Hatunlar( olmadı bu da gol diil ( fişekleri batlatamadık
Vallaha ağlıyom şuan(
Vallaha ağlıyom şuan(
Hatunlar( olmadı bu da gol diil ( fişekleri batlatamadık[/QUO
Canım benim Rabbim sabır versin çok üzüldüm. o ngatiflerin sonucunu iyi bilirim. inşaallah bebişin seni çok bekletmeden kendiliğinden gelir.
canım ya kıyamam rabbim istediğin bütün güzellikleri en kısa zamanda versin inşalla beni de 2-3 saat içinde sonucu söylemek için arıcaklar ama bugün nedense bütün ümitlerim tükenmek üzere.rabbim sana yaşadığın duyguya dayanma sabrı versin
hadi yaaaaa sağlık olsun demekten başka bişey gelmiyo elden Rabbim sabır versin inşallah bebeğin çok bekletmeden kendiliğinden gelir
Hatunlar( olmadı bu da gol diil ( fişekleri batlatamadık
cnm mevlam sabır versin inş bebişin kendiliğinden gelsin.bu kaçıncı denemendi cnm...nediyeyim bebişin inş en kısa sürede seninle olsun...
Canim cook uzgunum inan Allahim tez vakitte guldursun yuzunu..
sabahtan beri çok güzel güneş vardı ama şimdi bi yağmur yağıyo görmeniz lazım bardaktan boşalırcasına
Günaydın hatunlar ne kadar kalabalık burası sabah sabahhhhhhh
Kayınpeder bende kahvaltı ettik gitsin diye bekliyorum uyuyacağım
Vallaha ağlıyom şuan(
canım ya kıyamam rabbim istediğin bütün güzellikleri en kısa zamanda versin inşalla beni de 2-3 saat içinde sonucu söylemek için arıcaklar ama bugün nedense bütün ümitlerim tükenmek üzere.rabbim sana yaşadığın duyguya dayanma sabrı versin
aaaa yeter ama gitsin ne o öyle başınımı bekleyecek
kıyamam ağlama diyemem bugün üzüleceksin ama yıpratma lütfen kendini hepimiz geçtik bu yollardan anlıyoruz seni negatifin ardından gelen o büyük boşluğu iyi biliyoruz ama geçiyor gördüğün gibi seninde geçicek...
sendemi test sonucunu bekliyorsun inşallah senden gelen güzel haberle mutlu oluruz
çok severimmmm yağmuru yağsın berekettir hava durumu dediydi zaten ani yağışlara dikkat diyee
kızlar ben çıkıyorum ve hepinizi kocaman öpüyorum.güzel ve musmutlu günler hep sizlerle olsun inşaallah. GÜLENSURATCIM derdi veren Rabbim sabrınıda verir inşaallah.inanıyorum ki hepimizin hayırlısıyla en kısa sürede bebişleri gelecek inş.(AMİNN)
yağmuru bende severim ama güneşi daha çok severim güneşli havalarda daha bi enerjik oluyorum nedense
burada kaç gündür böyle canım bi bakıyosun güneş bi bakıyosun yağmur gelmiş iklimler iyice değişti Allah sonumuzu hayretsin
Dün gece geldi birazdan çıkacaklar uyumak istiyor güldenim yaaaaaaaa
nereye çıkıyon niye çıkıyon söleeee nedennnnn
neyse koymuşsun kafaya gitmeyi gelene git, gidene kal denmez yeğen
sen çok şekeysin sen bidenesin sen cansın sen benim kıymetlimsin sen ne iyi etmişsin de burayı açmışsında hepimize pozitif enerji yayıyosun
seni çok seviyoyum men
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?