prospektüsünde bunlar yazıyor !!
Aşağıdaki durumlardan herhangi birine sahipseniz hemen doktorunuzu arayınız ve acil sağlık desteği isteyiniz:
bacakların birinde veya ikisinde birden ağrı ya da şişlik;
ellerde, bileklerde veya ayaklarda şişlik;
depresyon belirtileri (uykusuzluk, ruh hali değişimleri).
:26::26::26::26::26::26::26:
ayak bileklerim özellikle sağ ayak bileğim davullllllllllllllllllll davullllllllllllllllllll bide sıcak sıcak bi his veriyor :26::26::26::18::18::18::18:
henüz araştırma aşamasındayım ne yapsam diye bakıyorum:) eskiden annemlerin fix gün menüsü vardı kek patates salatası kısır:) bu tarz bişey yapmayım demode olmayımTünaydıınn cumamız mübarek dualarımız kabul rızkımız bol hanemiz huzurlu bebişlerimizle hamişlerimiz sağlıklı...Bekleyenlerimiz hamiş olsun inşaallah
Gözün aydın canımm hasretin bitiyor maaşallah hazırlıklarınız ne güzel devam ediyor tamgazz kolay gelsin şimdidenn
maşallah hamarat hatuunn yakında ben de senin giib başlayacam koşuşturmayaa ..temizlik alışveriş vs....ne yaptın bakalım misafirlerinee
geçmiş olsun tatlım ağrı kesicini alıp önlemini al :) besleyici çorbalar yap kendine. ılık süt fln iç bunlar iyi gelir inşbu sabah erkenden diş çekimine gittim yeni eve döndüm şükür dikişsiz alındı dişim ama bayaaa fena görünüyor
halaa uyuşuk morfinin etkisi geçincee ağrı yapmasın diye dua ediyorumm...
canım doktorunla konuş hemen belki dozunu fln azaltır öğren neymiş böle olmazayak bileklerim özellikle sağ ayak bileğim davullllllllllllllllllll davullllllllllllllllllll bide sıcak sıcak bi his veriyor :26::26::26::18::18::18::18:
bu sabah erkenden diş çekimine gittim yeni eve döndüm şükür dikişsiz alındı dişim ama bayaaa fena görünüyor
canım nıckın yabanc gelmedı.tektek okudum yazdıgını,rabbım emeklerını boşa cıkarmasın ama belkıde sevınmelısın canım az iğne dozuyla sonuc alabiliyosun.benım 3.aşılamamda 225e cıktı yınecvp vermedı yumurtalr.şukur bu tupte 150ardından 200 e cıktı .
sen evet gercekten şanslısın,bugecenın hurmetıne basarılı bı tup bebek tedavısı gecirirsın bebişin senınle olur
Canım seni hatırlamaz olurmuyum bursalı arkadaşım benimilk topige geldigin zamanlar muhabbet ediyorduk canım bi ara uzun zamn göremedim seni bu zaman aralıgında olumsuz şeyler yaşamıssın canım neyseki bugün inş mübarek gecede ilk igneyde başlıyacakmıssın İNŞŞŞ sana ugur getirir canım bugünki yaşadıkların gerçektençok üzücü tatlım İNŞŞ son olur ve bu tedavinde bebişine kavusursun bende mart ayınd tedavi görüyordum canım 27 marta 3 yumiş toplandı 2 si iztenilen boyuttatdy ama döllenme olmadı yani 29 martta bu haberi aldım ve büyük bir yıkım yaşadım canım halen çok üzülüyorum bu gece hepimiz için dua ettim Rabbim emeklrimizi boşa çıkarmasın İNŞALLAH herşey gönlümüzce olur canımmm
canımhayırlısı olsun herseyde vardır bi hayır.. bende uzun zamandır fazla duramıyorum yarım saateen az kalıp cıkıyorum ama aklımdaydın bakınıyodum öyle bişey yazmadgını görüyodum..neyse tedavin hayırlı olsun sonu bebekli olsun inşallah...
.
haksevercimm neler yaşamıssın tatlmmmm Allahım inşallah emeklerini boşa çıkarmaz..inşallah artık şu devamı gelen pozitifi görürürüz...tedavin hayırlı olsun bacım..
..
ooh mis valla en güzelini yapmışssın bende şu an uykusuzluktanaha böyleyim.. yavaş yavaş uyku bastırmaları başladı bana akşam saatlerinde zirve yapıyor..birde bilmiyorum hamile arkadaşlar yaşadımı ama iiliğiiimmm kemiğimmmm donuyor bildiğin sıtmaya yakalanmış gibi tititt titriyorumm ısıtamıyolar benii:18::18::18::18::18:
iyiyim canım işlerim yoğun bakıp çıkıyorum bazen bazende yazıyorum
eşinin doğum günü kutlu olsun birlikte bebeklerinizle nice mutlu senelere
seninde cuman mübarek olsun
Gunaydiinn kizlar hepimize hayirli cumalar olsun Allah dualarimizi kabul etsin insallah...
