Tüp Bebek Günlüğümüz !

Vallaha ağlıyom şuan (

canım ya kıyamam rabbim istediğin bütün güzellikleri en kısa zamanda versin inşalla beni de 2-3 saat içinde sonucu söylemek için arıcaklar ama bugün nedense bütün ümitlerim tükenmek üzere.rabbim sana yaşadığın duyguya dayanma sabrı versin

Amin hepize inşallah seninki güzel çıkar :) napalım hayırlı dilmiş diyoruz ya hep allah hayırlısını versin die

kızlar ben çıkıyorum ve hepinizi kocaman öpüyorum.güzel ve musmutlu günler hep sizlerle olsun inşaallah. GÜLENSURATCIM derdi veren Rabbim sabrınıda verir inşaallah.inanıyorum ki hepimizin hayırlısıyla en kısa sürede bebişleri gelecek inş.(AMİNN)

Günaydın hatunlar ne kadar kalabalık burası sabah sabahhhhhhh
Kayınpeder bende kahvaltı ettik gitsin diye bekliyorum uyuyacağım

aaaa yeter ama gitsin ne o öyle başınımı bekleyecek

Vallaha ağlıyom şuan (

kıyamam ağlama diyemem bugün üzüleceksin ama yıpratma lütfen kendini hepimiz geçtik bu yollardan anlıyoruz seni negatifin ardından gelen o büyük boşluğu iyi biliyoruz ama geçiyor gördüğün gibi seninde geçicek...

sendemi test sonucunu bekliyorsun inşallah senden gelen güzel haberle mutlu oluruz

Dün gece geldi birazdan çıkacaklar uyumak istiyor güldenim yaaaaaaaa

çok severimmmm yağmuru yağsın berekettir hava durumu dediydi zaten ani yağışlara dikkat diyee

yağmuru bende severim ama güneşi daha çok severim güneşli havalarda daha bi enerjik oluyorum nedense

burada kaç gündür böyle canım bi bakıyosun güneş bi bakıyosun yağmur gelmiş iklimler iyice değişti Allah sonumuzu hayretsin

nereye çıkıyon niye çıkıyon söleeee nedennnnn
neyse koymuşsun kafaya gitmeyi gelene git, gidene kal denmez yeğen

aynen Ankarada öyle canım..
benim halim ruh halim gibi gökyüzü yağmurlu arada bir güneş açan

Dün gece geldi birazdan çıkacaklar uyumak istiyor güldenim yaaaaaaaa

aaaa olduuuuuuu canımmmm olduuuuuu
uyumak istiyomuş bi de ninni söle bitanecik gelini tam olsun

nereye çıkıyon niye çıkıyon söleeee nedennnnn
neyse koymuşsun kafaya gitmeyi gelene git, gidene kal denmez yeğen

sen çok şekeysin sen bidenesin sen cansın sen benim kıymetlimsin sen ne iyi etmişsin de burayı açmışsında hepimize pozitif enerji yayıyosun

seni çok seviyoyum men

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…