aman diyimm canımmmm önce bi günaydında diyimmmkuzm çok geçmiş olsun çok dikkatli ol emi sakın ha bişi yapayım deme çişden yatağa yataktan çişeee bitti bir kaç gun en azından dınen sonra tabıkı haraket et ama nolur nolurr cok dıkkat et kendıne.. bu arada ara ara benımde peceteye hala koyu kahve leke gelebılıyo normal dıyor doktorum..
Günaydın kızlar...
Havalar güzelleşti topik bende dahil olmak üzere terk edildi
Tedaviye mi başlasak acaba topiği hareketlendirmek için
gunaydin canlarim...
insallah bugun dersler kutlamalarla kaynamazsa ogleden sonra sizinleyim.
ben kayra cnm cok gecmis olsun ne zor is ya hamile kalmakla is bitmio bizde.
millet kolayca kalio kolayca doguruyo valla bu da bizim sansimiz.
guldenim nerelerdesin?
ohhh ohhhhçatla da patla
kız kadının yüreğine inmiştir. bileydim ben reçel yapardım onları gitti güzelim güller demiştir.
geçmişede yazmadımkiii:))))noldu kız geçmişe bakmadım neden harikasın hep öle kal o zaman hiç bozma pozisyonu
günaydın kızlar ben yeniyim bu sayfada ve bekleyişimin son günündeyim. bugün yer gök dar gelio bana....
günaydın kızlar ben yeniyim bu sayfada ve bekleyişimin son günündeyim. bugün yer gök dar gelio bana....
aynen canım..
bi de kokularını duysan mest olursun pazar günü itibariyle ev nasıl güzel kokuyor anlatamam..
daha önce pis kokardıda
dermişimmmm...
yok bu kez döktürtmem yollarıma gül bunları vermem
geçenki güller reçellik diye verilmişti biliyosun kv tarafından ve son gidişimde bu konuda diyaloglarımız bakınız aşağıya
KV: güller noldu reçel yaptın dimi
GELİN (GÜLDEN) :aaa ne reçeli ben reçel yapamadım o gülleri
KV: nedenki noldu
GELİN :
OĞUL (EŞİM ):kıs kıs sırıtmalar
KV: e söylesenize noldu güllere
GELİN : oğluna sor
OĞUL: (kahkaha patlatır)
(kv iyice meraklanmıştır ve çatlar ısrarla sorar)
KV: söyleyin ne gülüyonuz
GELİN :bilmek istemezsin inan
KV: söyle canım nolcak
GELİN: oğlun reçel istemedi bende yapmadım gülleri başka şekilde kullandı karımın yollarına yakışır dedi bu güller etrafa serpiştirdi
KV:heee öylemi
GELİN::81::81::81::81::90::90::90::90::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::118:
evet öyle oldu ama ben son hallerinin fotosunu çektim çok güzel kokuyorlardı topladım oğlunun dağıttıklarını suya koydum dedim
VEEEEE ZAFER GELİN in...
ama ısrarla öğrenmek istedi
aynen canım..
bi de kokularını duysan mest olursun pazar günü itibariyle ev nasıl güzel kokuyor anlatamam..
daha önce pis kokardıda
dermişimmmm...
geçenki güller reçellik diye verilmişti biliyosun kv tarafından ve son gidişimde bu konuda diyaloglarımız bakınız aşağıya
GELİN :
GELİN: oğlun reçel istemedi bende yapmadım gülleri başka şekilde kullandı karımın yollarına yakışır dedi bu güller etrafa serpiştirdi
GELİN::81::81::81::81::90::90::90::90::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::118:
evet öyle oldu ama ben son hallerinin fotosunu çektim çok güzel kokuyorlardı topladım oğlunun dağıttıklarını suya koydum dedim
VEEEEE ZAFER GELİN in...
canıım çok geçmiş olsun, dinlen tatlım ne diyolarsa onu yap. zar zor sahip oluyoz zaten. o kuzucuklara da söyle teyzesi popolarından ıssırcak onları ne çok üzdünüz annenizi diye.
geçmişede yazmadımkiii:))))
söyliyimmi söyliyimmiii:))))
ayyy canım benm bitirmşsin bile ne güzel hadi gözün aydın.....inşallah hayırlı haberlerle dönersin...
Su an zaten o pozisyondayim canim hala hafif agrim var dun cok korktum benimde kahve leke.devam ediyor biter insallah.. Demek bizim boyle gececek hamileligimiz..
Gunaydinn canim benim baslayin bence de bi sessizlik var yaz geldi herkea tatil.plani yapiyor sanirsam
Sag ol canim benim gercekten hamilelik bile cok zormus hayret ediyorum o insanlara keske bizde oyle olabilsek..
geçmişede yazmadımkiii:))))
söyliyimmi söyliyimmiii:))))
ayyy canım benm bitirmşsin bile ne güzel hadi gözün aydın.....inşallah hayırlı haberlerle dönersin...
testim yarın ve bu benim 3. denemem inşallah bu hüsranla sonuçlanmaz
Alahım seni gebe etsin dimii güldürdün beni aşkısımmmmmmmmmmmmmm
deli hatunsun sen vallahi korkulur senden ha
canım hayırlısı olsun inşallah, bugün mü testin? yarın mı?
anaamm hiç sevmediğim şey söyleyeceksen söle hasta etme insanı:95::95::95::95:
Sag ol durucum dikkat etmez miyim canim keske hulusi hoca burada olsaymis o bana 14-22 haftalar arasi full yatacaksin demisti ben burada iki ayri dr.a gidiyorum hicbir aorun yok normal hayatina don dediler ben yine bisey yapmiyordum ama biraz fazla ayaklandim galiba bundan sonra daha dukkatli olucam. Siylicem isir valla duru cok korkuttular beni cokk
aynen canım..
daha önce pis kokardıda
dermişimmmm...
GELİN :
VEEEEE ZAFER GELİN in...
bende 3 deneme yaptım sonumuz benzemesin sen gebe kal inşallah...
kaç embriyo transfer ettiler azcık bilgi ver canımcım...
testim yarın ve bu benim 3. denemem inşallah bu hüsranla sonuçlanmaz
canım hoşgeldin ve hayırlı olsun, inşallah bize yarın güzel haber vereceksin bizde sevinecez hepbirlikte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?