Tüp Bebek Günlüğümüz !

kökü var sadece üst kısmı çürüdü sonra da kırıldı sanırım ..20 lik dişim bayaaa geride üstüstüste fena durumda nasıl çekercekler bilemiyorumm..ondna habire erteliyorumm..

offfff çok fenaaaaaa cnm inşallah kolay geçerr ayy çok şükür semuş kurtuldum artık hiç ağrımıyo.sadece boşluğa yemek doluyo şırıngayla temizliom hergün o kadar..

Canım gördüm onları bayıldım hatta ama odam çok küçük değil bide yerler marley küçük gelir çok hoş durmaz altı güzel parke olsa tam biçilmiş kaftan odasıda kelebekli ya
marley ney canım plastik döşeme gibi bişey mi?
hıı anladım cnm o aman kelebek desenli normal halı alabilirsin ya da düz shagy lerden alabilirsin krem ya da beyaz.

marley ney canım plastik döşeme gibi bişey mi?
hıı anladım cnm o aman kelebek desenli normal halı alabilirsin ya da düz shagy lerden alabilirsin krem ya da beyaz.

Eki Görüntüle 713669

Aman eskiden evlerde vardı ya naylon değilde oda parke gibi döşenirdi kare kare o halı aklımda canım merinosun du galiba görmüştüm ya internette güzel modeller varda benim koca keçi asla internetten bişii almaz

hımmm hatırlar gibiyim cnm:)
tatlım ben de bu halıyı sanki royalde gördüğümü hatırlıyorum.
netten almana gerek yok alırsın normal mağazasından cnm

hımmm hatırlar gibiyim cnm:)
tatlım ben de bu halıyı sanki royalde gördüğümü hatırlıyorum.
netten almana gerek yok alırsın normal mağazasından cnm

Öyle artık canım ya canım şıkkın oyalanırım diye bakıyorum işte ciğer geliştirici iğne verdi ya doktor şekerini çıkarır demişti maşallah bi çıkardı 230larda yoruldum kuzum ya isyan etmek istemiyorum tabi ama hep bişii olucak korkusu yordu beni

canım nıckın yabanc gelmedı.tektek okudum yazdıgını,rabbım emeklerını boşa cıkarmasın ama belkıde sevınmelısın canım az iğne dozuyla sonuc alabiliyosun.benım 3.aşılamamda 225e cıktı yınecvp vermedı yumurtalr.şukur bu tupte 150ardından 200 e cıktı .
sen evet gercekten şanslısın,bugecenın hurmetıne basarılı bı tup bebek tedavısı gecirirsın bebişin senınle olur

aaa benim o iğneden haberi m yok..offf offf valla ne çektin be ayşegüll inşallah bitecek bu günlerde az kaldı sabret...

