Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım az değil iki yıl oldu yaa( gerçekten bıktım yemin ediyorum...bi yemek yapıyo koca tencerelerle yenmiyo 1 hafta önümüze geliyo..sonra dökülünce kızıyo..2 çeşit yemek oluyo canım bişey istiyo yapıyorum ne gerek var deyip surat 5 karıs.. bu sefer bi çözüm bulduk bişey yapacagım zaman eşim istiyo diyodum ses çıkarmıyodu sonra bi baktım yemek yerken ismail akşama sunu yapcam haberin olsun demeye basladı(8
çok sıkıntı cekicem kabullendirene kadar ama vazgeçmeyi düşünmüyorum..danısmanım eger böyle yapıp vaz geçersen bidahakine istesende sana inanmazlar eninde sonunda yine bizim dediğimiz olur derler kendini kabullendirmen lazım dedim..eşimle konuştum dediği tek şey beni arada bırakacaksın ne güzel gidiyodu demek oldu bende arada kalma o zaman seçim yap dedim bişey demedi..ben annenle beraber yemeken değil onun evinde onun yaptıklarını yemekten yoruldum evimin kadını hissetmiyorum kendimi mutsuz oluyorum bile bile mutsuzluga götürüyosun beni dedim yine cıt yok..
salı günleri ablan geliyo geceriz orda yeriz misafirleri gelince geçeriz o gelsin beraber yiyelim dedim yine cıt yok.. işyerinde yemek yiyemiyorum 1 öğün yemeğim var evde yediğim oda kendi istediğim gibi olsun mutlu olayım artık dedim yine cıt yok artık sinirlendim hiç bişey konusmamasına ben geçmiyorum sen ister orda ye ister burda yeter artık bıktım hepinizden dedim döndüm arkamı yattım sarıldı yine konusmadı oda istiyo ama işte annesinede kıyamıyo..bıktım artık bende insanım
offf cok doluyum bi çırpıa anlattım yine herşeyi

sadece aile bılıyor :) hatta bugun kayınpederın elını opmeye gttım bana altın yamıs verdı :))) ne kısmetlymıs bebek bee herkez cok sewındı

tabiki kıymetli bebek oooo...
herkes bilmeli kıymetini hem annesinin hem bebeğin...
sende yap nazını valla bu günleri her zaman yaşayamıyoruz..

kızlar bugün regl oldum dört gündür gecikiyodu kendime bile itiraf etmesem yinede ümitlenmiştim ama zamanı değilmiş demekki olmadı moralim bozuk biraz Rabbim evimizi şenlendirsin inşallah bebeklerimiz gelsin artık...................

İşe başladım die 3 gün girmedim topik e neler olmuş neler daha bitiremedim okumayı maşallah allah nazarlardan saklasın.yarın sabah benim test günüm hatunlar dua edin emi

İşe başladım die 3 gün girmedim topik e neler olmuş neler daha bitiremedim okumayı maşallah allah nazarlardan saklasın.yarın sabah benim test günüm hatunlar dua edin emi

ayyy geldimi test günün
bi pozitifte senden gelsin inşallahhhhhh sabah yaz mutlaka merakta bırakma bizi:13::13::13:

tabiki kıymetli bebek oooo...
herkes bilmeli kıymetini hem annesinin hem bebeğin...
sende yap nazını valla bu günleri her zaman yaşayamıyoruz..

aynen aynen herkez bılmyor zaten tup bebek yaptğmızı sadebe benım ablam gorumcem ve kayınpederım :) kayınvalıdem bılmyor uzuelmesın dıye soyledık ama okadar cok sewındıkı anlatamam kadı bana ne yedrceğnı sasryor ama ben gayet normalım bende hiç naz yoktur kı canım yansa ağzmı bıle acmam

canım bu son olsun inşallah ne diyelim bozmamaya calıs moralini..
benimde yine gecikti 5 gün oldu ama sanırım ben 40 günde filan oluyorum adet o yüzden üzülmemeye calısıyorum ay sonuna kadar olmzsam o zaman test yapacagım( Allah ım tez zamanda meleklerimize kavusturrr...

yarın bi tüp fişek patlatırız inşallah canımmm

Allah yardımcın olsun canım inşallah pozitif sonuç alırsın ve sıkıntıların biter

Canım yaa gerçekten beni anlattın yaaa eşim senin gibi gece gündüz çalışırı ben evlendim 3 sene sonra iş hyatına atıldım ayy neler çektim yaaa ama kabullendiler sakına pest etme emin ol eşinmin bile çok hoşuna gidicek evinde başbaşa yemek yemek masayı toplayıp başbaşa oturp çy içmek ve keşke başta böyle olsaymıs diyecek arada çagırısın gelmek isterse gelsin kayınvalidende canım yanında başka kimse yokmu kaynanananın yaaa

aaa olmaz ama azcık değiş naz niyaz zamanı...
herkes iyi mutlu olsun inşallah bundan sonra eminim çenesini kapatacağın gebeliğinin kapak olacağı kimselerde vardır onlara itafen doğuruyom deee

hamilelik belirtileri bunlar canım transferin başarılı geçmiş

kız ne diyosunnnn
yarın bi test yapayım bari
transferin üzerinden 2 gün geçti kesin idrarda belli olur

Bende yaa namazı kıldım bi kase eşime bi kase kendime kuryemiş aldım oturdumm

afiyet olsun bacım sonrada eşofmanlarınızı giyin gece yürüyüşüne çıkın

ne diyoruz canımız saolsun diyoruz yola devam umut hep var canım günüm geçsede geçmesede ben her ay umutlanıyorum valla...

Son düzenleme:
ayyy geldimi test günün
bi pozitifte senden gelsin inşallahhhhhh sabah yaz mutlaka merakta bırakma bizi:13::13::13:

Geldi geldi valla inşallah yaa benim ara ara kasıklarım ve karnım agrıyo çok kıllanıyorum tırsıyorum bide zmn geçsin die işe gidim dedim bi dünya stres kafayı yicem:)) oynatmama az kaldı dr nerde:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…