merhaba kızlar
Hepinize güzel bir hafta dileyerek başlamak istemiştim bu güne ama nedense içimde bir sıkıntı vardı bilgisayarı açtım ama buraya bişey yazmak gelmedi içimden bi,r dünya alıntı yaptım ölece bıraktımm...evde dolandım yatak çarşaflarını söktüm vs geçmedi sıkıntım...
sonra baktım telime kuzenim aramış..geri aradım...içmdeki sıkıntı daha fena oldu...çocukluk arkadaşımı kaybettik..tedaviye cevap vermemiş pankreas kanseriydi ve siroz da başlamış teşhisinde ilerlemiş demişti doktorlar...dün akşam evine götürün demişler yapacak bişeyimiz kalmadı bugün de fenalaşmış ve Rahmetli olmuş ... yarın cenazesini kaldıracaklarmış..canımdan can gitti ....yıllar önce üstüste tüp denemesinden dolayı kansere yakalandığını söylemiş doktorlar..ne olur sık sık kontrollerimizi yaptıralımm....evladımıza kavuşmak için çırpınırken sağlığımızdan olmayalımm..canım arkadaşım adaşımm ben liseye başladığımda onun düğününde oynamıştım ...yıllardır evlat hasretiyle yanıyordu ve evlat sahibi olamadan hayata gözlerini yumdu...ben tedaviye başladığımda yılmıştı artık tüm evraklarını yırtmış artık içimden gelmiyor demişti...son bel ve sırt ağrısıyla doktora gittiğinde teşhisini koymuşlar dı.. ne olur sağlık kontrollerimize önem verelim bu kanser en sinsi kanser türü ve teşhis edilecek ağrılar başladığında çok geç oluyor....
Allah çektiği acıları günahlarına kefaret etmiştir inşallah. güzel cennet çocuklarıyla cennet bahçelerinde geziyodur şimdi..Allah bütün tanıdıklarına size sabır versin canım çok üzüldüm ama inşallah o öbür dünyasını kazanmıştır.merhaba kızlar
Hepinize güzel bir hafta dileyerek başlamak istemiştim bu güne ama nedense içimde bir sıkıntı vardı bilgisayarı açtım ama buraya bişey yazmak gelmedi içimden bi,r dünya alıntı yaptım ölece bıraktımm...evde dolandım yatak çarşaflarını söktüm vs geçmedi sıkıntım...
sonra baktım telime kuzenim aramış..geri aradım...içmdeki sıkıntı daha fena oldu...çocukluk arkadaşımı kaybettik..tedaviye cevap vermemiş pankreas kanseriydi ve siroz da başlamış teşhisinde ilerlemiş demişti doktorlar...dün akşam evine götürün demişler yapacak bişeyimiz kalmadı bugün de fenalaşmış ve Rahmetli olmuş ... yarın cenazesini kaldıracaklarmış..canımdan can gitti ....yıllar önce üstüste tüp denemesinden dolayı kansere yakalandığını söylemiş doktorlar..ne olur sık sık kontrollerimizi yaptıralımm....evladımıza kavuşmak için çırpınırken sağlığımızdan olmayalımm..canım arkadaşım adaşımm ben liseye başladığımda onun düğününde oynamıştım ...yıllardır evlat hasretiyle yanıyordu ve evlat sahibi olamadan hayata gözlerini yumdu...ben tedaviye başladığımda yılmıştı artık tüm evraklarını yırtmış artık içimden gelmiyor demişti...son bel ve sırt ağrısıyla doktora gittiğinde teşhisini koymuşlar dı.. ne olur sağlık kontrollerimize önem verelim bu kanser en sinsi kanser türü ve teşhis edilecek ağrılar başladığında çok geç oluyor....
Canım yaaa gerçekten çokk üzüldüm offf yaaa cayip canım sıkıldı Rbbim mekanının cennet etsin İNŞALLAH tatlım bunları duydukca biran sogukluk geliyor içime bende bitkisel kullanıyorum suan ve eşim içerken gördügü an üzülüyor içme deyip duruyor ama ben çok ısrarcıyım bana sen lazımsın desene bizler hep inatla çocuk sahibi olmaktn vzgeçemiyoruz aklımızdan silip atamıyoruz Rabbim bizleri bu yoldan bu imtihandan hayırlısıyla geçirir kısa zamanda İNŞALLAH canım başınsgolsun
Gunaydin kizlar ben cok zor bir gunun ardindan daha iyi sayilirim. Dun sabah kanamam oldu anlik ama kirmiziydi dr.a gittik.kuzulardan birinin eai dogum kanalina yakinmis 20. haftada yukari cikar kendiliginden dedi beni nst ye bagladilar kasilma var mi diye au an kendimi yormamam ve fazla hareket etmemem gerekiyormus igne yaptirdi kanamam kesildi kahverengi leke geliyor ve karnim agriyor. Allahima sukur ki kuzularim iyiler..
tanısmıyoruz ama cok gecmıs olsun demek ıstedım, duru ıle tanısıyorum bazen topıgınıze yazıyorum su an 3. tedavım ıcın doktor arastırmasındayım gozunaydın bebeklerını saglıcakla kucagına alırsın ınsaallah
Gunaydin kizlar ben cok zor bir gunun ardindan daha iyi sayilirim. Dun sabah kanamam oldu anlik ama kirmiziydi dr.a gittik.kuzulardan birinin eai dogum kanalina yakinmis 20. haftada yukari cikar kendiliginden dedi beni nst ye bagladilar kasilma var mi diye au an kendimi yormamam ve fazla hareket etmemem gerekiyormus igne yaptirdi kanamam kesildi kahverengi leke geliyor ve karnim agriyor. Allahima sukur ki kuzularim iyiler..
herkesciklere günaydınlar olsun inşallahhhhhh
güzel bi gün geçirmeniz dileğiyle bugün yine işlrim yoğun ara ara gelmeye çalışacağım bu arada Güldenden haberi olan var mı sesi soluğu çıkmıyo hiç nabıyo ne ediyo ben geçmişi çok okuyamadığım için kaçırdığım bişiler mi var aceba biln var mı kzlarrr??
bu arada teyzoşlar biz 5+4 olduk Allahın izniyle büyüyoruz her geçen günnnnn çok şükür rabbime isteyen herkese ama herkesede nasip etsin inşallahhhhh
FATOŞGÜL nasulsın bugün neler hissediyorsun değişikliklerin var mı canım ?
İkramaya inşallah daha iyisindir tatlımmmm
pomogranate canım dün sana merkezimle alakalı yazı yazdım ama görmedin sanırım ..merak ettim okudun mu die cevap yazmadın
nafiyecim hoşgeldin balım umarım bugün şasn seninle olurda kızlar burda olur
kızlar sayamadığım bi sürü teyzoşlar öpüyoruz sizi
Günaydın kızlar...
Havalar güzelleşti topik bende dahil olmak üzere terk edildi
Tedaviye mi başlasak acaba topiği hareketlendirmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?