Tüp Bebek Günlüğümüz !

Günaydın kızlar...
Havalar güzelleşti topik bende dahil olmak üzere terk edildi
Tedaviye mi başlasak acaba topiği hareketlendirmek için

günaydın...hoş geldiniz hatunlar...nasılsınız ne var ne yok bakalım

Şu an size yazarken miss kokan güllerimin yanındayım ve hemen fotolarını paylaşmak istedim...

kaçak geldi... hoşgelidin topiğin gülen yüzüü kayınvalidenin bahçesinde yola yola gül bıraktınmı

hemen koydum son hallerinin fotosunu topiğe
açtıkça açıyoo coştu güller nasıl bi suy koyduysam artık doping etkisi yarattı tomurcuk olanlar bile bayıldı açmaktan

günaydın gönlü güzel kendileri daha da güzel arkadaşlarım benim.

ben ve kuzularım hepinizi öpüyoruz.

günaydınllaaaaar.nasılsınız .Parıl parıl parlayan güneş var dışarıda.Gezip dolaşmayın ama.sonra burası sıkıcı oliiiiyyyyyyyyy

günaydın gönlü güzel kendileri daha da güzel arkadaşlarım benim.

ben ve kuzularım hepinizi öpüyoruz.
osenin güzelliğinin yansımasıyla bizi güzel görmen arkadaşımm:))))

günaydınllaaaaar.nasılsınız .Parıl parıl parlayan güneş var dışarıda.Gezip dolaşmayın ama.sonra burası sıkıcı oliiiiyyyyyyyyy

dimi yaa bizi hiç düşünen yok kız burda

bu arada ikinizede günaydın:))))

Şu an size yazarken miss kokan güllerimin yanındayım ve hemen fotolarını paylaşmak istedim...
Eki Görüntüle 716773 Eki Görüntüle 716774

canım çok güzeller, bizim bahçede de çok var. sabahları oturup seyrediyorum içim açılıyo. bu arada bizim komşuya verdim geçen gün 4-5 tanesini bi kavanoza koydu suyla doldurdu içine de biraz limon tuzu. hemen rengi çıktı, hatta her renkten denedik. böyle uzun süre bekletiyomuşsun doğal gül suyu ve tatlılara koyuyolar gıda boyası yerine.

cok güzeller yaa bosuna peygamberimizede gül efendim demiyolar...

aynen canım..
bi de kokularını duysan mest olursun pazar günü itibariyle ev nasıl güzel kokuyor anlatamam..
daha önce pis kokardıda
dermişimmmm...

maşallah maşallahhhhhhh bakalım kocan bu sefer güll dökecek mi ayaklarına

yok bu kez döktürtmem yollarıma gül bunları vermem
geçenki güller reçellik diye verilmişti biliyosun kv tarafından ve son gidişimde bu konuda diyaloglarımız bakınız aşağıya

KV: güller noldu reçel yaptın dimi

GELİN (GÜLDEN) : aaa ne reçeli ben reçel yapamadım o gülleri

KV: nedenki noldu

GELİN :

OĞUL (EŞİM ): kıs kıs sırıtmalar

KV: e söylesenize noldu güllere

GELİN : oğluna sor

OĞUL: (kahkaha patlatır)

(kv iyice meraklanmıştır ve çatlar ısrarla sorar)

KV: söyleyin ne gülüyonuz

GELİN :bilmek istemezsin inan

KV: söyle canım nolcak

GELİN: oğlun reçel istemedi bende yapmadım gülleri başka şekilde kullandı karımın yollarına yakışır dedi bu güller etrafa serpiştirdi

KV: heee öylemi

GELİN::81::81::81::81::90::90::90::90::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::118:
evet öyle oldu ama ben son hallerinin fotosunu çektim çok güzel kokuyorlardı topladım oğlunun dağıttıklarını suya koydum dedim

VEEEEE ZAFER GELİN in...
ama ısrarla öğrenmek istedi

Son düzenleme:

canıım çok geçmiş olsun, dinlen tatlım ne diyolarsa onu yap. zar zor sahip oluyoz zaten. o kuzucuklara da söyle teyzesi popolarından ıssırcak onları ne çok üzdünüz annenizi diye.

ayyy süper koptum valla yaa harikasın:))))
bu arada bende harikayım dpstum hiç beklemediğim bişey oldu söyliyiiiimmmiiii

evet bak gene her kes kaçmışşş

gelirler onlar gelirlerrrrr gelmezlerse zorla getiririz

günaydın canım..
bak ben bu yazdıklarını hiç bilmiyordum evde limon tuzum yok olsa hemen denerdim...

Güldenim güllerinin miiisssss kokuları buralara kadar geldi.Kıskandımmmm ama.

gerçekten miss ler canım kv de gülü olmalarına rağmen güzeller yani

ayyy süper koptum valla yaa harikasın:))))
bu arada bende harikayım dpstum hiç beklemediğim bişey oldu söyliyiiiimmmiiii

gelirler onlar gelirlerrrrr gelmezlerse zorla getiririz

noldu kız geçmişe bakmadım neden harikasın hep öle kal o zaman hiç bozma pozisyonu

ohhh ohhhh çatla da patla
kız kadının yüreğine inmiştir. bileydim ben reçel yapardım onları gitti güzelim güller demiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…