Tüp Bebek Günlüğümüz !

ben burdayım ama işlerim yoğun ara ara bakabılıyorum..:26:
tamm canm affedildin..

aynen yaa sinir oluyom ama yapcak bişey yok..canım yaa((neyse alacagım olsun onlöarda verecekli olsunlarda görsünler

merhaba kızlar
Hepinize güzel bir hafta dileyerek başlamak istemiştim bu güne ama nedense içimde bir sıkıntı vardı bilgisayarı açtım ama buraya bişey yazmak gelmedi içimden bi,r dünya alıntı yaptım ölece bıraktımm...evde dolandım yatak çarşaflarını söktüm vs geçmedi sıkıntım...
sonra baktım telime kuzenim aramış..geri aradım...içmdeki sıkıntı daha fena oldu...çocukluk arkadaşımı kaybettik..tedaviye cevap vermemiş pankreas kanseriydi ve siroz da başlamış teşhisinde ilerlemiş demişti doktorlar...dün akşam evine götürün demişler yapacak bişeyimiz kalmadı bugün de fenalaşmış ve Rahmetli olmuş... yarın cenazesini kaldıracaklarmış..canımdan can gitti ....yıllar önce üstüste tüp denemesinden dolayı kansere yakalandığını söylemiş doktorlar..ne olur sık sık kontrollerimizi yaptıralımm....evladımıza kavuşmak için çırpınırken sağlığımızdan olmayalımm..canım arkadaşım adaşımm ben liseye başladığımda onun düğününde oynamıştım...yıllardır evlat hasretiyle yanıyordu ve evlat sahibi olamadan hayata gözlerini yumdu...ben tedaviye başladığımda yılmıştı artık tüm evraklarını yırtmış artık içimden gelmiyor demişti...son bel ve sırt ağrısıyla doktora gittiğinde teşhisini koymuşlar dı.. ne olur sağlık kontrollerimize önem verelim bu kanser en sinsi kanser türü ve teşhis edilecek ağrılar başladığında çok geç oluyor....

Son düzenleme:
çok çok üzüldümm canım başınız sağolsun Allahım gani gani rahmet versin inşallah.. rabbim hayırlı olanı versin günahlarını affetsin allahım ailesine yakınlarına sabır versin inşallahhh..Ruhuna bir fatiha okuyorum inşallah kabul olsun..

canım Allah rahmet eylesin eşine ve ailesine Rabbim sabırlık ve sıhhat versin.. ne diyebilirizki bazen biz insanlara bazı seyler malum oluyo demekki senin sıkıntında bundanmış

canımmm coooook üzüldüm,,hele sebeb olarak tüp denemelerini okuyunca daha kötü oldum,rabbim ailesine,sevenlerine,sana sabırlar versin canım,mekanı cennet olsun rabbim rahmet etsin inş...ne diyim sözün bittigi yer.................

cooooookkk özlemişim burayı yaaa,başka yerlere,face bilmem ne takılcam diye aylardır ihmal ettim burayı,

Çok üzüldüm.Başın sağolsun.Allah rahmet eylesin günahlarını bağışlasın.İnan içim acıdı okurken.Ölmüş olması çok acı ama iyiki bir evlat bırakmamış arkasında.Annesizlik inanki çok zor.

Allah razı olsun feridecimm..ben de dün akşam abdest aldım amaa lekelenmem vardı bu akşama inşaallah yasin okuyacam...Allah taksiratını affetsin mekanı cennet olsun inşaallah
canım Allah rahmet eylesin eşine ve ailesine Rabbim sabırlık ve sıhhat versin.. ne diyebilirizki bazen biz insanlara bazı seyler malum oluyo demekki senin sıkıntında bundanmış
çok can arkadaşımdı..kendimi bildim bileli onunlaydımm...adaşımdı...derdimiz de bir oluncaa memlekete her gittiğimde mutlaka görüşürdük...face den yazışırdık...anlatılmaz yaşanan acımm...bu kadar kötü olduğunu bilseydim durmazdım istanbulda giderdim son defa olsun görmeye.... ama annemlerde 2 aydr köydeler onlarla bile görüşemiyorumm habersiz kaldımm..kötü haberi duydum ancak..

sebepleri buna başlamışlar evet ama...Ne diyeyim takdiri ilahii..çok sinsi bir hastalıktır pankreas kanseri ağrıları başladığında çok geç kalınmıştır ve kalan ömür aylarla sınırlıdır..benim umudumm belki erken teşhis edilmiştir diyordum ama geç kalınmış gerçekten....kızlar ağrılarınızı küçümsemeyinn nolur...evlat hasretiyle yanarken eşimiizi ailemizi yakmayalım...
okuayabilecek olanlardan yasin bekliyorum kızlar arkadaşım ismi benimle aynı çakır s...derdik masmavi gözleri vardı..isteyenlere özelden yazarım bilenler zaten biliyor adımı...ben buralardayım ara ara gelirim pazara falan gidecem ama ne alıcam hiç bir fikrim yok evden atasım var kendimii...

