Tüp Bebek Günlüğümüz !

1. nassın:)
2.geçmiş olsun dişin için
3.hayırlı olsun düğününüz varmış
4.tebrikler yemekte kazandığın ödülüne
5.beni sorarsan pek moralsizim bebek görmelerine gidiyorum ha bire artık kendi bebeme ciciler almak istiyorum

kızlar tranferıın 8.gunu kasıklarımda agrı basladı gercı kaısk agrısımı iğne yerlerımı bılemıyorum bıde kendımı umıtlendırmek te istemıyorum,ama ıcın için acaba dıyorum.oyy 24 cuma test gunum.ama bız 27paazartesı yaptırcaz testi.tüp snrası adet nezman oldunuz,asılamalrda test gunumun ertesı gunu adet olmustum

çok şükür canımcım iyiyim ben de baya rahatladım iş yapabiliyorum artık herifle bozuşup duruyoduk zaten artık işler ben de çok zorlanırsam yardım istiyorum.canımm çok zorlu bir süreç insanın elinde olmuyo göz yaşları ruşen beyle konuşman iyi olmuş aslında çok iyi bir doktor neden tekrar denemeyesin ki ismi duylmuş bir doktor ve hastane inş bu sefer gelir meleğin canım hastane baya yoğunmuş Rabbim en kısa sürede meleğini göbüşüne koysun bitanem..

hayırlı olsun ,güle güle kullanın canım

1- iyim elhamdülillah ebbeğim...
sağol bebeğim Allah razı olsun..yeri fena bir yanım iptal ağrı kesicilerle falan idare ediyorum şekerim...
3- kardeşimin düğünü var haziran ayı full düğün telaşıyla geçecek...
4- teşekkür ederim bebeğim..nasipte çok ihtiyacım olduğu halde sürekli ertelediğim bir hediyenin gelmesi varmışş...hem çok şaşırıdm hem de sevindimm
5-bahar geldi ağaçalr çiçek açtı bebişler dünyaya geliyor habire...ben de sıkıldım daraldım bebek mağazalarına girmiyorumm yeni doğan bebe ziyaretlerine de pek gitmiyorumm..Allah tan yakın akrabadan da yok doğuran...bir ben varımm herkes doğurdu...iyi değilim ben de canım...memlekete gittiğimde en çok canımı yakan bebek yok mu sorusuna maruz kalmak...ya da durumu bilenlerin Acıyan bakışlarla tesellilerinee düşüncesi bile sıkıyor canımı maalesef..inşaallah bebişlerimiz biiz daha fazla bekletmeden gelir kucağımızaa
dua ve sabırla beklemekten başak gelmiyor bişey elimizden canımm..,inşaalah bu sefer beklenmeyen adet 9 ay hiç gelmez..müjdelerle gelirsin aramızaa..bebişin sağlıkla gelecek kucağına inş...bebeğim....

Son düzenleme:
Tasini aldim bebisim kafamda yarildi :)) bizimki deliriyo ben evde telefondan giriyorum kiziyo bana ytwr benle ilgilen die o yuzden bu aralar gelemedim bide annem bende temizlik utu vs.. bi hayli mesguluz sirkwtten daha rahat girer oldum valla :)) affeyleyin beni
semacim tekrar hayirli olsun ve gule gule kullan canim hediyelrini..
TEmizlik devam etmekte bende yardim ettim bugun biraz yoruldum korkuyorum korka korka ia yapiyorum ama kendimi kisitlarsam daha kotu hissediyorum..allahim bizLeri korusunnnn

aaaaaaaa valla mutfak eşyasından daha güzelll güle güle kullan cnm renkleri de çok hoşş valla süpr bi hediye olmuş...kurulandıkça bizi hatırla:))))))ayyyyy dişin nasıl ağrıyordur şimdi nasıl geçti çekimi kolay pşdu mu?

cnm nisan da negatifimi aldım daha yeni şuan düşünmüyorum.işte iyiydim güya ama hastaneye girince bi fena oldum sinirlerimiz yıpranmış iyice..dondurmam kaymağım yok cnm:)
diğer merkez derken hangisi cnm?
galiba ben de bunaltan tiplerdenim:))

cnm inşallah yerleşme ağrısıdır.iğne yerlerinle kasık ağrısını farkedersin cnm iğne yerinde göbek ağrıyo diğerinde yumurtalarının olduğu yere iğne batar gibi oluyo.
benim ilk tüpüm de 9. günde ikincisinde 8. günde kanamam başladı.

doktoru da 3'e çıkardılar ya cnm iice kalabalıklaşmış.ne bilm cnm eşimde dio ki orası sana eksik bişe yapmadı herşey kısmet .kısmetimizde yoktu diyo.
amin cnm inşallah.

saol bebeğim dah güzelleri sizlerin olsun inşaallah..kolay sandım dikiş atılmadı ağrım olmadı dedim ama morfinin etkiis geçince başladı tabii sızlamaya hala ağrı kesici almayıncaa dayanılacak gibi değil..ama şükür dediğim gibi beklediğim kadar zor olmadı..dişin bitiminde kist varmış onu da temziledi daktır..en çok o rahatlattı yoksa ayrıca ameliyat gerekecekti kist için....ağrıyor birazdan içecem bir ağrıkesici..
semuşşş zarfın içinde ne vardı?

kk pro kartım geldi şekerim zarftaa...

hastane iyi de 3 doktor için daracık ama eşin haklı tatlım kısmet genelde ankara ya da istanbul daha iyi gibi geliyor ama aynı işlemi yapıyorlar tatlım hayırlısı olsun canımcım

Canlarım bugün transferin 6. Günündeyim. Ama nerdeyse 3. Günden başlayan sağ çok nadiren sol kasık ağrım var . Ama bu öyle bi ağrı ki, iğne batması gibi değil, ağrı künt bi ağrı. Girdimi bazen 1-2 saat sürüyor.arada da adet ssncısı gibi karın ağrısı oluyo ama bu hemen geçiyor. Böyle olunca da ümitlerim tükeniyor
Böyle ağrı yaşayanlardan yardım bekliyorum

sırf sana cevap yazmak için girdim. ağrıları takma kafana . yani olmayacak diye ümitsizliğe kapılma . çok zor biliyorum. ben öğrenmeden 2-3 gün öncesi 8. 9. günlerde çok ağladım hep burda teselli ettiler. cuma akşamı hatırlıyorum da adet oldum kesin dedim öyle bişeydi yani ağrı gittim bişey yok. eşime de diyemiyorum. ertesi gün idrar testi yaptık sabah. silik bi çizgi. kan verdim 78 çıktı nasıl güzeldi anlatamam. yani bu sen hamilesin ya da değilsin anlamına gelmiyor. kafanı boşuna meşgul etme sakın . stres yok. ayrıca boşver bilgisayarı uzan izle televizyonunu . çok hareket yok bol su iç...allaha emanetsiniz ikiniz de ....güzel şeyler hayal et...

dişinin tamamen iyileşmesine sevindim canım menim

yarın size tatil dinlenirsiniz

canım geçmiş olsun dişini çekmişsin şimdi nasılsın

hediyenide güle güle kullan çok şık ve güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…