Tüp Bebek Günlüğümüz !

yok kuzum bugün geldim gittim kimsecikler yoktu
bugün biraz dışarı çıktım ama çok yoruldum bana göre değil dışarısı artık
sen nasılsın
napim canım ben de gittim saçoımı boyattım fönlettim eve geldim iş yaptım banyo tuvalet süpür toz filan yoruldum tatlım yatıcam şimdi öptüm seni görüşürzzzzzz

Slmlar kızlar kimsecikler yok hayrdır ben heramn yazamıyorum gunler koşuştrmaca ile geceler se miniğimin çığlıkları ile geçiyor hazıran ayından itibaren hayatımdaki şu son 1 yılın nasıl geçtiğini hatrlamıyorum 1 yıl koskaca ve ben nasıl bîr koşuştrmaca ile geçirdim ciddi yırgunum inşllh sizin uykuyu seven bebeleriniz olur gerçi gece topikte gezinen hamileler avcu uzun yalayın walla uyumaz bak bebelerinzben hiç yatmadım gördüm wallahadî ben kaçtım benım veledbiryer bulmuş duvar kağıdı söküyorbu saatte zevkle öptüm hepinizi

yatıcakmısın nedennnnnnn daha yeni geldin
tatlim yeni gelmemistim ben uzun zamandir ordaydim da siz yoktunz.bide esim baaimda kime yaziyon kime yazion deyip durdu neymis benim burdan uyeligimi silecekmis. soylenmeye baalayinca hemen kacrim:)

oyyy yavrum senin isin cok zor yaa zombi gibi geziosundur evde .dr buna bi care bulamior mu?

tatlım mesajını şimdi görüyorum akşam görsem kalırdım nasılsın turkuazım dişin tamamen geçtimi hep aklımda soracam ama unutuyorum
iyiyim cnm disim tamameb gecti.sadece o bosluga yemek doluyo her bise yedikten sonra cikariyom onlari o kadar.ayy ama ne agladim ne cektim off.gec iylesmesibin sebebi de tatilkim ben bunu tupten hemen sonra yaptirdim ya kan sulandirici ignelrin etkisi gecmemis o yuzden pihti atmamis.dr dediki eger o igneleri kullandigini soleseydin asla cekmezdim . asprin bile icenin disini cekmiolarmis.ama sorsalardi ben ne bilim.

günaydın kızlar

herkesin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun

saol sekerim seninde:))ben bayram kismiyla degil de yarin ki tatil kismiyla ilgileniom daha cok:))

Günaydın kızlarrr hepinizin gençlik bayrmı kutlu olsunn çokkk uykusuzum dün bütün gün arkadaşlardaydım o yetmezmiş gibi eşimle gecelere aktık 3 de eve girdik otur otur namaz kıl derken ezan okundu sabah nmzınında kıldım vee 7 ye geliyordu yttıgımda ilaç içmeye kalktım valla tekrr yatmayı düşünüyorum gözlerim kapanıyor

Oo Mehtap hatun baya baya gezmişsin yine geceler falan

Oo Mehtap hatun baya baya gezmişsin yine geceler falan

Sorma Canımm yaa çalışsam bu kadar yorulmam kızz düşünüyorumda ben çalışırkende hafta içi bile gezerdik çokk bilirim gece 2 lerde 3 lerde yattıgımı şekerimmm
Arabamızı kutladık anlıyacagın kebabcıdaydık ,ordan sahile falan derken çokk gezdik pilim bitti bcım bende yaşlanmısım ya artık kendimde o enerjiyi görmeiyorum

yuhhh nereye aktiniz kiz :)))))))

En iyisini yapmışsınız cnm ahh beni de gezdiren olsa hiç hayır demem gece kaç olursa olsun. Buarada hayırlı olsun arabanız güzel günlerde kazasız belasız kullanın

yuhhh nereye aktiniz kiz :)))))))

Canımmm anadolu yakasına gittik sonr tekrar avrupa yakasındaki bütün sahilboyu gezdiks en son beşiktaşda meşhur bi kebabcı var oraya gittik öyle yani şekerrrrr bahsetmiştim sana araba sürme korkumdan dolayı ehliyetim olmadıgının tatlım şimdi ramazanı atlatayım ehliyet alıcamm ve eşim söz verdi altım arba çelicek İNŞALLAH Kuzum gece geçmişi okudum saçlarının kestirmissin boyatmıssın ohhhh ne güzel yenilenmissin yaniii güle güle kullan ne rahatlamıssındır yaa benimde dip boya geldi 15 güne boyatıcam dügünlere ayk sürüyorum balımmyarın sizede tatil demi canımm

En iyisini yapmışsınız cnm ahh beni de gezdiren olsa hiç hayır demem gece kaç olursa olsun. Buarada hayırlı olsun arabanız güzel günlerde kazasız belasız kullanın

İstanbulda gezilmezmi canım yaa geceleri başka güzel gündüzleri başka Valla sagol tatlımmm İNŞALLAH ignelerini almıssın tatlım sevindim bebişimiz nasıl annesii benim karakuzum kazaya ugramaya başlamıs artık 2 günde 3 kere kafasının vurmus ablam bide bana anlatmazmı nasıl kızıyorum ablama anlatamam halbuki ela,nın kendi hatası çok zıplıyor böcekkk zaten orduya gidicez inş 25 gün sonra İNŞŞ ben bakıcam eloşuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…