Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar ben yarın hsg çekileceğim.. ve malum heyecanım tavanlarda... anestezisiz çekileceğim.. kaç dakika sürüyor bu röntgeni çekmek.. birde bana ayrıntılarıyla biraz anlatırmısınız?

tesk.ederiz teyzesi,darisi basiniza insallah, o maviste tup bebek teyzesi..))
sana uzunda yakisir emin,eee guzel hatun olunca ..))
ben eskiden hep kisa kullandim,artik esimde uzatmami rica ediyor bende kirmayim dedim uzatiyorum.))
ayy bende öle tüppp bebek istiom.bizim ki belki yeşil gözlü olur eşim yeşil gözlü..ayy hayallere daldım yinee
desene eşler aynı bizim benimkide uzat artık dio o yüzden uzatmaya karar werdim
ben deldiimmmm kızlarrrr

hoşgeldin patates
bu nick nerden aklına geldi böle yaa merak ettim?

kızlar ben yarın hsg çekileceğim.. ve malum heyecanım tavanlarda... anestezisiz çekileceğim.. kaç dakika sürüyor bu röntgeni çekmek.. birde bana ayrıntılarıyla biraz anlatırmısınız?

Bu Hsg hangi durumlarda cekiliyordu canim. Neden anestezisiz olacak aci duymamak bence en iyisi olurdu

patates çok severim ne bilim ismimde deniz zaten:)) öle birden çıktı

ya sen neden bayılmıon ya bayıltsalar ya seniiwalla ben bayılmıştım canım hiç bişi hatırlamıom o yüzden çekildikten sonra biraz kanamam ve agrım olmuştu.çok uzun bi işlem deil.ama nie bayılmıon sen kafama takıldı şimdi...

Bende düsündüm neden Patates diye. Acaba bir sebebi var mi????

sagol canımcım gülden yarın başka bi hastanedede tedaviye başlıyo çarşamba demişti yanlış hatırlamıyosam

ben deldiimmmm kızlarrrr
hoşgeldin patiteesssss
daha uzun kalıo olsaydın istanbulda buluşurduk diycektim ama İnşşallahhhh hamile olurumda öle totomu gezdiremem
patates çok severim ne bilim ismimde deniz zaten:)) öle birden çıktı

sakınnnn bu dönemde yeme patates, turşu,sirke, yoğurt, ayran uzak duruosun patetescim. ilk haftalar yenmezmiş aklında bulunsun

dr. um.. muaynede sen kendini kasmadın..sana anesteziye gerek yok dedi.. bende bir şey demedim artık..

Canim benim insallah yarin hersey yolunda gider dört gözle bekliyorum valla haberini :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…