Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım yaaa gerçekten çokk üzüldüm offf yaaa cayip canım sıkıldı Rbbim mekanının cennet etsin İNŞALLAH tatlım bunları duydukca biran sogukluk geliyor içime bende bitkisel kullanıyorum suan ve eşim içerken gördügü an üzülüyor içme deyip duruyor ama ben çok ısrarcıyım bana sen lazımsın desene bizler hep inatla çocuk sahibi olmaktn vzgeçemiyoruz aklımızdan silip atamıyoruz Rabbim bizleri bu yoldan bu imtihandan hayırlısıyla geçirir kısa zamanda İNŞALLAH canım başınsgolsun

ikramayacım yazdıklarını okudum çok üzüldüm Allah mekanını cennet etsin ailesinede sabır versin sözün bittiği yer dedikleri bu olsa gerek................................

yokhecim mutluluğu huzuru yakalamana çok sevindim bu güzel günleri kötü şeyler düşünerek kendine zehir etme eşinde sonunda kıymetini anlamış demekki mutluluğunuz daim olsun

Kızlar nevar ne yok tedavide olanlarınıza Allah yardım etsin sonuç bekleyenler var mı ben 7 aylık oldum dr temmuz ilk haftasından itibaren hazırlıklı ol dedi ama ben henüz bişey yapmadım allahtan kızımın halası ve kuzeni geldi onlarla hallederim artık 2-3 gün içinde bitiririm sanırım hepsini ama ne alıcam ne almalıyım bilmiyorum bikaç markanın organik yeni doğan setlerine baktım. Şimdi biley sorcam egunalllll cnm sen daha iyi bilirsin bana yardımcı olurmusn hepiniz Allaha emanet olun tez zamanda benim gibi olunnn

Allah çektiği acıları günahlarına kefaret etmiştir inşallah. güzel cennet çocuklarıyla cennet bahçelerinde geziyodur şimdi..Allah bütün tanıdıklarına size sabır versin canım çok üzüldüm ama inşallah o öbür dünyasını kazanmıştır.

Canimmmmm Rabbim mekanını cennet etsin inşallah ilk gecesini kolay eylesin Rabbim kimsenın kucağını boş bırakmasın çok üzüldüm benim de akrabam tedavilerden sonra göğs kanserine yakalandı onun da hiç bebeği olmadı insan üzülüyor çok inişli ebedi hayatta Rabbim ona güzel evladlar verir burda anne baba orda herkes birbirinden kaçacak Rabbim her iki cihanda da sonumuzu hayırlı etsin sizlere sabırlar versin Cnm

Gunaydin kizlar ben cok zor bir gunun ardindan daha iyi sayilirim. Dun sabah kanamam oldu anlik ama kirmiziydi dr.a gittik.kuzulardan birinin eai dogum kanalina yakinmis 20. haftada yukari cikar kendiliginden dedi beni nst ye bagladilar kasilma var mi diye au an kendimi yormamam ve fazla hareket etmemem gerekiyormus igne yaptirdi kanamam kesildi kahverengi leke geliyor ve karnim agriyor. Allahima sukur ki kuzularim iyiler..

ikramaya basın sagolsun okurken ben de cok uzuldum. hakıkaten gozunde kalmıs evlat sahıbı olmak cok uzuldum. gencecık ınsan. tup bebek tedavılerınden dolayı pankreas kanserı olması da cok garıp geldı tuylerım dıken dıken oldu esıme de soyledım bırkac kez daha deneyelım ama omur boyu denemeyelım dedım bak neler oluyor dedm, o da haklısın dedı ALLAH hepınızı korusun evlat sahıbı olacagız derken saglıgımızdan etmesın ınsaallah bu tedavı ve stres.

tanısmıyoruz ama cok gecmıs olsun demek ıstedım, duru ıle tanısıyorum bazen topıgınıze yazıyorum su an 3. tedavım ıcın doktor arastırmasındayım gozunaydın bebeklerını saglıcakla kucagına alırsın ınsaallah

günaydın herkese bugün bismillah dedim ve topiğe girişimi yaptım dün 5 sayfa ancak ilerlemiş bugün muhabbete bekliyorum hepinizi..

