Tüp Bebek Günlüğümüz !

Benimde devamlı kanama alanım var kahverengi lekerim geliyo doktor kırmızı olmadığı sürece korkma dedi bebişim iyi şükür oğlumuz olcak inşallah ilkönce kız dediler sonra erkek çıktı bizimki gösterdi pipisini

Nurbeb canım senin nasıl gidiyo hamileliğin aramızda 10 gün var

çok şükür canım tek iyi olsun sağlıklı olsun kuzular peki iğne ya da ilaç kullanıyo musun canım ne güzel oğluşun olacak demek hayırlı sağlıklı bir evlat olur inşallah

sen sımdık benım aklıma neden boyle şeyler sokuyorsun abkıyım hee :) ben zaten takıntılı bırazda pipiriklıyım benım çok korkularım var bılıyormsun bunlar olmaz dımı benı motıve et ne olursun bunu ıhtyacım var her an dua edyorum

çok şükür canım tek iyi olsun sağlıklı olsun kuzular peki iğne ya da ilaç kullanıyo musun canım ne güzel oğluşun olacak demek hayırlı sağlıklı bir evlat olur inşallah

Sağol canım şuan sadece vitaminle aspirin kullanıyorum kanamam olduğunda doktor proluton depot vurdurtuyor onunda fazlası zararmış galiba 2 kere kanama geçirdim bi daha olmaz inşallah allah sanada bebişinede sağlık versin canım

inşallah bir daha olmaz canımcım ben de aynı coraspirinle vitamine devam ediyorum bir de kan ilacına başladık Amiiiiiiiiiiiiiiiin canım Rabbim hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın

şu an hamile olsam bak nasıl motive ederdim seni malum bebek gelmiyoo inatla bende gerginim
sadece şu an gebe olsam nasıl olurdum bunu düşünüyorum endişeli olurdum evet ama senin gibi olmazdım tadını çıkarırdım Allah korusun kötü bir durum olacağı varsa ne sen ne ben önüne geçemeyiz o anda hamileysen tadını çıkar derim sonrasını düşünürsek bugünün anlamı kalmıyor zaman çok çabuk geçiyor günü yaşamak lazım...o yüzden gebeliğini her anlamda farket ve mutlu ol acabalarla endişelerle geçirme bu güzel zamanı...

mükellef bir kahvaltıdan sonra kendimi dışarı attım anneme geçtim burdan da bi yerlere kaçıcam bi kaç alternatif var şimdi onu düşünüyom

okadar mucize bırsey kı ınanamıyorum ınanıncada ağlamak ıstyorum bu duyguyu yasadğım için ne kadar şukretsem az cok canım yandı azmı pıskıytarılere gttım ahh ahh aslında değin doğru tadını cıkarmalıyım dımı bılıyormusun herkeze malum olmuş benı ruyasında gorup arayanlar var kızım oluyormus hamılmısn dıyolar yok dıyorum :)

iyiyim cnm disim de gecti cok sukur sen nasilsin?nasil gidio hamilelik?herifi calistirmaya devam mi:)))
dun rusen beyle gorusmeye gittim yukari kata ciktim cnm aglamaya basladim dayanamadim o sirada da beni cagirdi girdim iceri epey konustuk hasta da yoktu.ama yukari kayniyordu 15 tane opu vardi..
neyse konustuk cnm ne soylesem hep mantikli cvplar verdi rahatlatti beni esimde yine ona gidelim diyo simdi.bilemiyorum...

