Tüp Bebek Günlüğümüz !

maaşallah canım değerin ne güzel artmış yarın kesesi de görürsünüz inş dünyanın en güzel sesi olan pıt pıtlarını da duyarsınız Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin

be güZel bi dua böle rabbim kabul etsin inş amin amin inş cnım benim ..... fatosgul hayırlı olsun hamişliğin bencede git kontorl amaçlı baktır banda doktor iyi dedi takip etmedi düşük değrmle kese içn gün verdi ama malesf düşürdüm ben bilmiyordumda böle düşük değrlerimn oldunu ilk düşk çıkmış ikncde 100 bile değildi şmdi tecrubeliym inş allh izn verirde sorunlarımı sıkıntılarımı çözersem başlıcm bu sefr herşeyi araştırcam allhım ne verirse hayırlısnı versin yar ve yardımcmz olsun

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

herkesin Regaib Kandili mübarek olsun

Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine kalbinizden geçen dileklerinizi hayırlara vesile kılarak nasip etsin

feridecim sen ne kadan pozitif bi insansın Allahım hep yüzünü güldürsün senin yazılarını okudukça kendimi iyi hissediyorum ben

Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Kucaklarınız bebişlerle dolsun.Regaib kandiliniz mübarek olsun.

Dilimize düşen, kalbimizden geçen, bilim bilemediğimiz m bizim için Hayırlı olan ne varsa, Dua olup kabul olsun. KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN CANLARIMMM

maaşallah canım değerin ne güzel artmış yarın kesesi de görürsünüz inş dünyanın en güzel sesi olan pıt pıtlarını da duyarsınız Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin

aminn inşallahhhhhhh belki cumartesi pıtpıtı duyarım sevıncı var ıcımde :)

amin canım rabbim bu mutlulugu sanada yasatsın ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

feridecim sen ne kadan pozitif bi insansın Allahım hep yüzünü güldürsün senin yazılarını okudukça kendimi iyi hissediyorum ben

canımmm benim senin yüreğinin iyiliğinden benim pozitifliğim , Allahım benımle bırlıkte sız butun anne adaylarının annelerın yuzunude guldursun, inşallahh sağlıkla sıhatle ve hep huzurumuzla olalım.. Ne mutlu banakı bır kişiye bile bu pozitifliğimi verip ona enerjimi verebiliyorsam ne mutlu ki bunu bana yapabiliyorsam..

Günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun allahım elini açıpta dua eden herkesin dularını kabul etsin inşallah bu topikte hamile kalmayan bayan bırakmasın herkesin çocuğunu kucağına almayı nasip etsin sağlıklı vatana millete hayırlı evlatlar versin

canım benim dünkü yazıda devam edemedim araya bişiler girdi, şu isim konusunda fikir vermek istedim sana :)

oğluşuna mert koy delikanlı yiğit olsun yavrun
kızışına da melis koy bal gibi tatlı olsun kuzun
sadece fikirrrrr bebişimmm

feridecim aslında dürüst olmak gerekirse ilk başlarda yazdıklarına okuyunca bana çok şımarıkça gelmişti ama sonra yazdıklarını okudukça gördümki bunlar şımarıklık değil çok pozitif ve olumlu düşünen bi insan olduğun için yazdığın şeyler ve bu pozitifliğin bana çok iyi yansıyo ve kendimi iyi hissetmemi sağlıyo Allah hep yüzünü güldürsün ve bebeğini sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin canım menim

insan insanı tanıdıkça kafasındaki karabulutları nasılda dağılıyor dimi , ön yargı dedikleri bu olsa gerek bende dahil birçoğumuz bunu yapıyoruz aslında bize ters gelen birşey oldumu yapıştırıyoruz yaftayı..ama tanıdıkça insanı ne hissettiğini anlayınca farkına verıyor insan..Ben buraya gelmeden önce ne bunlar neler konuşuyorlar derdim okuduklarınıza kendı kendıme guler bazende aglardım.. ama hepinizi ayrı ayrı tanıdım ve emin ol doğruyu soyluyorum buranın benım tedavımde ınanılmaz etkısı var, ben rutın hayataımdada boyleyım hersey pozitif bakarım bana kızarlar azcıkda karamsar ol dıye ama sonra en ufak bırseyde karamsarlık yaparım bu seferde amma karamsarsın derler kimse kimseyi bilemezki yavrum ya tanımıyordun gayet normal sana sımarıkca gelmesı ama bak sımdı yne mutlu banakı tanımıssın benı ne mutlukı bana ben kendımı ne guzel anlatabımısım.. endişeliermi sevınclerımı korkumu huzuntumu herseyımı sızınle paylastım su kısacık bır aylık surede ama bbana kattıgınız değerler var. hepinize bunun için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.. Bu arada bebek konusunda çok hasssasım ayrı bı hassasım yanı yaşadığım çok zor atlattıgım haladaha ızlerını tasıdıgım seyler var ama hayata ıkıncı kez gelen ben butun herseyın ıyı tarafından bakmayı kısacası pollayna olmayı becerdım :)
Ayrıca dürüstlüğün için sana çok tesekkur ederım
:13::13::13::13::13::13:

yazdıklarının her kelimesine harfiyen katılıyorum canım gerçek hayatta bile çevremizdeki insanları tanımakta zorlanırken sanal alemde ve sadece yazı dilini kullanarak konuştuğumuzbi ortamda kendimizi yanlış ifade etmemizden daha doğal bişey olamaz beni anladığın için teşekkür ederim bide hakkında yanlış düşündüğüm için hakkını helal et tatlım

bebek konusunda hepimiz o kadar hassas ve duyarlıyızki korkularımız var ya olmazsa dediğimiz zamanlar var endişelerimiz var ama korkular endişeler ne kadar büyük olursa olsun hepsinden büyük Allahımız var elbet bizlerede gülecek ve sizlerinde bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…