Tüp Bebek Günlüğümüz !

Bi de şarkı söylüyoz aramızdan biri detone oluyoo kim o bulamadık henüz
Eki Görüntüle 714705
ben değilimmmm..

üşenme üşenenin çocuğu olmazmış
evett maşallahh bizlere
aminnn amin dualarınaaaa artık biizmde sıramız gelmiş olsun bizde nüfusları artıralım...
oturduğum ilçeye girerken nüfus sayısına bakarken hep diyorum inşallah bir değil iki tane bbirden nüfusu artırırım

Daha kontrol olmamis canim yarin bakacakmis doktor. Peki Neden ignesi kalcadan yapiliyo senindemi öyle olmuştu canim?

bazı iğneler mesela menegon gibi kalçadan vuruluyor canım iğnesine bağlı yani..
kontrol olmadıysa mutlaka aşılama öncesi kontrole gidecektir salı günü tahmini birgündür bence...
kesin gün kontrolden sonra belli olur orda bir yanlışlık var sanki ultrasonda durumu görmeden aşılama yapmaz doktor..

Son düzenleme:
vuruyonmu hala yakı?
soğan içiyonmu?
başka neler yapıyon bide seviyorum seni bukadar sorum :))
bak yien bişi denerken ben hemen adet oldum ogün telde dediğim gibi soğanda beni 28.gün söktürdü daha enaz 6 gün var diyodum

selam şekerler nasılsınız bakim

ben iyiyim asıl sen nasılsın nasıl oldu kasık ağrın iyisin dimi...

sol baştan ikincinin sesi cırtlak kim o kestiremiyom burdan
kırmızı kurdelalının yanındaki

Cümleten iyi geceler topiğin gülleri napıyonuz bakim

iyi geceler canımmmmm

Koyucam şekerim ptesiye ertelediler odayı Allah'tan 1.5 ay önce aldık

fena sancım başladı yinee...
mutfağı hallettim şükür bugün bide adetin daha ilk günü yordum kendimi.
buzdolabı çektim bulaşıkmakinası arkaları sildim süpürdüm...
aslında adetliyken iş yapmamak lazımmış sancım azdı diye yaptım yoksa kimse beni tutamazdı.
normaldede yormamak lazımmış rahimi öyle diyolarr

valla hiç bişi yapmadım
o kadar hava attım şunu yapcam bunu yapcam diye fııııısssss havam söndü
soğan işe yaradı demek ya da ben sana dediydim bence düzene giriyorsun yavaş yavaş diye her ay diğer aya göre daha önce adet oldun hatırla...bende seni

iyi geceler canımmmmm

Bugün yemiş yemiş yemişsin yani maşallah aşeriyon galiba transfer başarılı oldu yaşasınnnn

Ben olabilirim o detone olan sesim güzel değil müzik dersini de hiç sevmezdim zaten ne çektim o flütten

pufff bugün yine markette ped almaya girdim kurtulamadım dedim..
ben artık yan reyondaki bebek bezlerinden almak istiyorum amaaa

kim diyo adetliyken iş yapılmaz diyeee kim o söle banaaaa

ben kızlara cevap yazıyom sen napıyon
ben de sana msj yazıom:)napim cnm tv izliom..

Bi de şarkı söylüyoz aramızdan biri detone oluyoo kim o bulamadık henüz
Eki Görüntüle 714705
delilerrr

evet ya telden yazmak çok gıcık oluyo gerçekten bende bazen bakıom yazmadan çıkıom telden uyuz ediyo çünkü..duaların için de aminnnnnn diyorum..

anlatım cnm ben burda eurofertil de doç dr ruşen beye gidiyorum.burada birsürü tüp bebek yapan yerler var fakat tek tüp bebek merkezi burası diğer yerler normal hastane.bence en iyi yer burası.onlar nereyi düşünüolar?

Cümleten iyi geceler topiğin gülleri napıyonuz bakim
iyiyz canoşş sen napıon?

Insaallah bende firsat buldukça yazarim. insaallah.senle ben tüp deneme sayisinda ayniyiz canim. Donmuslarim var ama bi türlü onlari koyduramadim hep engel cikti. 2 ay kanamam dinmemisti meger rahimde yine polip olusmus pazartesi 3 .cu histereskopimi oldum.insaallah bidahaki ay bi aksilik cikmazsa dondurulmuslarla transfer yaptiracam.senin ev tipi bebek denemen olumlu sonuç gösterir insaallah.hepimiz tüp e gerek kalmadan bebislerimizi gobuslerimize aliriz insaallah. DİGER KIZLAR NAPIYONUZ BAKALIM? TELDEN GIRDIGIM ICIN KIM VAR KIM YOK GOREMIYORUM.HEPINIZI OPUYORUM.

canımcım mobilya işi öyle oluyor maalesef sen gidip beğeniyorsun ama market hazır bişi almak gibi olmuyor sipariş veriliyor baştan sıfırdan yapılıyor yapılması boyası ve kuruması zaman alıyor ve çok önceden sipariş vermek en doğrusu..

Bugün yemiş yemiş yemişsin yani maşallah aşeriyon galiba transfer başarılı oldu yaşasınnnn

Ben olabilirim o detone olan sesim güzel değil müzik dersini de hiç sevmezdim zaten ne çektim o flütten

heh sendin o detone demek
transfer bencede başarılı oldu bu gece bi transfer daha olur kaçmam imkansız gibi görüküyo

iyi geceler canımmmmm

fena sayılmaz canım akşamki kadar değil çok şükür unutmadan sperm yumurta gifine bayıldım

selam şekerler nasılsınız bakim
iyiyiz canım sen nasılsın?

noldu cnm ben kaçırdım?

pufff bugün yine markette ped almaya girdim kurtulamadım dedim..
ben artık yan reyondaki bebek bezlerinden almak istiyorum amaaa
ayyyyyy aynısını ben de hep söylerimmm:))kurtulamadık pedlerde her alışta son olsun diom olmuyo:))

ben varımmmmmmmmm:)))

Hoşgeldin canım tocayla kafayı yemek üzereyim bi insan bu kadar rahat geniş olur mu yaaaaaaa
naptı kızzz niye kafayı yiyosun?

Aynen kuzum boyası kalmış acele etmek istemiyorum diyo ama işler birikti evin halini görsen her yer her yerde geliyorlar bana zaten şu şeker olayı çok canımı sıkıyo ağlıyorum bütün gün offfff offffff

Yiycem canım adam rahat herşeyi erteliyorda erteliyo bişii alınacak deyince sürat asıyo offf şekerimde canımı sıkıyo hep 200 lerde offffffffffffff 3 gündür badanası yeni bitti sıkıldım her yer her yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…