Gülden naber canım nasılsınn ohhh iyi gezmissin bugün bende senden aşagı degilim yani akşam 6 da eve girdim alışveriş,pazar ve en son arkadaşa kahve içmeye gittimeve geldim ütü yap eşim geldi yemek yedik bakayım dedim oda neee baktım kimseler yokk
napıyonuz iymisiniz:)))))
napıyonuz iymisiniz:)))))
ayy mehtap ne gezmek hemde...
daha doğrusu ne yedim ne yedim...
annemle çıktık öğle yemeğini dışarda yedik sonra dolaştık bi baktık içimiz kıyılıyo
yine bi yere girdik aparatif bişiler yedik içtik...
zaten doluyum annemden eve geçerken kocacım yemeği dışarda yiyelim dedi
bende kırmadım onu bi de onunla yedim
bir hafta bişi yemek yok bana
sende epey bişiler yapmışın hele ütü yeter zaten..
iyiyiz gözüm sen nassınnn
çok teşekkür ederim cnm.. eger her gün çagrılacaksa ramazan falan demeyip dra temmuzdaki adetimde gideyim ozaman.. rabbim temmuza kadar nasıl duracam.. bir an önce yaptırmak ve bebişime kavuşmak için can atıyorum...bugün gezentiliğimiz tutmuş...
kasık ağrın nasıl oldu iyisinizdir inşallah...
hoşgeldin tatlım...
fazla beklemeden hemen neden bebek olmuyor araştırmasına girmeniz çok iyi olmuş..
neler yaşayacağını tüp bebekte özetliyim biraz...detayları için zaten burdayız herzaman yanındayız istediğini sor ben olmazsam kızlar cevaplarlar mutlaka...
öncelikle sana uygun tedavi şekli seçilir doktorun buna karar verecek uzun ya da kısa protokolle başlama durumun var..
genelde kısa protokol uygulanıyor...
adetin 2. ya da 3.günü ultrason ve bazı hormonlarına bakılır kanda tüp bebeğe müsaitse o gün başlarsın iğnelere...
ultrasonda görülen foliküllerin hepsini büyütmeye çalışmaktır amaç normal bir adet sürecinde bir ya da iki yumurtamız büyüyor her ay tüp bebekte uyarıcı iğnelerle ultarsonda görülen yumilerin hepsini büyütmeye çalışıyoruz...
iğneleri kendimiz vuruyoruz göbek deliğinin 3 parmak sağından ve solundan bu detaylar hakkında bilgin varmı bilmiyorum ama ben yinede yazıyorum..iğneleri vurmaya başladıktan 4-5 gün sonra ilk kan ve ultrason kontrolün olur sonra bu kontroller sıklaşır belkide hergün kontrole gidersin yumurtalar toplanana kadar...yumurtaların 14 mm ve üzeri olunca opu denen yumurta toplama işlemine sıra gelir...uyarıcı iğneler biter ve o gece çatlatma iğnesi vurursun çatlatma iğnesinden 33-36 saat sonra yumurta toplama işlemi gerçekleştirilir anestezi altında...devamı daha sonra
Ayyy ciddi olamassın yaaa artık 1 sene dışarda yiyip içmessin şekerrimmm depo doldu taştı desenee
çok teşekkür ederim cnm.. eger her gün çagrılacaksa ramazan falan demeyip dra temmuzdaki adetimde gideyim ozaman.. rabbim temmuza kadar nasıl duracam.. bir an önce yaptırmak ve bebişime kavuşmak için can atıyorum...
ben ögretmenim okullar kapanmamış oluyor hemde tam sınav karne dertlerinin oldugu zamana denk gelio..2 haziran gibi adet olurum sanırsam..mayıs 2 de oldum ama klomen kullanmıştım bu ay..kısmet bakalım..bende bu ay diyorum ama eşim temmuz yada agustos olsun ki olursa tutarsa hemen dogumuda mayıs haziran gibi olsun istiyor..( biz de sanki hemen tutacak gibi!!! konuştugmuz konuya bak)rica ederim dediğim gibi aklına takılan herşeyi sor çok detay olabilir aklına takılan...
sen bu adetinle git Bismillah de başla bence...
