reca ederiz efenim
her daim yanındayız canım sor soruştur
cok sagol tatlim :)guzel bir enerjisi var buranin,kaynasiveriyor insan hemen.Ben bu aralar cok kararsizliklar yasiyorum isim yuzunden.sebebi ise hani transfer sonrasi dinlenme isi,kendi doktorum 2 gun dinlenip isine devam edeblisin dedi,ama duyduklarim hep tersini soyluyor,hani bazen gebelik gunu yada gebelik olduktan sonrada dinlenmesi gerekli olabilior.istisnamidir bilmiyorum:26:.Bu yuzden isi mi biraksam ,rapor mu alsam bilemedim.zaten yarim gunluk bir isim var,bir de isim cok kosturmacali,oyle masa basi otur isini hallet degil.cok kararsizim ne yapsam bilmiyorum(
benkayra cok gecmis olsun,insalllah saglicakla evlatlarina kavusursun.
ohhh...ohhhh....ohhh....
haydeeee
(yeni trendimiz sara saolsun:)))))
şimdi biliyosunuz carsamba yasam koç aynı zamanda psikolojik danısmanla görüşmüştüm bana bi yerden başlamam gerektiğini aile olmak için önce kendi evimi bilmem gerektiğini ve yemeyi ayırmamı söylemişti..
neyse eşimle konuştum bende evde yapcam artık isterse annen gelsin dedim bişey demedi..sonra perşembe cuma c.tesi evimizde yaptık kahvaltıyı ben 3 te işe geldim.. bu 3 gün kv. evde yoktu...
sonra pazar günü bişeyler bırakmaya onun ee girdim hadi dedim eşimde gelecek nasılsa bugün kahvaltıyı burda yapayım bahanesiyle kv ayrılmak istediğimi söylerim dedim..
ama varya anlatamam bütün yemek boyunca kalbim sıkıştı basım nasıl agrıdı en son cesaretimi toplayıp eşimde gitmeden..anne ben artık evimde yicem sende gelir bizde yersin dedim..
kadın sasırdı neden dedi..
bende öyle istiyorum kadın oldugumu hissetmek artık evimde yemek yemek istediğimi söyledim bişey demedi
eşimde iyi ya anne sende hazır sofraya gelir yersin dedi öyle yapalım nafiye öyle istiyo dedi..
kadın sofradan hiç bişey demeden kalktı 10-15 dk sonra geldi ben gidiyorum mevlüde dedi cıktı gitti...
yaniii zaferrrrrr bu seferde benim oldu:)))))
yaşasın gelinleeerrrr kahrolsun kötü kayınvalideler(hepsi demiyorum)
ama bugün görümce gelecek yan tarafa onun eve geçicez kesin bişey der ama onada dicem lafı şimdiden hazırladım..
kusura bkama abla seninde kv.yanlız sen evininde yiyosun o kadını cagırmıyosun bile ben en azından anne benim evde beraber yeriz dedim dicem ama bakalım inşallah eşim arkamda durmaya devam eder:)))
cok sagol tatlim :)guzel bir enerjisi var buranin,kaynasiveriyor insan hemen.Ben bu aralar cok kararsizliklar yasiyorum isim yuzunden.sebebi ise hani transfer sonrasi dinlenme isi,kendi doktorum 2 gun dinlenip isine devam edeblisin dedi,ama duyduklarim hep tersini soyluyor,hani bazen gebelik gunu yada gebelik olduktan sonrada dinlenmesi gerekli olabilior.istisnamidir bilmiyorum:26:.Bu yuzden isi mi biraksam ,rapor mu alsam bilemedim.zaten yarim gunluk bir isim var,bir de isim cok kosturmacali,oyle masa basi otur isini hallet degil.cok kararsizim ne yapsam bilmiyorum(.
