Tüp Bebek Günlüğümüz !

heee ordakini diyosun bize yakın bi yerde de oluyooo elvankentte...
dolap boşaltmak yerleştirmek ciddi zaman alıyor ama bu hazırlıklar kuzular için bende böleee hazırlanmak istiyorum artıkkk

sende araştırırsan sevinirim kuzum dünden beri seni bekledim şimdide gözlerim kapanıyo uykum var
yatıcam birazcık öpüyorum kuzum gelirim iki saate

ayy benimi bekledin sen tüh ne biliimmmm uğrardım bileydim kocacım dün öğleden sonra evdeydi kıymetli totosunu üşütmüş ona baktım azcık

öğle namazını kılayım geleyim belki dışarı atarım kendimi henüz kara vermedim namaz kılarken düşünürüm

saol canım sızlamaya başladı gece geç yattım sabah erkenden kalktımm uykusuuzum ben bişeyler içip pipetle ağrı kesici eşliğinde uzanayım biraz.. en iyisi mii
yemek topiklerinde bir dolan istersen gayet değişik ve hoş tarifler var......ben sana benim yarışmada biirnci olduğum tavuklu şehriye salatasını tavsiye ederimm..herkes hem farklı bulacak hem de bayılacaktır..
http://www.kadinlarkulubu.com/zeyti...alatasi-komili-zeytinyagi-sponsorlugunda.html
Gecmis olsun bebekimm dikissiz atlattin cok sukur asil o zaman cok zor olacakti..
evet bunu atlattım şükür amaa bir ay sonraaya 20 lik dişlerden biri için randevu verdi daktır o zaman fena yandım..ayy çok ağrıyor dişimm:26::26::26::26:
Tedavin hayırlı uğurlu olsun sonunda bebişini kucağına almak nasip olsun inş..canımm
uyku hali normal bişi ama şişlik kısmı beni rahatsız etti acil daktırla görüş..

geçmiş olsun canım darısı bana olsun dikişsiz atlatmanda çok iyi valla....
ayy dikişsiz çok iyi oldu ama fena sızlıyor şuan yazdıkça zonkluyor...20 liği önümüzdeki ayın 21 ine gün verdi..düğünden 3-4 gün sonra çektirecemm inş..çok tırsıyorumm:18::18::18::26::26:
Allah dualarını kabul etsin Babacığını mezarını cennet bahçelerinden bir bahçeye çevirsin inşaallah...

aboowww okadar işi bir günde mi yapıyorsunn kız aklını mı yedin hamile hamile..acelen ne bebişim....
sende araştırırsan sevinirim kuzum dünden beri seni bekledim şimdide gözlerim kapanıyo uykum var
yatıcam birazcık öpüyorum kuzum gelirim iki saate
iyi dinlenmler canımm....
hayırlı cumalar kızlar...
nasılsınızzz....görüşmeyeliiii
ayy ben çok fenayımm ama şükürrabbime ki kurtuldumm ağrım giderek artıyor
öğle namazını kılayım geleyim belki dışarı atarım kendimi henüz kara vermedim namaz kılarken düşünürüm

görüşrüz Canım Allah kabul etsinn...

Son düzenleme:

düğünden 20 gün önce zorlamasın seni hazırlıkların yoğun olduğu bir dönem bilemedim şimdi:26::26::26:
babacığım ve kayıpederiminde mekanı cennet olsun..
kaynanamı Allaha havale ediyom onun için bişi diyemicem

Son düzenleme:
şekerim yemek yarışmasında tık yok kanepe sandiviç lerden ses gelmiyoooo ben üşenen bi tip olmasam katılcam ama gerçekten uğraşasım yok sen katılsana yine

ikramayam canım geçmiş olsu gelmişisn evee

Saol beebğim...geldim iyiydim ama şimdi baya bayaa vuruyor ağrı zonkluyor çenem dişim... ağrı kesici içtimm uzanacam biraz uykusuzum da aynı zamndaa..görüşrüz tatlımm

yok ben duramiciimmm kendimi dışarı atıyorum evin yolunu saat kaçta bulurum bilmiyorum...
hoççikalın

Benim yerimede gez izmirde acayip bunaltıcı bi hava var hem sıcak hem bulutlu güneş yok can sıkıcı

abooww noldu bacımm sana ....:18::18::18::18::18:hemen daktırını ara büyük ihtimal jelden hapa ya da iğneye geçirir senii...inşaallah bırakınca hemencecik düzelirrsinn...

