Tüp Bebek Günlüğümüz !

Günaydın cancağızlarım pazartesi günü olma münasebetiyle iş güç falan filan...
ara ara gelcem

GÜNAYDINNNNNNNNNNNN

Güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle.. evde otturanlara bol gezmeli misafirli ve dinlenmel, çalışanlarada su gibi geçen saatli bir hafta diliyorum..hayırlı haftalar olsun inşallahhh

bişi yok cnm herşey bildiğin gibi beklemedeyimmm
hep öyleyiz canım bekliyoruz bakalım bizde neyib bekliyosak:)))

Günaydın cancağızlarım pazartesi günü olma münasebetiyle iş güç falan filan...
ara ara gelcem
gell gelll bizi yanlız bırakmaaa....
bak bende burdayım
:)))
GÜNAYDINNNNNNNNNNNN

Güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle.. evde otturanlara bol gezmeli misafirli ve dinlenmel, çalışanlarada su gibi geçen saatli bir hafta diliyorum..hayırlı haftalar olsun inşallahhh

amiiiinnnnnn arkadaşımmm:)))

Günaydın kızlar inşallah bu haftada çabuk geçer cumartesi bebişimi görcem hemen cumartesi olsun

CANLARIM cumartesi testler yapıldı
Rubella ( Kizamikçik) Ig G 198 UI/ml Pozitif 0 10

Toksoplasma Ig G 0 UI/ml Negatif 0 4

Toksoplasma Ig M 0.04 Negatif 0 0,55

sanırım bayağa önemli şeyler.. bildiğim kadarıyla rubellanın pozitif çıkması çok iyi ama toksoplasma negatifse kötüymiş yani çok dikkatlşi olmam gerekiyormuş öyle mi?:18::18::18::18::18:

canım doktorum benden bu testleri istemedi hiçbir fikrim yok ama inş değerlerin çok iyidir canım

Günayyyyyyyydddddddııııınnn canlarım nasılsınız hava bugün çok güzel inşallah bugün içimiz de hava gibi sımsıcak ve pırıl pırıl olur.

canım sonuçların iyi rubella sınırda sadece.
pozitif olması iyi değil cnm aksine senin o virüsleri taşıyıp taşımadığına bakılan testler bunlar toxoplazma çiğ et ve çiğ yeşilliklerin iyi yıkanmaması sonucu gecen bi virüs. rubellayı biliyorsun kızamıkçık

rabbim hayırlısını versin inşallah bakalım dr ne diyecek..:26::26:

selam şekerler napıyonuz?
herkes iyidir umarım. biz iki gündür çok yoğunduk boya badana işleri vardı gelemedim.

hiç gülcegim yoktu nafiyem Allah iyiliğini versin bebek beklioz kucağımıza otuttursunlar die
Eee yalanmı tabi onu bekliyoz ama nasip hemen gelmiyo işte

Günayyyyyyyydddddddııııınnn canlarım nasılsınız hava bugün çok güzel inşallah bugün içimiz de hava gibi sımsıcak ve pırıl pırıl olur.
ben kendi adıma ii sayılırım canım siz nasılsınız...bebişinle

selam şekerler napıyonuz?
herkes iyidir umarım. biz iki gündür çok yoğunduk boya badana işleri vardı gelemedim.

aleykümselam canım...
iyiz cok şükür siz napıyonuz bebişle...
ohhh işlerede başlamıssınız ne güzel biz daha bişey yapmıyoz

mrblar,

duru ıle tanısıyor olmaktan dolayı, buraya yazıp fıkırlerınızı almak ıstedım.

ıstanbulda tup bebek dusunuyorum daha oncekı klınıkte doktorum cok ıyı bır ınsandı ama asıl uzmanlık alanı tup bebek degıldı erken menopoz ıcın tanıstık kendısı ıle, tup bebegı de takıp ettı bırebır ama klınık calısanlardan memnun degıldım, neyse zaten basarılı da olmadı, tup bebek oncesı bulası hastalılar testlerı dısında esıme hıc tahlıl yapılmadı bana amh bıle yapılmadı sadece fs lh, e2 gıbı sonuclara bakarak adetın ıkıncı gunu ıgnelere baslayarak 7 gunluk protokol yapıyorlardı gun asırı rontgen oluyordu ama yumurtalar olgunlasmıyordu catlamıyordu ve protokol sonlandırılıyordu

kafam cok karısık, cunku benım tuplerımde bıle sorun olabılırdı yuımurtalar catlasa bıle, ve hgs cekılmedı mesela bana daha once, ben bu yıl kendım ogrendım ve ozel bır hastanede yaptırdım doktora guvenıyorum ama calıstıgı klınıge degıl cogu capa unıversıtesınden prof. nısantasında, art klınık ısmı ama gıtmeyı dusunmuyorum yenı bır doktora alısmam zor, ama yenı klınık sart oldugu ıcın tavsıoyeler almak ısterım aılem ıstanbulda, konaklama sorun olmadıgı ıcın ıstanbul dusunuyorum ama baska sehırlerde olur elbet.

benım gıbı dusuk rezerv, kalıtesız yumurta, catlamayan yumurtalardan dolayı tup bebek basarısz olan kısıler acaba hangı doktorlardan memnun kaldılar ?

saat kaç oldu ala kimsecikler yok bense gündüze geçicem bolbol muhabbet edicez diye seviniyodum ama ilk günden beni hayal kırıklılıgına ugrattınız

canım doktorum benden bu testleri istemedi hiçbir fikrim yok ama inş değerlerin çok iyidir canım

DEĞERLERİM İYİYMİŞ :) ALLAH RAZI OLSUN KIZLAR

HAMİŞ hamiş selamyayayım seni kız kardeşimm hoşgeldinn ben İstanbuldayım ve eurofertilde yaptırdım tüpümü ilk seferde tutturduk canım tüpün kıvamını şimdi hava basıyos bana şişyorum işin şakası bi yana güzel kardeşim tavsiye eedebilirim doktorum erkek seni rahatsız etmez ise eğer işini iyi yapan bir doktor beni zorlayan tek şey doktora ulaşmakta kıtlık yaşadım bazen ama seninle 7/24 ilgilenen yonca tabiriyle doktor yardımcıların var ssana telefonunu veriyro istediğin zaman arayıp yardım alabilirsun doktora ulaşmak istediğinde onlar yardımcı oluyorlar. Merkez tertemiz bir sorunyaşamadım ilgi alaka da çok iyi beni ilk 1 haftada herkes tandı ismimle hitap ettiler çok sıcaktılar.. Özellikle bunlara dikkat ederim ben sıcak karşılama ilgilenme.. Ben emin adımlarla ilerledim şükür rabbime rabbimde ol dedi ve oldu. Tavsiye ediyorum canım benim araştırmalısın.

saat kaç oldu ala kimsecikler yok bense gündüze geçicem bolbol muhabbet edicez diye seviniyodum ama ilk günden beni hayal kırıklılıgına ugrattınız

ben burdayım ama işlerim yoğun ara ara bakabılıyorum..:26:

kızım sende şans yok, gece gelsen kimse yok gündüz gelsen kimse yok, başka zaman dolup taşar burası.
sen gelince kaçıyolar mı acaba
bugün pazartesi ya evde olanların da iş güç temizlik saati sanırsam.

Son düzenleme:

canım hoşgeldin, mailleri gönderdim aldınmı bilmiyorum.
İstanbulda tedavi gören arkadaşlar sana yardımcı olacaklardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…