Tüp Bebek Günlüğümüz !

bak hala ğlıyorum diyor hormonlarında etkisi var tabiki ama yapma bu kadar üzmekendini su akar yolunu bulur şimdi doğum zamanı yaklaşıyor sen ondan endişe yapıyorsun yetişmicek diye korkuyosun bide ablanlar yardım ettiği için arada kaldığını düşünüyorsun tatlım boyan bitmiş odasıda yerleştikten sonra birkaç gün kendine izin ver rahatla herşey halledilir

selam kızlar bende bu ay tüp bebek için dr gitcem bana yardım edin cANIM çok sıkkın şehir dışına gtcem tedavi için 1 ay eşimdn ayrı kalcam işi dolayısyla gelemiyr sadece sperm vermek için gelicek ikimzidede sorun yok 2 kez aşılama oldum ama olmadı (( bana biraz moral verinnnnn artık hayal kırıklığına ugramak istemiyrumm adetletlerim düzensizleşti aşılamadan sonra onada moralim bozuldu napcam bilmiyrum ....

he unutmadan bide benim evim 2+1 sağdece bebek karyolası alıp ikisini bir yatırıcam yatak odamda elimde metre odanın içinde orayı burayı ölçüyorum

Evet canım çok doğru söylüyosun az kaldı daha ortada bişii yokmuş gibi geliyo yoksa bende biliyorum yetişecek ama anlıycan canım beni bak yaklaştıkça insan çok geriliyomuş demiştin dersin bi yandan günler geçmiyormuş gibi geliyo of kuzum ya
ondan sonra klozetin oturma yerinin ora kırıldı daha kapak alınacak altı üstü 20 tl lik bişe ama hala alınacak yani olay parasında değil bunlarda iş yok.

Yok canım yok iş yok taşındığınızdan beri klozet akıtıyo 5 ay hol elektriksiz kaldı eniştem yaptı sonunda
Burdan taşınınca napıcaz biz

hoşgeldin cnm ..
öncelikle korkucak bişe yok aşılama yapmışsa a çok biliosun ekstra sadece yumurtan toplanıo onda da korkacak bişe yok uyuyup uyanıyosun o kadar.
moralini bozma cnm sorununuz yokmuş olur inşallah tüple merak etme:)

he unutmadan bide benim evim 2+1 sağdece bebek karyolası alıp ikisini bir yatırıcam yatak odamda elimde metre odanın içinde orayı burayı ölçüyorum
al bi yatak araya bi yastık koy nelerine yetmio sıpaların:)

taşınırsanız elektiriksiz suyu akıta akıta oturrursunuz:)

cnm saol yazdığın için .. ne bilim tüp bebek diyince insan ilk önce bir duruyr düşünüyr aşılama içinde öle düşünmüştm ama olmayınca olmuyor işte aşılama tutar demiştik ama olmadı .. senin durumun ne hamilemsin ??

En iyisi canım gerçekten bu kadar teferruata gerek yok sadece sinir oluyorsun

sinir olmak yok kuzun bir doğsun yüzüne bir baksın hepsi geçicek bende yarın karyola bakmaya başlicam duvar kağıdı bakıcam evi boyatmak yerine kağıt kaplatmak istiyorum sen bir an önce sinirlerini düzeltki sırada ben varım

canım hoşgeldin bilgi için en güzel yerdesin inşallah fazla bekletmeden gelir bebişin

Hallet canım benim gibi inat etme 27. Haftayı bekliycem diye sonra panik oluyorsun

Canım bi koşu geldim test günün yanında olmak istiyorum ama beyimin geç gideceği tuttu bugün kahvaltı işine giriştim buralarda olmaya çalışcam

Günaydıınnnnnn cancağızlarım...
Güzel hafta sonlarınız olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…