Eki Görüntüle 716832
Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832
Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832
Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832
haydeeee gençleerrrr
Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832
Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832
Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832
Eki Görüntüle 716832
ohhh...ohhhh....ohhh....
haydeeee
(yeni trendimiz sara saolsun:)))))
hoşbuldum canımcım bende sizi çok özledimmmm valla gözümü açar açmaz geldimHoşgeldinn tızz nerelerdeydin sennn gel bi öpeyimmm
aaaaaa benim yarısı olmamıssss tühhhhh
kızlar merhaba.nasılsınız ne var ne yok.biz dün tekrar bir araştırma hastanesine gittik..eşim semen testi verdi tekrar.ve bukezde azospermi çıktı neredeyse yok çıkmış dedi...hemen tüp bebeğe gönderdi o da...
süpper ötesi olmuş
ayrıca senin adına çok sevindim kararlı ol
bişey daha diyecem kaynanana hep sen gel deme bi müddet sonra gelip evine yerleşir boşver o evinde sen evinde daha iyi arada bir çağır o kadar
Nafiyecigim çokkk sevindim canım ohh herşey yoluna giriyor İNŞALLAH senden kaç gündür bu konusmlrı beklemiştim zatennn aferin tızz sana sen görümceninde hakkından gelirsin ona söylüyeceklerinde çok mantıkllı Valla çokk sevindimm
reca ederiz efenim
her daim yanındayız canım sor soruştur
öğlenin 12 si olmuş ne günaydın hatunnnn
erken kalkan yol alır geç kalkan döl alır diyecemde bu pek bize uymuyooo
anaaa kuru iftira bu mesajından önce ben sana yazdım ve sevindim bi kere
canım ben demesemde kocam her zaman cagırır ama su var benm k.v. her zaman evde olmaz zaten..süpper ötesi olmuş
ayrıca senin adına çok sevindim kararlı ol
bişey daha diyecem kaynanana hep sen gel deme bi müddet sonra gelip evine yerleşir boşver o evinde sen evinde daha iyi arada bir çağır o kadar
evet olmamış
ama önemli olan niyet
:
Canım kv ile olan muhbbete byıldım süpersinnnnn Valla çok güldüm yaaa bende çok uyuyorum nedense acaba çok gezmektenmi yorgun düşüyorum yoksa, hamile kalma kasveti gibi bişey olabilirmi
bu arada sara sultanın dediklerine aynen katılıyorum gel bizde ye yemeği demek zamanla size yerleşmesine kadar gidebilir seni anlıyorum orda yememek için durumu kurtarmak adına böle dedin eşine karşı ama abartma lütfen illa bizde yiyelim diye çağırma özellikle gelen gelir
canım ben demesemde kocam her zaman cagırır ama su var benm k.v. her zaman evde olmaz zaten..
ama niye olmadıki boşluk bırakarak yapmıstım:44:
işi bırakmak vs..şimdiden alınabilcek kararlar değil canım..
doktorlar genel olarak abartmamak ağır iş yapmamak şartıyla 2 gün sonra normal hayatınıza dönebilirsiniz diyorlar ama bir çok doktorda 3-5 gün çok önemli tutunma bu günlerde olduğundan dinlenme şeklinde günlerinizi geçirin diyolar ben 3-5 gün dinlenilmesinden yanayım..tabiki Rabbim ol dediyse her türlü tutunur embriyolar ama biz işimizi sağlama alalım sonrasında keşke dememek için...
bence işinden en az 3 günlük izin al bırakma konusu ciddi bir karar onu sonra düşünürsün...
gebelik oluşur ve doktorun belkide rapor verir sana bırakmak zorunda kalmazsın..
canım dün gelmedinizki söyleyemedim
bugüne kısmetmiş..
evet canım görümcekede öyle dicem çünkü eğer bi insan bana neden yapmadın yapacaksın diyosa kendisininde yapması lazımki bende yapayım yoksa bna bişey demeye hakları yok..yazık eltimde benim cesaretimle ayırdı evini iide oldu..
zaten sahsen benim dersim berraber yemek değilde..
kendi istediğim yemeyi yapıp yemek ve evimde yemek yoksa makina var bulaşık yıkıyo..yemeğede 2 3 bişey fazla yapsam ölmemyaa dimi amaaa canım
kiiiimmmm benmiiii illa gel bizde dicem hayatta demem...
1 kere sölerim gelirse gelir onuda her zaman söylemem gelene kapım acık..
ama oglu kolundan tutup getirir..tabi bunuda 1-2 yapar sonra nafiye onu kolundan tutup anasının yanına yollar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?