selam kızlar ya sizle bişey paylaşmak istiyorum. içime dert oldu. bizim ailece görüştüğümüz arkadaşlarımız var. onların da problemi var bebek konusunda . tedavideler.. sürekli de bu konuları konuşuyoruz birbirimizden haberdarız. şimdi benim ilk denemede tuttu ya çok şükür onlar da hemen denemek istediler bize umut oldun dediler. ben de sürekli yardımcı olmaya çalışıyorum süreci anlatıyorum yaşadıklarımı maddi manevi neler verdiğimizi herşeyi biliyolar. siz de biliyosunuz kolay değil. onlarınki olmadı malesef şimdi de bana tavırlılar. her söylediğimi yaptığımı nispet olarak görüyolar üzülüyorum tabi.. ben bile sevinemiyorum ki halime..evet şu an gebeyim ama aklımda okdar çok şey var ki... ilk deneme tutmaz dediler öyle okudum araştırdım doktorum bile kendini negatife hazırla dedi.. ben herşeye hazırlamıştım kendimi.. ama çok dua ettim Allahım bana bu aşamaları tekrar yaşatma diye transferden sonra ağlama krizleri geçirdim. başkaları duymasın tedavimizi diye herkesten saklamak için ne çabalar gösterdim. bu sürede bi de onlarla uğraştım. sonra o güzel haberi alınca rahatladım mı sanki hayır.. acaba kalp atışlarını duycakmıyım diye sevinmedim bile. tuttu görünüyo ama belki de yok şuan sevinme dedim kendime hep sitede bunu yaşayanlar bilir tekrar acılarını hatırlatmak için anlatmıyorum bunları onlar beni çok iyi anlıycaklardır eminim... haftalar geçiyodu tabi.. çevremdekiler bnm hissizliğime anlam veremese de... kalp atışını duydum rahatladım mı yine hayır.. sonuçta suni yolla oluşturulmuş bi gebelik ve bebeğim bana hormon takviyesiyle tutunuyo.. ve hala da öyle..ilaçlarımı alırken ettiğim duaları duymanızı isterdim.. gözyaşlarımı görmenizi.. peki ilaçları bırakınca rahatlıycam mı yine hayır.. sevinemiyorumki.. her an korkuyla yaşıyorum.. şu an yaşadığım şey bi mucize bunun farkındayım. yıllarca deneyip sonuca ulaşamayan biçok arkadaşım varken benim yaşadığım bi mucize ama 'milletin ilk denemesinde tutuyo bizimki niye olmuyo' lafları beni çok üzüyo.. yaşadıklarımı ya da yaşadıklarımızı biz kontrol edemiyoruz.. kader ortağıyız aynı şeyleri yaşıyoruz..grip mi oldum acaba diye doktora gidip gebeliğini öğrenen kadınlar gibi değiliz..
biraz kırgınım.. sevincim hep yarım.. bunları paylaşıyım sizinle dedim..

İyi akşamlar canım yazmış olduklrının baştan sona dikkatlice okudum seni gerçek anlamda karamsar ve ürkek gördüm evet bizler bir takım şeyler yazıyor ve üzüntülerimizi sevinçlerimizi burada payşaşıyoruz canıcıgım Rabbim senin ilk tedavinde hamiş kalmanı nasip etti şükret bol bol dua et ve karamsarlıktan çık ne olur iyi düşün bak zaman geçiyor çok şükür herşey yolunda ilerliyor bol bol dua et isyan etme şükret hamileligini hayırlısıyla güzel bi şekilde geçirmeni bebişiniz saglıklı kucagına almayı hayalıini kur duasının et tatlım arkdşına gelince sen ona iyilik yapmıssın ama o herşeyin Rabbimden oldugunu farkına varması gerektigni düşünemiyor sanırım kendine kızma ,suçlama sen ona önayak olmussun elinden gelen dostlugu gösterip bi yol sunmuşsun sun üzüntüsü yeni oldugu için bence bu şekilde tavırlılr ama emin ol oda neyin ne oldugunun farkına varıcaktır tatlım hayatın hamileligin tadını çıkarmna bak canım kuruntu ve karamsar olma ne olur bu mübarek gecede herşey gönlünce olur İNŞALLAH

Canım seni hatırlamaz olurmuyum bursalı arkadaşım benim ilk topige geldigin zamanlar muhabbet ediyorduk canım bi ara uzun zamn göremedim seni bu zaman aralıgında olumsuz şeyler yaşamıssın canım neyseki bugün inş mübarek gecede ilk igneyde başlıyacakmıssın İNŞŞŞ sana ugur getirir canım bugünki yaşadıkların gerçektençok üzücü tatlım İNŞŞ son olur ve bu tedavinde bebişine kavusursun bende mart ayınd tedavi görüyordum canım 27 marta 3 yumiş toplandı 2 si iztenilen boyuttatdy ama döllenme olmadı yani 29 martta bu haberi aldım ve büyük bir yıkım yaşadım canım halen çok üzülüyorum bu gece hepimiz için dua ettim Rabbim emeklrimizi boşa çıkarmasın İNŞALLAH herşey gönlümüzce olur canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…