Kız allah iyilini versin emi bebişinide hahaaay :)) kıllanmak mecazen canımm benim ağda da benim işim 20 dkkada komple ağda yapar çıkarım ağda odasından:)) yarın sabah bulcam seni drum bebem 9:30 da10 felan buralarda ol randevumu alıyom şimdiden beklemeyi sevmem yane:))
yaa olabilir valla bi idrar testi yapsana kontrol amaçlı...
canım o soruları bende çok soruyorum kendi kendime zaman daralıyor biliyorum her geöen ay umudumuz biraz daha kırılıyor ama devam ediyoruz işte olcak diyoruz olmayacak deyip koyverirsek nolur halimiz
herşey güzel olacak nafiyecim sen kararlı ve dik durdukça herkes anlayacak neyin iyi neyin kötü olduğunu Allah yardımcın olsun canım menim
ha ha haayyyyy kıllanmayı mecazen şeyettiğini anladım bi kereeeee
20 dk da komple ağda yapıp çkıyon demek vaayyyyyyy anasını sayın seyirciler
benim uzun sürüyooo ben senden daha fazla kıllanan bi tipim demekki
sabah 9.30 da burdayım şekerim
herşey güzel olacak nafiyecim sen kararlı ve dik durdukça herkes anlayacak neyin iyi neyin kötü olduğunu Allah yardımcın olsun canım menim
Slm kizlar nasilsiniz bakalim görüşmeyeli? Asilama yaptiran arkadaşlar size bi sorum olacak.asilama ilaclarida tüp bebek ilaçlari gibi aynimi oluyor?
Hey hatun benim işim o müşteriyle 20 dkka kalıyom odada 21 dk ka vın turizm ne halin var sa gör diyorum :)))
Kızlarr ben çıkıyrum iyi gecelerrrr
bi ara banada ugrasana
valla hiç agda yapmadım bi kere denedim küçük bi yerde mosmor oldu canım cok acıdı senlemi uğraşcam canımı yakcam bosuna dediö..
sonrada ver elini jilettt :))
jilet gibi yapıyorum alim Allah ama 2 günde bi ugrasıom
erkencisin bu gece napıcanız söle çabukkkkk
Hey hatun benim işim o müşteriyle 20 dkka kalıyom odada 21 dk ka vın turizm ne halin var sa gör diyorum :)))
idrar testinde çıkarmıki güldenim :44::44::44::44::44::44:
mesai bitti hatunlar ben gidiyom işte
neyse yarın eski yerime gideyim dicem bakalım sef ne dicek..
amaaa p.tesi den sonra 8-4 sizlerleyim hatunlarrr bekleyiiinnn beniii
hadi ii geceler hepinize öpüldünüzzz
Ayy annem gelim valla ben jilet yapanları anlamıyorum 3 kere ewet çok acıyo 4 ncüde hiç bişi yok :) adresi alım hemmen:))
ya ama yaaa öyle demeee(( napiim cok acıyo jiletle hiç bişey olmuyo (arada kesiyom ama neyse:)
bursa sekerim atla arabaya gel:)))
neyse ben kaçıyom canım sonra görüşürüz sende hayırlı haberlerle dön inşallah
heeee tamam o zamannnnn ama yinede kısa bi süre bravo valla:13:
yaptın demek o zaman neden parça parça geliyoo belkide değerin idrarda çıkacak kadar yükselmeden düştü:26::26::26:
ben öyle şeylerden anlamam mutassıp bi kimseyim direk söylemezse çakmam ben
mesela şöle dese anlardımEki Görüntüle 714693 Eki Görüntüle 714694
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?