batıkentteki pazar bize yakın canım.yürüme mesafesinde. bu arada cevizimi falan da ordan alıyom çok güzel oluyo.
yarın sabah boyaya başlayacaklar mecbur dolapların içi boşalacak. öyle çok gereksiz şeyler varki, bir de k validenin de eşyaları var hiç kullanılmayan onları ayırıyom bi yandan.
sende araştırırsan sevinirim kuzum dünden beri seni bekledim şimdide gözlerim kapanıyo uykum var
yatıcam birazcık öpüyorum kuzum gelirim iki saate
saol canım sızlamaya başladı gece geç yattım sabah erkenden kalktımm uykusuuzum ben bişeyler içip pipetle ağrı kesici eşliğinde uzanayım biraz.. en iyisi miihenüz araştırma aşamasındayım ne yapsam diye bakıyorum:) eskiden annemlerin fix gün menüsü vardı kek patates salatası kısır:) bu tarz bişey yapmayım demode olmayım
yemek topiklerinde bir dolan istersen gayet değişik ve hoş tarifler var......ben sana benim yarışmada biirnci olduğum tavuklu şehriye salatasını tavsiye ederimm..herkes hem farklı bulacak hem de bayılacaktır..
http://www.kadinlarkulubu.com/zeyti...alatasi-komili-zeytinyagi-sponsorlugunda.html
geçmiş olsun tatlım ağrı kesicini alıp önlemini al :) besleyici çorbalar yap kendine. ılık süt fln iç bunlar iyi gelir inş
canım doktorunla konuş hemen belki dozunu fln azaltır öğren neymiş böle olmaz
evet bunu atlattım şükür amaa bir ay sonraaya 20 lik dişlerden biri için randevu verdi daktır o zaman fena yandım..ayy çok ağrıyor dişimm:26::26::26::26:Gecmis olsun bebekimm dikissiz atlattin cok sukur asil o zaman cok zor olacakti..
Tedavin hayırlı uğurlu olsun sonunda bebişini kucağına almak nasip olsun inş..canımmallah razı olsun bu cektikelrimiz günahalrımıza kefaret olsun inşallah bizde anne olucaz rabbim old edikten sonra olmcak olsa hayalini kurdurmazdı herelde ümit vermezdi kalk-plerimize dualarda buluşup birbiriz için en güzelini isticez başka care yok elimizden geleni yapıyoruz
amin canım allah razı olsunn hepimiz kavuşalım inşallah inan olsada benim biliyorum ya bu acıyı gönlüm hep olamyanlarda kalıcak rabbim ne dert veriyosa biz onu en büyük sanıyoruz cekemicemiz dertler vermesin bunada hamdolsun yaşıyoruz gülüp egleniyoruz hep bi yanımız buruk olsada hayatımızı maf eden bişi değil umudumuz var hiç olmucak bebegin diyenelr ne yapsın eşini evladını topraga gömenler ne yapsın rabbim herkezi başka sınıyo diyip tevekkül etmemiz lazım da işte malesef içi durmuyo gözyaşı kurumuyo insanın hakkımızda hayırlısı olsun
saol cnaım allah razı olsun hepimizin evladı olsun inşallah kokusuyla uyucamız gecelerimiz tez vakitte gelsin
amin inşallah canım müslüman kardeşimin duası bana şifa olsun hepizinizden allah razı olsun hepimizn isteyen herkezin evladı olsun inşallah
ayy dikişsiz çok iyi oldu ama fena sızlıyor şuan yazdıkça zonkluyor...20 liği önümüzdeki ayın 21 ine gün verdi..düğünden 3-4 gün sonra çektirecemm inş..çok tırsıyorumm:18::18::18::26::26:uyku hali normal bişi ama şişlik kısmı beni rahatsız etti acil daktırla görüş..
geçmiş olsun canım darısı bana olsun dikişsiz atlatmanda çok iyi valla....
Allah dualarını kabul etsin Babacığını mezarını cennet bahçelerinden bir bahçeye çevirsin inşaallah...cuma sebebiyle babamın mezarına gittim canım yeni geldim sayılır annemdeyim şu an...
hrs ye gitmedim tüp bebekte Ankarada pek duyulmuş bir yer değil fikrim yok yani benimde hiç aklıma gelen bir yer olmadı canım...
aboowww okadar işi bir günde mi yapıyorsunn kız aklını mı yedin hamile hamile..acelen ne bebişim....off kızlar çok yoruldum, gezenti ben sosyete pazarına gittim geldimbol bol hurç aldım fazla eşyaları koymaya iyi oluyo, şuan yıkanıyolar.
bi yandan da ev topluyom kaldıracağımız dolapları boşaltıyom yavaş yavaş, bi yandan yıkananları asıyom,
daha banyoyu yıkayacam, akşama yemek yapılacak, bilgisayarda iş var çizim yapılacak. offfffff.
iyi dinlenmler canımm....sende araştırırsan sevinirim kuzum dünden beri seni bekledim şimdide gözlerim kapanıyo uykum var
yatıcam birazcık öpüyorum kuzum gelirim iki saate
ayy ben çok fenayımm ama şükürrabbime ki kurtuldumm ağrım giderek artıyorhayırlı cumalar kızlar...
