Tüp Bebek Günlüğümüz !

çok duygulandım bakk hiç helal etmez olurmuyum.. Hakkım helal olsun canım insanız hepimiz şaşarız beşeriz biz..
kuzuşumla senı kocaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamn öpüyoz

sağol canım bende pek bılgılı değılm oyuzden sureklı aratryorum ferıdedınde deği gıbı değer yuksek olunca dr gerek gormedı demek kı değer dusuk olsaydı test ısterdı zaten

sağol canım bende pek bılgılı değılm oyuzden sureklı aratryorum ferıdedınde deği gıbı değer yuksek olunca dr gerek gormedı demek kı değer dusuk olsaydı test ısterdı zaten

öyle canım ztn ama sen yinede tedbiri elden bırakma kendine iyi bk dikat et tamam mı inş saglıkla gelişp doğsun bebişlerinz

öyle canım ztn ama sen yinede tedbiri elden bırakma kendine iyi bk dikat et tamam mı inş saglıkla gelişp doğsun bebişlerinz

sağol ınsallah benımde korkualrım var kendımce acaba kese oluşmazmı kalp atısı olur mu ne bılıyım heycanla beklıyorum hayrlısı olsun allah dewamnı getrmyı nasp eder ınsallh

Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar ettiğimiz bütün dualar kabul olsun Rabbim önce hepimize sağlık versin sonra kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimize sağlıklı hayırlı yavrular versin

Buarada ayşegülüm, turkuazım, ikramayam ben bugünkü iğne yazdırma işini kolay atlattım:)

ayy canım benım yaaa.icim sizladı okurken rabbım onlara akıl fıkır versın rabbıme havale et sen onları canını yakanın canı yanar merak etme
amin canım amin rabbim böyle insanlara tez zamanda akıl fikir versin sanki bütün böyle cahil insanlar benim etrafıma toplanmıs yaaa zaten allaha havale ettim canımm allahım düşmanıma bile yasatmasın böyle seeyleri

canım yaa sana aile dısından demişler bana bizzat içinden dediler diyorumya cahillrer hepmi beni buluyo diye eşimin teyzesi kız sizin kuslar bile doğurdu sen hala doğurucan dedi düşün yani ama o teyzesiyle artık eskisi kadar samimi degiliz görüşmüyoruz bile ama tabi sebeb sadece bu degil daha neneler dediler kızıyla bir olup ama allaha havale ettim ben onu zamanı gelince oda görücek

Güneşin güzel yüzü, yüreğinize dokunsun, kabuslar sizden uzakta, melekler baş ucunuzda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, dualarınız kabul, kandiliniz mübarek olsun.

ne kadar kötü niyetli insanlar var yaa:/ keser döner sap döner gün gelir hesap döner.. Allah'a havale edip muhattap olmamak en iyisi dee insan dayanamıyoki... aslında 1 kere şööyle okkalı bi cevap verceksin sonra bidaha konuyu açmaya cesaret edemezler tabi bi parça insanlıkları kaldıysa.. çok sinirlendimm

aynen canım onunda kızı var allah görüyo ben hiç bişey demiyorum zaten kızıyla hemen hemen 1 senedir esimde bende konusmuyoruz bu konuyla ilgili yaptığı terbiyesizliklerden dolayı aslında esimlede benimlede okdar iyiydikş arası esime abi derdi benide kardeşi olarak görüyorum derdi ama sonra işler degişti bizde eşimle kendisine bişey demedik ama ailesine gerekli cevabı verdik zaten o yüzden onlar artık soramuyolar bile ama kalbim çok kırdılar o kadar fazla emeğim vardıki hepsinde yazık yazık dedim yani

Meraklı insanlardan bende nefret ediyorum benimde annemin sitesinde oturan komşuları çok meraklı gördükleri yerde daha bişey yokmu ? niye yapmıyorsun yaşın geçiyo derlerdi sanki elimden gelen bişey var gibi, böyle düşünen cahil insanları Allaha havale etmek lazımçokta kafaya takmamak gerekiyo çünkü sinir bozuyo.

topikte bugün çok sıkıcı bekçi gibi bekledim kimse yokk çok sıkıldım yaaa kızlar nerdesiniz bakimmmmmm

hadi gözün aydın canım:)

Kızlar kandiliniz mübarek olsun Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın hepimiz anne olalım inşallahhhhhhhhh
aminnnnnnnnnn ayşegülümmmm

topikte bugün çok sıkıcı bekçi gibi bekledim kimse yokk çok sıkıldım yaaa kızlar nerdesiniz bakimmmmmm
şuan itibari ile bekçiliğini ben devralıyorum.tak başıma takılıom topikte:)

canım yaa çok mu sıkıldınn.....ben mutfak ta banyo da işle güçle yer yer telefon trafiğinde bu saat ettim açtım pc yi ama muhabbetete dalamadım birtürlüü...
sağol ınsallah benımde korkualrım var kendımce acaba kese oluşmazmı kalp atısı olur mu ne bılıyım heycanla beklıyorum hayrlısı olsun allah dewamnı getrmyı nasp eder ınsallh
Canımm bu korkular hep olacak ama içinde büyütmeden tatlı telaşlar endişelerin olsun sadeece ...Rabbim korktuklarına uğratmadan Hamişliğinin sağlıkla devamını nasip etsinn..kucağına aldığını da göreceksin inşaallah boyunca da büytecekesin hayırlısıylaa
Allah razı olsun işlerini kolyalaştıranlardan..onların da işleri rast gitsin Rabbim yar ve yardımcıları olsun herdaimm..çok sevindimm Misalcimm Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsınn ..sağlıkla devamını nasip etsin bebişinlee inş... Amin diyorum meleğinle ettiğin dularına bitanem
hadi gözün aydın canım:)

aminnnnnnnnnn ayşegülümmmm

şuan itibari ile bekçiliğini ben devralıyorum.tak başıma takılıom topikte:)

merhaba canım uğrayıp bir merhaba diyeyim dedimm....

Sen okulda değilmisin canım ya
okuldayım tatlım..bilgisayar öğretmeni olmak güzelmiş full netteyim:)

cnm naptın dişini çektirdin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…