Tüp Bebek Günlüğümüz !

ayy mehtap ne gezmek hemde...
daha doğrusu ne yedim ne yedim...
annemle çıktık öğle yemeğini dışarda yedik sonra dolaştık bi baktık içimiz kıyılıyo
yine bi yere girdik aparatif bişiler yedik içtik...
zaten doluyum annemden eve geçerken kocacım yemeği dışarda yiyelim dedi
bende kırmadım onu bi de onunla yedim
bir hafta bişi yemek yok bana
sende epey bişiler yapmışın hele ütü yeter zaten..

napıyonuz iymisiniz:)))))

iyiyiz gözüm sen nassınnn

Ayyy ciddi olamassın yaaa artık 1 sene dışarda yiyip içmessin şekerrimmm depo doldu taştı desenee

çok teşekkür ederim cnm.. eger her gün çagrılacaksa ramazan falan demeyip dra temmuzdaki adetimde gideyim ozaman.. rabbim temmuza kadar nasıl duracam.. bir an önce yaptırmak ve bebişime kavuşmak için can atıyorum...

Ayyy ciddi olamassın yaaa artık 1 sene dışarda yiyip içmessin şekerrimmm depo doldu taştı desenee

neydi bugün ki halim bilmiyorum yani sabahta ciddi bi kahvaltı yaptım annemde onun üzerine bunlar oluyo...
göbeğim bana ait olduğu için pişman şu an küstü bana bu kadar gerdiğim için onu kırıldı bana
bişi daha yersem göbüşüm çatlar kesin

rica ederim dediğim gibi aklına takılan herşeyi sor çok detay olabilir aklına takılan...
sen bu adetinle git Bismillah de başla bence...

offf of nerde bu kızlar bugün onları beklerken yaşlandım uleennnn

Son düzenleme:
rica ederim dediğim gibi aklına takılan herşeyi sor çok detay olabilir aklına takılan...
sen bu adetinle git Bismillah de başla bence...
ben ögretmenim okullar kapanmamış oluyor hemde tam sınav karne dertlerinin oldugu zamana denk gelio..2 haziran gibi adet olurum sanırsam..mayıs 2 de oldum ama klomen kullanmıştım bu ay..kısmet bakalım..bende bu ay diyorum ama eşim temmuz yada agustos olsun ki olursa tutarsa hemen dogumuda mayıs haziran gibi olsun istiyor..( biz de sanki hemen tutacak gibi!!! konuştugmuz konuya bak)

tutacak tabii baştan kendini bu yönde motive et...
öğretmenlerimiz hep hamile kaldı darısı sana...
bazıları doğurdu bile sıra sana gelmiş öğretmenler konusunda çok şanslı bi topiktesin hemen başla kesin hamilesin
çok ciddiyim...

bende iyim canım nolsun uğrasıyorum öyle... sende iyi yiyip içiip yan taraf gecmişsin masallah

Hoşgeldin şekerrrrr bende şimdi girdim iyi canımm sen nasılsn dr gittinmi balımm

gittim caım dün yazdım ama görmedin herhalde..diyetisyen randevum 9 daydı ama 10 bucuga kadar alınmayınca kızdım cektim gittim
sonra yaşam koçu aynı zamanda psikolojik danısman onunla görüştüm..ilaç kullanma durumun yok ama sınırdasın kendine çeki düzen vermen lazım dedi...
evimi ayırcam kv. isterse gelsin bende yesin eşim sasırmış durumda ilk defa beni böyle kararlı gördü ama vazgecmişcem baştan üzülsemde sonra mutlu olucam..
2 gündğr evimde yiyip içiyorum ama kv. ortalıklarda olmadıgı için bilmiyo eğer yarın evde olurasa küçük çaplı sorun yaarız gibimi geliyo öyle işte...

aa ben nerdeyse 5.kutudayım ve gunde 2 tane kullanyorum ama bende hıcbırsey yok

Canım kesinlikle süper bu şekilde yapman biryerden başlaman gerekiyordu zaten aynı durumu bende yaşadım evlendigimde herşeyim dörtdörtlük hiç eksigim yoktu fakat baktım birkaç günlük evliyken yemeklerde kendimi altkatta bulmaya başladım ve artık sinirlerim bozulmaya başladı zaman geçtikçe evimde yemek yapmak istedim ne mazaretler ne gerek varmış niyeymiş eler neler anlatamam buzdolabım fare düsse aç kalırdı en sonunda hamile kaldım yine aynı sorunlar gece açıkıyorum bisküvi falan atıştırıyordum en sonunda stres sıkıntı bebgimi 8 aylık karnımda kaybettim vee o kdr üzüldümü yıkıldımki herkes her dedigime evet demek zorund kldı dogumdan sonr 1 hafta annemde kaldım ve evimize giderken eşimle bi markete girdik ve a dan z ye ne gerkiyoırsa dolu dolu aldık girdik kyınvalideme durumu anlattık ben artık evimde yemek yapmak istiyorum dedim isterseniz siz gelin dedim ve ayırdım o ayırıs çokkkk rahtladım kadın oldugumu anladım canım yemin ederim bi şekilde kabullenicekler emin oll canım alışcaklar sen alıştırcksın emin olll çok mutlu olucksın bu şekilde sana çokk destegim tatlımm

göbekler bebekten değil yemekten şişiyoooo
doktor maceralarını ve değişimini okudum herşey güzel olacak diyorum

kimselervarmı ????

burdayım ben aslında yoğummmm yoksa varmıyım ki bilemiyorummmm:18::18::18::18:

ah canım senı gormek çok hoşş :))) nasılsın ?

kız ben zaten bugün dışarı çıksamda sık sık burdaydım asıl siz yoktunuz seni ve sizi görmek çok hooşş
nasılsın bakalım taptaze hamişşşşş kocanla senin dışında aileden birilerine söyledinizmi bebişi...

Bütün gün bi sürü şey yemiş gülden şimdide bi tabak kuruyemişe daldı Allah sonumu hayır etsin bugün Amin

sadece aile bılıyor :) hatta bugun kayınpederın elını opmeye gttım bana altın yamıs verdı :))) ne kısmetlymıs bebek bee herkez cok sewındı

test gunu yaklaştıkca ben cok kötöyummm

bu ruh halini bi kaç gün önce yaşayan bi arkadaşımız var aynı buna benzer mesajlar yazdı bize kötü umutsuz ama hamile hatun maşallah şu an kendileri topikte fatosgül sonunuz benzesin inşallahhhhhhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…