Öyle canım anlamadım gitti önlerimize azalttım Allah'a emanet bebişim napıyım canım elden bişii gelmiyoamannnn niye yükselio acaba???sıkma canını tatlım streste kötü etkiler bak.sen elinden geleni yap gerisini llaha bırak cnm napıcan.
Öyle canım arada kalıyorum ablamlar harıl harıl çalışıyor adam bişii yapmıyor onlar işler kalmıcak diye söyleniyorlar benimki ağırdan alıyo yemin ederim bunaldım artık dünden beri ağla ağla helâk oldum
Yapılır canım acelen ne9:ay hiç gelicem yoktu vallahi hepsimi aynı bunların ya
ondan sonra klozetin oturma yerinin ora kırıldı daha kapak alınacak altı üstü 20 tl lik bişe ama hala alınacak yani olay parasında değil bunlarda iş yok.
Evet canım çok doğru söylüyosun az kaldı daha ortada bişii yokmuş gibi geliyo yoksa bende biliyorum yetişecek ama anlıycan canım beni bak yaklaştıkça insan çok geriliyomuş demiştin dersin bi yandan günler geçmiyormuş gibi geliyo of kuzum yabak hala ğlıyorum diyor hormonlarında etkisi var tabiki ama yapma bu kadar üzmekendini su akar yolunu bulur şimdi doğum zamanı yaklaşıyor sen ondan endişe yapıyorsun yetişmicek diye korkuyosun bide ablanlar yardım ettiği için arada kaldığını düşünüyorsun tatlım boyan bitmiş odasıda yerleştikten sonra birkaç gün kendine izin ver rahatla herşey halledilir
ondan sonra klozetin oturma yerinin ora kırıldı daha kapak alınacak altı üstü 20 tl lik bişe ama hala alınacak yani olay parasında değil bunlarda iş yok.
hoşgeldin cnm ..selam kızlar bende bu ay tüp bebek için dr gitcem bana yardım edin cANIM çok sıkkınşehir dışına gtcem tedavi için 1 ay eşimdn ayrı kalcam işi dolayısyla gelemiyr sadece sperm vermek için gelicek ikimzidede sorun yok 2 kez aşılama oldum ama olmadı (( bana biraz moral verinnnnn artık hayal kırıklığına ugramak istemiyrumm adetletlerim düzensizleşti aşılamadan sonra onada moralim bozuldu napcam bilmiyrum ....
he unutmadan bide benim evim 2+1 sağdece bebek karyolası alıp ikisini bir yatırıcam yatak odamda elimde metre odanın içinde orayı burayı ölçüyorum
al bi yatak araya bi yastık koy nelerine yetmio sıpaların:)he unutmadan bide benim evim 2+1 sağdece bebek karyolası alıp ikisini bir yatırıcam yatak odamda elimde metre odanın içinde orayı burayı ölçüyorum
Evet canım çok doğru söylüyosun az kaldı daha ortada bişii yokmuş gibi geliyo yoksa bende biliyorum yetişecek ama anlıycan canım beni bak yaklaştıkça insan çok geriliyomuş demiştin dersin bi yandan günler geçmiyormuş gibi geliyo of kuzum ya
Yok canım yok iş yok taşındığınızdan beri klozet akıtıyo 5 ay hol elektriksiz kaldı eniştem yaptı sonunda
Burdan taşınınca napıcaz biz
hoşgeldin cnm ..
öncelikle korkucak bişe yok aşılama yapmışsa a çok biliosun ekstra sadece yumurtan toplanıo onda da korkacak bişe yok uyuyup uyanıyosun o kadar.
moralini bozma cnm sorununuz yokmuş olur inşallah tüple merak etme:)
En iyisi canım gerçekten bu kadar teferruata gerek yok sadece sinir oluyorsun
canım hoşgeldin bilgi için en güzel yerdesin inşallah fazla bekletmeden gelir bebişinselam kızlar bende bu ay tüp bebek için dr gitcem bana yardım edin cANIM çok sıkkınşehir dışına gtcem tedavi için 1 ay eşimdn ayrı kalcam işi dolayısyla gelemiyr sadece sperm vermek için gelicek ikimzidede sorun yok 2 kez aşılama oldum ama olmadı (( bana biraz moral verinnnnn artık hayal kırıklığına ugramak istemiyrumm adetletlerim düzensizleşti aşılamadan sonra onada moralim bozuldu napcam bilmiyrum ....
al bi yatak araya bi yastık koy nelerine yetmio sıpaların:)
öyle yapıcam zaten başka çağrem yok canları sağolsunda varsın yanımda yatsınlar
taşınırsanız elektiriksiz suyu akıta akıta oturrursunuz:)
al bi yatak araya bi yastık koy nelerine yetmio sıpaların:)
taşınırsanız elektiriksiz suyu akıta akıta oturrursunuz:)
sinir olmak yok kuzun bir doğsun yüzüne bir baksın hepsi geçicek bende yarın karyola bakmaya başlicam duvar kağıdı bakıcam evi boyatmak yerine kağıt kaplatmak istiyorum sen bir an önce sinirlerini düzeltki sırada ben varım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?