Bu topik insanda bagimlilik yapiyo.sizleri hep telden takip ediyorum ama yazmaya üşeniyorum sanirsam.ama sohbetiniz ve arkadasliklariniz çok güzel MASAALLAH diyeyimde nazar degmesin. Insaallah hepimizin bebek özlemi en kisa zamanda hayirlisiyla sona erer. Hamislerde insaallah saglikli bi şekilde bebislerini kucaklarina alirlar.
Daha kontrol olmamis canim yarin bakacakmis doktor. Peki Neden ignesi kalcadan yapiliyo senindemi öyle olmuştu canim?
selam şekerler nasılsınız bakim
ben değilimmmm..
üşenme üşenenin çocuğu olmazmış
evett maşallahh bizlere
aminnn amin dualarınaaaa artık biizmde sıramız gelmiş olsun bizde nüfusları artıralım...
oturduğum ilçeye girerken nüfus sayısına bakarken hep diyorum inşallah bir değil iki tane bbirden nüfusu artırırım
Cümleten iyi geceler topiğin gülleri napıyonuz bakim
Koyucam şekerim ptesiye ertelediler odayı Allah'tan 1.5 ay önce aldıksüpper renkler doğru yapmışsın canım ama ben son halinin bi fotosunu istiyoruummmm
yaa olabilir valla bi idrar testi yapsana kontrol amaçlı...
canım o soruları bende çok soruyorum kendi kendime zaman daralıyor biliyorum her geöen ay umudumuz biraz daha kırılıyor ama devam ediyoruz işte olcak diyoruz olmayacak deyip koyverirsek nolur halimiz
az kaldı canım kese ve kalp atışlarınıda gör o zaman söylersin o densiz kimselere..
canım eşin yanında değilmi yazdından benmi kaçırdım acaba neden yalnızsın bu kadar:26::26::26:
vuruyonmu hala yakı?
soğan içiyonmu?
başka neler yapıyon bide seviyorum seni bukadar sorum :))
bak yien bişi denerken ben hemen adet oldum ogün telde dediğim gibi soğanda beni 28.gün söktürdü daha enaz 6 gün var diyodum
ben iyiyim asıl sen nasılsın nasıl oldu kasık ağrın iyisin dimi...
sol baştan ikincinin sesi cırtlak kim o kestiremiyom burdan
kırmızı kurdelalının yanındaki
iyi geceler canımmmmm
fena sancım başladı yinee...
mutfağı hallettim şükür bugün bide adetin daha ilk günü yordum kendimi.
buzdolabı çektim bulaşıkmakinası arkaları sildim süpürdüm...
aslında adetliyken iş yapmamak lazımmış sancım azdı diye yaptım yoksa kimse beni tutamazdı.
normaldede yormamak lazımmış rahimi öyle diyolarr
Cümleten iyi geceler topiğin gülleri napıyonuz bakim
ben de sana msj yazıom:)napim cnm tv izliom..ben kızlara cevap yazıyom sen napıyon
delilerrr
evet ya telden yazmak çok gıcık oluyo gerçekten bende bazen bakıom yazmadan çıkıom telden uyuz ediyo çünkü..duaların için de aminnnnnn diyorum..Bu topik insanda bagimlilik yapiyo.sizleri hep telden takip ediyorum ama yazmaya üşeniyorum sanirsam.ama sohbetiniz ve arkadasliklariniz çok güzel MASAALLAH diyeyimde nazar degmesin. Insaallah hepimizin bebek özlemi en kisa zamanda hayirlisiyla sona erer. Hamislerde insaallah saglikli bi şekilde bebislerini kucaklarina alirlar.
