çok şükür canımcım iyiyim ben de baya rahatladım iş yapabiliyorum artık herifle bozuşup duruyoduk zaten artık işler ben de çok zorlanırsam yardım istiyorum.canımm çok zorlu bir süreç insanın elinde olmuyo göz yaşları ruşen beyle konuşman iyi olmuş aslında çok iyi bir doktor neden tekrar denemeyesin ki ismi duylmuş bir doktor ve hastane inş bu sefer gelir meleğin canım hastane baya yoğunmuş Rabbim en kısa sürede meleğini göbüşüne koysun bitanem..iyiyim cnm disim de gecti cok sukur sen nasilsin?nasil gidio hamilelik?herifi calistirmaya devam mi:)))
dun rusen beyle gorusmeye gittim yukari kata ciktim cnm aglamaya basladim dayanamadim o sirada da beni cagirdi girdim iceri epey konustuk hasta da yoktu.ama yukari kayniyordu 15 tane opu vardi..
neyse konustuk cnm ne soylesem hep mantikli cvplar verdi rahatlatti beni esimde yine ona gidelim diyo simdi.bilemiyorum...
hayırlı olsun ,güle güle kullanın canımMerhaba
zeytinyağlılar ve salatalar kategorisi sonucunda kazanmış olduğum hediyem dün öğleden sonra geldi siteye ancak girebildiğim için hemen paylaşmak istiyorum...hala şoktayım mutfak eşyası beklerken resimde görmüş olduğunuz sürprizle karşılaştımm ...Emeği katkısı geçen herkese En başta da kadınlar Kulübü ve Sevgili Kazen'e çok teşekkür ederim...
Eki Görüntüle 715616 Eki Görüntüle 715617 Eki Görüntüle 715618 Eki Görüntüle 715619
Eki Görüntüle 715620 Eki Görüntüle 715620 Eki Görüntüle 715620 Eki Görüntüle 715620 Eki Görüntüle 715620 Eki Görüntüle 715620 Eki Görüntüle 715620 Eki Görüntüle 715620 Eki Görüntüle 715620 Eki Görüntüle 715620
1. nassın:)
2.geçmiş olsun dişin için
3.hayırlı olsun düğününüz varmış
4.tebrikler yemekte kazandığın ödülüne
5.beni sorarsan pek moralsizim bebek görmelerine gidiyorum ha bire artık kendi bebeme ciciler almak istiyorum
dua ve sabırla beklemekten başak gelmiyor bişey elimizden canımm..,inşaalah bu sefer beklenmeyen adet 9 ay hiç gelmez..müjdelerle gelirsin aramızaa..bebişin sağlıkla gelecek kucağına inş...bebeğim....kızlar tranferıın 8.gunu kasıklarımda agrı basladı gercı kaısk agrısımı iğne yerlerımı bılemıyorum bıde kendımı umıtlendırmek te istemıyorum,ama ıcın için acaba dıyorum.oyy 24 cuma test gunum.ama bız 27paazartesı yaptırcaz testi.tüp snrası adet nezman oldunuz,asılamalrda test gunumun ertesı gunu adet olmustum
aaaaaaaa valla mutfak eşyasından daha güzelll güle güle kullan cnm renkleri de çok hoşş valla süpr bi hediye olmuş...kurulandıkça bizi hatırla:))))))ayyyyy dişin nasıl ağrıyordur şimdi nasıl geçti çekimi kolay pşdu mu?Merhaba
zeytinyağlılar ve salatalar kategorisi sonucunda kazanmış olduğum hediyem dün öğleden sonra geldi siteye ancak girebildiğim için hemen paylaşmak istiyorum...hala şoktayım mutfak eşyası beklerken resimde görmüş olduğunuz sürprizle karşılaştımm ...Emeği katkısı geçen herkese En başta da kadınlar Kulübü ve Sevgili Kazen'e çok teşekkür ederim...
Eki Görüntüle 715616 Eki Görüntüle 715617 Eki Görüntüle 715618 Eki Görüntüle 715619
Eki Görüntüle 715620 Eki Görüntüle 715620 Eki Görüntüle 715620 Eki Görüntüle 715620 Eki Görüntüle 715620 Eki Görüntüle 715620 Eki Görüntüle 715620 Eki Görüntüle 715620 Eki Görüntüle 715620 Eki Görüntüle 715620
cnm nisan da negatifimi aldım daha yeni şuan düşünmüyorum.işte iyiydim güya ama hastaneye girince bi fena oldum sinirlerimiz yıpranmış iyice..dondurmam kaymağım yok cnm:)merhaba canım, tekrar tüp bebek mi düşünüyosun? Neden ağladın peki kıyamam yaa,ben de senin gibi ağlamıştım alışıklardır bizim gibilere(
senin geçirdiğn süreçleri hatırlamıyorum ama dondurma kaymağın varsa daha kolaymış.
