Tüp Bebek Günlüğümüz !

marifetli hatunsun vesselam, önemli olan eksik malzemeyle pastayı yapabilmek.

eguşum süpersin ya Allah mutluluğunuzu daim etsin bitanem

Gunaydin canim sana da hayirli cumalar ne guzel demek annecigine kavusuyorsun insallah bende kavusurum en kisa zamanda

inşallah kavuşursun canım anneciğine. ben gidemedim annemler geliyo sadece haftasonu kalacaklar ama olsun ona da şükür.
badana boya yapılacak yarın aslında onun için geliyolar. bebişlerin odası hazırlanacak, iki baba boya yapacaklar bizde yıkanacakları falan halledicez annemle.

Günaydııın hayırlı cumalar:) yarın misafirlerim gelicek bugün marifetli ev hanımı olmaya adayım evim temiz zaten pasta börek işine girsem tamamdır..

Günaydın kızlar bugün biraz daha iyiyim dün gece belimin ağrıyan tarafına yattım hep sanırım sıcak iyi geldi ama hala sağıma soluma zor dönüyorum neyse buda geçer bu arada durucum gözün aydın benim yerimede sarılırmısın annene ben sarılamıyorum böyle okuyunca hem duygulanıyorum hemde sizin sevinciniz çok hoşuma gidiyo keşke bu zor günlerimde yanımda olsaydı

Selam canım seni çok çok iyi anlıyorum yaşadıklarının bir benzerini ben bizzat yaşadım sana tavsiyem o kişilerle görüşmeye bir sınır koy yoksa çok gerilirsin, bende senin gibi stresi hala üzerimden atamadım bebeğim ya düşerse ya bişey olursa diye hamileliğimin tadını çıkaramıyorum kimse bana kaç haftalık kaç aylıt diye sormasın istiyorum, bizde kimseye söylemedik tüp bebek yaptırdığımızı, şuan yalnızca günlerimin sağlıklı geçmesini bekliyorum.Kimseyi kafana takma Allah yardımcın olsun canım.

günaydın kızlar,cumanız mübarek gününüz bereketli olsun
Tünaydıınn cumamız mübarek dualarımız kabul rızkımız bol hanemiz huzurlu bebişlerimizle hamişlerimiz sağlıklı...Bekleyenlerimiz hamiş olsun inşaallah
Gözün aydın canımm hasretin bitiyor maaşallah hazırlıklarınız ne güzel devam ediyor tamgazz kolay gelsin şimdidenn
Günaydııın hayırlı cumalar:) yarın misafirlerim gelicek bugün marifetli ev hanımı olmaya adayım evim temiz zaten pasta börek işine girsem tamamdır..
maşallah hamarat hatuunn yakında ben de senin giib başlayacam koşuşturmayaa ..temizlik alışveriş vs....ne yaptın bakalım misafirlerinee

Hayırlı Cumalar kızlar Allah hepimizin herzaman yanında olsun...
amin hamiş Sultaann Allah dularını kabul etsinn inşaallah bu günün hürmetinee

geçmiş olsunn canımm inşallah ters hareketine bağlı olarak gelişmiştirt geçer cabucak ..sorunsuz düzelmeni diliyorumm derinciimm

yok canım onun crinone jelle bi alakası yok bence evet berbat bişii kaşıntı yapabiliyo ama ayak bileklerini etkilez tatlım

prospektüsünde bunlar yazıyor !!

Aşağıdaki durumlardan herhangi birine sahipseniz hemen doktorunuzu arayınız ve acil sağlık desteği isteyiniz:

bacakların birinde veya ikisinde birden ağrı ya da şişlik;

ellerde, bileklerde veya ayaklarda şişlik;

depresyon belirtileri (uykusuzluk, ruh hali değişimleri).
:26::26::26::26::26::26::26:

ayak bileklerim özellikle sağ ayak bileğim davullllllllllllllllllll davullllllllllllllllllll bide sıcak sıcak bi his veriyor :26::26::26::18::18::18::18:

olabilir o zaman canım bişii diyemicem yazıyosa doktorunu ara bence gecikme
bana çok kaşıntı yapmıştı ama çok güzel bi ilaç benim kanamamı o kesti
ara canım mutlaka doktorunu

bu sabah erkenden diş çekimine gittim yeni eve döndüm şükür dikişsiz alındı dişim ama bayaaa fena görünüyor
halaa uyuşuk morfinin etkisi geçincee ağrı yapmasın diye dua ediyorumm...

bu sabah erkenden diş çekimine gittim yeni eve döndüm şükür dikişsiz alındı dişim ama bayaaa fena görünüyor
halaa uyuşuk morfinin etkisi geçincee ağrı yapmasın diye dua ediyorumm...

canım geçmiş olsun dikişsiz alındıysa korkma benimki dikişle alındığı halde çok ağrımamıştı inşallah ağrımaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…