anlatım cnm ben burda eurofertil de doç dr ruşen beye gidiyorum.burada birsürü tüp bebek yapan yerler var fakat tek tüp bebek merkezi burası diğer yerler normal hastane.bence en iyi yer burası.onlar nereyi düşünüolar?selamm yağçözücüden delinen parmağımla acı çekerek yazıyorum size
mutfakta yağlar çözüldükçe bendeki yağlarda gitse mis olsa dedim durdumm nasıl havaya kalktılar ama
hee sana ne sorcam sen anteptesin ve benim kızkardeşim orda oturuyor onunda şimdilik bebeği olmuyor inş. olur ben kadar beklemez..
nereye gidiyosun sen anlat helee
iyiyz canoşş sen napıon?Cümleten iyi geceler topiğin gülleri napıyonuz bakim
anaammm üşeniyonmu olmaz banane üşenme yaz sık sık...
Maşallah kızlara hepsini seviyorum 2 yıl oluyo kimler geldi kimler geçtiiii ben hep vardım bi sürü hatun gebe kaldı bi çoğu doğurdu ikinciyi düşünenler var ben hala öylece dursamda onlarla mutlu oluyorum
Koyucam şekerim ptesiye ertelediler odayı Allah'tan 1.5 ay önce aldık
Bugün yemiş yemiş yemişsin yanimaşallah aşeriyon galiba transfer başarılı oldu yaşasınnnn
Ben olabilirim o detone olan sesim güzel değil müzik dersini de hiç sevmezdim zaten ne çektim o flütten
ben iyiyim asıl sen nasılsın nasıl oldu kasık ağrın iyisin dimi...
sol baştan ikincinin sesi cırtlak kim o kestiremiyom burdan
kırmızı kurdelalının yanındaki
iyi geceler canımmmmm
slm kızlarrrrr napıosunuz ne var ne yok?
iyiyiz canım sen nasılsın?selam şekerler nasılsınız bakim
noldu cnm ben kaçırdım?Koyucam şekerim ptesiye ertelediler odayı Allah'tan 1.5 ay önce aldık
ayyyyyy aynısını ben de hep söylerimmm:))kurtulamadık pedlerde her alışta son olsun diom olmuyo:))pufff bugün yine markette ped almaya girdim kurtulamadım dedim..
ben artık yan reyondaki bebek bezlerinden almak istiyorum amaaa
ben varımmmmmmmmm:)))Insaallah bende firsat buldukça yazarim. insaallah.senle ben tüp deneme sayisinda ayniyiz canim. Donmuslarim var ama bi türlü onlari koyduramadim hep engel cikti. 2 ay kanamam dinmemisti meger rahimde yine polip olusmus pazartesi 3 .cu histereskopimi oldum.insaallah bidahaki ay bi aksilik cikmazsa dondurulmuslarla transfer yaptiracam.senin ev tipi bebek denemen olumlu sonuç gösterir insaallah.hepimiz tüp e gerek kalmadan bebislerimizi gobuslerimize aliriz insaallah. DİGER KIZLAR NAPIYONUZ BAKALIM? TELDEN GIRDIGIM ICIN KIM VAR KIM YOK GOREMIYORUM.HEPINIZI OPUYORUM.
naptı kızzz niye kafayı yiyosun?Hoşgeldin canım tocayla kafayı yemek üzereyim bi insan bu kadar rahat geniş olur mu yaaaaaaa
canımcım mobilya işi öyle oluyor maalesef sen gidip beğeniyorsun ama market hazır bişi almak gibi olmuyor sipariş veriliyor baştan sıfırdan yapılıyor yapılması boyası ve kuruması zaman alıyor ve çok önceden sipariş vermek en doğrusu..
heh sendin o detone demek
transfer bencede başarılı oldu bu gece bi transfer daha olur kaçmam imkansız gibi görüküyo
iyiyiz canım sen nasılsın?
noldu cnm ben kaçırdım?
ayyyyyy aynısını ben de hep söylerimmm:))kurtulamadık pedlerde her alışta son olsun diom olmuyo:))
ben varımmmmmmmmm:)))
naptı kızzz niye kafayı yiyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?