Dün kocacım bir yaşına daha girdi kocaman oldu kerata
Kendi ellerimle pasta yaptım ama öncesinde bi baktım ki malzemelerim hep eksik ben var sanıyordum ama yolumdan şaşmadım ve evdeki imkanlarla bi pasta yaptım beklemiyomuş mumları yakıp çıkarınca gözleri pörtlediçok mutlu oldu yedik içtik seviştik dicemi sandınız ama sadece yedik içtik
Günaydın canlarım, hepinize hayırlı cumalar...
biz çok mutluyuz bebişlerimle yarın sabah 9 da annemlere kavuşuyom.
eguşum süpersin yaDün kocacım bir yaşına daha girdi kocaman oldu kerata
Kendi ellerimle pasta yaptım ama öncesinde bi baktım ki malzemelerim hep eksik ben var sanıyordum ama yolumdan şaşmadım ve evdeki imkanlarla bi pasta yaptım beklemiyomuş mumları yakıp çıkarınca gözleri pörtlediçok mutlu oldu yedik içtik seviştik dicemi sandınız ama sadece yedik içtik
Gunaydin canim sana da hayirli cumalar ne guzel demek annecigine kavusuyorsun insallah bende kavusurum en kisa zamanda
selam kızlar ya sizle bişey paylaşmak istiyorum. içime dert oldu. bizim ailece görüştüğümüz arkadaşlarımız var. onların da problemi var bebek konusunda . tedavideler.. sürekli de bu konuları konuşuyoruz birbirimizden haberdarız. şimdi benim ilk denemede tuttu ya çok şükür onlar da hemen denemek istediler bize umut oldun dediler. ben de sürekli yardımcı olmaya çalışıyorum süreci anlatıyorum yaşadıklarımı maddi manevi neler verdiğimizi herşeyi biliyolar. siz de biliyosunuz kolay değil. onlarınki olmadı malesef şimdi de bana tavırlılar. her söylediğimi yaptığımı nispet olarak görüyolarüzülüyorum tabi.. ben bile sevinemiyorum ki halime..evet şu an gebeyim ama aklımda okdar çok şey var ki... ilk deneme tutmaz dediler öyle okudum araştırdım doktorum bile kendini negatife hazırla dedi.. ben herşeye hazırlamıştım kendimi.. ama çok dua ettim Allahım bana bu aşamaları tekrar yaşatma diye transferden sonra ağlama krizleri geçirdim. başkaları duymasın tedavimizi diye herkesten saklamak için ne çabalar gösterdim. bu sürede bi de onlarla uğraştım. sonra o güzel haberi alınca rahatladım mı sanki hayır.. acaba kalp atışlarını duycakmıyım diye sevinmedim bile. tuttu görünüyo ama belki de yok şuan sevinme dedim kendime hep sitede bunu yaşayanlar bilir tekrar acılarını hatırlatmak için anlatmıyorum bunları onlar beni çok iyi anlıycaklardır eminim... haftalar geçiyodu tabi.. çevremdekiler bnm hissizliğime anlam veremese de... kalp atışını duydum rahatladım mı yine hayır.. sonuçta suni yolla oluşturulmuş bi gebelik ve bebeğim bana hormon takviyesiyle tutunuyo.. ve hala da öyle..ilaçlarımı alırken ettiğim duaları duymanızı isterdim.. gözyaşlarımı görmenizi.. peki ilaçları bırakınca rahatlıycam mı yine hayır.. sevinemiyorumki.. her an korkuyla yaşıyorum.. şu an yaşadığım şey bi mucize bunun farkındayım. yıllarca deneyip sonuca ulaşamayan biçok arkadaşım varken benim yaşadığım bi mucize ama 'milletin ilk denemesinde tutuyo bizimki niye olmuyo' lafları beni çok üzüyo.. yaşadıklarımı ya da yaşadıklarımızı biz kontrol edemiyoruz.. kader ortağıyız aynı şeyleri yaşıyoruz..grip mi oldum acaba diye doktora gidip gebeliğini öğrenen kadınlar gibi değiliz..
biraz kırgınım.. sevincim hep yarım.. bunları paylaşıyım sizinle dedim..
Tünaydıınn cumamız mübarek dualarımız kabul rızkımız bol hanemiz huzurlu bebişlerimizle hamişlerimiz sağlıklı...Bekleyenlerimiz hamiş olsun inşaallahgünaydın kızlar,cumanız mübarek gününüz bereketli olsun
Gözün aydın canımm hasretin bitiyor maaşallah hazırlıklarınız ne güzel devam ediyor tamgazz kolay gelsin şimdidenninşallah kavuşursun canım anneciğine. ben gidemedim annemler geliyo sadece haftasonu kalacaklar ama olsun ona da şükür.
badana boya yapılacak yarın aslında onun için geliyolar. bebişlerin odası hazırlanacak, iki baba boya yapacaklar bizde yıkanacakları falan halledicez annemle.
maşallah hamarat hatuunn yakında ben de senin giib başlayacam koşuşturmayaa ..temizlik alışveriş vs....ne yaptın bakalım misafirlerineeGünaydııın hayırlı cumalar:) yarın misafirlerim gelicek bugün marifetli ev hanımı olmaya adayımevim temiz zaten pasta börek işine girsem tamamdır..
amin hamiş Sultaann Allah dularını kabul etsinn inşaallah bu günün hürmetineeHayırlı Cumalar kızlar Allah hepimizin herzaman yanında olsun...
Günaydın kızlar bugün biraz daha iyiyim dün gece belimin ağrıyan tarafına yattım hep sanırım sıcak iyi geldi ama hala sağıma soluma zor dönüyorum neyse buda geçer bu arada durucum gözün aydın benim yerimede sarılırmısın annene ben sarılamıyorum böyle okuyunca hem duygulanıyorum hemde sizin sevinciniz çok hoşuma gidiyo keşke bu zor günlerimde yanımda olsaydı
CRİNONE JEL kullanıpta ayak bilekleri davul gibi olan var mııııııııııııııııııııııııııııııııııı
yok canım onun crinone jelle bi alakası yok bence evet berbat bişii kaşıntı yapabiliyo ama ayak bileklerini etkilez tatlım
prospektüsünde bunlar yazıyor !!
Aşağıdaki durumlardan herhangi birine sahipseniz hemen doktorunuzu arayınız ve acil sağlık desteği isteyiniz:
bacakların birinde veya ikisinde birden ağrı ya da şişlik;
ellerde, bileklerde veya ayaklarda şişlik;
depresyon belirtileri (uykusuzluk, ruh hali değişimleri).
:26::26::26::26::26::26::26:
bu sabah erkenden diş çekimine gittim yeni eve döndüm şükür dikişsiz alındı dişim ama bayaaa fena görünüyor
halaa uyuşuk morfinin etkisi geçincee ağrı yapmasın diye dua ediyorumm...
bu sabah erkenden diş çekimine gittim yeni eve döndüm şükür dikişsiz alındı dişim ama bayaaa fena görünüyor
halaa uyuşuk morfinin etkisi geçincee ağrı yapmasın diye dua ediyorumm...
CRİNONE JEL kullanıpta ayak bilekleri davul gibi olan var mııııııııııııııııııııııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?