KIZLARRR EVET SORUN İLAÇ KAYNAKLI , kendi jinekoloğumlada merkez doktorumlada konustum.
merkezdeki dokttr gunde bır kere yatmadan oncemkullan dedı,
jınekologumda naaptın sen gece kullanılmaz progestan dagılması ıcın aktıf olman lazım dedı ödem yapmıstır dedı
bu sebebtendırkııııııııııııı aksam eve gıdınce tuzlu suya ayak batırmaca havaya kaldırmaca yapılacak ve bol su ıcılp tuzu bırakacaız. Yarın kontrolum var zatenn jınekologuma basladım artık merkeze gıtmıcem daha herseyı kendı kadın doğumcumla paylasıcam bakalım gorup ne dıcek belkı testler yapar..

abooww noldu bacımm sana ....:18::18::18::18::18:hemen daktırını ara büyük ihtimal jelden hapa ya da iğneye geçirir senii...inşaallah bırakınca hemencecik düzelirrsinn...

KIZLARRR EVET SORUN İLAÇ KAYNAKLI , kendi jinekoloğumlada merkez doktorumlada konustum.
merkezdeki dokttr gunde bır kere yatmadan oncemkullan dedı,
jınekologumda naaptın sen gece kullanılmaz progestan dagılması ıcın aktıf olman lazım dedı ödem yapmıstır dedı
bu sebebtendırkııııııııııııı aksam eve gıdınce tuzlu suya ayak batırmaca havaya kaldırmaca yapılacak ve bol su ıcılp tuzu bırakacaız. Yarın kontrolum var zatenn jınekologuma basladım artık merkeze gıtmıcem daha herseyı kendı kadın doğumcumla paylasıcam bakalım gorup ne dıcek belkı testler yapar..

bu arada ılac sabahları kullanılacakmıs ve kullandıktan sonra yuruyıs yap aktıf olkı dagılım olsun dedı..

Feridecim geçmiş olsun ben o jeli hiç kullanmadım progestan kapsül kullandım ben benimde hamileliğimin başlarında vücudum bu duruma alışıncaya kadar tansiyon problemi çıkmıştı geçecek canım inşallah dikkat et kendine

SAOL CANIM dikkat ediyorum ama beni buluyo anormal şeyler. Doktor başından bana deseydiki gündüz al aktıf ol oyle yapardımama adam bana tam tersini söylemiş ya

SAOL CANIM dikkat ediyorum ama beni buluyo anormal şeyler. Doktor başından bana deseydiki gündüz al aktıf ol oyle yapardımama adam bana tam tersini söylemiş ya

Neyse daha kötü olmadan müdahele ettin iyi oldu banada bi ara tuz yasak dediler tansiyon için şimdide tansiyonum çok düşük çıkıyo benimde başından beri başım dertten kurtulmuyo ama bebişi her gördüğümde unutuyorum herşeyi seninde öyle olcak canım

aboowww okadar işi bir günde mi yapıyorsunn kız aklını mı yedin hamile hamile..acelen ne bebişim....

acelem şu canım yarın sabah boya başlayacak
dolapları ve bazaların içini boşaltma işi acil olan. bilgisayar işini eledik kocam yapma dedi zaten yapacak vaktim de yok. şimdi iğneye gittim geldim.
belki akşam arkadaşlar gelebilir yardıma beyler odayı boşaltırlar. görümceme dün söyledik ama o gelmez işler biter öyle gelir. aslında anasının eşyalarını toparlama işini o yapabilir ama iş dedimmi kaçar o.

aaa neden gece dedi ki acaba bana sabah yap demislerdi neyse duzelir umarim.. sen nereye karar verdin dr.icin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…