Tüp Bebek Günlüğümüz !

kimsecikler açmamış ben bari açam topiği..... herkese koccaaamannnnnnnnnnnnnnnnnnnn günaydın.... hayırlı cumalar olsun....

Hepinize günaydıınnnnn cancağızlarım...
Hayırlı cumalarınız olsun...
Bebesiz göbüş kalmasın inşallah...

Kolay gebe kalamadığımız için bu sürecin psikolojisi herkesi başka türlü etkiliyor olabilir...
Senin ilk kerede gebe kalman evet büyük şans ama bu yolda emek veren kimseler için asla senin canını yakacak bir sebep olmamalıydı...ilk kerede tuttu şansa bak ama bizimki olmuyo diyerek canını sıkması hoş değil...Ama sana tavsiyem bunları takma önemseme şu an gebesin ve karşıdaki uğraşsada gebe kalamıyor sana imreniyor olabilir yaptığı asla doğru değil ama senin anlayışlı olman lazım...duymamazlıktan gel kendine sıkıntı sebebi yapma..bir de her an bebeğini kaybedecek gibi yaşaman sürekli endişe içinde olmanda çok doğru gelmedi bana keyfini çıkarma zamanı Allah korusun kötü bişey olcaksa bile sen bunun önüne geçemezsin Allahın takdiri o yüzden lütfen gebeliğinin keyfini çıkar bu günler öyle kolay bulunmuyor...

herkese günaydın güzel bir gün hayırlı bir cuma olsu inşallah, bu mübarek günde tüm dualarınız kabul olsun..

Eklentiler

• $toprak gibi.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 24
günaydın kızlar

herkesin cuması mübarek olsun

günaydın canım..

günaydın güldencim nasılsın

valla canımcım eşimle erken kalkıp anneme geçecektim nasıl derin uyuduysam gittiğini anlamamışım adamın canım sıkıldı hemen aradım müsait olunca gelip götürcek beni ama ne zaman gelir bilmiyorum beraber kahvaltı vs..yapcaktı anneciğimle...eşimede gidecem demedim ki kızayım niye uyandırmadın diye kendime çemkiriyorum şimdisen nasılsın bu hafta pek yoktun ortalıkta..

Dün kocacım bir yaşına daha girdi kocaman oldu kerata
Kendi ellerimle pasta yaptım ama öncesinde bi baktım ki malzemelerim hep eksik ben var sanıyordum ama yolumdan şaşmadım ve evdeki imkanlarla bi pasta yaptım beklemiyomuş mumları yakıp çıkarınca gözleri pörtlediçok mutlu oldu yedik içtik seviştik dicemi sandınız ama sadece yedik içtik

Amin canım sanada hayırlı cumalar..
bu arada toprak gibi olmak istemiyom ben kimsede beni ezmesin işte banane

ekşın olmadan geçen bir doğum günüsümüüü
kızım transfer yaptırdn yeni zaten ne ekşınıııııı yat dinlensene sen aaaaaaaaaaaaaaa

ekşın olmadan geçen bir doğum günüsümüüü
kızım transfer yaptırdn yeni zaten ne ekşınıııııı yat dinlensene sen aaaaaaaaaaaaaaa

bende transferimi düşünerek zaten elletmedim
valla asıl sebebi nasıl uykum vardı anlatamam öncesinde de kandil diye az bişi ibadet etmişim bütün günde oruç sebebiyle açtım yemek yiyince bi rehavet çöktü ben anca uyku paklardı uyudum miss gibi

ooh mis valla en güzelini yapmışssın bende şu an uykusuzluktan aha böyleyim.. yavaş yavaş uyku bastırmaları başladı bana akşam saatlerinde zirve yapıyor..birde bilmiyorum hamile arkadaşlar yaşadımı ama iiliğiiimmm kemiğimmmm donuyor bildiğin sıtmaya yakalanmış gibi tititt titriyorumm ısıtamıyolar benii:18::18::18::18::18:

iyiyim canım işlerim yoğun bakıp çıkıyorum bazen bazende yazıyorum

eşinin doğum günü kutlu olsun birlikte bebeklerinizle nice mutlu senelere

herkese günaydın güzel bir gün hayırlı bir cuma olsu inşallah, bu mübarek günde tüm dualarınız kabul olsun..

seninde cuman mübarek olsun

kimsecikler açmamış ben bari açam topiği..... herkese koccaaamannnnnnnnnnnnnnnnnnnn günaydın.... hayırlı cumalar olsun....

Hepinize günaydıınnnnn cancağızlarım...
Hayırlı cumalarınız olsun...
Bebesiz göbüş kalmasın inşallah...

günaydın kızlar

herkesin cuması mübarek olsun

herkeslere gunaaydiinn ve hayirli cumalar canlarimm

Canimm ben en cok pastayi merak etmistim neyse kocanin yeni yasi size bebislerle gelsin insallah.. gulden sen beni oldureceksin yaa her mesaj da yuzumde gulumseme sebebi oluyorsun Allah da seni guldursun canimcim

Günaydın canlarım, hepinize hayırlı cumalar...

biz çok mutluyuz bebişlerimle yarın sabah 9 da annemlere kavuşuyom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…