Tüp Bebek Günlüğümüz !

okuldayım tatlım..bilgisayar öğretmeni olmak güzelmiş full netteyim:)

cnm naptın dişini çektirdin mi?

yarın sabah erkenden çektirecem Allah iizin verirse...bu gün yemeklerimi falan yapayım diyorumm çamaşır vs işlerimi de halledeyim akşama kalmasın....yarın ne durumda dönerim bilemiyorum ve tırsıyorum olabileceklerden ..bir de evde işim var diye düşünmek istemiyorumm..kıyma çıkardım köfte patattes yapıcam akşama..diyet ten dolayı da zaten bu gün et yemem gerekliydi..güçsüz düşmeyim kan kaybedip zaten aşağıdan kaybediyorumm...

feride hariç kimse yok harıl harıl yemek mi yapıosunuz kocişlerinize bakim çok sıkıcı bi gündü herkese teessüf ederim topiğe daha çok uğrayın lütfen

iyi etmişsin cnm yarın büyük ihtimalle iptal durumda olursun iğnenin etkisi geçince.inşallah kolay geçer cnm.senin diş gömülümüydü?

zabanandan bu yana meyve yıyorum mıdem bulanıyo dıe isyan edesim vardı ettimm
eehh ii etmişsin o zaman:)

feride hariç kimse yok harıl harıl yemek mi yapıosunuz kocişlerinize bakim çok sıkıcı bi gündü herkese teessüf ederim topiğe daha çok uğrayın lütfen
tamam apla kızmaaaa

iyi etmişsin cnm yarın büyük ihtimalle iptal durumda olursun iğnenin etkisi geçince.inşallah kolay geçer cnm.senin diş gömülümüydü?

tamam apla kızmaaaa
bugün gelmeyenleri sıra dayağından geçircem biz de ev hanımıyız burda dimi aaaa ona göre arada bi uğrayın iki laf edin zaman geçmio

yarın eurofertil den randevu aldım gidip evraklarımı alcam.adet olmadım onu sorcam..bundan sonra ne öneriyo onu sorcam.....

tamam apla kızmaaaa
kökü var sadece üst kısmı çürüdü sonra da kırıldı sanırım ..20 lik dişim bayaaa geride üstüstüste fena durumda nasıl çekercekler bilemiyorumm..ondna habire erteliyorumm..
bugün gelmeyenleri sıra dayağından geçircem biz de ev hanımıyız burda dimi aaaa ona göre arada bi uğrayın iki laf edin zaman geçmio

Kızlar ya biraz önce telefon çaldı onu almaya eğilince belime bi ağrı girdi kramp gibim sağ tarafıma hala çok kötü sağıma dönemiyorum bi duş aldım belki yumuşar diye ama bişey değişmedi hala çok acıyo zor oturuyorum ne yapmam lazım ya bilgisi veya fikri olan varmı

bu mubarek gunde ne dıyorum bılıyormusun bızım yasadıklarımızı allah onalara yasatmasın cunku bızım kadar guclu ve sabrlı olamzlar

selam kızlar 2 ay aradan sonra yine bi tüp ebbek yolculuguna cıkıyoruz

hatırlatayım önce bilmeyenler için... 24 yaşındayım eşim 32 3 kez aşılama denedik klomenle 1de iğneli iptal edilmiş aşılamam vardı cok yumurta oldu diye... 5bucuk senelik evliyim pcolu olmaktan baska problemimiz yok ... fakültede tedavi oluyorum devletten rapor cıakrttım 1 senemi aldı neyse gecen martta yapcaktım tüp bebek başladık iğnelere 100lük vurundum ama 5 . gün degerim 2600küsür cıktı doktor hemen iptal etti hatta iğneyle sonlandırdı gecen ay adet oldum gittim kist var bia y daha bekleyelim dedi bu ay yani bugün gittim gene kist duruyomuş ...

