Tüp Bebek Günlüğümüz !

Nafiyecigim çokkk sevindim canım ohh herşey yoluna giriyor İNŞALLAH senden kaç gündür bu konusmlrı beklemiştim zatennn aferin tızz sana sen görümceninde hakkından gelirsin ona söylüyeceklerinde çok mantıkllı Valla çokk sevindimm

kızlar merhaba.nasılsınız ne var ne yok.biz dün tekrar bir araştırma hastanesine gittik..eşim semen testi verdi tekrar.ve bukezde azospermi çıktı neredeyse yok çıkmış dedi...hemen tüp bebeğe gönderdi o da...

işi bırakmak vs..şimdiden alınabilcek kararlar değil canım..
doktorlar genel olarak abartmamak ağır iş yapmamak şartıyla 2 gün sonra normal hayatınıza dönebilirsiniz diyorlar ama bir çok doktorda 3-5 gün çok önemli tutunma bu günlerde olduğundan dinlenme şeklinde günlerinizi geçirin diyolar ben 3-5 gün dinlenilmesinden yanayım..tabiki Rabbim ol dediyse her türlü tutunur embriyolar ama biz işimizi sağlama alalım sonrasında keşke dememek için...
bence işinden en az 3 günlük izin al bırakma konusu ciddi bir karar onu sonra düşünürsün...
gebelik oluşur ve doktorun belkide rapor verir sana bırakmak zorunda kalmazsın..

aaaaaa benim yarısı olmamıssss tühhhhh

evet olmamış
ama önemli olan niyet

demekki ilk fırsatta işleri güçleri ayarlayıp tüp bebeğe hızlı bir giriş yapıyırsunuz karı koca...
semen analizi her zaman aynı çıkmayabiliyor canım zaman içinde değişkenlik gösterebilir...
tüp bebek zamanında tüp için yetecek spermi mutlaka bulurlar..

daha süper bişiler yapcam ama üşeniyom

canım dün gelmedinizki söyleyemedim
bugüne kısmetmiş..
evet canım görümcekede öyle dicem çünkü eğer bi insan bana neden yapmadın yapacaksın diyosa kendisininde yapması lazımki bende yapayım yoksa bna bişey demeye hakları yok..yazık eltimde benim cesaretimle ayırdı evini iide oldu..
zaten sahsen benim dersim berraber yemek değilde..
kendi istediğim yemeyi yapıp yemek ve evimde yemek yoksa makina var bulaşık yıkıyo..yemeğede 2 3 bişey fazla yapsam ölmemyaa dimi amaaa canım

Canım kv ile olan muhbbete byıldım süpersinnnnn Valla çok güldüm yaaa bende çok uyuyorum nedense acaba çok gezmektenmi yorgun düşüyorum yoksa, hamile kalma kasveti gibi bişey olabilirmi

bu arada sara sultanın dediklerine aynen katılıyorum gel bizde ye yemeği demek zamanla size yerleşmesine kadar gidebilir seni anlıyorum orda yememek için durumu kurtarmak adına böle dedin eşine karşı ama abartma lütfen illa bizde yiyelim diye çağırma özellikle gelen gelir

canım ben demesemde kocam her zaman cagırır ama su var benm k.v. her zaman evde olmaz zaten..

evet olmamış
ama önemli olan niyet

:

ama niye olmadıki boşluk bırakarak yapmıstım:44:

Canım kv ile olan muhbbete byıldım süpersinnnnn Valla çok güldüm yaaa bende çok uyuyorum nedense acaba çok gezmektenmi yorgun düşüyorum yoksa, hamile kalma kasveti gibi bişey olabilirmi

kv dem eksik olmasın beni böyle diyaloglara sürüklüyooo
aslında bende senden farksız değilim sürekli uyusam uyusam uyusam doymam öyle bi moddayım acaba depresyonama giriyoruz çaktırmadan

kiiiimmmm benmiiii illa gel bizde dicem hayatta demem...
1 kere sölerim gelirse gelir onuda her zaman söylemem gelene kapım acık..
ama oglu kolundan tutup getirir..tabi bunuda 1-2 yapar sonra nafiye onu kolundan tutup anasının yanına yollar

canım ben demesemde kocam her zaman cagırır ama su var benm k.v. her zaman evde olmaz zaten..

ama niye olmadıki boşluk bırakarak yapmıstım:44:

teknik şu birinci sıra 1
ikinci sıra 3 üçüncü sıra 5 yani 1-3-5-7 şeklinde koyuyorsun sarı kafaları arada boşluk bırakmıyorsun enter la aşağıya geçiyorsun her satır için ilk sarı kafayı koy enter de ikinci sıraya 3 sarı kafa koy en sonunda bütün yaptıklarını seç ve hizalama bölümünde ortalayı seç yani yukarıdaki kutucuklardan CENTER diye yazılı olana bas

egunal,ya ben isi coktandir birakmak istiyordum,simdi bu isler icine girince daha bir dusunmeye basladim,yazdiklarinda cok haklisin,ben de bunu dusundum,hani olurda ilk denemede tutmazsa,ikinci denemem icin en azindan para kazanacagim bir isim olsun.simdilik icerde 12 gunluk tatilim var buyuk bir ihtimalle onu alirim,ondan sonrada allah buyuktur.

ooooh kvlere restleri çekmişsiniz oynayın bakalım
biri gülleri yollarına döktürmüş diğeri evi ayırmış
fallaaaa çok tebrik ettim ikinizi dee

Canım yaaa senin için senin mutlu olman önemli o onu demiş, caba birileri bişey dermi falan onun bunun laflarınına aldırıs etme sakına yapman gerekn buydu zaten dün bende bi ögretmen ablamla lışverişe gittim bugün ise bi arkadaşımla alışverişe gidicektik ama o kişiyle dışrı çıkmak ölüm gibi 2 yaşında çocuguyla hiç gitmek istmiyordum o ögretmen ablama dedim oda bana kızı insanlrı mutlu edicem diye kendin mutsuz olma senin için sen önemlisin unutma dedi bende sabah tız aradı yni 1 saat önce hadi gel khvaltı yapıp çıkalım dedi bende dedim rahatsızım faln çok güneş sende çıkm çocukla falan dedim ma bozuldu yaaa ne yapim bazı insanlr yapışınca yapışıyorlr ohh şimdi kahvaltı keyfi yaıcam canımm

olaysız atlatmanı diliyorum canım...
eşinde ısrar etmez inşallah sanırsın anneler oğulları ve gelinleri olmadan yaşayamazlar arada bir ziyaret nelerine yetmiyor ki saygıda kusur etmedikten sonra tamam işte...
mesela ben öylesine iyi bir gelinimdir ki bu evime taşınalı eylülde 2 yıl olcak henüz kv dem evime gelemedi o kadar idare ederim ben yaniama ben arada gidiyorum işte saygı çerçevesinde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…