cnm afrika menekşesi ama cinsini bilmiom kıvırcık sadece:)bak bunlar çok güzel cinsi ne biliyomusun?
yaa ben de bu sene özellikle çizgili aldım geçen sene hiç yoktu çizgilimiz değişik geldi çizgili bize çok hoşuma gidio.benim de var bunlardan çok güzel oluyolar. ama çizgililerle beyazı pek hoşuna gitmiyor benim. ama çiçek işte hepsi ayrı güzellik katıyor balkona
saol cnm çok şükür iyleşti.kız ne dinlenmesi işe girişicem dolap içlerimi temizlemeye başlicam.dişinin tamamen iyileşmesine sevindim canım menim
yarın size tatil dinlenirsiniz
saol tatlım..maşallah canım afrika menekşelerinde çok güzelmiş
kızlar bugün sizin için çiçeklerimi çektim nasıllar?
Eki Görüntüle 715778 Eki Görüntüle 715776 Eki Görüntüle 715774 Eki Görüntüle 715779 Eki Görüntüle 715742 Eki Görüntüle 715743
teşkür canım işte bakarsan bağ bakmazsan dağ oluyor:)hergün suluyom kurumuş çiçeklerini temizliom.Çok güzelmişben çiçek bakamam hiç bunlar çok güzelmişşşş
Ne güzel ben bi haftada öldürüyorum çiçekleriteşkür canım işte bakarsan bağ bakmazsan dağ oluyor:)hergün suluyom kurumuş çiçeklerini temizliom.
naptın bugün cnm?
napalım cnm bizde eşimle sabah çiçeklerle uğraştık saksılarını değiştirdik filan sonra eşimin iş yerinin bahçesi var oraya mangal yakmaya gittik yemek yedik eve geldik biraz oturup markete gittik migrosda deterjanlar indirimdeydi hafta sonuna özel kaçırmayalım dedik zorla gittik ama yorulmuştuk.öyle işte eve geldik sonra onları yerşeştirdim filan.markette bi kız vardı arkadan baksan hiç bişe yok önünü bi döndü koca bi göbek.ayy çok imrendim kzıın başka hiç biyeri kilo almamış.Ne güzel ben bi haftada öldürüyorum çiçekleri
İyi canım mevlide gittim ama kalabalık yok çekemiyorum artık sonra geldim uyudum bayağı bi bu gece ayaktayım sen naptın
Oooo iyi yapmışsınız canım karı koca gelmişsiniz epey sende öyle gebiş olucan canım çok kilo almazsın öyle geliyo bananapalım cnm bizde eşimle sabah çiçeklerle uğraştık saksılarını değiştirdik filan sonra eşimin iş yerinin bahçesi var oraya mangal yakmaya gittik yemek yedik eve geldik biraz oturup markete gittik migrosda deterjanlar indirimdeydi hafta sonuna özel kaçırmayalım dedik zorla gittik ama yorulmuştuk.öyle işte eve geldik sonra onları yerşeştirdim filan.markette bi kız vardı arkadan baksan hiç bişe yok önünü bi döndü koca bi göbek.ayy çok imrendim kzıın başka hiç biyeri kilo almamış.
tatlım gitme artık böle yerlere rahat edemiyorum de.
tatlım hiç sanmam karnım kadar kıçımında büyüceğini tahmin ediom:))100 kilo olurum gibime gelio:)ee bişe ikram etmediler mi cnm?Oooo iyi yapmışsınız canım karı koca gelmişsiniz epey sende öyle gebiş olucan canım çok kilo almazsın öyle geliyo bana
Sadece göbişin olur ayyy canım altını hazırdı evde ne zamandır gidicem gidicem olmadı bi türlü aradan çıksın dedim kalabalık sıcak bide kadın hoca okudukça okudu Allah kabul etsin 3 saate yakın okudu inan açlıktan ölücem sandım sonra yedim açıldım
tatlım hiç sanmam karnım kadar kıçımında büyüceğini tahmin ediom:))100 kilo olurum gibime gelio:)ee bişe ikram etmediler mi cnm?
bende 0 göbek 10 popo:))))))o zaman mecbur salonda yatıcan canım.ya sen bebişe aldıklarını çekip niye bize göstermiosun:)Yok be kuzum büyümez gerçi vücut yapısı benim popom hiç yokvarsa meme bide göbek başka bişii yok
Canım hocanın gözüne baktı resmen herkes bitirmeden de koyulmaz yemek ben daha bitmeden yedim zaten çocuklarlabu yaz bana çok zor gelicek galiba yatak odasına klima al dedim tocama klimasız olmaz salonda varda yatak odasına şart oldu
Canım doktora gitmişsin yazdım ama ne dedi???bende 0 göbek 10 popo:))))))o zaman mecbur salonda yatıcan canım.ya sen bebişe aldıklarını çekip niye bize göstermiosun:)
valla çok şey söledi ya nerden başlasam:)Canım sen doktora gitmişsin ne dedi
anammmm kızzzzzzz yakın olsak vallaha gelir yıkayıp ütülerdim hem de canla başla:)tamam canm okudum destan yazdım anca bitti:)Canım doktora gitmişsin yazdım ama ne dedi???