doktora gittim 9 da 4 te eve geldim koca gün ordaydım sabah muane etti asistan doktor bayan kistin büyümüş barış beye bi sorum belki yine beklerisin dedi bekle bekleee kaç saat sonra barış bey bende göreyim dediş bida muane oldum yani baktı 2 seçenek var istersen ben bu kisti alayım operasyonla istersen bekle kendiliginden gitsin ama 2 aydır gitmemiş ne zman gider bilmeem dedi bende nası bişi dedim yapalım cok agrı yok anestezisiz yapıcam yumurta toplama gb bi işlem dedi daha önce 3 aşılama yaptırdım öyle ortama alışkınım kabule ttim sonra am öğlen arasına denk geldi gittiler yemek yediler tabi ana yemek içmek yasak keşke sabah kahvaltı yapsaydım zmanda geçmiyo televizyon yok telefon cekmiyo off cok canım sıkıldı neyse geldiler yemekten ameliyat gb herşeyi cıkarttırdılar ben tırstım tabi eşarbımı bile çıkardım bone taktılar öyle aglıcam geldi kimsede yok yanımda hep böle durumlarda yanlızım ....neyse gittim ameliyathaneye iğrenç bi masa aletler off işte anlatılmaz yaşanır allah kimseyi muhtac etmesin kuluna moralim bozuldu sonra kisti aldı doktor acıdanda utanç daha agır içimi o acıttı iyi agrı eşigin haifif değilmiş ah uh yapmadın dedi yok dedim bunu cekemezsem nasıl dogum yapıyolar dedim aferim dedi öyle tuhaf bişiki analtıp midenizi bulandırmayayım off offff bi bucuk senedir şu fakültede koşturuyorum eşim bi kere geldi ondada ropor aldık 2 saatte o kadar cıktım anestezimi yenilettim bu gece iğnelere başlıyoruz..

doktor tarihe geççeksin dedi tüp bebekte 100 vurunup cok yumurtası olup iptal edilen tek hastamsın dedi şimdi 50 mmle başlıcaz pazartesi yine gidicem hayırlısı rabbim dualarımızı kabule tsin bu gel gecenin hürmetineeeeeeeeeeeeeeee

dualarınızda unutmayın bu kardeşinizi hayırlı kandiller fırsat buldukça gelişmeleri yazarım burası yogun bi topik oldugundan ve çalıştıgımdan takip edemiyorum malesef bu gece başlıyorum allahın izniyle bu güzel geceye denk geldi 50ml vurucam hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

canımhayırlısı olsun herseyde vardır bi hayır.. bende uzun zamandır fazla duramıyorum yarım saateen az kalıp cıkıyorum ama aklımdaydın bakınıyodum öyle bişey yazmadgını görüyodum..neyse tedavin hayırlı olsun sonu bebekli olsun inşallah...

canım yaa geçmiş olsun...
o bölgeye biraz sıcak uygula yumusatmak içinde el kremleri filan var ya onlardan sürüp ovala belki faydasını görürsün..
kızlar şımdık sız bana da dersnız hamıleık takvımı yap dıye

canım öncelikle hayırlı olsun bebişin pozitifi görmüşsün kucagınada alırsın inşallah...
bence takvim için biraz bekle derim canım....aynısını bana aysegül arkadaşım bekle hemen yapma takvimi demişti ama tabi biz hevesliyiz ya hemen yapmıstım sonra kaybettim bebeğimi ve o takvimi silerken bile okadar cok içim acıdıki anlatamam bence en azından kalp atısını duyana kadar bekle canım tabi bu benim fikrim..

Son düzenleme:
Rabbim bu 3 ayların müjdeciisi kandilimizde sesimiziduysun bebişlerimizi hayırlısıyla bize göndersin başka ne dualarımız varsa hayırlısıyla onlarıda kabul etsin inşallah

Canım kramplar başlar artık benimde bacağıma çok giriyo magnezyum kullanmayı unutma geçer ama sert hareketlerden kaçın canım dikkat et

kızlar şımdık sız bana da dersnız hamıleık takvımı yap dıye
tatlım ben demem.neden dersen şahsen ben hamile olsam senin gibi keseyi ve sonrasında kalp atışlarını duymadan o takvimi yapmam..onun için bekle derim aama sen bilirsin tabi.
burda neler gördüm Allah korusun inşallah senin sağlıklı bi gebeliğin olur...değeri epey yüksek olup da keseyi göremeyenler,keseyi görüp de kalp atısı olmayanlar vs..bi çok şey gördüm...

haksevercimm neler yaşamıssın tatlmmmm Allahım inşallah emeklerini boşa çıkarmaz..inşallah artık şu devamı gelen pozitifi görürürüz...tedavin hayırlı olsun bacım..

canım artık magnezyuma başlamalısın galiba..şuan ilaç da kullanamazsın ne yapman gerek acaba :26::26::26::26: sıcak tut baklım cnm belki ii gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…