İyi geceler misâlim o iğnilerin hepsini claxen hipor diğerlerini yazabiliyomuş aynı hepsi dedi eşim sorumluluk almamak için yazmamış sallamışlardır dedi tocam
ben de sana msj yazıom:)napim cnm tv izliom..
delilerrr
evet ya telden yazmak çok gıcık oluyo gerçekten bende bazen bakıom yazmadan çıkıom telden uyuz ediyo çünkü..duaların için de aminnnnnn diyorum..
anlatım cnm ben burda eurofertil de doç dr ruşen beye gidiyorum.burada birsürü tüp bebek yapan yerler var fakat tek tüp bebek merkezi burası diğer yerler normal hastane.bence en iyi yer burası.onlar nereyi düşünüolar?
iyiyz canoşş sen napıon?
canımcım mobilya işi öyle oluyor maalesef sen gidip beğeniyorsun ama market hazır bişi almak gibi olmuyor sipariş veriliyor baştan sıfırdan yapılıyor yapılması boyası ve kuruması zaman alıyor ve çok önceden sipariş vermek en doğrusu..
heh sendin o detone demek
transfer bencede başarılı oldu bu gece bi transfer daha olur kaçmam imkansız gibi görüküyo
Hoşgeldin canım tocayla kafayı yemek üzereyim bi insan bu kadar rahat geniş olur mu yaaaaaaa
ama nedennnnvalla hiç bişi yapmadım
o kadar hava attım şunu yapcam bunu yapcam diye fııııısssss havam söndü
soğan işe yaradı demek ya da ben sana dediydim bence düzene giriyorsun yavaş yavaş diye her ay diğer aya göre daha önce adet oldun hatırla...bende seni Eki Görüntüle 714706
yaniii hani eziyetli bişi kanama olması vücut yorgun düşüyor ondna demişlerdi kimdi hatırlamıyom lafınıda dinlemedğimdenkim diyo adetliyken iş yapılmaz diyeee kim o söle banaaaa
ben de sana msj yazıom:)napim cnm tv izliom..
delilerrr
evet ya telden yazmak çok gıcık oluyo gerçekten bende bazen bakıom yazmadan çıkıom telden uyuz ediyo çünkü..duaların için de aminnnnnn diyorum..
anlatım cnm ben burda eurofertil de doç dr ruşen beye gidiyorum.burada birsürü tüp bebek yapan yerler var fakat tek tüp bebek merkezi burası diğer yerler normal hastane.bence en iyi yer burası.onlar nereyi düşünüolar?
iyiyz canoşş sen napıon?
Hoşgeldin canım tocayla kafayı yemek üzereyim bi insan bu kadar rahat geniş olur mu yaaaaaaa
anaammm üşeniyonmu olmaz banane üşenme yaz sık sık...
Maşallah kızlara hepsini seviyorum 2 yıl oluyo kimler geldi kimler geçtiiii ben hep vardım bi sürü hatun gebe kaldı bi çoğu doğurdu ikinciyi düşünenler var ben hala öylece dursamda onlarla mutlu oluyorum[/QUOTE
Demekki usenmekten çocuğum olmuyomus. Tamam bende usenmeyip yazayim ve bebisim gelsin.( yani totem yapayim) . Hamis kalan arkadaslarla çok mutlu oluyorum ve tam umidimi yitirmisken içimi tekrardan umut kapliyo. Guldencim benim gibi usenmeyip sorularimi cevapladigin için çok sagol.ben değilimmmm..
üşenme üşenenin çocuğu olmazmış
evett maşallahh bizlere
aminnn amin dualarınaaaa artık biizmde sıramız gelmiş olsun bizde nüfusları artıralım...
