Tüp Bebek Günlüğümüz !

hayır canım birgün sol bir sonra ki gün sağa vur yani iki tarafada vuruyorsun yanlız çok önemli olan hep aynı saatte vurman lazım dakikası bile önemli...
hayırlısı olsun bu arada
hepinize cok tesekkur ediyorum arkadaslar dunden beri dusunuyorum hep sol tarafami yapilyior diye.guzel dilekleriniz icin ayrica tesekurler...:)

aynen canım embriyoloğumda aynısını söyledi
senin transferlerin nasıldı sonuç konusunda doktorun herhangi bir bilgi verdimi

canım bende hep birinci kalite embriyo kondu...
ilk tüpte 1 embriyo ikinci tüpte 3 embriyo 3.tüpte 2 embriyo kondu son iki tüpte de yüksek şans verildi birinde kimyasal gebelik yaşadım sadece...
elde var sıfır..raporlarımızda sebepsiz inferitilite geçiyor durumumuz ama bence mutlaka bişiler var ciddi araştırma hiç yapılmadı bu kez 4.tüpe niyetlendiğimde öncesinde tahliller vs.. bir sürü şey yaptıracam..

Kesinlikle cok zeki bir dr.bazi seyler olmadan onlemini aliyor keake burada ki hastanenin yeni dogan yogun bakimi olsaydi kesinlikle devam eder birakmazdim hulusi hocayi..Insallah bu son olur Allah ne bana ne baskalatina yasatmasin cok kotu hissediyor insan kendini..

şekerim adına çok sevindim görümcek tehlikesinide eşinle birlikte davranarak atlattınmı tamamdır bu iş...
evinde yemek yemen bile milletin kararına bağlı sinir oluyorum daha neler

söle dedin söledim yorum yapmadın
arkadaşın adına sevinmedin herhaldee

Geçmiş olsun canım Allah şif versin bol bol dinlenmeye bak Rabbim kuzucuklrı saglıkl kucagına almanı nasip etsinn

hepinize cok tesekkur ediyorum arkadaslar dunden beri dusunuyorum hep sol tarafami yapilyior diye.guzel dilekleriniz icin ayrica tesekurler...:)

reca ederiz efenim
her daim yanındayız canım sor soruştur

Günydınnnnnnn kızlarr Maşallah bu ne kalablım görünce şokldımm nasılsınız kızlar

öğlenin 12 si olmuş ne günaydın hatunnnn
erken kalkan yol alır geç kalkan döl alır diyecemde bu pek bize uymuyooo

söle dedin söledim yorum yapmadın
arkadaşın adına sevinmedin herhaldee

anaaa kuru iftira bu mesajından önce ben sana yazdım ve sevindim bi kere

şekerim adına çok sevindim görümcek tehlikesinide eşinle birlikte davranarak atlattınmı tamamdır bu iş...
evinde yemek yemen bile milletin kararına bağlı sinir oluyorum daha neler

kuzum eşim istemiyoki ayrı yemek...
nasıl öyle dedi bende sasırdım..
zaten şimdi gündüzdeyim sabah anasıyla kahvaltı yapacak eşimi yine doldurcak k.v.
ama vazgeçmicem kararlıyım o gelsin benm evde yesin

aynı anda yazmısız:)))sözümü geri aldım..

anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun...

zaten herşey eşlerin başının altından çıkıyor onlarla bir düşünüp bir hareket edebilsek sorun olmayacak gerçi ben eşimi ayrı tutuyorum bu konulardan çünkü maşallahı var bana istemediğim bişeyi asla yaptırma teşebbüsü dahi olmaz...

aynı anda yazmısız:)))sözümü geri aldım..

al tabiii:13::13::13:

anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun...

Aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…