ben ögretmenim okullar kapanmamış oluyor hemde tam sınav karne dertlerinin oldugu zamana denk gelio..2 haziran gibi adet olurum sanırsam..mayıs 2 de oldum ama klomen kullanmıştım bu ay..kısmet bakalım..bende bu ay diyorum ama eşim temmuz yada agustos olsun ki olursa tutarsa hemen dogumuda mayıs haziran gibi olsun istiyor..( biz de sanki hemen tutacak gibi!!! konuştugmuz konuya bak)
bende iyim canım nolsun uğrasıyorum öyle... sende iyi yiyip içiip yan taraf gecmişsin masallahayy mehtap ne gezmek hemde...
daha doğrusu ne yedim ne yedim...
annemle çıktık öğle yemeğini dışarda yedik sonra dolaştık bi baktık içimiz kıyılıyo
yine bi yere girdik aparatif bişiler yedik içtik...
zaten doluyum annemden eve geçerken kocacım yemeği dışarda yiyelim dedi
bende kırmadım onu bi de onunla yedim
bir hafta bişi yemek yok bana
sende epey bişiler yapmışın hele ütü yeter zaten..
iyiyiz gözüm sen nassınnn
Hoşgeldin şekerrrrr bende şimdi girdim iyi canımm sen nasılsn dr gittinmi balımm
prospektüsünde bunlar yazıyor !!
Aşağıdaki durumlardan herhangi birine sahipseniz hemen doktorunuzu arayınız ve acil sağlık desteği isteyiniz:
bacakların birinde veya ikisinde birden ağrı ya da şişlik;
ellerde, bileklerde veya ayaklarda şişlik;
depresyon belirtileri (uykusuzluk, ruh hali değişimleri).
:26::26::26::26::26::26::26:
bende iyim canım nolsun uğrasıyorum öyle... sende iyi yiyip içiip yan taraf gecmişsin masallah
gittim caım dün yazdım ama görmedin herhalde..diyetisyen randevum 9 daydı ama 10 bucuga kadar alınmayınca kızdım cektim gittim
sonra yaşam koçu aynı zamanda psikolojik danısman onunla görüştüm..ilaç kullanma durumun yok ama sınırdasın kendine çeki düzen vermen lazım dedi...
evimi ayırcam kv. isterse gelsin bende yesin eşim sasırmış durumda ilk defa beni böyle kararlı gördü ama vazgecmişcem baştan üzülsemde sonra mutlu olucam..
2 gündğr evimde yiyip içiyorum ama kv. ortalıklarda olmadıgı için bilmiyo eğer yarın evde olurasa küçük çaplı sorun yaarız gibimi geliyo öyle işte...
bende iyim canım nolsun uğrasıyorum öyle... sende iyi yiyip içiip yan taraf gecmişsin masallah
gittim caım dün yazdım ama görmedin herhalde..diyetisyen randevum 9 daydı ama 10 bucuga kadar alınmayınca kızdım cektim gittim
sonra yaşam koçu aynı zamanda psikolojik danısman onunla görüştüm..ilaç kullanma durumun yok ama sınırdasın kendine çeki düzen vermen lazım dedi...
evimi ayırcam kv. isterse gelsin bende yesin eşim sasırmış durumda ilk defa beni böyle kararlı gördü ama vazgecmişcem baştan üzülsemde sonra mutlu olucam..
2 gündğr evimde yiyip içiyorum ama kv. ortalıklarda olmadıgı için bilmiyo eğer yarın evde olurasa küçük çaplı sorun yaarız gibimi geliyo öyle işte...
kimselervarmı ????
göbekler bebekten değil yemekten şişiyoooo
doktor maceralarını ve değişimini okudum herşey güzel olacak diyorum
burdayım ben aslında yoğummmm yoksa varmıyım ki bilemiyorummmm:18::18::18::18:
ah canım senı gormek çok hoşş :))) nasılsın ?
kız ben zaten bugün dışarı çıksamda sık sık burdaydım asıl siz yoktunuz seni ve sizi görmek çok hooşş
nasılsın bakalım taptaze hamişşşşş kocanla senin dışında aileden birilerine söyledinizmi bebişi...
test gunu yaklaştıkca ben cok kötöyummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?