Tüp Bebek Günlüğümüz !

Slm kızlar herkese güzel hafta sonları diliyorum keyfiniz yerindedir inşallah gülensurat canım üzüldüm ama yola devam etmelisin biran önce inşallah kendini toparlarsın

Kizlarrr dunden beri takip yapamadim ne var ne yok insallah hersey yolindadirrr biz dojktora geldik siramiI bekliyoruzz allahin izniyle minigin kesesini bi gorelim...haber vercem sizlere

Kizlarrr dunden beri takip yapamadim ne var ne yok insallah hersey yolindadirrr biz dojktora geldik siramiI bekliyoruzz allahin izniyle minigin kesesini bi gorelim...haber vercem sizlere

slm kızlar inş canım hayırlısıyla gör bebişini saglıkla gelişip buyusun habrini bekliyorum

bugun bura sessiz:44::44:feridecim naptın kız heycnla bekliyorum iyi haberlerini gülen surata noldu kızlar :26:ben geçmişe bakmdım surkli çıkış yapıyor sayfa :44:

bugün buralardayım beni yanlız bırakmayın kızarım haaa ona göreee

gülensurat canım hayırlısı olsun üzülemeye calış yapacak bişey yok hep beterin beterini düşünmek lazım..pozitif alıp kaybetmekte cok zor oluyo bizzat yasadım kendime morali ya iyice hissedipte kaybetseydim daha kötü olurdu diye verdim..
olumsuz seylerde dahada olumsuzu düşünerek kendimizi daha iyi hissetmeliyiz bence...
umarım cabuk toparlanırsın...

nafiye cnm nasılsın iyisndir inş ferideden ses yok kızlarda yok inş iyş haber vardır :44:

teşekkür ederiz canım çok şükür iyiyiz biz de evet canım uyuduk geldik biz de kimseden ses yok inş güzel haberler alacağız

evt kızlar bu sessizlk uzun sürmedimi siZce merk içindeyim yani:44::44::44:gülden sultan da yok ortalarda :26:noluyor diyesim var :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…