çok şükür tatlım sıkıntılı süreci atlattık tansiyon düşüklüğü problemimiz var sadece fazla ayakta kalamıyoruz evet tatlım aramızda az bişi var inşallah sağlıcakla alırız kucaklarımıza sıpalarımızısenin nasıl geçiyo canım ? bizim sıpa çok nazlı cinsiyetini göstermiyo utangaç bir kızım olacak heralde diyorum sizin cinsiyetiniz belli mi?
Nurbeb canım senin nasıl gidiyo hamileliğin aramızda 10 gün var
çok şükür canım tek iyi olsun sağlıklı olsun kuzular peki iğne ya da ilaç kullanıyo musun canım ne güzel oğluşun olacak demek hayırlı sağlıklı bir evlat olur inşallahBenimde devamlı kanama alanım var kahverengi lekerim geliyo doktor kırmızı olmadığı sürece korkma dedi bebişim iyi şükür oğlumuz olcak inşallah ilkönce kız dediler sonra erkek çıktı bizimki gösterdi pipisini
bebeğin ısrarla ben geldim diyo kan testi gebelik testi vs..sen ısrarla olamaz inanamıyorum modundasın valla billa hamilesin bak yeminlen
bende o çift çizgileri gördüm ama biri kimyasal biri dış gebelik oldu
ayyy çok az kalmışşşşşş
heyecanla bekliyorum canım..
çok şükür canım tek iyi olsun sağlıklı olsun kuzular peki iğne ya da ilaç kullanıyo musun canım ne güzel oğluşun olacak demek hayırlı sağlıklı bir evlat olur inşallah
inşallah bir daha olmaz canımcım ben de aynı coraspirinle vitamine devam ediyorum bir de kan ilacına başladık Amiiiiiiiiiiiiiiiin canım Rabbim hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasınSağol canım şuan sadece vitaminle aspirin kullanıyorum kanamam olduğunda doktor proluton depot vurdurtuyor onunda fazlası zararmış galiba 2 kere kanama geçirdim bi daha olmaz inşallah allah sanada bebişinede sağlık versin canım
sen sımdık benım aklıma neden boyle şeyler sokuyorsun abkıyım hee :) ben zaten takıntılı bırazda pipiriklıyımbenım çok korkularım var bılıyormsun bunlar olmaz dımı benı motıve et ne olursun bunu ıhtyacım var her an dua edyorum
Vallaha ağlıyom şuan(
şu an hamile olsam bak nasıl motive ederdim seni malum bebek gelmiyoo inatla bende gerginim
sadece şu an gebe olsam nasıl olurdum bunu düşünüyorum endişeli olurdum evet ama senin gibi olmazdım tadını çıkarırdım Allah korusun kötü bir durum olacağı varsa ne sen ne ben önüne geçemeyiz o anda hamileysen tadını çıkar derim sonrasını düşünürsek bugünün anlamı kalmıyor zaman çok çabuk geçiyor günü yaşamak lazım...o yüzden gebeliğini her anlamda farket ve mutlu ol acabalarla endişelerle geçirme bu güzel zamanı...
mükellef bir kahvaltıdan sonra kendimi dışarı attım anneme geçtim burdan da bi yerlere kaçıcam bi kaç alternatif var şimdi onu düşünüyom
okadar mucize bırsey kı ınanamıyorum ınanıncada ağlamak ıstyorum bu duyguyu yasadğım için ne kadar şukretsem az cok canım yandı azmı pıskıytarılere gttım ahh ahh aslında değin doğru tadını cıkarmalıyım dımı bılıyormusun herkeze malum olmuş benı ruyasında gorup arayanlar var kızım oluyormus hamılmısn dıyolar yok dıyorum :)
Merhaba
zeytinyağlılar ve salatalar kategorisi sonucunda kazanmış olduğum hediyem dün öğleden sonra geldi siteye ancak girebildiğim için hemen paylaşmak istiyorum...hala şoktayım mutfak eşyası beklerken resimde görmüş olduğunuz sürprizle karşılaştımm ...Emeği katkısı geçen herkese En başta da kadınlar Kulübü ve Sevgili Kazen'e çok teşekkür ederim...
Eki Görüntüle 715616 Eki Görüntüle 715617 Eki Görüntüle 715618 Eki Görüntüle 715619
Eki Görüntüle 715620 Eki Görüntüle 715620 Eki Görüntüle 715620 Eki Görüntüle 715620 Eki Görüntüle 715620 Eki Görüntüle 715620 Eki Görüntüle 715620 Eki Görüntüle 715620 Eki Görüntüle 715620 Eki Görüntüle 715620
Merhaba
zeytinyağlılar ve salatalar kategorisi sonucunda kazanmış olduğum hediyem dün öğleden sonra geldi siteye ancak girebildiğim için hemen paylaşmak istiyorum...hala şoktayım mutfak eşyası beklerken resimde görmüş olduğunuz sürprizle karşılaştımm ...Emeği katkısı geçen herkese En başta da kadınlar Kulübü ve Sevgili Kazen'e çok teşekkür ederim...
Eki Görüntüle 715616 Eki Görüntüle 715617 Eki Görüntüle 715618 Eki Görüntüle 715619
Eki Görüntüle 715620 Eki Görüntüle 715620 Eki Görüntüle 715620 Eki Görüntüle 715620 Eki Görüntüle 715620 Eki Görüntüle 715620 Eki Görüntüle 715620 Eki Görüntüle 715620 Eki Görüntüle 715620 Eki Görüntüle 715620
teşekkür ederimm bu kadar olur sürekli almayı ertelediğim ve ihtiyacım olan birşeydi.... nerden bildi acaba Kazen çok merak ediyorumm...çok makbule geçtii..güle güle kullan canımcım...
Merhba canımmm çok güzel güle güle kullan nasılsın tatlımm kardeşinin dügünü ne zamandı?
iyiyim cnm disim de gecti cok sukur sen nasilsin?nasil gidio hamilelik?herifi calistirmaya devam mi:)))
dun rusen beyle gorusmeye gittim yukari kata ciktim cnm aglamaya basladim dayanamadim o sirada da beni cagirdi girdim iceri epey konustuk hasta da yoktu.ama yukari kayniyordu 15 tane opu vardi..
neyse konustuk cnm ne soylesem hep mantikli cvplar verdi rahatlatti beni esimde yine ona gidelim diyo simdi.bilemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?