Tüp Bebek Günlüğümüz !

ayak bileklerim özellikle sağ ayak bileğim davullllllllllllllllllll davullllllllllllllllllll bide sıcak sıcak bi his veriyor :26::26::26::18::18::18::18:

abooww noldu bacımm sana ....:18::18::18::18::18:hemen daktırını ara büyük ihtimal jelden hapa ya da iğneye geçirir senii...inşaallah bırakınca hemencecik düzelirrsinn...

nerdesin kuzum sen ya dinleniyosun galiba transfer sonrası ama arada gellllllll
şey sorucaktım sana hrs ankara kadın hastanesi nasıl tüp bebekte

henüz araştırma aşamasındayım ne yapsam diye bakıyorum:) eskiden annemlerin fix gün menüsü vardı kek patates salatası kısır:) bu tarz bişey yapmayım demode olmayım

bu sabah erkenden diş çekimine gittim yeni eve döndüm şükür dikişsiz alındı dişim ama bayaaa fena görünüyor
halaa uyuşuk morfinin etkisi geçincee ağrı yapmasın diye dua ediyorumm...
geçmiş olsun tatlım ağrı kesicini alıp önlemini al :) besleyici çorbalar yap kendine. ılık süt fln iç bunlar iyi gelir inş

ayak bileklerim özellikle sağ ayak bileğim davullllllllllllllllllll davullllllllllllllllllll bide sıcak sıcak bi his veriyor :26::26::26::18::18::18::18:
canım doktorunla konuş hemen belki dozunu fln azaltır öğren neymiş böle olmaz

bu sabah erkenden diş çekimine gittim yeni eve döndüm şükür dikişsiz alındı dişim ama bayaaa fena görünüyor

Gecmis olsun bebekimm dikissiz atlattin cok sukur asil o zaman cok zor olacakti..

allah razı olsun bu cektikelrimiz günahalrımıza kefaret olsun inşallah bizde anne olucaz rabbim old edikten sonra olmcak olsa hayalini kurdurmazdı herelde ümit vermezdi kalk-plerimize dualarda buluşup birbiriz için en güzelini isticez başka care yok elimizden geleni yapıyoruz

amin canım allah razı olsunn hepimiz kavuşalım inşallah inan olsada benim biliyorum ya bu acıyı gönlüm hep olamyanlarda kalıcak rabbim ne dert veriyosa biz onu en büyük sanıyoruz cekemicemiz dertler vermesin bunada hamdolsun yaşıyoruz gülüp egleniyoruz hep bi yanımız buruk olsada hayatımızı maf eden bişi değil umudumuz var hiç olmucak bebegin diyenelr ne yapsın eşini evladını topraga gömenler ne yapsın rabbim herkezi başka sınıyo diyip tevekkül etmemiz lazım da işte malesef içi durmuyo gözyaşı kurumuyo insanın hakkımızda hayırlısı olsun

saol cnaım allah razı olsun hepimizin evladı olsun inşallah kokusuyla uyucamız gecelerimiz tez vakitte gelsin

haksevercimm neler yaşamıssın tatlmmmm Allahım inşallah emeklerini boşa çıkarmaz..inşallah artık şu devamı gelen pozitifi görürürüz...tedavin hayırlı olsun bacım..
..

amin inşallah canım müslüman kardeşimin duası bana şifa olsun hepizinizden allah razı olsun hepimizn isteyen herkezin evladı olsun inşallah

uyku bastırması normal canım jel kullanıyorsun malum progesteron hormonu kendisi bi de kendi salgıladığın progesteron olunca uyku yapıyor... üşüme durumuda rutin gebelik belirtilerinden maşallahhhh..

iyiyim canım işlerim yoğun bakıp çıkıyorum bazen bazende yazıyorum

eşinin doğum günü kutlu olsun birlikte bebeklerinizle nice mutlu senelere

seninde cuman mübarek olsun

saol tatlım eşşek kadar oldu kocacım

Gunaydiinn kizlar hepimize hayirli cumalar olsun Allah dualarimizi kabul etsin insallah...

Aminnn hayırlı cumalar canım.

Canimm ben en cok pastayi merak etmistim neyse kocanin yeni yasi size bebislerle gelsin insallah.. gulden sen beni oldureceksin yaa her mesaj da yuzumde gulumseme sebebi oluyorsun Allah da seni guldursun canimcim

ohh ne kadan güzel yüzünde tebessüm olmak...
a ha pastanın resmi

daha iyi olduğuna sevindim canım,
sarılırım tabiki anne gibisi yok gerçekten, nerdeyse 6 aydır görmedim telefonda hergün konuşuyoz ama yanında olması başka tabi.