ben de diğer merkeze gitsem diyorum ama kararsızım bende rahim inceliği var transfer sırasında dahi net bişe söylemedi bende az bişe didikleyen bi tipimdir bazen bunaltıyorum vee bunaltıyorum:)
cnm inşallah yerleşme ağrısıdır.iğne yerlerinle kasık ağrısını farkedersin cnm iğne yerinde göbek ağrıyo diğerinde yumurtalarının olduğu yere iğne batar gibi oluyo.kızlar tranferıın 8.gunu kasıklarımda agrı basladı gercı kaısk agrısımı iğne yerlerımı bılemıyorum bıde kendımı umıtlendırmek te istemıyorum,ama ıcın için acaba dıyorum.oyy 24 cuma test gunum.ama bız 27paazartesı yaptırcaz testi.tüp snrası adet nezman oldunuz,asılamalrda test gunumun ertesı gunu adet olmustum
doktoru da 3'e çıkardılar ya cnm iice kalabalıklaşmış.ne bilm cnm eşimde dio ki orası sana eksik bişe yapmadı herşey kısmet .kısmetimizde yoktu diyo.çok şükür canımcım iyiyim ben de baya rahatladım iş yapabiliyorum artık herifle bozuşup duruyoduk zaten artık işler ben de çok zorlanırsam yardım istiyorum.canımm çok zorlu bir süreç insanın elinde olmuyo göz yaşları ruşen beyle konuşman iyi olmuş aslında çok iyi bir doktor neden tekrar denemeyesin ki ismi duylmuş bir doktor ve hastane inş bu sefer gelir meleğin canım hastane baya yoğunmuş Rabbim en kısa sürede meleğini göbüşüne koysun bitanem..
hayırlı olsun ,güle güle kullanın canım
aaaaaaaa valla mutfak eşyasından daha güzelll güle güle kullan cnm renkleri de çok hoşş valla süpr bi hediye olmuş...kurulandıkça bizi hatırla:))))))ayyyyy dişin nasıl ağrıyordur şimdi nasıl geçti çekimi kolay pşdu mu?
semuşşş zarfın içinde ne vardı?
hastane iyi de 3 doktor için daracık ama eşin haklı tatlım kısmet genelde ankara ya da istanbul daha iyi gibi geliyor ama aynı işlemi yapıyorlar tatlım hayırlısı olsun canımcımaaaaaaaa valla mutfak eşyasından daha güzelll güle güle kullan cnm renkleri de çok hoşş valla süpr bi hediye olmuş...kurulandıkça bizi hatırla:))))))ayyyyy dişin nasıl ağrıyordur şimdi nasıl geçti çekimi kolay pşdu mu?
cnm nisan da negatifimi aldım daha yeni şuan düşünmüyorum.işte iyiydim güya ama hastaneye girince bi fena oldum sinirlerimiz yıpranmış iyice..dondurmam kaymağım yok cnm:)
diğer merkez derken hangisi cnm?
galiba ben de bunaltan tiplerdenim:))
cnm inşallah yerleşme ağrısıdır.iğne yerlerinle kasık ağrısını farkedersin cnm iğne yerinde göbek ağrıyo diğerinde yumurtalarının olduğu yere iğne batar gibi oluyo.
benim ilk tüpüm de 9. günde ikincisinde 8. günde kanamam başladı.
doktoru da 3'e çıkardılar ya cnm iice kalabalıklaşmış.ne bilm cnm eşimde dio ki orası sana eksik bişe yapmadı herşey kısmet .kısmetimizde yoktu diyo.
amin cnm inşallah.
Canlarım bugün transferin 6. Günündeyim. Ama nerdeyse 3. Günden başlayan sağ çok nadiren sol kasık ağrım var . Ama bu öyle bi ağrı ki, iğne batması gibi değil, ağrı künt bi ağrı. Girdimi bazen 1-2 saat sürüyor.arada da adet ssncısı gibi karın ağrısı oluyo ama bu hemen geçiyor. Böyle olunca da ümitlerim tükeniyor
Böyle ağrı yaşayanlardan yardım bekliyorum
benim de var bunlardan çok güzel oluyolar. ama çizgililerle beyazı pek hoşuna gitmiyor benim. ama çiçek işte hepsi ayrı güzellik katıyor balkonakızlar bugün sizin için çiçeklerimi çektim nasıllar?
Eki Görüntüle 715778 Eki Görüntüle 715776 Eki Görüntüle 715774 Eki Görüntüle 715779 Eki Görüntüle 715742 Eki Görüntüle 715743
tatlim yeni gelmemistim ben uzun zamandir ordaydim da siz yoktunz.bide esim baaimda kime yaziyon kime yazion deyip durdu neymis benim burdan uyeligimi silecekmis. soylenmeye baalayinca hemen kacrim:)
oyyy yavrum senin isin cok zor yaa zombi gibi geziosundur evde .dr buna bi care bulamior mu?
iyiyim cnm disim tamameb gecti.sadece o bosluga yemek doluyo her bise yedikten sonra cikariyom onlari o kadar.ayy ama ne agladim ne cektim off.gec iylesmesibin sebebi de ben bunu tupten hemen sonra yaptirdim ya kan sulandirici ignelrin etkisi gecmemis o yuzden pihti atmamis.dr dediki eger o igneleri kullandigini soleseydin asla cekmezdim . asprin bile icenin disini cekmiolarmis.ama sorsalardi ben ne bilim.
saol sekerim seninde:))ben bayram kismiyla degil de yarin ki tatil kismiyla ilgileniom daha cok:))
kızlar bugün sizin için çiçeklerimi çektim nasıllar?
Eki Görüntüle 715778 Eki Görüntüle 715776 Eki Görüntüle 715774 Eki Görüntüle 715779 Eki Görüntüle 715742 Eki Görüntüle 715743
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?