yoooo yapmadım yapsam çıkarmı diye sana sordum tızıııııııııııım
ve sancım çok fazla kasıklarım karnımın altı çok ağrıyo normalde adetlerim böyle sancılı olmaz ama bu sefer ya üşüttüm yada kimyasal oldu düşük yapıyorum
Iyiyim canimcim sagol. Benim arkadasa doktoru sadece menagon vermiş oda sadece aksam kalcadan yaptiriyo oda normal igne gibiymis. 4 gundur vuruluyo igneyi yarin kontrolü var. Büyük ihtimalle sali gunude sperm yerlestirme yapacakmis? Erken degilmi sence? Birde vitamin yada folik asit falan vermemis normalmi sence.
yeme yemeyi getirir ...ayyy cümleme bakBütün gün bi sürü şey yemiş gülden şimdide bi tabak kuruyemişe daldı Allah sonumu hayır etsin bugün Amin
canım benimmm seni özledim ben karşılaşamadık çoktandır..kızlar bugün regl oldum dört gündür gecikiyodu kendime bile itiraf etmesem yinede ümitlenmiştim ama zamanı değilmiş demekki olmadı moralim bozuk biraz Rabbim evimizi şenlendirsin inşallah bebeklerimiz gelsin artık...................
canım eşim vardiyalı çalışıyor 12 de gelcek işten
mesai bitti hatunlar ben gidiyom işte
neyse yarın eski yerime gideyim dicem bakalım sef ne dicek..
amaaa p.tesi den sonra 8-4 sizlerleyim hatunlarrr bekleyiiinnn beniii
hadi ii geceler hepinize öpüldünüzzz
Hatunlar iyi geceler hepinize allah hepimizin dualarını kabul edip bebişleri öncce göbişimize sonra kucamıza versin inş amin( yatak duasıda benden oldu duanın duası) :))
yoooo yapmadım yapsam çıkarmı diye sana sordum tızıııııııııııım
ve sancım çok fazla kasıklarım karnımın altı çok ağrıyo normalde adetlerim böyle sancılı olmaz ama bu sefer ya üşüttüm yada kimyasal oldu düşük yapıyorum
Eki Görüntüle 714689 Eki Görüntüle 714689 Eki Görüntüle 714689 Eki Görüntüle 714689 Eki Görüntüle 714689 Eki Görüntüle 714689
iyiyiz canım sende iyisindir inşallah...
2 kez aşılama yaptırdım ve cevap veriyorum
iğneler ilaçlar aynı sadece dozları az tutuluyo...
ben öyle şeylerden anlamam mutassıp bi kimseyim direk söylemezse çakmam ben
mesela şöle dese anlardımEki Görüntüle 714693 Eki Görüntüle 714694
yaa ben yanlışmı anladım ne biçim okuyorum
bence yap çıkabilir canım...
herşey normal bence salı günü aşılama yapılacaksa muhtemelen son iğne pazar günü vurulur toplamda da 7 günlük iğne aşılam için yeterli olabilir burdaki amaç çok yumi büyütmek değil bir yumi yeter...
Amiinnnnnn canım yarın güzel birgün olsun inşallah...
Sabah görüşmek üzere iyi geceler uyuyabilirsen tabi
Cnm bak ben gidiyorum şimdi malum sabah erkenciyim :)) unutma beni unutama beni:)) iyi geceler
Bugün dükkan full dü akşama kadar çok yoruldum uyurum yane:)) iyi oldu yoğunluk şikayetçiydim ama her şerde bi hayır varmış:)) kaçtım bebek görüşürüz sabah öpüüüyooorruuuummmm:))
Çok tesekkurler canim. Ben zannediyodumki asilamada tüp bebek ilaclariyla ayni kullaniliyo ve tüp bebekteki transfer zamani gibi ayni zamanlarda asilama yapiliyo diye biliyodum. Malum bizim durumuz agir infertilite oldugu için direk tüp dedi devlet.insaallah en kisa zamanda bebek ozlemimiz hayirlisiyla sona erer.
yeme yemeyi getirir ...ayyy cümleme bakama öylee....
canım benimmm seni özledim ben karşılaşamadık çoktandır..
tabiki ümitlenirsin kıyamam sana bennnn
benim geçen ay artık adetim düzeldi normalde 33 günde olurdu işte oaraalr oldum ama bu ay...
bu sabah sürpriz yaptı 28.gün adetim geldi soğan suyu içiyorum hatta pazar bticekti kürüm..
ondanmı yoksa bikaç gün önce ultrason üstden bakıldım çok sıkışıktım çok bastırdı doktor ondanmı diyomuşum tabii sanmamm
yani bu ay erkenden öğrendim ultrasonda kese olsa görünürdü iki günede adet oldum şükür olayım düzenim olsunda .....
hormonlarım gayet iymiş dün endokrinci diyoki" sen yumurtluyosun gayet güzel hormonların ama yok yok işte....
slm kızlarrrrr napıosunuz ne var ne yok?
slm kızlarrrrr napıosunuz ne var ne yok?
tatlım mutlaka bi kontrol olmuştur ve yumi büyüklüğü bellidir bi kaç gün daha vurulunca doktor yeterli olacağındaı düşünmüştür rastgele vermez bu kararı...inşallah bebek hasretin bir an evvel son bulur canım
Bu topik insanda bagimlilik yapiyo.sizleri hep telden takip ediyorum ama yazmaya üşeniyorum sanirsam.ama sohbetiniz ve arkadasliklariniz çok güzel MASAALLAH diyeyimde nazar degmesin. Insaallah hepimizin bebek özlemi en kisa zamanda hayirlisiyla sona erer. Hamislerde insaallah saglikli bi şekilde bebislerini kucaklarina alirlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?