Neyse daha kötü olmadan müdahele ettin iyi oldu banada bi ara tuz yasak dediler tansiyon için şimdide tansiyonum çok düşük çıkıyo benimde başından beri başım dertten kurtulmuyo ama bebişi her gördüğümde unutuyorum herşeyi seninde öyle olcak canım
aaa neden gece dedi ki acaba bana sabah yap demislerdi neyse duzelir umarim.. sen nereye karar verdin dr.icin?
merhaba kızlar bügün tüp bebk için iğnelere başlıyorım hayırlısıyla
dikiş olmadığı için br haftada toparlarım diye düşünüyorumm...kızkardeşim aradı gelinliğinin provası var yarınaa beraber gidelim dedi..o da aynıısnı söyled bir haftaya toparlarsın sıcak soğuk ve çiğnemesi zor şeyler yeme didi....kocişim de uçak biletimi almışş 2 haziran gece yarısınaa müjdeyi verdidüğünden 20 gün önce zorlamasın seni hazırlıkların yoğun olduğu bir dönem bilemedim şimdi:26::26::26:
babacığım ve kayıpederiminde mekanı cennet olsun..
kaynanamı Allaha havale ediyom onun için bişi diyemicem
eveeet yaa kimse bişey yapmamış katılmayacaklar galibaa..ya da haftasonunu bekliyor hatunlar anlamadım ben de artık bir bakınayımm kendimi iyi hissedersem değişik birkaç kahvaltılık yapar sunumumla renk katarımm...2. topiğimiz oldu artık değil mii...kızlar siz de yapın birşeyler lezzetine güvendiğiniz kahvaltılık ve sandviçleriniz varsa renklensin yarışmaa...şekerim yemek yarışmasında tık yok kanepe sandiviç lerden ses gelmiyoooo ben üşenen bi tip olmasam katılcam ama gerçekten uğraşasım yok sen katılsana yine
çık gez bebişim bu hava tam kendini dışarı atmalık...ben dışardan yeni gelmemiş dişi patlak bir niyaziyok ben duramiciimmm kendimi dışarı atıyorumevin yolunu saat kaçta bulurum bilmiyorum...
hoççikalın
aa sen yatmada mı sıkıyordunnKIZLARRR EVET SORUN İLAÇ KAYNAKLI , kendi jinekoloğumlada merkez doktorumlada konustum.
merkezdeki dokttr gunde bır kere yatmadan oncemkullan dedı,
jınekologumda naaptın sen gece kullanılmaz progestan dagılması ıcın aktıf olman lazım dedı ödem yapmıstır dedı
bu sebebtendırkııııııııııııı aksam eve gıdınce tuzlu suya ayak batırmaca havaya kaldırmaca yapılacak ve bol su ıcılp tuzu bırakacaız. Yarın kontrolum var zatenn jınekologuma basladım artık merkeze gıtmıcem daha herseyı kendı kadın doğumcumla paylasıcam bakalım gorup ne dıcek belkı testler yapar..
bazı doktorlar da sık ve yat diyorlar...ama ilk defa duydumm böyle yanetki yapanı....SAOL CANIM dikkat ediyorum ama beni buluyo anormal şeyler. Doktor başından bana deseydiki gündüz al aktıf ol oyle yapardımama adam bana tam tersini söylemiş ya
al iştee bebişi sevmeye geldiğinde de altını temzilemeden üstünü öptürmem deyiverirsin hayatım..yok ölee bedava yeğenlerin sevgisi...şimdi gelmesin ama doğunca da bakmasa syarım ben olsam...ben de hep kv ye göstermem diyorum büyük konuşuyorum ama bakalım kadın merak edip gelecek mi torunlarını değil mii??? sen bakma bana işine gücüne bak hayatımacelem şu canım yarın sabah boya başlayacak
dolapları ve bazaların içini boşaltma işi acil olan. bilgisayar işini eledik kocam yapma dedi zaten yapacak vaktim de yok. şimdi iğneye gittim geldim.
belki akşam arkadaşlar gelebilir yardıma beyler odayı boşaltırlar. görümceme dün söyledik ama o gelmez işler biter öyle gelir. aslında anasının eşyalarını toparlama işini o yapabilir ama iş dedimmi kaçar o.
merhaba kızlar bügün tüp bebk için iğnelere başlıyorım hayırlısıyla
AMAN AMAN dikkatli olalaım malum kıymetli parçalarmız :)
canımcım benım doktorun manyaklıgı ıste... Merkezdeki doktorun hatası. Neyseki kendi jınekologumu aradım o sabah al dedı. ben kararımı medical parkdan yana kullanıyorum canım yanı hastaneyı egale edıp doktorum ıcın oraya gıtmeyı kabul ettım. Handan namlı gürpınar..istersen denersin sende gercekten cok tatlı bı doktor. İstediğm zaman ulaşıp stedıgım zaman soru sorabılıyorum o nedenle tercıhımı ondan yana kullandım.
Hadi hayirli olsun canim icine neresi siniyorsa orasi olmali tabii hadi bakalim yarin buyuk gun heyecan tavan yapmistir simdi :)
feridecim geçmiş sayfaları okuyamadım ama sana da tuz yasaklanmış sanırım.
tüm yeni hamişlerimize bu konuyla ilgili ben de bir hatırlatma yapayım
evet tuz anne adayı için çok zararlı, ancak bizden ziyade bebişlerin gelişimini etkiliyor
tuz tüketimi bebeğin beslendiği arterlerde çentik oluşmasına neden oluyor ve bebeğin beslenmesini engelliyor, bu da bebişin küçük doğmasına neden oluyor.
ben de bazen çok canım çekti diye tuzlu patlamış mısır yemek istiyorum ama sonra topikcanıma kıyamıyorum
geldim ama kisme yokkiiiii
ben kapıdan siz bacadan kaçmışsınız hayret bişeylersiniz yani
yaklaşık bir saattir topikte hareket olmamış sümküre sümküre pembe mendilime ağlamak istiyorum
sonra beyaz mendilimi alıp dışarda yediklerimi eritmek için halaya başlıyorum davul zurna eşliğinde yetişen gelsin halayaaa
Benim yerimede gez demiştim gezdin mi?
Eki Görüntüle 714497slm kızlar bugun pazara gittim tvde gördüğüm bi tarfti kuş yuvası olmadı pek ama ilk deneme içn fena sayılmz sanırım bide hep yemkteyizde duydugum paçanga böreğini yaptım şimdi yicez
Eki Görüntüle 714524 Eki Görüntüle 714524 Eki Görüntüle 714524 Eki Görüntüle 714524 çıldiriciiimmmm kimse yok bende annemden evime geçiyom küstüm size işteee
Kusmee bebisilerimle ben eldim ama duramicam pazara ciktim annemle dolasip hava alimdedim ama sag kasigima bir agri girdi yaticam simdi gorusuruz
slm kızlar öncelikle kendimden bahsedeyim..28 yaşındayım 10 aylık evliyim ve hiç korunmadım.3 ay klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum ama sonuç negattif.. semen testi yaptırdı eşim ve ondada 8 milyon sperm.. ve morfoloji 1 çıktı... direk tüp bebege yönlendirildik.. ve ben neler yaşayacagım olacak mı olmayacak mı neresi derken uykularım kaçmaya başladı... bana deneyimli sizlerin yardımcı olacagına inanarak aranıza katılmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?