Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydın kızlar..bütün gece rüyamda bebişlerle ugraştım.arkadaşım dogum yapıo bana baktırıyorlar. ben imde bebişim oluyor off her an her saniye rüyamda bebişlerle ugraştım...

Canım bi koşu geldim test günün yanında olmak istiyorum ama beyimin geç gideceği tuttu bugün kahvaltı işine giriştim buralarda olmaya çalışcam

Canım allahın izniyle kanı verdim şimdi 1.5/2 saat dediler kocamla kahvaltı yapalım dedik günaydın bu arada:)) sen takıl ben 2 saat sonra yazarsam bilki tmmdır:)) yazmazsam yok yok yazarım herhalukarda:))

Canım allahın izniyle kanı verdim şimdi 1.5/2 saat dediler kocamla kahvaltı yapalım dedik günaydın bu arada:)) sen takıl ben 2 saat sonra yazarsam bilki tmmdır:)) yazmazsam yok yok yazarım herhalukarda:))

cnm inş güzel güzel haberleri yazacaksın cnm bekliyoruz..afiyet olsun

kızlar bugun guzel haberler olur ınsallah AMİNNNNNN ... bende dun ıdrar testı YAPTIM neden mı ??? hep ıcımde kalmıstı o 2 çizgi defalarca yamıstım ama ama hep tektı busefer 2 tane çizgı bana baktı ben ona :) ya sen gercekmısn dedım sankı bana yok burda oyun oynuyoruz şaka dermiş gıbı cvp verdii

Son düzenleme:
günaydın kızlar..bütün gece rüyamda bebişlerle ugraştım.arkadaşım dogum yapıo bana baktırıyorlar. ben imde bebişim oluyor off her an her saniye rüyamda bebişlerle ugraştım...

günaydın canım...
hayatımızın heryerinde bebişler var aklımızda sürekli rüyalarında olması doğal..
rüyalarımızda ya da hayallerimizde değil kucağımızda olacakları günleride görcez Allahın izniyle..

cnm banada dr um demişti rahim sarkması olurmus agır iş yapılmaz yük kaldırılmaz mış...

bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim canım saol...

herkese hayrlı mutlu mesut sabahlar olsun :)

günaydın canım dün çekiştirmedik seni sözünü dinledik

Ayyy inşallah :))) gerçek o gerçek

bebeğin ısrarla ben geldim diyo kan testi gebelik testi vs..sen ısrarla olamaz inanamıyorum modundasın valla billa hamilesin bak yeminlen
bende o çift çizgileri gördüm ama biri kimyasal biri dış gebelik oldu

ayyy çok az kalmışşşşşş
heyecanla bekliyorum canım..

Şimdi gidiyorum 1.5 saat sonra yine burdayım haberlerle :)) öpüldünüz hepiniz çok kaynatmayın ben yokken sonra okuyup yetişemiyorum valla aklım burda kalıyo ona göre:)))))

Günaydıınnnnnn cancağızlarım...
Güzel hafta sonlarınız olsun

gunaydin canimcim ruyamda seni goruyordum ama hemen uyandim diger tarafta canim arkadaslarim diye baslayan onemliymis bir yazi yazmissin tam okumaya baslamistim uyandim coookk gicik ne yaziyordu acaba devaminda

herkese hayrlı mutlu mesut sabahlar olsun :)

gunaydin taze anneee mutlu hafta sonlari olsun insallah..

Bir gunaydin da benden olsun herkese gunesli bir istanbul sabahindan sicacik bir gunaydinn ve kucak dolusu sevgiler gulensurat test gununmus insallah pozitif alirsin canim..
feridemasal sen de daktirdan guzel haberlerle gelirsin insallah...

Şimdi gidiyorum 1.5 saat sonra yine burdayım haberlerle :)) öpüldünüz hepiniz çok kaynatmayın ben yokken sonra okuyup yetişemiyorum valla aklım burda kalıyo ona göre:)))))

güzel haberlerle geeelllll inşallahhhhh

günaydın canım...
ama olmazki en heyecanlı yerinde uyanmışsın ben seni görünce detayına kadar görüyorum ama
hemen geri yat çabukkk

kızlar sizlerle doğru tanışamadık ama haklısınız ben can havliyle yazmıştım bişeler öğrenmek için:) ismim dilek.
egunal sen tüp bebek denedin mi hiç cnm..

kızlar sizlerle doğru tanışamadık ama haklısınız ben can havliyle yazmıştım bişeler öğrenmek için:) ismim dilek.
egunal sen tüp bebek denedin mi hiç cnm..

benim adım gülden
sana tüp özgeçmişimi yazayım da gör
2 kez aşılama yaptırdım negatif
3 tüp bebek yaptırdım biri kimyasal gebelikle sonlandı
2.tüpten sonra kendiliğinden gebe kaldım dış gebelikle sonlandı
4.tüp için beklemedeyim..
dersenki sorununuz neeee ben deliyim
genlerimdeki delilik durumundan dolayı bebişler tutmuyo
sebepsiz infertilite olarak geçiyor raporlarımızda...

güzel haberlerle geeelllll inşallahhhhh

günaydın canım...
ama olmazki en heyecanlı yerinde uyanmışsın ben seni görünce detayına kadar görüyorum ama
hemen geri yat çabukkk

Haklisin valla kendime kiziyorum tam yerinde uyanmisim amaa simdi uyuyamam kaffalti etmem lazimmm cok aciizzzbelki arkasi yarindir gerisini de bugun gorerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…