Canım evin halini görsen eşyalar her yer heryerde poşetler içinde oda bi gelse çekip koyucam tatlım
Çarşambaya ertelediler şimdide gelseler yıkayıp ütüleycez inşallah bende burda göstericem
canım inşaallah tutunma ağrılarıdır çektiklerin... etkilemek de istemem erçi ama zaman zaman hamişlerimizde böyle belirtiler gördük..herkes de farklı oluyor hamişlik kimse kimseye benzemiyorr..sen dua ederek bekle umitsizlik yok inşaallah 9 aylık sürecine girdinn sonunda kucağına alacaksın bebişiniiRabbim yar ve yardımcın olsun inşaallahCanlarım bugün transferin 6. Günündeyim. Ama nerdeyse 3. Günden başlayan sağ çok nadiren sol kasık ağrım var . Ama bu öyle bi ağrı ki, iğne batması gibi değil, ağrı künt bi ağrı. Girdimi bazen 1-2 saat sürüyor.arada da adet ssncısı gibi karın ağrısı oluyo ama bu hemen geçiyor. Böyle olunca da ümitlerim tükeniyor
Böyle ağrı yaşayanlardan yardım bekliyorum
kızlar bugün sizin için çiçeklerimi çektim nasıllar?
Eki Görüntüle 715778 Eki Görüntüle 715776 Eki Görüntüle 715774 Eki Görüntüle 715779 Eki Görüntüle 715742 Eki Görüntüle 715743
Kıyamam kuzum ağlama bak ne güzel herşeyi sormuşsunuz banada dmoktorum öyle demişti biz elimizden geleni yaparız diğeri Allah'tan sadece katılmadığım şu bende perde varmış kaç doktora gittik rahim filmi çekildi anlaşılmadı sadece histeroskobide belli oldu perde muayenede belli olmazmışvalla çok şey söledi ya nerden başlasam:)
tamam dur anlatıyom
bacım ağlaya ağlaya girdim doktora
neden olmadı diye sordum?
aldı eline dosyayı dedi ki bak dosyan çok güzel birinci kalite iki embriyo koyduk üstelik blast .ama gerçekten şu sebepten olmadı bu sebepten olmadı diyemiyorum sana ,biz transfere kadar biliriz ama transferden sonrası bizim elimizde değil öyle olunca da kısmet demekten başka birşey diyemiyoruz dedi.
seninde kocanında yaşı küçük , spremleriniz yeterli , yumurtan oldukça çok , adetlerin düzenli , tüp bebek tedavisinde pozitif olabilicek en yüksek gruptasınız dedi.
kesinlikle sana 1 ay 2 ay gibi süre vermiyorum canın ne zaman isterse kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman gel dedi.
beklicek zamanınız var rahat ol strese girme at kafandan yazını geçir tatilini yap , belkide kocanın spremleri bi anda yükselicek ve kendiliğinden hamile kalıcaksın dedi.bak ilk geldiğinde 1.5 milyonmuş en son 11 milyon çıkmış , biz buna ilaç mı verdik de yükseldi , hayır , Allahın işi nerden bilirdik bu kadar yükseliceğini belki de daha fazla yükselir o anda kendiliğinden hamile kalırsın dedi.
dedim ki güzel embriyo konuyo fakat neden benim vucudum tutmuyo ben de bişey mi var dedim?
sende perde , polip , miyom tarzı birşey olsa ben bunu ultrasonda görürdüm kaç kere seni muayene ettim sen de hiçbişey yok dedi.hormon testlerin fsh , rahim kalınlığı filan herşeyinde güzel dedi fakat bu sefer histereskopi öneririm ama onda da bişe çıkmıcağından eminim ufak tefek yapışıklıklar olabilir onlarda normalde gebeliğe engel değil ama rahimde traşlama yaparsak şansın artar dedi..
birde kocanla genetik testlerini yaptır eğer bişeyde çıkarsa korkma pgt yaparız dedi.
IMSI tekniğini sordum?
sizin ona kesinlikle ihtiyacınız yok biz onu çok az spremi olanlarda uyguluyoruz sizin zaten 1. kalite embriyonuz oluyo hem ben onun çok da iyi bişe olduğunu düşünmüyorum bazen kötü etkilio spremi dedi.niye öle dedi bilmiom acaba spremlle çok uğraşılmasın diye mi bilemedim.
embriyo yapıştırmayı sordum?
biz zamanında onu çok kullandık hiç bişe yaramıyo eğer onun yapıştırıcağını bilsem tutucağını bilsem sence ben onu sana yapmazmıyım biz istemezmiyiz hastalarımızın gebe kalmasını dedi.
ebriyo traşlamayı sordum?
zaten hepsinie yapıoruz dedi.
