Tüp Bebek Günlüğümüz !

bugün adetimim geçikmesinin 10. gününü kutluyorum:)))))eşimde yarın bi test yapsana diyo:)))doktorda olur böle 3 4 gün olursun dedi.

Olsun canım bi daha yap bayağı geçmiş
yarın sabahki çişimle yaparım cnm.ebru akel hamileymiş:)seftali aş ermiş:)hamilelikte moda ,hamilelikte psikoloji ve beslenme kitabı çıkarıyormuş. sanki kırk kere hamile kaldı:)şimdikten doğmamış bebeğe reklam filmi ayarlamış :)

Ayyy ben çok sinir oluyorum böle tiplere bide Ebru şallı ya dediğin gibi hayatı hamile geçmiş
Kızım onlar herseyden para kazanıyorlar almıştır bile reklamın parasını biz parayla doğuralım onların bebekleri doğmadan para kazandırsın kızdım şimdi elizi doğar doğmaz ajansa yazdırcam

hahahah valla doğru yazdır kız elizin ebrunun kızından güzzel olacağı kesin.ne demişler anasına bak kızını al:)

hahahah valla doğru yazdır kız elizin ebrunun kızından güzzel olacağı kesin.ne demişler anasına bak kızını al:)

Sonra babası beni kıtır kıtır doğrasın korktum bak düşünmesi bile ürküttü en sevmediğim şey çocukları üstünden para kazanan insanlar küçük küçük psikolojisini bozuyorlar

Sonra babası beni kıtır kıtır doğrasın korktum bak düşünmesi bile ürküttü en sevmediğim şey çocukları üstünden para kazanan insanlar küçük küçük psikolojisini bozuyorlar
hahha kızım çalışsın da tüp paralarını size ödesin o kadar masraf ettiniz eliz yüzünden:))))hanfendi ödesin harcattıklarını:)))

Kızım biz üstlerine atarız masraflarıda dediğin gibi şimdikiler almazlar biz onlarada borçlu çıkarız masraflar artar daha
Canım benim ben yatar gözler kapanıyor
öyle cnnm ama işte adı üstünde bunlar kıymetli bebek:)
tamam cnm ben de kapatıyorum kkoltukta sünücem birazöptümmmm görüşürzzz

Allah razı olsun canım. Demek ordan bakınca da oldukça pimpirikli görünüyorum ve sende " şu kadını bi rahatlatayım" dedin sanırım
O ağrım geçti şükür uyandığımda yoktu. Şimdi zaten ne göğüs sancısı ne kasık batması.. Hiç bişey yok.. Haklısın canım, en azından tüp bebek topiğinden uzak kalsam iyi olucak. Senin de az kalmış doğuma. Allah kolaylık versin, inşallah çok kolay olur..

Nasıl becerdiysem artık sana yazdıklarım yukarıda arada kalmış
Sancılarım gebelik belirtisinden çok sanki içeride buz var gibi. O buz da değdiği yeri acıtıyo gibi işte böyle paranoyak manyamış bişeye dönüştüm sonunda
Şimdide gebelik testi netten alayım mı diye düşünmeye başladım. Ay bi geçseydi hayırlısıyla şu 6 gün

hatunlar herkese günaydın cok şükür 2 ay sonra ben 8-4 calışma sistemine dönebildiiiimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…