Tüp Bebek Günlüğümüz !

sen bir meleksinnnnn

ya hulusi daktır banada rapor veririmiki bende yatsam azcık yaa uyusam 3 ayı atlatana kadar:44::44::44:

az daha kızdırayım o zaman seni:)))
çünkü sizde dün ben burda oldugum halde girmemiştiniz şimdi kızma sırası sendeeee

söleme o zaman merak etmiyom işte

süper bir dialog olmuşki.amaaaaa kendi zorlamışşş.Allah iyiliğini versin çok güldümmmm.

aynen canım kendi zorladı diyalogtan anlaşıldığı üzere
arandı bende aradığını bulmasına yardımcı oldum

Aminnn hepimiz zor dönemlerden geçiyoruz gerçekten evlatsızlık zaman geçtikçe daha bi koyuyor insana..
kalite konusuna çok takılma derim kalitesi iyi olmayan embriyolarla gebe kalan çok arkadaşımız oldu Rabbim ol desin yeterki...

bence umutlu olll bak zaten umutlu bekleyiş demssin kendinee bende umudunu sakın ama sakın kaybetme ve burda daha çok yeni fatoşgül arkadaşımız var onada çok kaliteli değil dediler ama şu an hamileee çok çok yeni hemdee sakın direncini azaltma inancını yüksek tut lütfennnn ve inşallah güzel haberlerle geleceksin buraya..

hiç bir belirtin oldu mu baş ağrısı mide bulantısı meme acısı kasık batması vs...

kızlar 3 günlük ani kararlı tatilimizden geri döndük aklımda sizdeydi gözümü açar açmaz buraya geldim valla hepinizi çok özledim şöyle bi geçmişe bakıp geliyim

gelirler onlar gelirlerrrrr gelmezlerse zorla getiririz[/QUOTE]

Bak ne güzel toplaştık

gerçekten miss ler canım kv de gülü olmalarına rağmen güzeller yani[/QUOTE]

Kaynanalar bile o güllerin kokularını ne güzelliklerini bozamazlarr....

Hayırlısı olsun Rabbim inşallah güzel, mini mini, mis kokulu, bıcır bıcır biiiirrr kızzz(valla içime doğdu) nasip eder.

sen bir meleksinnnnn

ya hulusi daktır banada rapor veririmiki bende yatsam azcık yaa uyusam 3 ayı atlatana kadar:44::44::44:

saol canım o senin gözlerinin güzel görmesinden sanırım senin gözler bozuk :82::82:
hulusi bilir işi rapor verir kurtarır riske atmaz asla...

Aminnn hepimiz zor dönemlerden geçiyoruz gerçekten evlatsızlık zaman geçtikçe daha bi koyuyor insana..
kalite konusuna çok takılma derim kalitesi iyi olmayan embriyolarla gebe kalan çok arkadaşımız oldu Rabbim ol desin yeterki...[/QUOTE]

aynen canım embriyoloğumda aynısını söyledi
senin transferlerin nasıldı sonuç konusunda doktorun herhangi bir bilgi verdimi

şimdi biliyosunuz carsamba yasam koç aynı zamanda psikolojik danısmanla görüşmüştüm bana bi yerden başlamam gerektiğini aile olmak için önce kendi evimi bilmem gerektiğini ve yemeyi ayırmamı söylemişti..
neyse eşimle konuştum bende evde yapcam artık isterse annen gelsin dedim bişey demedi..sonra perşembe cuma c.tesi evimizde yaptık kahvaltıyı ben 3 te işe geldim.. bu 3 gün kv. evde yoktu...
sonra pazar günü bişeyler bırakmaya onun ee girdim hadi dedim eşimde gelecek nasılsa bugün kahvaltıyı burda yapayım bahanesiyle kv ayrılmak istediğimi söylerim dedim..
ama varya anlatamam bütün yemek boyunca kalbim sıkıştı basım nasıl agrıdı en son cesaretimi toplayıp eşimde gitmeden..anne ben artık evimde yicem sende gelir bizde yersin dedim..
kadın sasırdı neden dedi..
bende öyle istiyorum kadın oldugumu hissetmek artık evimde yemek yemek istediğimi söyledim bişey demedi
eşimde iyi ya anne sende hazır sofraya gelir yersin dedi öyle yapalım nafiye öyle istiyo dedi..
kadın sofradan hiç bişey demeden kalktı 10-15 dk sonra geldi ben gidiyorum mevlüde dedi cıktı gitti...
yaniii zaferrrrrr bu seferde benim oldu:)))))
yaşasın gelinleeerrrr kahrolsun kötü kayınvalideler(hepsi demiyorum)

ama bugün görümce gelecek yan tarafa onun eve geçicez kesin bişey der ama onada dicem lafı şimdiden hazırladım..
kusura bkama abla seninde kv.yanlız sen evininde yiyosun o kadını cagırmıyosun bile ben en azından anne benim evde beraber yeriz dedim dicem ama bakalım inşallah eşim arkamda durmaya devam eder:)))

gelirler onlar gelirlerrrrr gelmezlerse zorla getiririz

Bak ne güzel toplaştık

gerçekten miss ler canım kv de gülü olmalarına rağmen güzeller yani[/QUOTE]

