günaydıınnnn bayıldım böle kullanmak aklıma hiç gelmemişti sarı kafaları
tedavin hayırlı sonu bebekli olsun inşallah...
iğneyi hazırlıyorsun göbek deliğinin 4 parmak sağına ya da soluna iğneyi vuruyorsun...
dün soldan yapıldıysa bugün sağına vuruyorsun bir sol bir sağ yani...
iğneyi dik bir şekilde batır ilacı yavaşça ver bitince hemen çıkarma içinden 5 e kadar say ve çıkar...
iğneleri hep aynı yere yapma bir önceki iğne deliğinin biraz sağına soluna yap üst üste gelirse morarma vs.. olur...
bize 2 seneden sonra ancak kısmet oldu canım bunu demek gerçi ben yine gelsin beraber yiyeli ama onun yaptığı yemekleri değil kendi istediğim olsun istiyorum...
beni burdan arkadaşlar biliyo sürekli fasulye yiyoduk yaa yanına bişey yapıncada surat ve laf yiyoduk(
ama ohhh ii olduuu valla belki calışınca hazırlayıp etmek zor olacak ama 1 öğün sonucta:))
ayyyy harbiden isminin anlamıda tam olmus canım yaa:)))
öncelikle tedavin hayırlı olsun arkadaşım inşallah olumlu sonuc alırsın..
iğneni gösterdikleri hizadan sağa sola farketmez yapabilirsin canım...
bu arada sara_28 sanada günaydın canım
hepinize cok tesekkur ediyorum arkadaslarhayır canım birgün sol bir sonra ki gün sağa vur yani iki tarafada vuruyorsun yanlız çok önemli olan hep aynı saatte vurman lazım dakikası bile önemli...
hayırlısı olsun bu arada
aynen canım embriyoloğumda aynısını söyledi
senin transferlerin nasıldı sonuç konusunda doktorun herhangi bir bilgi verdimi
hulusi daktırın bi bildiği varmış bak, ben diyom adam çok zeki diye. benim bugüne kadar ne kanamam oldu ne de leke çok şükür. ama bana bile rapor verdi işe gitmeyecen diye 3 aydır evdeyim biliyosun. neyse inşallah olmaz bidaha böyle şeyler.
Günydınnnnnnn kızlarr Maşallah bu ne kalablım görünce şokldımmnasılsınız kızlar
Gunaydin kizlar ben cok zor bir gunun ardindan daha iyi sayilirim. Dun sabah kanamam oldu anlik ama kirmiziydi dr.a gittik.kuzulardan birinin eai dogum kanalina yakinmis 20. haftada yukari cikar kendiliginden dedi beni nst ye bagladilar kasilma var mi diye au an kendimi yormamam ve fazla hareket etmemem gerekiyormus igne yaptirdi kanamam kesildi kahverengi leke geliyor ve karnim agriyor. Allahima sukur ki kuzularim iyiler..
Günaydın kızlar bugün baya kalabalığız umarım herkes iyidir
bende şimdi düşündüm ve hemen uygulamaya koydum
herşey güzel olacak senle olunca laylaaalaylay
hepinize cok tesekkur ediyorum arkadaslardunden beri dusunuyorum hep sol tarafami yapilyior diye.guzel dilekleriniz icin ayrica tesekurler...:)
Günydınnnnnnn kızlarr Maşallah bu ne kalablım görünce şokldımmnasılsınız kızlar
söle dedin söledim yorum yapmadın
arkadaşın adına sevinmedin herhaldee
şekerim adına çok sevindim görümcek tehlikesinide eşinle birlikte davranarak atlattınmı tamamdır bu iş...
evinde yemek yemen bile milletin kararına bağlı sinir oluyorum daha neler
reca ederiz efenim
her daim yanındayız canım sor soruştur
öğlenin 12 si olmuş ne günaydın hatunnnn
erken kalkan yol alır geç kalkan döl alır diyecemde bu pek bize uymuyooo
anaaa kuru iftira bu mesajından önce ben sana yazdım ve sevindim bi kere
canım bende hep birinci kalite embriyo kondu...
ilk tüpte 1 embriyo ikinci tüpte 3 embriyo 3.tüpte 2 embriyo kondu son iki tüpte de yüksek şans verildi birinde kimyasal gebelik yaşadım sadece...
elde var sıfır..raporlarımızda sebepsiz inferitilite geçiyor durumumuz ama bence mutlaka bişiler var ciddi araştırma hiç yapılmadı bu kez 4.tüpe niyetlendiğimde öncesinde tahliller vs.. bir sürü şey yaptıracam..
kuzum eşim istemiyoki ayrı yemek...
nasıl öyle dedi bende sasırdım..
zaten şimdi gündüzdeyim sabah anasıyla kahvaltı yapacak eşimi yine doldurcak k.v.
ama vazgeçmicem kararlıyım o gelsin benm evde yesin
aynı anda yazmısız:)))sözümü geri aldım..
anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun...
kızlar 3 günlük ani kararlı tatilimizden geri döndük aklımda sizdeydi gözümü açar açmaz buraya geldim valla hepinizi çok özledim şöyle bi geçmişe bakıp geliyim
Eki Görüntüle 716832
Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832
Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832
Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832
haydeeee gençleerrrr
Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832
Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832
Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832
Eki Görüntüle 716832
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?