Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kızlar bu sarı kafaları nerden yapıyosunuz?

*sayfanın sağ üst köşesindeki KULLANICI KONTROL PANEL ine gir...
*açılan sayfanın solunda SEÇENEKLERİ DÜZENLE menüsüne gir...
*karşına çıkan sayfanın aşağısına doğru ÇEŞİTLİ SEÇENEKLER menüsünden MESAJ EDİTÖRÜ kısmındaki STANDART EDİTÖR ü işaretle...
*DEĞİŞİKLİKLERİ KAYDET butonuna tıkla ve çık
*Bir mesaj yaz bize bak bakalım mesaj kutusunun altında sarı kelleler çıkmışmı:13::13::13:

Son düzenleme:

memnun oldum gülden!!
masaallah çok pozitifsin..ve bu şekilde mutlaka bebişler sana koşa koşa gelecek bir dahaki denemende inş.. onun tarihi belli mi?

memnun oldum gülden!!
masaallah çok pozitifsin..ve bu şekilde mutlaka bebişler sana koşa koşa gelecek bir dahaki denemende inş.. onun tarihi belli mi?

bendeee memnun oldum
canım valla genel olarak pozitif bir bakış açım var ama test sonuçlarına pozitifliğimi pek yansıtamadım
tedavi tarihim belli değil bu aralar ev tipi bebek için çalışmalarımız var 2 aya kadar evimi taşıma durumum var sanırım taşındıktan sonra olur tedavi ya da hemen bu aralar başlarım sıkıştırırım araya anlayacağın kararsızım..

süpperrr olmuşşşşş sarı kelleler

günaydın canım hafta sonun güzel geçsin inşallah...

amin inşallah hepimizin hafta sonu hatta haftanın bütün günleri güzel geçsin

dün akşamdan beri suyum kesikti borumu ne patlamışmış ama şimdi baktım gelmiş çok mutlu oldum susuzluk çekilir dert değil

bende de aynı dert var cnm.sular gitti sabahtan..evi süpürdüm azıcık ütü yaptım can sıkıntısından ... ama bitiremedim kadına kalsın :)

susuzluk çok fena elektirksiz durabiliyorsun ama susuz çok zor oluyor...
suyun gidip gelmesi bile mutluluk sebebi bak
yoksa bu bi ışıkmı bundan sonrası için
su gibi akıp gitcek bütün olumsuzluklar ve bebeğine kavuşcaksın

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

sabahtan beri çok güzel güneş vardı ama şimdi bi yağmur yağıyo görmeniz lazım bardaktan boşalırcasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…