Tüp Bebek Günlüğümüz !

ha ha haayyyyy kıllanmayı mecazen şeyettiğini anladım bi kereeeee
20 dk da komple ağda yapıp çkıyon demek vaayyyyyyy anasını sayın seyirciler
benim uzun sürüyooo ben senden daha fazla kıllanan bi tipim demekki
sabah 9.30 da burdayım şekerim

idrar testinde çıkarmıki güldenim :44::44::44::44::44::44:

herşey güzel olacak nafiyecim sen kararlı ve dik durdukça herkes anlayacak neyin iyi neyin kötü olduğunu Allah yardımcın olsun canım menim

inşallah canım inşallah biraz cesaretli olmaya yüreklenmeye ihtiyacım vardı onuda daanısmanım yaptı saolsun..bide bana ajanda tut o anlarda korku endişe heyecan ne ihissediyosan onu yaz dedi ona göre durum değerlendirmesi yapacakmış anlamadım neden istedi ama ii bişey olacaktır herhalde:44:

Hey hatun benim işim o müşteriyle 20 dkka kalıyom odada 21 dk ka vın turizm ne halin var sa gör diyorum :)))

herşey güzel olacak nafiyecim sen kararlı ve dik durdukça herkes anlayacak neyin iyi neyin kötü olduğunu Allah yardımcın olsun canım menim

Eki Görüntüle 714689 Eki Görüntüle 714689 Eki Görüntüle 714689 Eki Görüntüle 714689 Eki Görüntüle 714689 Eki Görüntüle 714689

Slm kizlar nasilsiniz bakalim görüşmeyeli? Asilama yaptiran arkadaşlar size bi sorum olacak.asilama ilaclarida tüp bebek ilaçlari gibi aynimi oluyor?

iyiyiz canım sende iyisindir inşallah...
2 kez aşılama yaptırdım ve cevap veriyorum
iğneler ilaçlar aynı sadece dozları az tutuluyo...

Son düzenleme:
Hey hatun benim işim o müşteriyle 20 dkka kalıyom odada 21 dk ka vın turizm ne halin var sa gör diyorum :)))

bi ara banada ugrasana
valla hiç agda yapmadım bi kere denedim küçük bi yerde mosmor oldu canım cok acıdı senlemi uğraşcam canımı yakcam bosuna dediö..
sonrada ver elini jilettt :))
jilet gibi yapıyorum alim Allah ama 2 günde bi ugrasıom

canım eşin yanında değilmi yazdından benmi kaçırdım acaba neden yalnızsın bu kadar:26::26::26:[/QUOTE]

canım eşim vardiyalı çalışıyor 12 de gelcek işten

mesai bitti hatunlar ben gidiyom işte
neyse yarın eski yerime gideyim dicem bakalım sef ne dicek..
amaaa p.tesi den sonra 8-4 sizlerleyim hatunlarrr bekleyiiinnn beniii
hadi ii geceler hepinize öpüldünüzzz

Ayy annem gelim valla ben jilet yapanları anlamıyorum 3 kere ewet çok acıyo 4 ncüde hiç bişi yok :) adresi alım hemmen:))

heeee tamam o zamannnnn ama yinede kısa bi süre bravo valla:13:

idrar testinde çıkarmıki güldenim :44::44::44::44::44::44:

yaptın demek o zaman neden parça parça geliyoo belkide değerin idrarda çıkacak kadar yükselmeden düştü:26::26::26:

Ayy annem gelim valla ben jilet yapanları anlamıyorum 3 kere ewet çok acıyo 4 ncüde hiç bişi yok :) adresi alım hemmen:))

ya ama yaaa öyle demeee(( napiim cok acıyo jiletle hiç bişey olmuyo (arada kesiyom ama neyse:)
bursa sekerim atla arabaya gel:)))
neyse ben kaçıyom canım sonra görüşürüz sende hayırlı haberlerle dön inşallah

iyiyiz canım sende iyisindir inşallah...
2 kez aşılama yaptırdım ve cevap veriyorum
iğneler ilaçlar aynı sadece dozları az tutuluyo...[/QUOTE]

Iyiyim canimcim sagol. Benim arkadasa doktoru sadece menagon vermiş oda sadece aksam kalcadan yaptiriyo oda normal igne gibiymis. 4 gundur vuruluyo igneyi yarin kontrolü var. Büyük ihtimalle sali gunude sperm yerlestirme yapacakmis? Erken degilmi sence? Birde vitamin yada folik asit falan vermemis normalmi sence.

Kestane şekeri isterim yoksa gelmem valla:)) sabah yazıcam inşallah:)) öpüldün

heeee tamam o zamannnnn ama yinede kısa bi süre bravo valla:13:

yaptın demek o zaman neden parça parça geliyoo belkide değerin idrarda çıkacak kadar yükselmeden düştü:26::26::26:

yoooo yapmadım yapsam çıkarmı diye sana sordum tızıııııııııııım

ve sancım çok fazla kasıklarım karnımın altı çok ağrıyo normalde adetlerim böyle sancılı olmaz ama bu sefer ya üşüttüm yada kimyasal oldu düşük yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…