İstanbulda gezilmezmi canım yaa geceleri başka güzel gündüzleri başka Valla sagol tatlımmm İNŞALLAH ignelerini almıssın tatlım sevindim bebişimiz nasıl annesiibenim karakuzum kazaya ugramaya başlamıs artık 2 günde 3 kere kafasının vurmus ablam bide bana anlatmazmı nasıl kızıyorum ablama anlatamam halbuki ela,nın kendi hatası çok zıplıyor böcekkk zaten orduya gidicez inş 25 gün sonra İNŞŞ ben bakıcam eloşuma
Nbr canlar bi bakıyım dedim ne var ne yok bebek mevlidi var oraya gidicem 1 saate siz nasılsınız
Genclik bayramimiz kutlu olsun citir hatunlar mutlu pazarlar
Ne güzel kafa dengi kocan var gez canım bizde araba yok maalesef İstanbul arabasız çekilmiyor. Bebek iyi eli ayağı oluşmuş dedî daktır ayın 27 sinde kendi doktoruma gitçem ikili teste geçer herhalde. Oyykıyamam bebişler öyle büyüyor cnm hayatı öğreniyor kafayı vurarak
Nbr canlar bi bakıyım dedim ne var ne yok bebek mevlidi var oraya gidicem 1 saate siz nasılsınız
Oyyyy ısırırım onun totosunuuuu hep içime erkek doguyor bebişin canımmmm yaaa
Canım çarşambaya ertelediler dünİyiyiz cnm sen nasılsın. Bitti mi odanız odası gelince fotosunu koy cnm merak ediyorum.ayy telden giriyorum ne kadarzor oluyor ya yazmak
Canım hayırlı olsun arabanız kazasız belasız iyi günlerde kullanın kuzumCanım yaaa hiç denk gelemiyoruz çok özledim seni elizcigin odasıda bitmek üzereymiş sevindim tatlım hepimiz dürtgözle bekliyoruz İNŞŞŞŞ ama sende bu arada gerginlik yaşyorsun farkındyımm boş ver tatlım erkeklerin çogu aynı emin oll benimde 1 senedir yatak odasının elektrigi bozukksen bu gün kafanı dagıt boşver balımmm
slm kızlar nasılsınız güzel bir pazar kahvaltısı yaptık namazdan sonra temizliğe başlıcaz
Canım çarşambaya ertelediler dünne kadar zor milletle uğraşmak koyucam canım şuan sadece perde ve avizesi takılı o bekliyoruz
Canım hayırlı olsun arabanız kazasız belasız iyi günlerde kullanın kuzum
Offf mehtabım offf bi offf çeksem nerden nereye gidicek bunaldım artık
Slm kızlar nasılsınız gençlik ve spor bayramınız kutlu olsunben yine oturma modundayım kocacım temizlik yapıyo işi bitince mezarlığa gidicez annemi ziyarete sonrada kandırabilirsek beni şöyle bi gezdirsin
Canım çarşambaya ertelediler dünne kadar zor milletle uğraşmak koyucam canım şuan sadece perde ve avizesi takılı o bekliyoruz
Sağol cnm seninde kutlu olsun iyiyizsen nasılsın. Anneciğinin mekanı cennet olsun
Slm kızlar nasılsınız gençlik ve spor bayramınız kutlu olsunben yine oturma modundayım kocacım temizlik yapıyo işi bitince mezarlığa gidicez annemi ziyarete sonrada kandırabilirsek beni şöyle bi gezdirsin
Sağol canım lekelenmelerim devam ediyo ama kendimi daha iyi hissediyorum sadece biraz bel ağrım var
hoş bulduk canım çok şükür biz de iyiyiz canım teşekkür edrizHoşgeldin cnm iyiyizsen nasılsın temizlikte kolay gelsin bende dün yaptım bi Parça
slm cnm sağol canım senin de bayramın kutlu olsunSlm kızlar nasılsınız gençlik ve spor bayramınız kutlu olsunben yine oturma modundayım kocacım temizlik yapıyo işi bitince mezarlığa gidicez annemi ziyarete sonrada kandırabilirsek beni şöyle bi gezdirsin
ayşegül nasılsın canım ne güzel tatlı hazırlıklar yapıyosunuz darısı başımıza :) insanlarla uğraşmak gerçekten zor canım canını sıkma bu kadar elizine kavuşmana az kaldı tadını çıkar hayatınCanım çarşambaya ertelediler dünne kadar zor milletle uğraşmak koyucam canım şuan sadece perde ve avizesi takılı o bekliyoruz
çok şükür tatlım sıkıntılı süreci atlattık tansiyon düşüklüğü problemimiz var sadece fazla ayakta kalamıyoruz evet tatlım aramızda az bişi var inşallah sağlıcakla alırız kucaklarımıza sıpalarımızıNurbeb canım senin nasıl gidiyo hamileliğin aramızda 10 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?