kim diyo adetliyken iş yapılmaz diyeee kim o söle banaaaa
Canım bi koşu geldim test günün yanında olmak istiyorum ama beyimin geç gideceği tuttu bugün kahvaltı işine giriştim buralarda olmaya çalışcam
Canım allahın izniyle kanı verdim şimdi 1.5/2 saat dediler kocamla kahvaltı yapalım dedik günaydın bu arada:)) sen takıl ben 2 saat sonra yazarsam bilki tmmdır:)) yazmazsam yok yok yazarım herhalukarda:))
günaydın kızlar..bütün gece rüyamda bebişlerle ugraştım.arkadaşım dogum yapıo bana baktırıyorlar. ben imde bebişim oluyor off her an her saniye rüyamda bebişlerle ugraştım...
cnm banada dr um demişti rahim sarkması olurmus agır iş yapılmaz yük kaldırılmaz mış...
herkese hayrlı mutlu mesut sabahlar olsun :)
cnm inş güzel güzel haberleri yazacaksın cnm bekliyoruz..afiyet olsun
kızlar bugun guzel haberler olur ınsallah AMİNNNNNN ... bende dun ıdrar testı YAPTIMneden mı ??? hep ıcımde kalmıstı o 2 çizgi defalarca yamıstım ama ama hep tektı busefer 2 tane çizgı bana baktı ben ona :) ya sen gercekmısn dedım sankı bana yok burda oyun oynuyoruz şaka dermiş gıbı cvp verdii
kızlar bugun guzel haberler olur ınsallah AMİNNNNNN ... bende dun ıdrar testı YAPTIMneden mı ??? hep ıcımde kalmıstı o 2 çizgi defalarca yamıstım ama ama hep tektı busefer 2 tane çizgı bana baktı ben ona :) ya sen gercekmısn dedım sankı bana yok burda oyun oynuyoruz şaka dermiş gıbı cvp verdii
Canım allahın izniyle kanı verdim şimdi 1.5/2 saat dediler kocamla kahvaltı yapalım dedik günaydın bu arada:)) sen takıl ben 2 saat sonra yazarsam bilki tmmdır:)) yazmazsam yok yok yazarım herhalukarda:))
Günaydıınnnnnn cancağızlarım...
Güzel hafta sonlarınız olsun
herkese hayrlı mutlu mesut sabahlar olsun :)
Şimdi gidiyorum 1.5 saat sonra yine burdayım haberlerle :)) öpüldünüz hepiniz çok kaynatmayın ben yokken sonra okuyup yetişemiyorum valla aklım burda kalıyo ona göre:)))))
gunaydin canimcim ruyamda seni goruyordum ama hemen uyandim diger tarafta canim arkadaslarim diye baslayan onemliymis bir yazi yazmissin tam okumaya baslamistim uyandim coookk gicik ne yaziyordu acaba devaminda
gunaydin taze anneee mutlu hafta sonlari olsun insallah..
bebeğin ısrarla ben geldim diyo kan testi gebelik testi vs..sen ısrarla olamaz inanamıyorum modundasın valla billa hamilesin bak yeminlen
bende o çift çizgileri gördüm ama biri kimyasal biri dış gebelik oldu
ayyy çok az kalmışşşşşş
heyecanla bekliyorum canım..
Günaydın kızlar.nasılsınız? Gülensurat sonucun pozitif olur inşaallah.
kızlar sizlerle doğru tanışamadık ama haklısınız ben can havliyle yazmıştım bişeler öğrenmek için:) ismim dilek.
egunal sen tüp bebek denedin mi hiç cnm..
güzel haberlerle geeelllll inşallahhhhh
günaydın canım...
ama olmazki en heyecanlı yerinde uyanmışsın ben seni görünce detayına kadar görüyorum ama
hemen geri yat çabukkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?