saol aşkısım güzel dileklerin için o zaman ben bu ay gebe kalayım senin içinde bi sakıncası yoksa
ama ama ama ben melek gibi bir insanım çoğu zaman bazen kimi zaman ara ara kısmen tam da emin değilim aslında
hulusi daktırın bi bildiği varmış bak, ben diyom adam çok zeki diye. benim bugüne kadar ne kanamam oldu ne de leke çok şükür. ama bana bile rapor verdi işe gitmeyecen diye 3 aydır evdeyim biliyosun. neyse inşallah olmaz bidaha böyle şeyler.
az daha kızdırayım o zaman seni:)))
çünkü sizde dün ben burda oldugum halde girmemiştiniz şimdi kızma sırası sendeeee
süper bir dialog olmuşki.amaaaaa kendi zorlamışşş.Allah iyiliğini versin çok güldümmmm.
inşallah canım Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın...
öncekilerinde tek embriyo transferi yapılmıştı yaştan dolayı. bu sefer çift konuldu ama kaliteleri pek iyi değilmiş bu yüzden çok umutlanmak istemiyorum ama üzülmekte istemiyorum yaaaa ...
öncekilerinde tek embriyo transferi yapılmıştı yaştan dolayı. bu sefer çift konuldu ama kaliteleri pek iyi değilmiş bu yüzden çok umutlanmak istemiyorum ama üzülmekte istemiyorum yaaaa ...
gelirler onlar gelirlerrrrr gelmezlerse zorla getiririz
şimdi biliyosunuz carsamba yasam koç aynı zamanda psikolojik danısmanla görüşmüştüm bana bi yerden başlamam gerektiğini aile olmak için önce kendi evimi bilmem gerektiğini ve yemeyi ayırmamı söylemişti..
neyse eşimle konuştum bende evde yapcam artık isterse annen gelsin dedim bişey demedi..sonra perşembe cuma c.tesi evimizde yaptık kahvaltıyı ben 3 te işe geldim.. bu 3 gün kv. evde yoktu...
sonra pazar günü bişeyler bırakmaya onun ee girdim hadi dedim eşimde gelecek nasılsa bugün kahvaltıyı burda yapayım bahanesiyle kv ayrılmak istediğimi söylerim dedim..
ama varya anlatamam bütün yemek boyunca kalbim sıkıştı basım nasıl agrıdı en son cesaretimi toplayıp eşimde gitmeden..anne ben artık evimde yicem sende gelir bizde yersin dedim..
kadın sasırdı neden dedi..
bende öyle istiyorum kadın oldugumu hissetmek artık evimde yemek yemek istediğimi söyledim bişey demedi
eşimde iyi ya anne sende hazır sofraya gelir yersin dedi öyle yapalım nafiye öyle istiyo dedi..
kadın sofradan hiç bişey demeden kalktı 10-15 dk sonra geldi ben gidiyorum mevlüde dedi cıktı gitti...
yaniii zaferrrrrr bu seferde benim oldu:)))))
yaşasın gelinleeerrrr kahrolsun kötü kayınvalideler(hepsi demiyorum)
ama bugün görümce gelecek yan tarafa onun eve geçicez kesin bişey der ama onada dicem lafı şimdiden hazırladım..
kusura bkama abla seninde kv.yanlız sen evininde yiyosun o kadını cagırmıyosun bile ben en azından anne benim evde beraber yeriz dedim dicem ama bakalım inşallah eşim arkamda durmaya devam eder:)))
kızlar 3 günlük ani kararlı tatilimizden geri döndük aklımda sizdeydi gözümü açar açmaz buraya geldim valla hepinizi çok özledim şöyle bi geçmişe bakıp geliyim
Kaynanalar bile o güllerin kokularını ne güzelliklerini bozamazlarr....
bence umutlu olll bak zaten umutlu bekleyiş demssin kendinee bende umudunu sakın ama sakın kaybetme ve burda daha çok yeni fatoşgül arkadaşımız var onada çok kaliteli değil dediler ama şu an hamileee çok çok yeni hemdee sakın direncini azaltma inancını yüksek tut lütfennnn ve inşallah güzel haberlerle geleceksin buraya..
hiç bir belirtin oldu mu baş ağrısı mide bulantısı meme acısı kasık batması vs...
