Bütün gün bi sürü şey yemiş gülden şimdide bi tabak kuruyemişe daldı Allah sonumu hayır etsin bugün Amin
Canım kesinlikle süper bu şekilde yapman biryerden başlaman gerekiyordu zaten aynı durumu bende yaşadım evlendigimde herşeyim dörtdörtlük hiç eksigim yoktu fakat baktım birkaç günlük evliyken yemeklerde kendimi altkatta bulmaya başladım ve artık sinirlerim bozulmaya başladı zaman geçtikçe evimde yemek yapmak istedim ne mazaretler ne gerek varmış niyeymiş eler neler anlatamam buzdolabım fare düsse aç kalırdıen sonunda hamile kaldım yine aynı sorunlar gece açıkıyorum bisküvi falan atıştırıyordum en sonunda stres sıkıntı bebgimi 8 aylık karnımda kaybettim vee o kdr üzüldümü yıkıldımki herkes her dedigime evet demek zorund kldı dogumdan sonr 1 hafta annemde kaldım ve evimize giderken eşimle bi markete girdik ve a dan z ye ne gerkiyoırsa dolu dolu aldık girdik kyınvalideme durumu anlattık ben artık evimde yemek yapmak istiyorum dedim isterseniz siz gelin dedim ve ayırdım o ayırıs çokkkk rahtladım kadın oldugumu anladım canım yemin ederim bi şekilde kabullenicekler emin oll canım alışcaklar sen alıştırcksın emin olll çok mutlu olucksın bu şekilde sana çokk destegim tatlımm
sadece aile bılıyor :) hatta bugun kayınpederın elını opmeye gttım bana altın yamıs verdı :)))ne kısmetlymıs bebek bee herkez cok sewındı
bu ruh halini bi kaç gün önce yaşayan bi arkadaşımız var aynı buna benzer mesajlar yazdı bize kötü umutsuz ama hamile hatun maşallah şu an kendileri topikte fatosgülsonunuz benzesin inşallahhhhhhh...
Bütün gün bi sürü şey yemiş gülden şimdide bi tabak kuruyemişe daldı Allah sonumu hayır etsin bugün Amin
sankım karşımda ruh ıkızımı goruyorum bende aynı seylerı hıssedyordummnezman test gunun ?
buyrun bırı benden mı bahsettı
İşe başladım die 3 gün girmedim topik e neler olmuş neler daha bitiremedim okumayı maşallah allah nazarlardan saklasın.yarın sabah benim test günüm hatunlar dua edin emi
tabiki kıymetli bebek oooo...
herkes bilmeli kıymetini hem annesinin hem bebeğin...
sende yap nazını valla bu günleri her zaman yaşayamıyoruz..
canım bu son olsun inşallah ne diyelim bozmamaya calıs moralini..kızlar bugün regl oldum dört gündür gecikiyodu kendime bile itiraf etmesem yinede ümitlenmiştim ama zamanı değilmiş demekki olmadı moralim bozuk biraz Rabbim evimizi şenlendirsin inşallah bebeklerimiz gelsin artık...................
İşe başladım die 3 gün girmedim topik e neler olmuş neler daha bitiremedim okumayı maşallah allah nazarlardan saklasın.yarın sabah benim test günüm hatunlar dua edin emi
canım az değil iki yıl oldu yaa( gerçekten bıktım yemin ediyorum...bi yemek yapıyo koca tencerelerle yenmiyo 1 hafta önümüze geliyo..sonra dökülünce kızıyo..2 çeşit yemek oluyo canım bişey istiyo yapıyorum ne gerek var deyip surat 5 karıs.. bu sefer bi çözüm bulduk bişey yapacagım zaman eşim istiyo diyodum ses çıkarmıyodu sonra bi baktım yemek yerken ismail akşama sunu yapcam haberin olsun demeye basladı (8
çok sıkıntı cekicem kabullendirene kadar ama vazgeçmeyi düşünmüyorum..danısmanım eger böyle yapıp vaz geçersen bidahakine istesende sana inanmazlar eninde sonunda yine bizim dediğimiz olur derler kendini kabullendirmen lazım dedim..eşimle konuştum dediği tek şey beni arada bırakacaksın ne güzel gidiyodu demek oldu bende arada kalma o zaman seçim yap dedim bişey demedi..ben annenle beraber yemeken değil onun evinde onun yaptıklarını yemekten yoruldum evimin kadını hissetmiyorum kendimi mutsuz oluyorum bile bile mutsuzluga götürüyosun beni dedim yine cıt yok..
salı günleri ablan geliyo geceriz orda yeriz misafirleri gelince geçeriz o gelsin beraber yiyelim dedim yine cıt yok.. işyerinde yemek yiyemiyorum 1 öğün yemeğim var evde yediğim oda kendi istediğim gibi olsun mutlu olayım artık dedim yine cıt yok artık sinirlendim hiç bişey konusmamasına ben geçmiyorum sen ister orda ye ister burda yeter artık bıktım hepinizden dedim döndüm arkamı yattım sarıldı yine konusmadı oda istiyo ama işte annesinede kıyamıyo..bıktım artık bende insanım
offf cok doluyum bi çırpıa anlattım yine herşeyi
Naler canlar bebişin odası boyanıyor son katı atıyor eniştem kaç gün oldu bitmedi ev her yer her yerde
aynen aynen herkez bılmyor zaten tup bebek yaptğmızı sadebe benım ablam gorumcem ve kayınpederım :) kayınvalıdem bılmyor uzuelmesın dıye soyledık ama okadar cok sewındıkı anlatamam kadı bana ne yedrceğnı sasryor ama ben gayet normalım bende hiç naz yoktur kı canım yansa ağzmı bıle acmam
hamilelik belirtileri bunlar canım transferin başarılı geçmiş
Bende yaa namazı kıldım bi kase eşime bi kase kendime kuryemiş aldım oturdumm
kızlar bugün regl oldum dört gündür gecikiyodu kendime bile itiraf etmesem yinede ümitlenmiştim ama zamanı değilmiş demekki olmadı moralim bozuk biraz Rabbim evimizi şenlendirsin inşallah bebeklerimiz gelsin artık...................
ayyy geldimi test günün
bi pozitifte senden gelsin inşallahhhhhh sabah yaz mutlaka merakta bırakma bizi:13::13::13:
Naler canlar bebişin odası boyanıyor son katı atıyor eniştem kaç gün oldu bitmedi ev her yer her yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?