Tüp Bebek Günlüğümüz !

Su an zaten o pozisyondayim canim hala hafif agrim var dun cok korktum benimde kahve leke.devam ediyor biter insallah.. Demek bizim boyle gececek hamileligimiz..

Günaydın kızlar...
Havalar güzelleşti topik bende dahil olmak üzere terk edildi
Tedaviye mi başlasak acaba topiği hareketlendirmek için

Gunaydinn canim benim baslayin bence de bi sessizlik var yaz geldi herkea tatil.plani yapiyor sanirsam

Sag ol canim benim gercekten hamilelik bile cok zormus hayret ediyorum o insanlara keske bizde oyle olabilsek..

ohhh ohhhh çatla da patla
kız kadının yüreğine inmiştir. bileydim ben reçel yapardım onları gitti güzelim güller demiştir.

eveettt gayet çatladı bende itinayla önce meraklandırdım sonra bombayı patlattım aslında söylemek istemedim dikkatini çekerim
kendi reçel yapmaya üşendiği için bana vermiştir yapcaktım bi kavanozda ona vercektim öle düşünmüştür hasbam

Son düzenleme:
noldu kız geçmişe bakmadım neden harikasın hep öle kal o zaman hiç bozma pozisyonu
geçmişede yazmadımkiii:))))
söyliyimmi söyliyimmiii:))))
günaydın kızlar ben yeniyim bu sayfada ve bekleyişimin son günündeyim. bugün yer gök dar gelio bana....

ayyy canım benm bitirmşsin bile ne güzel hadi gözün aydın.....inşallah hayırlı haberlerle dönersin...

Alahım seni gebe etsin dimii güldürdün beni aşkısımmmmmmmmmmmmmm

deli hatunsun sen vallahi korkulur senden ha

günaydın kızlar ben yeniyim bu sayfada ve bekleyişimin son günündeyim. bugün yer gök dar gelio bana....

canım hayırlısı olsun inşallah, bugün mü testin? yarın mı?

canıım çok geçmiş olsun, dinlen tatlım ne diyolarsa onu yap. zar zor sahip oluyoz zaten. o kuzucuklara da söyle teyzesi popolarından ıssırcak onları ne çok üzdünüz annenizi diye.

Sag ol durucum dikkat etmez miyim canim keske hulusi hoca burada olsaymis o bana 14-22 haftalar arasi full yatacaksin demisti ben burada iki ayri dr.a gidiyorum hicbir aorun yok normal hayatina don dediler ben yine bisey yapmiyordum ama biraz fazla ayaklandim galiba bundan sonra daha dukkatli olucam. Siylicem isir valla duru cok korkuttular beni cokk

valla ben tatil planı yapmıyorum ama bazen topiğe girmeye üşeniyorum o da havalar düzeldi diye sanırım dışarı atasım var kendimi hep bişiler buluyorum..

geçmişede yazmadımkiii:))))
söyliyimmi söyliyimmiii:))))

ayyy canım benm bitirmşsin bile ne güzel hadi gözün aydın.....inşallah hayırlı haberlerle dönersin...

anaamm hiç sevmediğim şey söyleyeceksen söle hasta etme insanı:95::95::95::95:

Alahım seni gebe etsin dimii güldürdün beni aşkısımmmmmmmmmmmmmm

saol aşkısım güzel dileklerin için o zaman ben bu ay gebe kalayım senin içinde bi sakıncası yoksa

deli hatunsun sen vallahi korkulur senden ha

canım hayırlısı olsun inşallah, bugün mü testin? yarın mı?

ama ama ama ben melek gibi bir insanım çoğu zaman bazen kimi zaman ara ara kısmen tam da emin değilim aslında

hulusi daktırın bi bildiği varmış bak, ben diyom adam çok zeki diye. benim bugüne kadar ne kanamam oldu ne de leke çok şükür. ama bana bile rapor verdi işe gitmeyecen diye 3 aydır evdeyim biliyosun. neyse inşallah olmaz bidaha böyle şeyler.

süper bir dialog olmuşki.amaaaaa kendi zorlamışşş.Allah iyiliğini versin çok güldümmmm.

bende 3 deneme yaptım sonumuz benzemesin sen gebe kal inşallah...
kaç embriyo transfer ettiler azcık bilgi ver canımcım...

inşallah canım Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın...
öncekilerinde tek embriyo transferi yapılmıştı yaştan dolayı. bu sefer çift konuldu ama kaliteleri pek iyi değilmiş bu yüzden çok umutlanmak istemiyorum ama üzülmekte istemiyorum yaaaa ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…