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaar
bence umutlu olll bak zaten umutlu bekleyiş demssin kendinee bende umudunu sakın ama sakın kaybetme ve burda daha çok yeni fatoşgül arkadaşımız var onada çok kaliteli değil dediler ama şu an hamileee çok çok yeni hemdee sakın direncini azaltma inancını yüksek tut lütfennnn ve inşallah güzel haberlerle geleceksin buraya..
hiç bir belirtin oldu mu baş ağrısı mide bulantısı meme acısı kasık batması vs...
Arkadaslar merhaba,sizlere bir sey sormak istiyorum :).benim taedavim dun itibariyle basladi,ilk hormon ignesini dun klinikte oldum,hemsire gosterdi nasil yapilacagini.ama maalesef tam istedigim bilgileri edinemedim( benim sorum bu hormon ignesini hep ayni yerden mi yapmak lazim,ben sol taraftan yaptim,bunu hep ayni yerden mi vurulmak gerekiyor:26:
Arkadaslar merhaba,sizlere bir sey sormak istiyorum :).benim taedavim dun itibariyle basladi,ilk hormon ignesini dun klinikte oldum,hemsire gosterdi nasil yapilacagini.ama maalesef tam istedigim bilgileri edinemedim( benim sorum bu hormon ignesini hep ayni yerden mi yapmak lazim,ben sol taraftan yaptim,bunu hep ayni yerden mi vurulmak gerekiyor:26:
bize 2 seneden sonra ancak kısmet oldu canım bunu demek gerçi ben yine gelsin beraber yiyeli ama onun yaptığı yemekleri değil kendi istediğim olsun istiyorum...Bugün kaynanalardan intikam alma günü falanda benim mi haberim yok .Ne kötü gelinlesiniz böle bakayımmmm.Desemde inanmayın.Ben o işi 4 yıl kadar önce yaptım .Artık hiiiiiç görüşmüyoruzzz.Ooohhhhhh ne rahatım anlatamam.Yaşasın kötülük
ayyyy harbiden isminin anlamıda tam olmus canım yaa:)))bende çok sık gelemedim sen yokken boşver geçmişi şimdiden devam et..
ama nasıl bi alıntı yapmışın kendime ait olan kısmı toparlayıp cevap vermekte epey bi zorlandım
evet canım kv gülü olsalarda gül kokusundan güzelliğinden kaybetmiyor..
hem zaten benim adım GÜL den geliyor...
annemin adı GÜL demişlerki doğunca GÜL' den doğdu adı GÜLDEN olsun
öncelikle tedavin hayırlı olsun arkadaşım inşallah olumlu sonuc alırsın..Arkadaslar merhaba,sizlere bir sey sormak istiyorum :).benim taedavim dun itibariyle basladi,ilk hormon ignesini dun klinikte oldum,hemsire gosterdi nasil yapilacagini.ama maalesef tam istedigim bilgileri edinemedim( benim sorum bu hormon ignesini hep ayni yerden mi yapmak lazim,ben sol taraftan yaptim,bunu hep ayni yerden mi vurulmak gerekiyor:26:
aynen canım..
bi de kokularını duysan mest olursun pazar günü itibariyle ev nasıl güzel kokuyor anlatamam..
daha önce pis kokardıda
dermişimmmm...
yok bu kez döktürtmem yollarıma gül bunları vermem
geçenki güller reçellik diye verilmişti biliyosun kv tarafından ve son gidişimde bu konuda diyaloglarımız bakınız aşağıya
KV: güller noldu reçel yaptın dimi
GELİN (GÜLDEN) :aaa ne reçeli ben reçel yapamadım o gülleri
KV: nedenki noldu
GELİN :
OĞUL (EŞİM ):kıs kıs sırıtmalar
KV: e söylesenize noldu güllere
GELİN : oğluna sor
OĞUL: (kahkaha patlatır)
(kv iyice meraklanmıştır ve çatlar ısrarla sorar)
KV: söyleyin ne gülüyonuz
GELİN :bilmek istemezsin inan
KV: söyle canım nolcak
GELİN: oğlun reçel istemedi bende yapmadım gülleri başka şekilde kullandı karımın yollarına yakışır dedi bu güller etrafa serpiştirdi
KV:heee öylemi
GELİN::81::81::81::81::90::90::90::90::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::118:
evet öyle oldu ama ben son hallerinin fotosunu çektim çok güzel kokuyorlardı topladım oğlunun dağıttıklarını suya koydum dedim
VEEEEE ZAFER GELİN in...
ama ısrarla öğrenmek istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?