Başınız sağolsun. Allah rahmet etsin.

hayrlıolsun cokk sewındm nasıl bır duygu anlatsana ya cok heycanlıyım acep ben naparım şurda 9 gunum kaldı ama gecmyor zaman allahım sabır versın bana

canım yaaa başın sağolsun Allah rahmet eylesin. çok üzüldüm valla tanımıyorum ama gözlerim doldu önce benimde ağlayasım varmış galiba dayanamadım gitti gözyaşlarım. zor beee uğraş didin hayat için bi evlat sahibi olabilmek için. ne diyeyim tatlım arkasında bir bebek bırakmadığı için varmış bi sebebi mi diyeyim yoksa anneliği yaşayamadan gitti ona mı üzülesin çok zor. Allahım geride kalanlara sabır versin.

hayrlıolsun cokk sewındm nasıl bır duygu anlatsana ya cok heycanlıyım acep ben naparım şurda 9 gunum kaldı ama gecmyor zaman allahım sabır versın bana

MAŞALLAH SANA KUZUCUMMM iyi dayanıyosun az kaldı ama sık dişini bende gün saydım önce kese şimdi gün sayıyorum kalp atışı.. darısı sana olsun inşallahhhhhhh
nasıl antayımki ben bunu şimdi onu o ekrandan görünce böyle öyle tuhaf oldumki sanki yastıkların içinde bi melek uyuyor gibi geliyor böyle önce bomboş bi daire görünüyor sonra içinde de küçüçük bir noktacıkk ufacık minicik.. bakıyosun diyosun bi susam tanesi susam tanesinin içinde toplu iğne başı kadaqr bi noktacık insan düşündükçe aklını kaçırıyor nasıl bir damladan yaratıldık die.. Canım rabbim sanada yaşatsın inşallahhhh içten içten dua ediyorum bak inşallahhhhhhhhhhh sende yaşa hepsiniiiiiiiiiii

slm kızlar nasılsınz bakim didim bizimkiyle bu ara disişmiyoz hayretdün evde kaldı hiç kalmıyodu haftayada pikniğe gidecz diyor saskınm yanr bide bana tablet alcak dün baktık samsung alıcaz dünya tersinemi döndü acaba dua okuyum hemn nazr değmesin maşllh tütüü allh herkese huzr saglık mutlulk dolu yuva olmasını nasip etsin inş korka koktka yazdım acba bu gidişt hayırlımı bilemedim ondan beklnmick bir davranışyoksa banamı bişi olck inanması güç yaniBekle, dönüşü vardır zor sürgünlerin de
Bekle, hatırla bizi dar günlerinde
Telli turnalar gibi çifte kumrular gibi
Sarışıp bir sedir ağacı gölgesinde
Baharı selamlayıp iki çift kelamlayıp
Gamsız günler geceler demlerinde

Biz gülleri severdik dikenleriyle
Koklardık kanayana dek ellerimiz
Gül dikensiz olurmu ah etmezdik
Bekle bekle hiç pes edermiyiz

ne güzel işte kızım bide bana mı bişey olcak diyo deliiiiiii
güzel şeyler düşün şekerim. samsung iyi tablette biz memnunuz, bana da almıştı kocam sonra dayanamadı gitti bide kendine aldı.

canım geçmişi okumamıştım görmüşsün keseyi, çook sevindim
inşallah kalp atışını da duyarsın, sonra hareketleri ve tekmeleri yazarsın bize artık çok tepiyo diye.

canım hediyen çok güzelmiş yeni gördüm. güle güle kullan. bende hastasıyım böyle şeylerin nevresim manyağıyım bide.

Canımmmmmmmmmmmmmmmmmm iyi gecelerrr napıyosun
iyiyim cnm ama kaçırmışsın bizi artık yatmıştık:)

hatunlar herkese günaydın cok şükür 2 ay sonra ben 8-4 calışma sistemine dönebildiiiimm
aaaaa ben 5-12 çalışma sistemii seviom bu bana çok uymuyo.ama yokkk artık okuldan gündüz giriyom tamam tamam yarın görüşürüz inşallah.
ayyyy semuşum kızzz çok fena oldum başın saolsun Allah rahmet eylesin mekanını cennet etsin inşallah ..tüylerim diken diken oldu(
sıkıntın ondanmış demek kara haber çabuk yayılmış.
kanseri tüpten değildir diyip kendimi kandırmak istiyorum ama gerçekten de inşallah değildir.sonumuzda bizi neler beklio acaba bi yola girdik bakalım.

ne güzel işte kızım bide bana mı bişey olcak diyo deliiiiiii
güzel şeyler düşün şekerim. samsung iyi tablette biz memnunuz, bana da almıştı kocam sonra dayanamadı gitti bide kendine aldı.

inş cnım ya ne bilim alışk değil 7 sende arada bi oln şeyler bunlar oyle olunca insan tuaf oluyor samsung galaxsy note 10.1 wifili beyaz diye geçiyormuş onu alck güzeldir samsung bayagı iyi ürünleri var ben sevndim ablamla konuşuyorum ya laptopu taşımama gerk yok evde o iyi olur allh hepimze yuvamızda mutlukla yaşamayı nasip etsin canlar allh bizr bebişlerinizde bian önce yollasın hayırlısyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…