aynen Ankarada öyle canım..
benim halim ruh halim gibi gökyüzü yağmurlu arada bir güneş açan
aaaa olduuuuuuu canımmmm olduuuuuu
uyumak istiyomuş bi de ninni söle bitanecik gelini tam olsun
Neyse ki gittileryaşasın
İyiki varsın kuzum napardım yoksa çok mu kötüyüz bu sabah neEki Görüntüle 714832 Eki Görüntüle 714833 Eki Görüntüle 714834 Eki Görüntüle 714835
öyle bi elektrik yolladımki topikten gitmeseler olmazdı yanii
bende seni çok seviyoyummm
Eki Görüntüle 714823 Eki Görüntüle 714824 Eki Görüntüle 714825 Eki Görüntüle 714826 Eki Görüntüle 714827 Eki Görüntüle 714828 Eki Görüntüle 714829 Eki Görüntüle 714830 çifter çifter sara junior ların olsun inşallahhh
Kizlarrr dunden beri takip yapamadim ne var ne yok insallah hersey yolindadirrr biz dojktora geldik siramiI bekliyoruzz allahin izniyle minigin kesesini bi gorelim...haber vercem sizlere
slm kızlar nasılsınız feridemasal heyecanla güzel haberlerini bekliyoruz canım
bugün buralardayım beni yanlız bırakmayın kızarım haaa ona göreee
gülensurat canım hayırlısı olsun üzülemeye calış yapacak bişey yok hep beterin beterini düşünmek lazım..pozitif alıp kaybetmekte cok zor oluyo bizzat yasadım kendime morali ya iyice hissedipte kaybetseydim daha kötü olurdu diye verdim..
olumsuz seylerde dahada olumsuzu düşünerek kendimizi daha iyi hissetmeliyiz bence...
umarım cabuk toparlanırsın...
nafiye cnm nasılsın iyisndir inş ferideden ses yok kızlarda yok inş iyş haber vardır :44:
teşekkür ederiz canım çok şükür iyiyiz biz de evet canım uyuduk geldik biz de kimseden ses yok inş güzel haberler alacağıziy cnm aen nasılsın hala ses yok merk ediyorum inş iyi haberler gelsin :44::44::44:
teşekkür ederiz canım çok şükür iyiyiz biz de evet canım uyuduk geldik biz de kimseden ses yok inş güzel haberler alacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?