yazdıklarının her kelimesine harfiyen katılıyorum canım gerçek hayatta bile çevremizdeki insanları tanımakta zorlanırken sanal alemde ve sadece yazı dilini kullanarak konuştuğumuzbi ortamda kendimizi yanlış ifade etmemizden daha doğal bişey olamaz beni anladığın için teşekkür ederim bide hakkında yanlış düşündüğüm için hakkını helal et tatlım
bebek konusunda hepimiz o kadar hassas ve duyarlıyızki korkularımız var ya olmazsa dediğimiz zamanlar var endişelerimiz var ama korkular endişeler ne kadar büyük olursa olsun hepsinden büyük Allahımız var elbet bizlerede gülecek ve sizlerinde bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip edecek
çok duygulandım bakk hiç helal etmez olurmuyum.. Hakkım helal olsun canım insanız hepimiz şaşarız beşeriz biz..
kuzuşumla senı kocaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamn öpüyoz
be güZel bi dua böle rabbim kabul etsin inş amin amin inş cnım benim ..... fatosgul hayırlı olsun hamişliğin bencede git kontorl amaçlı baktır banda doktor iyi dedi takip etmedi düşük değrmle kese içn gün verdi ama malesf düşürdüm ben bilmiyordumda böle düşük değrlerimn oldunu ilk düşk çıkmış ikncde 100 bile değildi şmdi tecrubeliym inş allh izn verirde sorunlarımı sıkıntılarımı çözersem başlıcm bu sefr herşeyi araştırcam allhım ne verirse hayırlısnı versin yar ve yardımcmz olsun
sağol canım bende pek bılgılı değılm oyuzden sureklı aratryorum ferıdedınde deği gıbı değer yuksek olunca dr gerek gormedı demek kı değer dusuk olsaydı test ısterdı zaten
öyle canım ztn ama sen yinede tedbiri elden bırakma kendine iyi bk dikat et tamam mı inş saglıkla gelişp doğsun bebişlerinz
amin canım amin rabbim böyle insanlara tez zamanda akıl fikir versin sanki bütün böyle cahil insanlar benim etrafıma toplanmıs yaaa zaten allaha havale ettim canımm allahım düşmanıma bile yasatmasın böyle seeyleriayy canım benım yaaa.icim sizladı okurken rabbım onlara akıl fıkır versın rabbıme havale et sen onları canını yakanın canı yanar merak etme
canım cahil insanlar diyeceksin napacaksın işte değişmiyor bu zihniyet değişmiyor lanet olası !!!
bir iyi iş yapacaklar insanın burnundan getirirler
kendisi yapsın duasını kulağına ne istiyorsa söylesin hocanın illa gelinin cocugu olmuyor ne demek yaaa çok sinirlendim senin halini anlayabiliyorum.
gelene geçene söylemiş mi, vah vah diyenlere de bır lafım oalcak ama kımseye beddua etmek istemiyorum.
benim eşimin durumunu sadece anne ve babası biliyordu yanı bız öyle sanıyormusuz
hamilelik haberını alınca eşimin halası " ayy çok sevindik, tedavinin iyi olmasına "gibi laf etti, telde bir şey diyemedim ama o halimle o akşam mutlulugumuzu yasamak yerıne eşime küs uyudum. kım bılır baska kımlere söylediler diye.. bazı şeyler özeldir bu insanlar bunu anlamıyor, herseye gelince ayıp günah, insanın en özeline yatak odasına gelince hani bebek olmuyor mu ?
bazen sırf bu nedenle yurtdışında filan yasamak istiyorum.
kız kuranda dua yapılıyoya hani duanın sonuna kagıda yazdırmıs vermiş birine güya dua ettiriyo ama öylemi yazılır yaaaa aynen canım benim bizi niye anlamıyolar bukadarmı zor anlamak ben neler cekiyorum hiç farkında bile değil yaa ama napim mevlam görüyor bende eşime diyorum 2 aydır nolur söyle yurtdısna gidelim diyorum bulgaristanda falan calıstıgı yerin bölümü var nolur diyorumda olmuyor ha deyince işte
sen içini Allaha dök kardeşim, bize çare ondan başkasında değil, ben de cok dua istemek isterdim insanlardan ama bu nedenle hep çekindim, Allah biliyor arkadasım...
