Tüp Bebek Günlüğümüz !

Biz geldikkk :)) canlarimm kesemizi gordukk buyuk bi karadeligin ortasinsada minnacik bi sipa gordukkk :))) klp atisi icin haftaya gidiyozzz insallah duyarizzz pitpitinii

Biz geldikkk :)) canlarimm kesemizi gordukk buyuk bi karadeligin ortasinsada minnacik bi sipa gordukkk :))) klp atisi icin haftaya gidiyozzz insallah duyarizzz pitpitinii

gözün aydın canım inşallah kalp atıslarınıda duyarsın...
öyle güzel bi görüntüki o kocaman deliğin içinde küçücük beyaz ısıkgibi bi nokta benimkinde dr um susam tanesi demişti:)))
bize kısmet olmadı kalp atışlarını duymak sadece birazcık büyüdüğünü görebildik..Rabbim kimseye yasatmasın güzelce sağlıklı bi şekilde eline al inşallah bebeğini

Amminn canimm allah razi olsunnn insallahh nasip olur korkmak care olmuyo rabbim nefes verdiyse olucaktir insallahh

gözünaydın cnmmmm ayy ne güzel gördün keseyi darısı pıt pıtları duymaya inş.
darısı benim başıma
ne olaydı benim doktorda bugün çağırsaydı..şimdi bekle pazartesiyi..
şimdi senin bebiş kaç haftalık cnmm..

Saol canim allah razi olsun sendennde darisi sana olsun insallahhhhhhh gec olsun guc olmasinn bekle canimm az kaldi bak ben bi haftadaha beklicem kalp atisi icin
5+1 olmusuz :))

Saol canim allah razi olsun sendennde darisi sana olsun insallahhhhhhh gec olsun guc olmasinn bekle canimm az kaldi bak ben bi haftadaha beklicem kalp atisi icin
5+1 olmusuz :))

inşallah cnmm..
seninle aramızda birgün var gibi görünüyo ama ultrasonda nasıl görünüyo haftası acaba....

oh şükürler olsun canım ya maşllah bebişimize göründümü nur topu rabbim saglıkla gelişip doğmasını nasip etsin inş merktan ölücedim hane güzel haberi aldık

Ohhh cok sukur canim darisi pitpitlara bende ilk gittigimde 5+1 dim tuhaf oldu icim Allah saglikla aldirsin kucagina..

inşallah cnmm..
seninle aramızda birgün var gibi görünüyo ama ultrasonda nasıl görünüyo haftası acaba....
Canimmm birgun var ama son adet tarihine gore hesaplaniyo. En son adet tarihinin ilk gunu..

gözün aydın canım darısı pıtpıtlarına inşallah

Aminnnn canimcim amin darisi tum isteyenlere olsumn
oh şükürler olsun canım ya maşllah bebişimize göründümü nur topu rabbim saglıkla gelişip doğmasını nasip etsin inş merktan ölücedim hane güzel haberi aldık

Canim insallah rarabbim sanada yasatain bi an oncee allah razi olsun

gözün aydın canım darısı pıtpıtlara sonrada kucağına almaya inşallah

Aminn kuzummmm aminnn insallahhh

maşallah canım çok sevindm..savaşçı meleğin hiç bırakmasın 9 ay seni inş..

Rabbim omur versin kuzumu kucagima almayi nasip etain insallahhh saoll canimin ici

başım nasıl ağrıyo kızlar.maçı izledik 5+1 i açtı herif kulagımın dibinde güm güm güm.
şimdi de nerde yorum varsa bütün kanallrı aynı ayna idare edip hepsini izlio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…