eyvahhh hoppalaaa yine basladi bu hatun gulmeye
Atasehir canim benim bicirigin resmini daha yeni gördüm masallah masallahnede güzel yatiyor cok net cikmis valla bebisin
kizlar ben cikiyorum,sizlere hos sohbetler telden gicik oluyor.))
insallah cmts laptopuma kavusurum
opuldunuz
ayy bende öle tüppp bebek istiom.bizim ki belki yeşil gözlü olur eşim yeşil gözlü..ayy hayallere daldım yineetesk.ederiz teyzesi,darisi basiniza insallah, o maviste tup bebek teyzesi..))
sana uzunda yakisir emin,eee guzel hatun olunca ..))
ben eskiden hep kisa kullandim,artik esimde uzatmami rica ediyor bende kirmayim dedim uzatiyorum.))
ben deldiimmmm kızlarrrr
CANIM MASALLAH KUZUCUGUNA ALLAHIM NAZARLARDAN SAKLASIN
SIMDIDEN GULE GULE BUYUT YAVRUNU
kızlar ben yarın hsg çekileceğim.. ve malum heyecanım tavanlarda... anestezisiz çekileceğim.. kaç dakika sürüyor bu röntgeni çekmek.. birde bana ayrıntılarıyla biraz anlatırmısınız?
ayy bende öle tüppp bebek istiom.bizim ki belki yeşil gözlü olur eşim yeşil gözlü..ayy hayallere daldım yinee
desene eşler aynı bizim benimkide uzat artık dio o yüzden uzatmaya karar werdim
hoşgeldin patates
bu nick nerden aklına geldi böle yaa merak ettim?
Bu Hsg hangi durumlarda cekiliyordu canim. Neden anestezisiz olacak aci duymamak bence en iyisi olurdu
kızlar ben yarın hsg çekileceğim.. ve malum heyecanım tavanlarda... anestezisiz çekileceğim.. kaç dakika sürüyor bu röntgeni çekmek.. birde bana ayrıntılarıyla biraz anlatırmısınız?
ayy bende öle tüppp bebek istiom.bizim ki belki yeşil gözlü olur eşim yeşil gözlü..ayy hayallere daldım yinee
desene eşler aynı bizim benimkide uzat artık dio o yüzden uzatmaya karar werdim
Ah Ah benim babamin gözleride mavi ama malesef benimki kahverengi oldu anneme cekmisim. Belki benim bebisimin gözleri renkli olur bak bende hayallere daldim simdi...... Hayal kurmak ne güzel....
hoşgeldin patates
bu nick nerden aklına geldi böle yaa merak ettim?
hosgeldın canım,gecmıs olsun dıyeyım ozaman, nede olsa agır bı ekıbı agırlamıssın bırde ustune temızlık bravooo sana
Ben cepten yazınca hersyı okuyamadım,guldenle ılgı bı gelısmemı var :44::44:ayy topıge resmen fransız kaldım:26: Ne ayıp bana
patates çok severim ne bilim ismimde deniz zaten:)) öle birden çıktı
canım tüp bebek tedavisine başlayacağız.. dr. um istedi..kanalların açık olup olmadığına bakacaklar herhalde...
hoşgeldin patiteesssssben deldiimmmm kızlarrrr
daha uzun kalıo olsaydın istanbulda buluşurduk diycektim ama İnşşallahhhh hamile olurumda öle totomu gezdirememcanim benim biz büyük bir ihtimal Orhangazide kalacaz kontroller icinde istanbula gececez. Ama transferden bir kac gün önce istanbulda kalacam gerci canim istediginde istanbula gecerim zaten o kadar uzak degil Transferden sonrada geri almanyaya dönmeyi düsünüyorum. Istanbulda Memorialde tedavi görenlerin gittigi bir hotel var orda kalacam simdi aklima gelmiyor ismi.
ya sen neden bayılmıon ya bayıltsalar ya seniiwalla ben bayılmıştım canım hiç bişi hatırlamıom o yüzden çekildikten sonra biraz kanamam ve agrım olmuştu.çok uzun bi işlem deil.ama nie bayılmıon sen kafama takıldı şimdi...
Aboooooooooo patatesi cok yeme kizzzzzzzzzzzzz biz deniz diyelim sana en iyisi bu daha güzel[/QUO:))
:)) oluur fartetmez hiç sadece patatesde diyebilirsiniz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?