Günaydın kızlar...
Havalar güzelleşti topik bende dahil olmak üzere terk edildi
Tedaviye mi başlasak acaba topiği hareketlendirmek için
gunaydin canlarim...
insallah bugun dersler kutlamalarla kaynamazsa ogleden sonra sizinleyim.
ben kayra cnm cok gecmis olsun ne zor is ya hamile kalmakla is bitmio bizde.
millet kolayca kalio kolayca doguruyo valla bu da bizim sansimiz.
guldenim nerelerdesin?
Günaydın kızlar...
Havalar güzelleşti topik bende dahil olmak üzere terk edildi
Tedaviye mi başlasak acaba topiği hareketlendirmek için
kaçak geldi... hoşgelidin topiğin gülen yüzüü kayınvalidenin bahçesinde yola yola gül bıraktınmı
günaydın...hoş geldiniz hatunlar...nasılsınız ne var ne yok bakalım
Şu an size yazarken miss kokan güllerimin yanındayım ve hemen fotolarını paylaşmak istedim...
Eki Görüntüle 716773 Eki Görüntüle 716774
amaannn nasıl olayım şekerim aynı işte hayallerimdeki bebelerimlen yuvarlanıp gidiyoz hayat koşuşturması içinde
Şu an size yazarken miss kokan güllerimin yanındayım ve hemen fotolarını paylaşmak istedim...
osenin güzelliğinin yansımasıyla bizi güzel görmen arkadaşımm:))))günaydın gönlü güzel kendileri daha da güzel arkadaşlarım benim.
ben ve kuzularım hepinizi öpüyoruz.
günaydınllaaaaar.nasılsınız .Parıl parıl parlayan güneş var dışarıda.Gezip dolaşmayın ama.sonra burası sıkıcı oliiiiyyyyyyyyy
cok güzeller yaa bosuna peygamberimizede gül efendim demiyolar...
maşallah maşallahhhhhhh bakalım kocan bu sefer güll dökecek mi ayaklarına
osenin güzelliğinin yansımasıyla bizi güzel görmen arkadaşımm:))))
dimi yaa bizi hiç düşünen yok kız burda
bu arada ikinizede günaydın:))))
Gunaydin kizlar ben cok zor bir gunun ardindan daha iyi sayilirim. Dun sabah kanamam oldu anlik ama kirmiziydi dr.a gittik.kuzulardan birinin eai dogum kanalina yakinmis 20. haftada yukari cikar kendiliginden dedi beni nst ye bagladilar kasilma var mi diye au an kendimi yormamam ve fazla hareket etmemem gerekiyormus igne yaptirdi kanamam kesildi kahverengi leke geliyor ve karnim agriyor. Allahima sukur ki kuzularim iyiler..
ayyy süper koptum valla yaa harikasın:))))aynen canım..
bi de kokularını duysan mest olursun pazar günü itibariyle ev nasıl güzel kokuyor anlatamam..
daha önce pis kokardıda
dermişimmmm...
yok bu kez döktürtmem yollarıma gül bunları vermem
geçenki güller reçellik diye verilmişti biliyosun kv tarafından ve son gidişimde bu konuda diyaloglarımız bakınız aşağıya
KV: güller noldu reçel yaptın dimi
GELİN (GÜLDEN) :aaa ne reçeli ben reçel yapamadım o gülleri
KV: nedenki noldu
GELİN :
OĞUL (EŞİM ):kıs kıs sırıtmalar
KV: e söylesenize noldu güllere
GELİN : oğluna sor
OĞUL: (kahkaha patlatır)
(kv iyice meraklanmıştır ve çatlar ısrarla sorar)
KV: söyleyin ne gülüyonuz
GELİN :bilmek istemezsin inan
KV: söyle canım nolcak
GELİN: oğlun reçel istemedi bende yapmadım gülleri başka şekilde kullandı karımın yollarına yakışır dedi bu güller etrafa serpiştirdi
KV:heee öylemi
GELİN::81::81::81::81::90::90::90::90::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::118:
evet öyle oldu ama ben son hallerinin fotosunu çektim çok güzel kokuyorlardı topladım oğlunun dağıttıklarını suya koydum dedim
VEEEEE ZAFER GELİN in...
ama ısrarla öğrenmek istedi
evet bak gene her kes kaçmışşş
canım çok güzeller, bizim bahçede de çok var. sabahları oturup seyrediyorum içim açılıyo. bu arada bizim komşuya verdim geçen gün 4-5 tanesini bi kavanoza koydu suyla doldurdu içine de biraz limon tuzu. hemen rengi çıktı, hatta her renkten denedik. böyle uzun süre bekletiyomuşsun doğal gül suyu ve tatlılara koyuyolar gıda boyası yerine.
Güldenim güllerinin miiisssss kokuları buralara kadar geldi.Kıskandımmmm ama.
ayyy süper koptum valla yaa harikasın:))))
bu arada bende harikayım dpstum hiç beklemediğim bişey oldu söyliyiiiimmmiiii
gelirler onlar gelirlerrrrr gelmezlerse zorla getiririz
aynen canım..
bi de kokularını duysan mest olursun pazar günü itibariyle ev nasıl güzel kokuyor anlatamam..
daha önce pis kokardıda
dermişimmmm...
yok bu kez döktürtmem yollarıma gül bunları vermem
geçenki güller reçellik diye verilmişti biliyosun kv tarafından ve son gidişimde bu konuda diyaloglarımız bakınız aşağıya
KV: güller noldu reçel yaptın dimi
GELİN (GÜLDEN) :aaa ne reçeli ben reçel yapamadım o gülleri
KV: nedenki noldu
GELİN :
OĞUL (EŞİM ):kıs kıs sırıtmalar
KV: e söylesenize noldu güllere
GELİN : oğluna sor
OĞUL: (kahkaha patlatır)
(kv iyice meraklanmıştır ve çatlar ısrarla sorar)
KV: söyleyin ne gülüyonuz
GELİN :bilmek istemezsin inan
KV: söyle canım nolcak
GELİN: oğlun reçel istemedi bende yapmadım gülleri başka şekilde kullandı karımın yollarına yakışır dedi bu güller etrafa serpiştirdi
KV:heee öylemi
GELİN::81::81::81::81::90::90::90::90::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::118:
evet öyle oldu ama ben son hallerinin fotosunu çektim çok güzel kokuyorlardı topladım oğlunun dağıttıklarını suya koydum dedim
VEEEEE ZAFER GELİN in...
ama ısrarla öğrenmek istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?