varya :) neyse bısey demıyorum cunku benım orda dah 1 tane daha embryom var :)
benimde bir mınnıak yavruzum orda dondurdular yavrumu
Rabbim bu mübarek günde göğe kalkan ellerinizi secdeye değen başınızın hürmeti adına inşallah dualarınızı kabul etsin, inşallah kucaklarınızı bebişlerle doldursun.. Allah'ım her şeyin hayırlısını sen bilirsin her şeyin hayırlısını sen verirsin, Rabbim tüm bu kadınların meleklerini ver Rabbim ""ANNE""olmalarını sağla Rabbim.. Regaip kandiliniz mübarek tüm dualarınız kabul olsun inşallahhhh
Rabbim bu mübarek günde göğe kalkan ellerinizi secdeye değen başınızın hürmeti adına inşallah dualarınızı kabul etsin, inşallah kucaklarınızı bebişlerle doldursun.. Allah'ım her şeyin hayırlısını sen bilirsin her şeyin hayırlısını sen verirsin, Rabbim tüm bu kadınların meleklerini ver Rabbim ""ANNE""olmalarını sağla Rabbim.. Regaip kandiliniz mübarek tüm dualarınız kabul olsun inşallahhhh
Ellerin Semaya, Dillerin Duaya, gönüllerin Mevlaya yöneldiği bu Mübarek Regaib kandilinizi kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.
Tüm Dualarınızın kabul olması dileğiyle.. Hayırlı kandiller CANLARIMMMM
Dilimize düşen, kalbimizden geçen, bilim bilemediğimiz m bizim için Hayırlı olan ne varsa, Dua olup kabul olsun. KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN CANLARIMMM
maaşallah canım değerin ne güzel artmış yarın kesesi de görürsünüz inş dünyanın en güzel sesi olan pıt pıtlarını da duyarsınız Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin
be güZel bi dua böle rabbim kabul etsin inş amin amin inş cnım benim ..... fatosgul hayırlı olsun hamişliğin bencede git kontorl amaçlı baktır banda doktor iyi dedi takip etmedi düşük değrmle kese içn gün verdi ama malesf düşürdüm ben bilmiyordumda böle düşük değrlerimn oldunu ilk düşk çıkmış ikncde 100 bile değildi şmdi tecrubeliym inş allh izn verirde sorunlarımı sıkıntılarımı çözersem başlıcm bu sefr herşeyi araştırcam allhım ne verirse hayırlısnı versin yar ve yardımcmz olsun
feridecim sen ne kadan pozitif bi insansın Allahım hep yüzünü güldürsün senin yazılarını okudukça kendimi iyi hissediyorum ben
nisanda yaptirmistim cnm.canım dıkkatsızlıgımı mazur gör buay mı tup yaptırmıstın sen gecen aymı?
canımmm benim senin yüreğinin iyiliğinden benim pozitifliğim , Allahım benımle bırlıkte sız butun anne adaylarının annelerın yuzunude guldursun, inşallahh sağlıkla sıhatle ve hep huzurumuzla olalım.. Ne mutlu banakı bır kişiye bile bu pozitifliğimi verip ona enerjimi verebiliyorsam ne mutlu ki bunu bana yapabiliyorsam..
feridecim aslında dürüst olmak gerekirse ilk başlarda yazdıklarına okuyunca bana çok şımarıkça gelmişti ama sonra yazdıklarını okudukça gördümki bunlar şımarıklık değil çok pozitif ve olumlu düşünen bi insan olduğun için yazdığın şeyler ve bu pozitifliğin bana çok iyi yansıyo ve kendimi iyi hissetmemi sağlıyo Allah hep yüzünü güldürsün ve bebeğini sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin canım menim
insan insanı tanıdıkça kafasındaki karabulutları nasılda dağılıyor dimi , ön yargı dedikleri bu olsa gerek bende dahil birçoğumuz bunu yapıyoruz aslında bize ters gelen birşey oldumu yapıştırıyoruz yaftayı..ama tanıdıkça insanı ne hissettiğini anlayınca farkına verıyor insan..Ben buraya gelmeden önce ne bunlar neler konuşuyorlar derdim okuduklarınıza kendı kendıme guler bazende aglardım.. ama hepinizi ayrı ayrı tanıdım ve emin ol doğruyu soyluyorum buranın benım tedavımde ınanılmaz etkısı var, ben rutın hayataımdada boyleyım hersey pozitif bakarım bana kızarlar azcıkda karamsar ol dıye ama sonra en ufak bırseyde karamsarlık yaparım bu seferde amma karamsarsın derlerkimse kimseyi bilemezki yavrum ya tanımıyordun gayet normal sana sımarıkca gelmesı ama bak sımdı yne mutlu banakı tanımıssın benı ne mutlukı bana ben kendımı ne guzel anlatabımısım.. endişeliermi sevınclerımı korkumu huzuntumu herseyımı sızınle paylastım su kısacık bır aylık surede ama bbana kattıgınız değerler var. hepinize bunun için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.. Bu arada bebek konusunda çok hasssasım ayrı bı hassasım yanı yaşadığım çok zor atlattıgım haladaha ızlerını tasıdıgım seyler var ama hayata ıkıncı kez gelen ben butun herseyın ıyı tarafından bakmayı kısacası pollayna olmayı becerdım :)
Ayrıca dürüstlüğün için sana çok tesekkur ederım
:13::13::13::13::13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?