Günaydııın hayırlı cumalar:) yarın misafirlerim gelicek bugün marifetli ev hanımı olmaya adayım evim temiz zaten pasta börek işine girsem tamamdır..

ooo hamarat aynı zamanda gebe hatun
kolay gelsin inşallah...

CRİNONE JEL kullanıpta ayak bilekleri davul gibi olan var mııııııııııııııııııııııııııııııııııı

anaammmm kız bu jel göbeğini davul etcek ayağını değil
şaka bi yana daktırı ara olmaz böle bişi belkide sadece fitile geçer jelden..

Hayırlı Cumalar kızlar Allah hepimizin herzaman yanında olsun...

hayırlı cumalar efenim

bi atlatamadın üzerindeki olumsuz havayı her mesajında acaba bişi oldu diye düşünüyorum okuyup bitince bişi yoksa ohh diyorum...Allah bir an evvel şifa versin canım..

uyku hali normal bişi ama şişlik kısmı beni rahatsız etti acil daktırla görüş..

geçmiş olsun canım darısı bana olsun dikişsiz atlatmanda çok iyi valla....

nerdesin kuzum sen ya dinleniyosun galiba transfer sonrası ama arada gellllllll
şey sorucaktım sana hrs ankara kadın hastanesi nasıl tüp bebekte

cuma sebebiyle babamın mezarına gittim canım yeni geldim sayılır annemdeyim şu an...
hrs ye gitmedim tüp bebekte Ankarada pek duyulmuş bir yer değil fikrim yok yani benimde hiç aklıma gelen bir yer olmadı canım...

off kızlar çok yoruldum, gezenti ben sosyete pazarına gittim geldim bol bol hurç aldım fazla eşyaları koymaya iyi oluyo, şuan yıkanıyolar.
bi yandan da ev topluyom kaldıracağımız dolapları boşaltıyom yavaş yavaş, bi yandan yıkananları asıyom,
daha banyoyu yıkayacam, akşama yemek yapılacak, bilgisayarda iş var çizim yapılacak. offfffff.

nerdeki sosyete pazarına gittin:26::26::26:
artık bi yerlerden hazırlığa girişmek lazım iyi yapmışsın kolay gelsin canım...

iyi yapmışsın canım allah rahmet eylesin babacığına ben gidemiyorum babama çok kötü oluyorum 2007 den beri sadace geçen sene gittim hastanelik oluyorum tansiyonum 6 4 e düşüyo bazen diyorum ne kadar hayırsız evlatım ama orda mezar taşını görünce kendimden geçiyorum neyse canım bi tanıdığa çok övmüşler dün aradı beni sende tüp yaptırmışsın diye eskişehirde oturuyo yaşıda var bayağı ilk olucak nerede yaptırsam ankara daha yakın dedi şimdi ısrar etmekte istemedim gel fertijinde yaptır diye bide tutmaz sorumluluk almak istemem böyle şeylerde araştır dedim orayla konuş fertijinle konuş kendin karar ver dedim sana sorıyım dedim kuzum duydun mu diye

İyi dilekleriniz için sağolun kızlar güldenim hastalıklara o kadar alıştım ki hergün acaba bugün başıma ne gelcek diye bekliyorum allah beterinden korusun napıyım aslında hastalıklara dirençliyimdir ama vucudum hamile olmamı beklemiş gibi hepsi sırayla çıkıyo

nerdeki sosyete pazarına gittin:26::26::26:
artık bi yerlerden hazırlığa girişmek lazım iyi yapmışsın kolay gelsin canım...

batıkentteki pazar bize yakın canım.yürüme mesafesinde. bu arada cevizimi falan da ordan alıyom çok güzel oluyo.
yarın sabah boyaya başlayacaklar mecbur dolapların içi boşalacak. öyle çok gereksiz şeyler varki, bir de k validenin de eşyaları var hiç kullanılmayan onları ayırıyom bi yandan.

haa bi de bugün iğne günüm sağlık ocağına gidilecek.

ayyy hepsini bugünmü yapcan sen

saol canım bütün ölmüşlerimize Allah rahmet eylesin...
hastanelik olcak kadar kötü oluyorsan gitme tabii evden duanı gönderirsin...
hrs ile ilgili yakın çevremde hiç bişi duymamışım kendimde araştırmayı hiç düşünmemişim neden bilmiyorum özel bir merkez aslında belkide çok iyidir bende bi bakayım...

aman alışma hastalağa falan bitsin gitsin kış kış yallahhh deee

Son düzenleme:

sende araştırırsan sevinirim kuzum dünden beri seni bekledim şimdide gözlerim kapanıyo uykum var
yatıcam birazcık öpüyorum kuzum gelirim iki saate

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…