Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım eltim kaynım biz ve kv hep beraber yiyoruz biz o evleneli 7 sene oldu hala ayıramamıs ama yazık obsesif bozukluk oldu ilaç kullanıyo banada inşallah senin sayene bizde geçeriz vazgeçme gerekirse hep beraber toplanıp konusalım nasıl olacagını ben istemiyorum de o zaman bende konusurum diyo..
o kuzumun hiç sesi cıkmaz öz ablam olsa öyle severim arada kızıyorum ama olsun..ben ondan sonra dişli geldim kv. ye ona yapmadıgını bırakmamıslar bana pek bişey diyemiyo...
gerçi dememiş halide böyle dese nolur bilmem..

Tatlım yaaa üzme kendini dönem dönem hepimiz yaşıyoruz bu durumu evet çok zorr ya ister isrmez umutlanıyoruz balıll Rabbim tez zamanda bebişlerimize kavusturu hepimizi İNŞALLAHHH

Ayy inşallah inşallah:))

sankım karşımda ruh ıkızımı goruyorum bende aynı seylerı hıssedyordumm nezman test gunun ?
test gunum 24 mayısta dogum gunumde transferım anneler gununde oldu
ama eşim ogun calışıyor zaten 25 ı de hesaplayabıldıgımeze göre adet gunum şimdıya akdrkı tedavılerde adet test gunumun ertesı gun adet oldum :d
oyuzden cuma g8nu yaptırmıcaz testı pazartesıyı beklıycez
bide bızle bırlıkte herkes test sonucunu beklıyor onu sevmıyorum ben yaptırmıycaz dıye söledık zaten onlara.haa bıde gecen yıl 3*aşılamamda test gunumdde 25mayıstı bılmıyom bısıler tevafuk oluyor ama...

İşe başladım die 3 gün girmedim topik e neler olmuş neler daha bitiremedim okumayı maşallah allah nazarlardan saklasın.yarın sabah benim test günüm hatunlar dua edin emi
canım guzel ıı haberlerle gel inş bebeşin senınle olsun.gercekten bebek ahsretı ckeıpte hamıle ollan kım varsa kendım gıbı sevınıyorum ben

bu ruh halini bi kaç gün önce yaşayan bi arkadaşımız var aynı buna benzer mesajlar yazdı bize kötü umutsuz ama hamile hatun maşallah şu an kendileri topikte fatosgül sonunuz benzesin inşallahhhhhhh...

haha fatosgulde negatıftı evet hatırlıyorm ama benımkı negatıflık olumsuzluk degıl
yılların tedavılerın verdıgı yorgunluk belkıde,evd eyalnızım bıde şimdı yalnızlıktan okadar sıkıldımkı artık mıdem bulanıyor artık yalnızlıktannnnn
ve bu yalnızlık hıc hoşuma gıtmıyorr

ahh ahh olmaz mı onlardan heryerde cok zamanın gelemsnı beklıyorum ınsallah allahım bana ogunlerıde nasıp ederde gorurum

umut hep var olmasa yaşayabilirmiyizki............ ama bazen kendimi çok çaresiz hissediyorum korkuyorum ne zaman olacak diyorum diyorumda diyorum ....................

ama kızlar parça parça geliyo acaba kimyasal gebelikmi yaşadım :44::44::44::44::44::44:

Offf anlıyorum canım yaa kızada yazık yaaa İNŞALLAH herşey yolun girer tatlım İNŞALLAH üzme kendini yaa seni gerçekten çokk iyi anlıyorum yaaa

Geldi geldi valla inşallah yaa benim ara ara kasıklarım ve karnım agrıyo çok kıllanıyorum tırsıyorum bide zmn geçsin die işe gidim dedim bi dünya stres kafayı yicem:)) oynatmama az kaldı dr nerde:))

doktorun burda canım ben iyi ederim seni
Eki Görüntüle 714686 Eki Görüntüle 714685
kasıklardaki ağrı iyiye haber bence...
kıllanıyom demişin onun içinde ağda iyi geliyo bebişim
o gebelik belirtisi değil yanii

Offf anlıyorum canım yaa kızada yazık yaaa İNŞALLAH herşey yolun girer tatlım İNŞALLAH üzme kendini yaa seni gerçekten çokk iyi anlıyorum yaaa

neyse canım yaa daha neler neler var anlatıpta hem kendim sinir olmıyayım hemde sana eskileri hatırlatmayayım..
düzelecek herşey zor olsada düzelecek..inanıyorum
çokkk uykum var ben kaçar uyku saatem gectı :) sızı opuyorum KOCAMANNNNnNnNnNNn

iyi geceler size canım

Kız allah iyilini versin emi bebişinide hahaaay :)) kıllanmak mecazen canımm benim ağda da benim işim 20 dkkada komple ağda yapar çıkarım ağda odasından:)) yarın sabah bulcam seni drum bebem 9:30 da10 felan buralarda ol randevumu alıyom şimdiden beklemeyi sevmem yane:))

Yok canım beyaz odası pembe cibindirik perdeler sandalyesi fuşya avize pembe duvarlar pembe olsa böööhhh gelicek dedim
Beyaz istedim İnan pembeden gına geldi

süpper renkler doğru yapmışsın canım ama ben son halinin bi fotosunu istiyoruummmm

yaa olabilir valla bi idrar testi yapsana kontrol amaçlı...
canım o soruları bende çok soruyorum kendi kendime zaman daralıyor biliyorum her geöen ay umudumuz biraz daha kırılıyor ama devam ediyoruz işte olcak diyoruz olmayacak deyip koyverirsek nolur halimiz

ahh ahh olmaz mı onlardan heryerde cok zamanın gelemsnı beklıyorum ınsallah allahım bana ogunlerıde nasıp ederde gorurum

az kaldı canım kese ve kalp atışlarınıda gör o zaman söylersin o densiz kimselere..

canım eşin yanında değilmi yazdından benmi kaçırdım acaba neden yalnızsın bu kadar:26::26::26:

neyse canım yaa daha neler neler var anlatıpta hem kendim sinir olmıyayım hemde sana eskileri hatırlatmayayım..
düzelecek herşey zor olsada düzelecek..inanıyorum

iyi geceler size canım

herşey güzel olacak nafiyecim sen kararlı ve dik durdukça herkes anlayacak neyin iyi neyin kötü olduğunu Allah yardımcın olsun canım menim

Bugün sğoru evde yapıcaz canım adamı fındık fıstıkla besliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…