kimsecikler açmamış ben bari açam topiği..... herkese koccaaamannnnnnnnnnnnnnnnnnnn günaydın.... hayırlı cumalar olsun....
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kimsecikler açmamış ben bari açam topiği..... herkese koccaaamannnnnnnnnnnnnnnnnnnn günaydın.... hayırlı cumalar olsun....
Hepinize günaydıınnnnn cancağızlarım...
Hayırlı cumalarınız olsun...
Bebesiz göbüş kalmasın inşallah...
selam kızlar ya sizle bişey paylaşmak istiyorum. içime dert oldu. bizim ailece görüştüğümüz arkadaşlarımız var. onların da problemi var bebek konusunda . tedavideler.. sürekli de bu konuları konuşuyoruz birbirimizden haberdarız. şimdi benim ilk denemede tuttu ya çok şükür onlar da hemen denemek istediler bize umut oldun dediler. ben de sürekli yardımcı olmaya çalışıyorum süreci anlatıyorum yaşadıklarımı maddi manevi neler verdiğimizi herşeyi biliyolar. siz de biliyosunuz kolay değil. onlarınki olmadı malesef şimdi de bana tavırlılar. her söylediğimi yaptığımı nispet olarak görüyolarüzülüyorum tabi.. ben bile sevinemiyorum ki halime..evet şu an gebeyim ama aklımda okdar çok şey var ki... ilk deneme tutmaz dediler öyle okudum araştırdım doktorum bile kendini negatife hazırla dedi.. ben herşeye hazırlamıştım kendimi.. ama çok dua ettim Allahım bana bu aşamaları tekrar yaşatma diye transferden sonra ağlama krizleri geçirdim. başkaları duymasın tedavimizi diye herkesten saklamak için ne çabalar gösterdim. bu sürede bi de onlarla uğraştım. sonra o güzel haberi alınca rahatladım mı sanki hayır.. acaba kalp atışlarını duycakmıyım diye sevinmedim bile. tuttu görünüyo ama belki de yok şuan sevinme dedim kendime hep sitede bunu yaşayanlar bilir tekrar acılarını hatırlatmak için anlatmıyorum bunları onlar beni çok iyi anlıycaklardır eminim... haftalar geçiyodu tabi.. çevremdekiler bnm hissizliğime anlam veremese de... kalp atışını duydum rahatladım mı yine hayır.. sonuçta suni yolla oluşturulmuş bi gebelik ve bebeğim bana hormon takviyesiyle tutunuyo.. ve hala da öyle..ilaçlarımı alırken ettiğim duaları duymanızı isterdim.. gözyaşlarımı görmenizi.. peki ilaçları bırakınca rahatlıycam mı yine hayır.. sevinemiyorumki.. her an korkuyla yaşıyorum.. şu an yaşadığım şey bi mucize bunun farkındayım. yıllarca deneyip sonuca ulaşamayan biçok arkadaşım varken benim yaşadığım bi mucize ama 'milletin ilk denemesinde tutuyo bizimki niye olmuyo' lafları beni çok üzüyo.. yaşadıklarımı ya da yaşadıklarımızı biz kontrol edemiyoruz.. kader ortağıyız aynı şeyleri yaşıyoruz..grip mi oldum acaba diye doktora gidip gebeliğini öğrenen kadınlar gibi değiliz..
biraz kırgınım.. sevincim hep yarım.. bunları paylaşıyım sizinle dedim..
günaydın kızlar
herkesin cuması mübarek olsun
günaydın güldencim nasılsın
herkese günaydın güzel bir gün hayırlı bir cuma olsu inşallah, bu mübarek günde tüm dualarınız kabul olsun..
Amin canım sanada hayırlı cumalar..
bu arada toprak gibi olmak istemiyom ben kimsede beni ezmesin işte banane
Dün kocacım bir yaşına daha girdi kocaman oldu kerata
Kendi ellerimle pasta yaptım ama öncesinde bi baktım ki malzemelerim hep eksik ben var sanıyordum ama yolumdan şaşmadım ve evdeki imkanlarla bi pasta yaptım beklemiyomuş mumları yakıp çıkarınca gözleri pörtlediçok mutlu oldu yedik içtik seviştik dicemi sandınız ama sadece yedik içtik
ekşın olmadan geçen bir doğum günüsümüüü
kızım transfer yaptırdn yeni zaten ne ekşınıııııı yat dinlensene sen aaaaaaaaaaaaaaa
bende transferimi düşünerek zaten elletmedim
valla asıl sebebi nasıl uykum vardı anlatamam öncesinde de kandil diye az bişi ibadet etmişim bütün günde oruç sebebiyle açtım yemek yiyince bi rehavet çöktü ben anca uyku paklardı uyudum miss gibi
günaydın canım..
valla canımcım eşimle erken kalkıp anneme geçecektim nasıl derin uyuduysam gittiğini anlamamışım adamın canım sıkıldı hemen aradım müsait olunca gelip götürcek beni ama ne zaman gelir bilmiyorum beraber kahvaltı vs..yapcaktı anneciğimle...eşimede gidecem demedim ki kızayım niye uyandırmadın diye kendime çemkiriyorum şimdisen nasılsın bu hafta pek yoktun ortalıkta..
Kendi ellerimle pasta yaptım ama öncesinde bi baktım ki malzemelerim hep eksik ben var sanıyordum ama yolumdan şaşmadım ve evdeki imkanlarla bi pasta yaptım beklemiyomuş mumları yakıp çıkarınca gözleri pörtlediçok mutlu oldu yedik içtik seviştik dicemi sandınız ama sadece yedik içtik
herkese günaydın güzel bir gün hayırlı bir cuma olsu inşallah, bu mübarek günde tüm dualarınız kabul olsun..
Hepinize günaydıınnnnn cancağızlarım...
Hayırlı cumalarınız olsun...
Bebesiz göbüş kalmasın inşallah...
günaydın kızlar
herkesin cuması mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?