benkayracım canım geçmiş olsun..

canım benım allah rahmet eğlesın suan okurken ağlıyorum 3 yıl once bende cok yakın arkadsımı kaybettım hemde bıanda yan dairemde oturuyordu 3 arkadastık aynı bınada 3umuzde 1 ay arayla nişan yaptık sonra 1 ay araylada düğün yapcaktık planmastık ... hersey hazrdı ama arkadsm 1 hafta ıcınde eryıp bıttıı kanser olmus meğer butun essları beraber almıstık ceyızlerımızı beraber hazrlamstık ama o gttıı ... gozumun onunde öldü aylarca kendme gelemedım ve 3 ay sonra benım duğunum oldu kendı oturduğum bınaya gelın geldım onların ewıde tam karsı daierem annesı benı kapıda beklmıs ağla ağlaa ewıme oyle gırdım alışamadık annesıde hastalındı buralardan gttıler ... çok zor

Canim benim cok sag ol Allahim sana da hayirli bir kapi acsin sende kuzularina kavus insallah.. Tanisalim bu arada tatlim ben duru ile ayni merkezde yaptirdim 4.denememde kuzularimi buldum. 7.5 yillik evliyim istanbul anadolu yakasinda oturuyoruz..

aman diyimm canımmmm önce bi günaydında diyimmm kuzm çok geçmiş olsun çok dikkatli ol emi sakın ha bişi yapayım deme çişden yatağa yataktan çişeee bitti bir kaç gun en azından dınen sonra tabıkı haraket et ama nolur nolurr cok dıkkat et kendıne.. bu arada ara ara benımde peceteye hala koyu kahve leke gelebılıyo normal dıyor doktorum..

kızlar hepimiz cok etkilendik biliyorum ve hepimiz kendi aşadıklarımızı aklımıza getirdik lütfen bence artık bu konuda konuşmayalım..
çünkü bi çoğumuz hamile üzülüyo bi çoğumuz tedaviye hazırlamaya calısıyo kendini ve böyle seyler hassas anımızda dahada çok etkiliyo..lütfen bunu dedim diye kızmayın sadece bu hava dağılsın istiyorum çünkü bende cok etkilendim yasadıgım bi çok sey ve arkadaşlarım aklıma geldi eşim sırf yüzüm gülsün diye ilkkez kendisi bi yerlere götürdü ama gimedi sıkıntım bugünde öyle olsun istemiyorum

herkesciklere günaydınlar olsun inşallahhhhhh

güzel bi gün geçirmeniz dileğiyle bugün yine işlrim yoğun ara ara gelmeye çalışacağım bu arada Güldenden haberi olan var mı sesi soluğu çıkmıyo hiç nabıyo ne ediyo ben geçmişi çok okuyamadığım için kaçırdığım bişiler mi var aceba biln var mı kzlarrr??
bu arada teyzoşlar biz 5+4 olduk Allahın izniyle büyüyoruz her geçen günnnnn çok şükür rabbime isteyen herkese ama herkesede nasip etsin inşallahhhhh

FATOŞGÜL nasulsın bugün neler hissediyorsun değişikliklerin var mı canım ?

İkramaya inşallah daha iyisindir tatlımmmm

pomogranate canım dün sana merkezimle alakalı yazı yazdım ama görmedin sanırım ..merak ettim okudun mu die cevap yazmadın

nafiyecim hoşgeldin balım umarım bugün şasn seninle olurda kızlar burda olur

kızlar sayamadığım bi sürü teyzoşlar öpüyoruz sizi

sanada günaydın canım..yoo vallaönemli değil canım çünkü bende bugün hep kalamıcam işlerim var ara ara cıkacagım..

Günaydın kızlar...
Havalar güzelleşti topik bende dahil olmak üzere terk edildi
Tedaviye mi başlasak acaba topiği hareketlendirmek için

gunaydin canlarim...
insallah bugun dersler kutlamalarla kaynamazsa ogleden sonra sizinleyim.
ben kayra cnm cok gecmis olsun ne zor is ya hamile kalmakla is bitmio bizde.
millet kolayca kalio kolayca doguruyo valla bu da bizim sansimiz.
guldenim nerelerdesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…