kızlar aptallık ve CAHILLIK BEDAVA ... hıc takma desem olmaz ınsan taktımı takar ooo bana neler dedııler ... ama aile dsndan hep sustum sabrettım karsı komusm bana ne dese beğnrsnız benım çıcıklerım var balkonda bırsuru kız fatoşşş çıcıkler bıle yavru yaptı sen yapamadın dedı bende yapmyı becermyorum naparsın dedım :) artık aptallığa vurdum !!! çok sabrettım hiç ısyan etmedım baska komusda taaa en ust kattan KIZZZ BEBEK YOKMU diye bağrmaz mı yok canım ben KISIRMIŞIM dedım ... suan heycanla beklıyorum alın sıze hamılyım demek ıstyorum ama bıkaç ay daha var allah ızın verırse oyuzden zamanı var bekle bırgun bızde canımızı yakanların canını yakaıcaz ınan banaoff cok konustum ammada dolmuşum be
ne kadar kötü niyetli insanlar var yaa:/ keser döner sap döner gün gelir hesap döner.. Allah'a havale edip muhattap olmamak en iyisi dee insan dayanamıyoki... aslında 1 kere şööyle okkalı bi cevap verceksin sonra bidaha konuyu açmaya cesaret edemezler tabi bi parça insanlıkları kaldıysa.. çok sinirlendimmamin canım amin rabbim böyle insanlara tez zamanda akıl fikir versin sanki bütün böyle cahil insanlar benim etrafıma toplanmıs yaaa zaten allaha havale ettim canımm allahım düşmanıma bile yasatmasın böyle seeyleri
canım yaa sana aile dısından demişler bana bizzat içinden dediler diyorumya cahillrer hepmi beni buluyo diye eşimin teyzesi kız sizin kuslar bile doğurdu sen hala doğurucan dedi düşün yani ama o teyzesiyle artık eskisi kadar samimi degiliz görüşmüyoruz bile ama tabi sebeb sadece bu degil daha neneler dediler kızıyla bir olup ama allaha havale ettim ben onu zamanı gelince oda görücek
ne kadar kötü niyetli insanlar var yaa:/ keser döner sap döner gün gelir hesap döner.. Allah'a havale edip muhattap olmamak en iyisi dee insan dayanamıyoki... aslında 1 kere şööyle okkalı bi cevap verceksin sonra bidaha konuyu açmaya cesaret edemezler tabi bi parça insanlıkları kaldıysa.. çok sinirlendimm
hadi gözün aydın canım:)Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar ettiğimiz bütün dualar kabul olsun Rabbim önce hepimize sağlık versin sonra kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimize sağlıklı hayırlı yavrular versin
Buarada ayşegülüm, turkuazım, ikramayam ben bugünkü iğne yazdırma işini kolay atlattım:)
aminnnnnnnnnn ayşegülümmmmKızlar kandiliniz mübarek olsun Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın hepimiz anne olalım inşallahhhhhhhhh
şuan itibari ile bekçiliğini ben devralıyorum.tak başıma takılıom topikte:)topikte bugün çok sıkıcı bekçi gibi bekledim kimse yokk çok sıkıldım yaaa kızlar nerdesiniz bakimmmmmm
hadi gözün aydın canım:)
aminnnnnnnnnn ayşegülümmmm
şuan itibari ile bekçiliğini ben devralıyorum.tak başıma takılıom topikte:)
canım yaa çok mu sıkıldınn.....ben mutfak ta banyo da işle güçle yer yer telefon trafiğinde bu saat ettim açtım pc yi ama muhabbetete dalamadım birtürlüü...topikte bugün çok sıkıcı bekçi gibi bekledim kimse yokk çok sıkıldım yaaa kızlar nerdesiniz bakimmmmmm
Canımm bu korkular hep olacak amasağol ınsallah benımde korkualrım var kendımce acaba kese oluşmazmı kalp atısı olur mu ne bılıyım heycanla beklıyorum hayrlısı olsun allah dewamnı getrmyı nasp eder ınsallh
Allah razı olsun işlerini kolyalaştıranlardan..onların da işleri rast gitsin Rabbim yar ve yardımcıları olsun herdaimm..çok sevindimm Misalcimm Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsınn ..sağlıkla devamını nasip etsin bebişinlee inş... Amin diyorum meleğinle ettiğin dularına bitanemKandiliniz mübarek olsun arkadaşlar ettiğimiz bütün dualar kabul olsun Rabbim önce hepimize sağlık versin sonra kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimize sağlıklı hayırlı yavrular versin
Buarada ayşegülüm, turkuazım, ikramayam ben bugünkü iğne yazdırma işini kolay atlattım:)
hadi gözün aydın canım:)
aminnnnnnnnnn ayşegülümmmm
şuan itibari ile bekçiliğini ben devralıyorum.tak başıma takılıom topikte:)
okuldayım tatlım..bilgisayar öğretmeni olmak güzelmiş full netteyim:)Sen okulda değilmisin canım ya
cnm naptın dişini çektirdin mi?canım yaa çok mu sıkıldınn.....ben mutfak ta banyo da işle güçle yer yer telefon trafiğinde bu saat ettim açtım pc yi ama muhabbetete dalamadım birtürlüü...
Canımm bu korkular hep olacak amaiçinde büyütmeden tatlı telaşlar endişelerin olsun sadeece ...Rabbim korktuklarına uğratmadan Hamişliğinin sağlıkla devamını nasip etsinn..kucağına aldığını da göreceksin inşaallah boyunca da büytecekesin hayırlısıylaa
Allah razı olsun işlerini kolyalaştıranlardan..onların da işleri rast gitsin Rabbim yar ve yardımcıları olsun herdaimm..çok sevindimm Misalcimm Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsınn ..sağlıkla devamını nasip etsin bebişinlee inş... Amin diyorum meleğinle ettiğin dularına bitanem
merhaba canım uğrayıp bir merhaba diyeyim dedimm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?