oturduğum ilçeye girerken nüfus sayısına bakarken hep diyorum inşallah bir değil iki tane bbirden nüfusu artırırım
Canım iyikide eniştem var sağolsun bi lamba bozulur 5 ay yapılmaz klozet akar yapılmaz adamın ev umrunda değil daha alınacak bi sürü şey var zaman azaldı yok anam rahat adam ablamla eniştem olmasa bitmiştikiyi geceler balımm evde iş varmış Allah kolaylık versin mis gibi olsun elizimizin odasıBeni nasıl delirtçekler tabi ne sorumluluğu alacaklarsa artık herşey ortada ne zamandan beri kullanıyorum bebeği de görüyosunuz daha ne neyse daha bişey demicem tiksindim artık devletin hastanesinin doktorlarından da sağlık ocağınınkilerden de
napim canımm bende bişey yaptığım yok evde dön dur anasını satim kadınlar çile çekmeye gelmiş dünyaya bitmiyo ne iş ne güç
he bendim balım lelele sakinehe balım yakışır bi tarnsfer daha ikiz olurlarr
bi tane de bende var ondan tımarhaneye yollicak beni sonunda bu eve taşınırken neler çektim bi ben bi Allah biliyor rahatlığından
Aynen kuzum boyası kalmış acele etmek istemiyorum diyo ama işler birikti evin halini görsen her yer her yerde geliyorlar bana zaten şu şeker olayı çok canımı sıkıyo ağlıyorum bütün gün offfff offffff
olur olur erkeklerin çoğu aynıı
yetişir cnm yetişir sen merak etme .. cnm şekerin normalde kaç olmalı?Yiycem canım adam rahat herşeyi erteliyorda erteliyo bişii alınacak deyince sürat asıyo offf şekerimde canımı sıkıyo hep 200 lerde offffffffffffff 3 gündür badanası yeni bitti sıkıldım her yer her yerde
he valla doğru sölüyon cnm yap yap bitmio iş..iyi geceler balımm evde iş varmış Allah kolaylık versin mis gibi olsun elizimizin odasıBeni nasıl delirtçekler tabi ne sorumluluğu alacaklarsa artık herşey ortada ne zamandan beri kullanıyorum bebeği de görüyosunuz daha ne neyse daha bişey demicem tiksindim artık devletin hastanesinin doktorlarından da sağlık ocağınınkilerden de
napim canımm bende bişey yaptığım yok evde dön dur anasını satim kadınlar çile çekmeye gelmiş dünyaya bitmiyo ne iş ne güç
he bendim balım lelele sakinehe balım yakışır bi tarnsfer daha ikiz olurlarr
bi tane de bende var ondan tımarhaneye yollicak beni sonunda bu eve taşınırken neler çektim bi ben bi Allah biliyor rahatlığından
hımm o zaman aşılama ister sanırım..ama nedennnn
bilmiyorum canım mutlaka soğnaın şifasıda vardır ama ben hiç 28de bile olmazdım düzenli heray olurken hayırlsıı bakalım..
acaba yoksa senin rüyana doğrumu yol alıyorumm
yaniii hani eziyetli bişi kanama olması vücut yorgun düşüyor ondna demişlerdi kimdi hatırlamıyom lafınıda dinlemedğimden
canım kızkardeşim direk tüp denemez belkide o bir iki kere hapla yumu takibi yaptırdı bide sankoda rahim filmi çekildi..
bu işlere çopk girmedi bana sen arkdaşalrına sor dedi ...
bende ay sonu gitmeyi sitiyorum gidip yakından ilgilensem diyorum yaş geçiyor yani tamam 3senesi doldu ama...
vayyy anasını :))alemsin kız sen
işi bitirip sigara içiolar cnm o duman ondan:)
haydii gazanız mübarek olsun arkandan dua edicem bend eçıkıyorummmmmmmm
ama o dumanı tam çözemedimmmm :)))))))))
canım biz kadınlar tez canlıyız ama erkekler öyle olmuyor malesef görmezden gelmeye çalış işleri lütfen sıkma canını bakkendin söylüyorsun şekerle uğraşıyorsun bir yandan herşey düzene girer bir kaç gün geç oluversin yeterki sen ve bebişin sağlıklı olun
yetişir cnm yetişir sen merak etme .. cnm şekerin normalde kaç olmalı?
he valla doğru sölüyon cnm yap yap bitmio iş..
hımm o zaman aşılama ister sanırım..
ama tatlım ben tüp bebek merkezini öneririm daha profesyoneller gibime gelio.onların sorunu ne cnm?
gel canım bekleriz:)
vayyy anasını :))alemsin kız sen
aysegülüm allahını seversen sanki bizimkiler hemen herşeyi yapıorlar mı bacım.balkonumda çamaşır asmaya demirim yok 3 yıldır yapılıcak.Canım iyikide eniştem var sağolsun bi lamba bozulur 5 ay yapılmaz klozet akar yapılmaz adamın ev umrunda değil daha alınacak bi sürü şey var zaman azaldı yok anam rahat adam ablamla eniştem olmasa bitmiştik
işi bitirip sigara içiolar cnm o duman ondan:)
cnm siz bi karar verin de olmazsa telleşir detaylı konusurz.
amannnn niye yükselio acaba???sıkma canını tatlım streste kötü etkiler bak.sen elinden geleni yap gerisini llaha bırak cnm napıcan.140 I'n altında olması lazım canım dünden beri ağlıyorum çok canım sıkılıyo bu şeker işine
aysegülüm allahını seversen sanki bizimkiler hemen herşeyi yapıorlar mı bacım.balkonumda çamaşır asmaya demirim yok 3 yıldır yapılıcak.
iyi düşünmüşsün cnm olmazsa sankoda herşeylerine , spreme hormonlara filan bı baktırsın cnm sonra eurofertile gitsin dicem ama aslında ilk gittiğinde rusen herşeyi istiyo bakıo hertürlü.ama öncesinde içiyo gibilerr :))
tamam canım bir arkdaşta var oda ruşeni söyledi ..
rahim filmi normal ama tam bakılmadı bence ikiside zmaan kaybetmesinler adam akıllı biyere başlasınlar diyorum bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?