nasılsınızzz....görüşmeyeliiii
öğle namazını kılayım geleyim belki dışarı atarım kendimi henüz kara vermedim namaz kılarken düşünürüm
saol canım sızlamaya başladı gece geç yattım sabah erkenden kalktımm uykusuuzum ben bişeyler içip pipetle ağrı kesici eşliğinde uzanayım biraz.. en iyisi mii
yemek topiklerinde bir dolan istersen gayet değişik ve hoş tarifler var......ben sana benim yarışmada biirnci olduğum tavuklu şehriye salatasını tavsiye ederimm..herkes hem farklı bulacak hem de bayılacaktır..
http://www.kadinlarkulubu.com/zeyti...alatasi-komili-zeytinyagi-sponsorlugunda.html
evet bunu atlattım şükür amaa bir ay sonraaya 20 lik dişlerden biri için randevu verdi daktır o zaman fena yandım..ayy çok ağrıyor dişimm:26::26::26::26:
Tedavin hayırlı uğurlu olsun sonunda bebişini kucağına almak nasip olsun inş..canımm
ayy dikişsiz çok iyi oldu ama fena sızlıyor şuan yazdıkça zonkluyor...20 liği önümüzdeki ayın 21 ine gün verdi..düğünden 3-4 gün sonra çektirecemm inş..çok tırsıyorumm:18::18::18::26::26:
Allah dualarını kabul etsin Babacığını mezarını cennet bahçelerinden bir bahçeye çevirsin inşaallah...
ikramayam canım geçmiş olsu gelmişisn evee
abooww noldu bacımm sana ....:18::18::18::18::18:hemen daktırını ara büyük ihtimal jelden hapa ya da iğneye geçirir senii...inşaallah bırakınca hemencecik düzelirrsinn...
henüz araştırma aşamasındayım ne yapsam diye bakıyorum:) eskiden annemlerin fix gün menüsü vardı kek patates salatası kısır:) bu tarz bişey yapmayım demode olmayım
geçmiş olsun tatlım ağrı kesicini alıp önlemini al :) besleyici çorbalar yap kendine. ılık süt fln iç bunlar iyi gelir inş
ooo hamarat aynı zamanda gebe hatun
kolay gelsin inşallah...
anaammmm kız bu jel göbeğini davul etcek ayağını değil
şaka bi yana daktırı ara olmaz böle bişi belkide sadece fitile geçer jelden..
hayırlı cumalar efenim
bi atlatamadın üzerindeki olumsuz havayı her mesajında acaba bişi oldu diye düşünüyorum okuyup bitince bişi yoksa ohh diyorum...Allah bir an evvel şifa versin canım..
uyku hali normal bişi ama şişlik kısmı beni rahatsız etti acil daktırla görüş..
abooww noldu bacımm sana ....:18::18::18::18::18:hemen daktırını ara büyük ihtimal jelden hapa ya da iğneye geçirir senii...inşaallah bırakınca hemencecik düzelirrsinn...
henüz araştırma aşamasındayım ne yapsam diye bakıyorum:) eskiden annemlerin fix gün menüsü vardı kek patates salatası kısır:) bu tarz bişey yapmayım demode olmayım
ooo hamarat aynı zamanda gebe hatun
kolay gelsin inşallah...
anaammmm kız bu jel göbeğini davul etcek ayağını değil
şaka bi yana daktırı ara olmaz böle bişi belkide sadece fitile geçer jelden..
hayırlı cumalar efenim
bi atlatamadın üzerindeki olumsuz havayı her mesajında acaba bişi oldu diye düşünüyorum okuyup bitince bişi yoksa ohh diyorum...Allah bir an evvel şifa versin canım..
uyku hali normal bişi ama şişlik kısmı beni rahatsız etti acil daktırla görüş..
Feridecim geçmiş olsun ben o jeli hiç kullanmadım progestan kapsül kullandım ben benimde hamileliğimin başlarında vücudum bu duruma alışıncaya kadar tansiyon problemi çıkmıştı geçecek canım inşallah dikkat et kendine
SAOL CANIM dikkat ediyorum ama beni buluyo anormal şeyler. Doktor başından bana deseydiki gündüz al aktıf ol oyle yapardımama adam bana tam tersini söylemiş ya
aboowww okadar işi bir günde mi yapıyorsunn kız aklını mı yedin hamile hamile..acelen ne bebişim....
KIZLARRR EVET SORUN İLAÇ KAYNAKLI , kendi jinekoloğumlada merkez doktorumlada konustum.
merkezdeki dokttr gunde bır kere yatmadan oncemkullan dedı,
jınekologumda naaptın sen gece kullanılmaz progestan dagılması ıcın aktıf olman lazım dedı ödem yapmıstır dedı
bu sebebtendırkııııııııııııı aksam eve gıdınce tuzlu suya ayak batırmaca havaya kaldırmaca yapılacak ve bol su ıcılp tuzu bırakacaız. Yarın kontrolum var zatenn jınekologuma basladım artık merkeze gıtmıcem daha herseyı kendı kadın doğumcumla paylasıcam bakalım gorup ne dıcek belkı testler yapar..
bu arada ılac sabahları kullanılacakmıs ve kullandıktan sonra yuruyıs yap aktıf olkı dagılım olsun dedı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?