bugün adetimim geçikmesinin 10. gününü kutluyorum:)))))eşimde yarın bi test yapsana diyo:)))doktorda olur böle 3 4 gün olursun dedi.
3 4 gün önce yapmıştım negatif çıktı.Eeeeeeeee test yap bencede
3 4 gün önce yapmıştım negatif çıktı.
yarın sabahki çişimle yaparım cnm.ebru akel hamileymiş:)seftali aş ermiş:)hamilelikte moda ,hamilelikte psikoloji ve beslenme kitabı çıkarıyormuş. sanki kırk kere hamile kaldı:)şimdikten doğmamış bebeğe reklam filmi ayarlamış :)Olsun canım bi daha yap bayağı geçmiş
yarın sabahki çişimle yaparım cnm.ebru akel hamileymiş:)seftali aş ermiş:)hamilelikte moda ,hamilelikte psikoloji ve beslenme kitabı çıkarıyormuş. sanki kırk kere hamile kaldı:)şimdikten doğmamış bebeğe reklam filmi ayarlamış :)
hahahah valla doğru yazdır kız elizin ebrunun kızından güzzel olacağı kesin.ne demişler anasına bak kızını al:)Ayyy ben çok sinir oluyorum böle tiplere bide Ebru şallı ya dediğin gibi hayatı hamile geçmiş
Kızım onlar herseyden para kazanıyorlar almıştır bile reklamın parasını biz parayla doğuralım onların bebekleri doğmadan para kazandırsın kızdım şimdi elizi doğar doğmaz ajansa yazdırcam
hahahah valla doğru yazdır kız elizin ebrunun kızından güzzel olacağı kesin.ne demişler anasına bak kızını al:)
hahha kızım çalışsın da tüp paralarını size ödesin o kadar masraf ettiniz eliz yüzünden:))))hanfendi ödesin harcattıklarını:)))Sonra babası beni kıtır kıtır doğrasınkorktum bak düşünmesi bile ürküttü en sevmediğim şey çocukları üstünden para kazanan insanlar küçük küçük psikolojisini bozuyorlar
hahha kızım çalışsın da tüp paralarını size ödesin o kadar masraf ettiniz eliz yüzünden:))))hanfendi ödesin harcattıklarını:)))
Sorma garibim borçlu doğuyo zatenbana mı sordunuz yaparken dicek çalışın ödeyin der artık
aynen ben de en kısa zamanda masrafları üstüne atıcak bir bebek istiyom:)))))şimdiki nesil böyle çatır çatır cvp verio:)
öyle cnnm ama işte adı üstünde bunlar kıymetli bebek:)Kızım biz üstlerine atarız masraflarıda dediğin gibi şimdikiler almazlar biz onlarada borçlu çıkarızmasraflar artar daha
Canım benim ben yatar gözler kapanıyor
Allah razı olsun canım. Demek ordan bakınca da oldukça pimpirikli görünüyorum ve sende " şu kadını bi rahatlatayım" dedin sanırımsırf sana cevap yazmak için girdim. ağrıları takma kafana . yani olmayacak diye ümitsizliğe kapılma . çok zor biliyorum. ben öğrenmeden 2-3 gün öncesi 8. 9. günlerde çok ağladım hep burda teselli ettiler. cuma akşamı hatırlıyorum da adet oldum kesin dedim öyle bişeydi yani ağrı gittim bişey yok. eşime de diyemiyorum. ertesi gün idrar testi yaptık sabah. silik bi çizgi. kan verdim 78 çıktı nasıl güzeldi anlatamam. yani bu sen hamilesin ya da değilsin anlamına gelmiyor. kafanı boşuna meşgul etme sakın . stres yok. ayrıca boşver bilgisayarı uzan izle televizyonunu . çok hareket yok bol su iç...allaha emanetsiniz ikiniz de ....güzel şeyler hayal et...
canım inşaallah tutunma ağrılarıdır çektiklerin... etkilemek de istemem erçi ama zaman zaman hamişlerimizde böyle belirtiler gördük..herkes de farklı oluyor hamişlik kimse kimseye benzemiyorr..sen dua ederek bekle umitsizlik yok inşaallah 9 aylık sürecine girdinn sonunda kucağına alacaksın bebişiniiRabbim yar ve yardımcın olsun inşaallah
İkramayacım Canım ya benim ağrım hiç gebelik ağrısı gibi olmuyo ki. Batma şeklinde değil yani. Sanki içeride buz var ve o da değdiği yeri ağrıtıyor gibianlayacağın iyice manyadım inşallah dediğin gibidir canım
ayy bunlar çok güzeller bir balkonum olaydı ben de yetiştirir miyim bilemiorum ama hep heves etmişimdir rengarenk çiçekli balkonlara...maşallah subhanallah tüm güzelliklere
hatunlar herkese günaydın cok şükür 2 ay sonra ben 8-4 calışma sistemine dönebildiiiimm
ohhh cok şükür artık bir aradayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?