Canimm ben en cok pastayi merak etmistim neysekocanin yeni yasi size bebislerle gelsin insallah.. gulden sen beni oldureceksin yaa her mesaj da yuzumde gulumseme sebebi oluyorsun Allah da seni guldursun canimcim
Günaydın canlarım, hepinize hayırlı cumalar...
biz çok mutluyuz bebişlerimle yarın sabah 9 da annemlere kavuşuyom.
marifetli hatunsun vesselam, önemli olan eksik malzemeyle pastayı yapabilmek.
Günaydın kızlar bugün biraz daha iyiyim dün gece belimin ağrıyan tarafına yattım hep sanırım sıcak iyi geldi ama hala sağıma soluma zor dönüyorum neyse buda geçer bu arada durucum gözün aydın benim yerimede sarılırmısın annene ben sarılamıyorum böyle okuyunca hem duygulanıyorum hemde sizin sevinciniz çok hoşuma gidiyo keşke bu zor günlerimde yanımda olsaydı
günaydın kızlar,cumanız mübarek gününüz bereketli olsun
eguşum süpersin yaAllah mutluluğunuzu daim etsin bitanem
Günaydııın hayırlı cumalar:) yarın misafirlerim gelicek bugün marifetli ev hanımı olmaya adayımevim temiz zaten pasta börek işine girsem tamamdır..
CRİNONE JEL kullanıpta ayak bilekleri davul gibi olan var mııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Hayırlı Cumalar kızlar Allah hepimizin herzaman yanında olsun...
Günaydın kızlar bugün biraz daha iyiyim dün gece belimin ağrıyan tarafına yattım hep sanırım sıcak iyi geldi ama hala sağıma soluma zor dönüyorum neyse buda geçer bu arada durucum gözün aydın benim yerimede sarılırmısın annene ben sarılamıyorum böyle okuyunca hem duygulanıyorum hemde sizin sevinciniz çok hoşuma gidiyo keşke bu zor günlerimde yanımda olsaydı
prospektüsünde bunlar yazıyor !!
Aşağıdaki durumlardan herhangi birine sahipseniz hemen doktorunuzu arayınız ve acil sağlık desteği isteyiniz:
bacakların birinde veya ikisinde birden ağrı ya da şişlik;
ellerde, bileklerde veya ayaklarda şişlik;
depresyon belirtileri (uykusuzluk, ruh hali değişimleri).
:26::26::26::26::26::26::26:
bu sabah erkenden diş çekimine gittim yeni eve döndüm şükür dikişsiz alındı dişim ama bayaaa fena görünüyor
nerdesin kuzum sen ya dinleniyosun galiba transfer sonrası ama arada gellllllll
şey sorucaktım sana hrs ankara kadın hastanesi nasıl tüp bebekte
off kızlar çok yoruldum, gezenti ben sosyete pazarına gittim geldimbol bol hurç aldım fazla eşyaları koymaya iyi oluyo, şuan yıkanıyolar.
bi yandan da ev topluyom kaldıracağımız dolapları boşaltıyom yavaş yavaş, bi yandan yıkananları asıyom,
daha banyoyu yıkayacam, akşama yemek yapılacak, bilgisayarda iş var çizim yapılacak. offfffff.
cuma sebebiyle babamın mezarına gittim canım yeni geldim sayılır annemdeyim şu an...
hrs ye gitmedim tüp bebekte Ankarada pek duyulmuş bir yer değil fikrim yok yani benimde hiç aklıma gelen bir yer olmadı canım...
nerdeki sosyete pazarına gittin:26::26::26:
artık bi yerlerden hazırlığa girişmek lazım iyi yapmışsın kolay gelsin canım...
haa bi de bugün iğne günüm sağlık ocağına gidilecek.
iyi yapmışsın canım allah rahmet eylesin babacığına ben gidemiyorum babama çok kötü oluyorum 2007 den beri sadace geçen sene gittim hastanelik oluyorum tansiyonum 6 4 e düşüyo bazen diyorum ne kadar hayırsız evlatım ama orda mezar taşını görünce kendimden geçiyorumneyse canım bi tanıdığa çok övmüşler dün aradı beni sende tüp yaptırmışsın diye eskişehirde oturuyo yaşıda var bayağı ilk olucak nerede yaptırsam ankara daha yakın dedi şimdi ısrar etmekte istemedim gel fertijinde yaptır diye bide tutmaz sorumluluk almak istemem böyle şeylerde araştır dedim orayla konuş fertijinle konuş kendin karar ver dedim sana sorıyım dedim kuzum duydun mu diye
İyi dilekleriniz için sağolun kızlar güldenim hastalıklara o kadar alıştım ki hergün acaba bugün başıma ne gelcek diye bekliyorumallah beterinden korusun napıyım aslında hastalıklara dirençliyimdir ama vucudum hamile olmamı beklemiş gibi hepsi sırayla çıkıyo
ayyy hepsini bugünmü yapcan sen
saol canım bütün ölmüşlerimize Allah rahmet eylesin...
hastanelik olcak kadar kötü oluyorsan gitme tabii evden duanı gönderirsin...
hrs ile ilgili yakın çevremde hiç bişi duymamışım kendimde araştırmayı hiç düşünmemişim neden bilmiyorum özel bir merkez aslında belkide çok iyidir bende bi bakayım...
aman alışma hastalağı falan bitsin gitsin kış kış yallahhh deee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?