Tüp Bebek Günlüğümüz !

İyi geceler misâlim o iğnilerin hepsini claxen hipor diğerlerini yazabiliyomuş aynı hepsi dedi eşim sorumluluk almamak için yazmamış sallamışlardır dedi tocam

iyi geceler balımm evde iş varmış Allah kolaylık versin mis gibi olsun elizimizin odasıBeni nasıl delirtçekler tabi ne sorumluluğu alacaklarsa artık herşey ortada ne zamandan beri kullanıyorum bebeği de görüyosunuz daha ne neyse daha bişey demicem tiksindim artık devletin hastanesinin doktorlarından da sağlık ocağınınkilerden de

napim canımm bende bişey yaptığım yok evde dön dur anasını satim kadınlar çile çekmeye gelmiş dünyaya bitmiyo ne iş ne güç

he bendim balım lelele sakine he balım yakışır bi tarnsfer daha ikiz olurlarr

Hoşgeldin canım tocayla kafayı yemek üzereyim bi insan bu kadar rahat geniş olur mu yaaaaaaa

bi tane de bende var ondan tımarhaneye yollicak beni sonunda bu eve taşınırken neler çektim bi ben bi Allah biliyor rahatlığından

ama nedennnn
bilmiyorum canım mutlaka soğnaın şifasıda vardır ama ben hiç 28de bile olmazdım düzenli heray olurken hayırlsıı bakalım..
acaba yoksa senin rüyana doğrumu yol alıyorumm
kim diyo adetliyken iş yapılmaz diyeee kim o söle banaaaa
yaniii hani eziyetli bişi kanama olması vücut yorgun düşüyor ondna demişlerdi kimdi hatırlamıyom lafınıda dinlemedğimden

canım kızkardeşim direk tüp denemez belkide o bir iki kere hapla yumu takibi yaptırdı bide sankoda rahim filmi çekildi..
bu işlere çopk girmedi bana sen arkdaşalrına sor dedi ...
bende ay sonu gitmeyi sitiyorum gidip yakından ilgilensem diyorum yaş geçiyor yani tamam 3senesi doldu ama...

Canım iyikide eniştem var sağolsun bi lamba bozulur 5 ay yapılmaz klozet akar yapılmaz adamın ev umrunda değil daha alınacak bi sürü şey var zaman azaldı yok anam rahat adam ablamla eniştem olmasa bitmiştik

canım biz kadınlar tez canlıyız ama erkekler öyle olmuyor malesef görmezden gelmeye çalış işleri lütfen sıkma canını bakkendin söylüyorsun şekerle uğraşıyorsun bir yandan herşey düzene girer bir kaç gün geç oluversin yeterki sen ve bebişin sağlıklı olun

yetişir cnm yetişir sen merak etme .. cnm şekerin normalde kaç olmalı?

he valla doğru sölüyon cnm yap yap bitmio iş..

hımm o zaman aşılama ister sanırım..
ama tatlım ben tüp bebek merkezini öneririm daha profesyoneller gibime gelio.onların sorunu ne cnm?
gel canım bekleriz:)

vayyy anasını :))alemsin kız sen

Öyle canım arada kalıyorum ablamlar harıl harıl çalışıyor adam bişii yapmıyor onlar işler kalmıcak diye söyleniyorlar benimki ağırdan alıyo yemin ederim bunaldım artık dünden beri ağla ağla helâk oldum

Canlar bu defa muhabbetinize pek dahil olamadim .hepinize iyi geceler.mons cum sanada Allah kolaylik ve sabir versin.hepinizi çok optum.iyi gecelerr.

140 I'n altında olması lazım canım dünden beri ağlıyorum çok canım sıkılıyo bu şeker işine

Canım iyikide eniştem var sağolsun bi lamba bozulur 5 ay yapılmaz klozet akar yapılmaz adamın ev umrunda değil daha alınacak bi sürü şey var zaman azaldı yok anam rahat adam ablamla eniştem olmasa bitmiştik
aysegülüm allahını seversen sanki bizimkiler hemen herşeyi yapıorlar mı bacım.balkonumda çamaşır asmaya demirim yok 3 yıldır yapılıcak.

işi bitirip sigara içiolar cnm o duman ondan:)
cnm siz bi karar verin de olmazsa telleşir detaylı konusurz.

ama öncesinde içiyo gibilerr :))
tamam canım bir arkdaşta var oda ruşeni söyledi ..
rahim filmi normal ama tam bakılmadı bence ikiside zmaan kaybetmesinler adam akıllı biyere başlasınlar diyorum bende..

ama öncesinde içiyo gibilerr :))
tamam canım bir arkdaşta var oda ruşeni söyledi ..
rahim filmi normal ama tam bakılmadı bence ikiside zmaan kaybetmesinler adam akıllı biyere başlasınlar diyorum bende..
iyi düşünmüşsün cnm olmazsa sankoda herşeylerine , spreme hormonlara filan bı baktırsın cnm sonra eurofertile gitsin dicem ama aslında ilk gittiğinde rusen herşeyi istiyo bakıo hertürlü.
direk merkeze gitsinler o zaman cnm eğer karar verirlerse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…