Hayırlısı olsun Rabbim inşallah güzel, mini mini, mis kokulu, bıcır bıcır biiiirrr kızzz(valla içime doğdu) nasip eder.[/QUOTE]

canım çok tşk ederim inş canım inş

Bugün kaynanalardan intikam alma günü falanda benim mi haberim yok .Ne kötü gelinlesiniz böle bakayımmmm.Desemde inanmayın.Ben o işi 4 yıl kadar önce yaptım .Artık hiiiiiç görüşmüyoruzzz.Ooohhhhhh ne rahatım anlatamam.Yaşasın kötülük

kızlar 3 günlük ani kararlı tatilimizden geri döndük aklımda sizdeydi gözümü açar açmaz buraya geldim valla hepinizi çok özledim şöyle bi geçmişe bakıp geliyim

bende çok sık gelemedim sen yokken boşver geçmişi şimdiden devam et..

ama nasıl bi alıntı yapmışın kendime ait olan kısmı toparlayıp cevap vermekte epey bi zorlandım
evet canım kv gülü olsalarda gül kokusundan güzelliğinden kaybetmiyor..
hem zaten benim adım GÜL den geliyor...
annemin adı GÜL demişlerki doğunca GÜL' den doğdu adı GÜLDEN olsun

inşallah canım diğer denemlerimde hep olumlu baktım sonra sonuçlarda yıkıldım o yüzden buda onlar gibi olursa diorum yine yıkılırsam yine hüsran olursa die ((
kasık ağrılarım var 2 gündür bide bugün çok uykum var işyerinde masaya başımı koyup uyumayı bile düşünüyorum :)

Arkadaslar merhaba,sizlere bir sey sormak istiyorum :).benim taedavim dun itibariyle basladi,ilk hormon ignesini dun klinikte oldum,hemsire gosterdi nasil yapilacagini.ama maalesef tam istedigim bilgileri edinemedim ( benim sorum bu hormon ignesini hep ayni yerden mi yapmak lazim,ben sol taraftan yaptim,bunu hep ayni yerden mi vurulmak gerekiyor:26:

Feridecim ben mi yanlış hatırlıyorum fatoşgül'ün değeri düşün çıkmamışmıydı.Geçmişe bakamadım ama nedense öyle hatırlıyorum.

hayır canım birgün sol bir sonra ki gün sağa vur yani iki tarafada vuruyorsun yanlız çok önemli olan hep aynı saatte vurman lazım dakikası bile önemli...
hayırlısı olsun bu arada

tedavin hayırlı sonu bebekli olsun inşallah...
iğneyi hazırlıyorsun göbek deliğinin 4 parmak sağına ya da soluna iğneyi vuruyorsun...
dün soldan yapıldıysa bugün sağına vuruyorsun bir sol bir sağ yani...
iğneyi dik bir şekilde batır ilacı yavaşça ver bitince hemen çıkarma içinden 5 e kadar say ve çıkar...
iğneleri hep aynı yere yapma bir önceki iğne deliğinin biraz sağına soluna yap üst üste gelirse morarma vs.. olur...

bize 2 seneden sonra ancak kısmet oldu canım bunu demek gerçi ben yine gelsin beraber yiyeli ama onun yaptığı yemekleri değil kendi istediğim olsun istiyorum...
beni burdan arkadaşlar biliyo sürekli fasulye yiyoduk yaa yanına bişey yapıncada surat ve laf yiyoduk(
ama ohhh ii olduuu valla belki calışınca hazırlayıp etmek zor olacak ama 1 öğün sonucta:))
ayyyy harbiden isminin anlamıda tam olmus canım yaa:)))

öncelikle tedavin hayırlı olsun arkadaşım inşallah olumlu sonuc alırsın..
iğneni gösterdikleri hizadan sağa sola farketmez yapabilirsin canım...

bu arada sara_28 sanada günaydın canım

Yaa seni yerim.ben yerimmm zaferinnicin tebrik ederim bayagi gicik.olmustur sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…