tüp bebekten sonra kanser olan filan varmış diye duydum dedim
güldü türk milleti işte neler neler diolar ona bakarsan yumurtayı toplarkken de rahmi dışarı çıkarıyomuşuz dedi:)hiç alakası yok öyle şey mi olur dedi
off çok yazdım işte aklımda kalanlar bunlar baya konuştuk:))
gerçekten balkona bi hava katıyo çok güzel oluyo oturması.Allah ne güzellikler yaratmış işte..canım inşaallah tutunma ağrılarıdır çektiklerin... etkilemek de istemem erçi ama zaman zaman hamişlerimizde böyle belirtiler gördük..herkes de farklı oluyor hamişlik kimse kimseye benzemiyorr..sen dua ederek bekle umitsizlik yok inşaallah 9 aylık sürecine girdinn sonunda kucağına alacaksın bebişiniiRabbim yar ve yardımcın olsun inşaallah
ayy bunlar çok güzeller bir balkonum olaydı ben de yetiştirir miyim bilemiorum ama hep heves etmişimdir rengarenk çiçekli balkonlara...maşallah subhanallah tüm güzelliklere
zaten histereskopi istiyo cnm bu sefer benimkide tutturdu yaptırmam seni elletmem diye.ben şimdi bişe demiom zamanı gelince ikna olur . sana kesinlikle zaman vermiorum ister 1 sene ister 2 sene ister 3 ay sonra gel canın ne zaman isterse o zaman gel dedi.eğer yaşın 27 değilde 37 olsaydı sana zaman verirdim şu kadar zaman sonra gel diye derdim dedi.hele şu yazını geçir tatilini yapppp hiç kafana takma dedi.Kıyamam kuzum ağlama bak ne güzel herşeyi sormuşsunuz banada dmoktorum öyle demişti biz elimizden geleni yaparız diğeri Allah'tan sadece katılmadığım şu bende perde varmış kaç doktora gittik rahim filmi çekildi anlaşılmadı sadece histeroskobide belli oldu perde muayenede belli olmazmış
Canım adam mantıklı konuşmuş herşey 1. Kalite ki sen kendiliğinde hamiş kalabilirsin bu durumda
Peki bi daha ne zaman deneyin falan bişii dedi mi
gerçekten balkona bi hava katıyo çok güzel oluyo oturması.Allah ne güzellikler yaratmış işte..
zaten histereskopi istiyo cnm bu sefer benimkide tutturdu yaptırmam seni elletmem diye.ben şimdi bişe demiom zamanı gelince ikna olur . sana kesinlikle zaman vermiorum ister 1 sene ister 2 sene ister 3 ay sonra gel canın ne zaman isterse o zaman gel dedi.eğer yaşın 27 değilde 37 olsaydı sana zaman verirdim şu kadar zaman sonra gel diye derdim dedi.hele şu yazını geçir tatilini yapppp hiç kafana takma dedi.
ben bi karar vermedim tatlım valla ama konusunca da böle işte mantıklı geldi.eşime de anlattım bence yine buraya gidelim bize eksik bişe yapmadı ki kısmetimizde yokmuş diyo.hem dr da iice bizi tanıdı diyo.yani hani şimdi bakarsam ilaçlarımız aynı prosedür aynı.ne bilim cnm zaten şimdi düşünmüyorum.dediğin gibi şu yazı geçiricem hatta daha bile bekleyebilirim hiç canım istemio şuaralar:)Canım senin kocanda alem yaptırmadan bütün tahlillerini başlama zaten bide kafanı topla şöyle güzel bi tatile çıkın iyi gelir belki o arada bebiş gelir zaten kendiliğinden ara ver zaten yani aynı yere devam kararı aldınız Ankara falan düşünüyodunuz
ben bi karar vermedim tatlım valla ama konusunca da böle işte mantıklı geldi.eşime de anlattım bence yine buraya gidelim bize eksik bişe yapmadı ki kısmetimizde yokmuş diyo.hem dr da iice bizi tanıdı diyo.yani hani şimdi bakarsam ilaçlarımız aynı prosedür aynı.ne bilim cnm zaten şimdi düşünmüyorum.dediğin gibi şu yazı geçiricem hatta daha bile bekleyebilirim hiç canım istemio şuaralar:)
okul bitsin hemen genetik testleri ve şu senin verdiğin testleri yaptırıcam.evraklarımı da aldım ordan embriyolarımın cd sini filan aldım.histeroskopiy de ne yapıp edip ikna edicem.artık bi daha da olmazsa ne yapalım tatlım Allahın taktidiri dimi?
aynen cnm ben de öyle düşünüyorum.işte böyle:)Canım daha düşünme zaten ama. Herşeyini yaptırmadan başlama zaten kocanda kırsın inadını
Ya canım herşey alın yazısı bak benim kendiliğimden 3 gebeliğim var hiç aklıma tüp bebek. Yaptıracağım gelmedi demek kısmeti böyleymiş defalarca tüp deneyip kendiliğinden. Hamile kalanlar var yani herşey kısmet işi canım Allah doğru yeri nasip etsin herkese hep bunun için dua ediyorum
Birazgezin tozun sonra bakarsınız canım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?