mükellef bir kahvaltıdan sonra kendimi dışarı attım anneme geçtim burdan da bi yerlere kaçıcam bi kaç alternatif var şimdi onu düşünüyom

hava super ya bızde esimle sabah kahvaltya gttık ... ewe geldık cok yakın arkadsaımn düğünu var oraya gıdıcez ama yol 2 saat suruyor sımdıden bunalıyorum :)

kızlar butun yazdıklarınızı okuyamadım ferıde masaldan ne haber ? hala keseyı gormeye gtmedımı habernız var mı ? bu arada sızınle bırsey paylaşmak ıstyorum ewlılık yıldonumu hedıyesı olarak esıme hamlyım demek ısterdım 2 yıldır olmamıstı allah busene kısmet ettı bu ayın 29 unda kontrole gıdıyoyz ultrasyonla bakılcak ... 30 da ewlılık yıldonumuz yaa çok mutluyum ıcımden gelerek dua edyorum ınsallah herkez yasar bunu ben yasadysam eğerkı hiç olmaz derken bır gun gelıcek olucakmıs meğer ...

gerçekten mucize bir durum gebelik heleki tüple yapınca daha bi anlamlı...
canım biliyorsun benim tedavi geçmişim epey uzun geçmişe bakınca çooook canım sıkılıyor gelecekle ilgilide sadece hayallerim umutlarım var bilmiyorum belkide hiç biri gerçek olmayacak sen şu an bir gerçeğin tam içindesin senin yerinde olmak isteyecek o kadar çok kadın varki burda kıymetini zaten biliyorsun durumunun ama kötü düşünceler etraftaki kötü insanlar vs..ile zaman harcama...Allah sağlıklı bir gebelik versin sadece keyfini çıkar bundan sonra...içine doğan insanlara yakında söylediğinde alacağın tebrikleri hayal et yakında hareketlerini hissedeceksin mucizenin kadın olmanın en güzel ayrıcalığına kavuştun çok şükür...

Merhaba
zeytinyağlılar ve salatalar kategorisi sonucunda kazanmış olduğum hediyem dün öğleden sonra geldi siteye ancak girebildiğim için hemen paylaşmak istiyorum...hala şoktayım mutfak eşyası beklerken resimde görmüş olduğunuz sürprizle karşılaştımm...Emeği katkısı geçen herkese En başta da kadınlar Kulübü ve Sevgili Kazen'e çok teşekkür ederim...

Eki Görüntüle 715616 Eki Görüntüle 715617 Eki Görüntüle 715618 Eki Görüntüle 715619

Eki Görüntüle 715620 Eki Görüntüle 715620 Eki Görüntüle 715620 Eki Görüntüle 715620 Eki Görüntüle 715620 Eki Görüntüle 715620 Eki Görüntüle 715620 Eki Görüntüle 715620 Eki Görüntüle 715620 Eki Görüntüle 715620

Son düzenleme:

güle güle kullan canımcım...

Merhba canımmm çok güzel güle güle kullan nasılsın tatlımm kardeşinin dügünü ne zamandı?

güle güle kullan canımcım...
teşekkür ederimm bu kadar olur sürekli almayı ertelediğim ve ihtiyacım olan birşeydi.... nerden bildi acaba Kazen çok merak ediyorumm...çok makbule geçtii..ben çok beğendimm rengi kalitesi vs süper seçim olmuş
Merhba canımmm çok güzel güle güle kullan nasılsın tatlımm kardeşinin dügünü ne zamandı?

sağol bebişimm....inşallah güzel günlerde kullanırız miss missdüğüne var haziran da ma ben de büüyük temziliğe girişecem artık arada sırada uğrayabilirimm 2 haziran da memlkete uçuyorumm...10 unda kına var 14 ünde nikah burada cümbür cemaat geliyoruz.... 15 inde de burda düğün var aysonuna kadar da beraberiz....prenseslerim annem babam kardeşlerimm...inşaallah hayırlısıylaa canlar

merhaba canım, tekrar tüp bebek mi düşünüyosun? Neden ağladın peki kıyamam yaa,ben de senin gibi ağlamıştım alışıklardır bizim gibilere(
senin geçirdiğn süreçleri hatırlamıyorum ama dondurma kaymağın varsa daha kolaymış.
ben de diğer merkeze gitsem diyorum ama kararsızım bende rahim inceliği var transfer sırasında dahi net bişe söylemedi bende az bişe didikleyen bi tipimdir bazen bunaltıyorum vee bunaltıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…