Eki Görüntüle 716832
Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832
Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832
Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832
haydeeee gençleerrrr
Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832
Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832
Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832 Eki Görüntüle 716832
Eki Görüntüle 716832
kv dem eksik olmasın beni böyle diyaloglara sürüklüyooo
aslında bende senden farksız değilim sürekli uyusam uyusam uyusam doymam öyle bi moddayım acaba depresyonama giriyoruz çaktırmadan
aslında bende senden farksız değilim sürekli uyusam uyusam uyusam doymam öyle bi moddayım acaba depresyonama giriyoruz çaktırmadan
egunal,ya ben isi coktandir birakmak istiyordum,simdi bu isler icine girince daha bir dusunmeye basladim,yazdiklarinda cok haklisin,ben de bunu dusundum,hani olurda ilk denemede tutmazsa,ikinci denemem icin en azindan para kazanacagim bir isim olsun.simdilik icerde 12 gunluk tatilim var buyuk bir ihtimalle onu alirim,ondan sonrada allah buyuktur.
hemen yapıp eklicem...teknik şu birinci sıra 1
ikinci sıra 3 üçüncü sıra 5 yani 1-3-5-7 şeklinde koyuyorsun sarı kafaları arada boşluk bırakmıyorsun enter la aşağıya geçiyorsun her satır için ilk sarı kafayı koy enter de ikinci sıraya 3 sarı kafa koy en sonunda bütün yaptıklarını seç ve hizalama bölümünde ortalayı seç yani yukarıdaki kutucuklardan CENTER diye yazılı olana bas
saol kuzummm darısı kurtulmak isteyenlerin basına...ooooh kvlere restleri çekmişsiniz oynayın bakalım
biri gülleri yollarına döktürmüş diğeri evi ayırmış
fallaaaa çok tebrik ettim ikinizi dee
canım aslında haklısın ne yapıyosak kendimize yapıyoruz..Canım yaaa senin için senin mutlu olman önemli o onu demiş, caba birileri bişey dermi falan onun bunun laflarınına aldırıs etme sakına yapman gerekn buydu zaten dün bende bi ögretmen ablamla lışverişe gittim bugün ise bi arkadaşımla alışverişe gidicektik ama o kişiyle dışrı çıkmak ölüm gibi 2 yaşında çocuguyla hiç gitmek istmiyordum o ögretmen ablama dedim oda bana kızı insanlrı mutlu edicem diye kendin mutsuz olma senin için sen önemlisin unutma dedi bende sabah tız aradı yni 1 saat önce hadi gel khvaltı yapıp çıkalım dedi bende dedim rahatsızım faln çok güneş sende çıkm çocukla falan dedim ma bozuldu yaaa ne yapim bazı insanlr yapışınca yapışıyorlrohh şimdi kahvaltı keyfi yaıcam canımm
bende çok sık gelemedim sen yokken boşver geçmişi şimdiden devam et..
ama nasıl bi alıntı yapmışın kendime ait olan kısmı toparlayıp cevap vermekte epey bi zorlandım
evet canım kv gülü olsalarda gül kokusundan güzelliğinden kaybetmiyor..
hem zaten benim adım GÜL den geliyor...
annemin adı GÜL demişlerki doğunca GÜL' den doğdu adı GÜLDEN olsun
inşallah canım diğer denemlerimde hep olumlu baktım sonra sonuçlarda yıkıldım o yüzden buda onlar gibi olursa diorum yine yıkılırsam yine hüsran olursa die((
kasık ağrılarım var 2 gündür bide bugün çok uykum var işyerinde masaya başımı koyup uyumayı bile düşünüyorum :)
Feridecim ben mi yanlış hatırlıyorum fatoşgül'ün değeri düşün çıkmamışmıydı.Geçmişe bakamadım ama nedense öyle hatırlıyorum.
süpper ötesi olmuş
ayrıca senin adına çok sevindim kararlı ol
bişey daha diyecem kaynanana hep sen gel deme bi müddet sonra gelip evine yerleşir boşver o evinde sen evinde daha iyi arada bir çağır o kadar
bu arada sara sultanın dediklerine aynen katılıyorum gel bizde ye yemeği demek zamanla size yerleşmesine kadar gidebilir seni anlıyorum orda yememek için durumu kurtarmak adına böle dedin eşine karşı ama abartma lütfen illa bizde yiyelim diye çağırma özellikle gelen gelir
Yok yaa ben almim depresyonunsende alma sakınn bu yaz formda olmamız gerekki canımm kışa hamiş klalımm ama pardon şekerim inş sen ev tipi bende ilaç tipi uygulamalrdan kalmış olabilirmiyiz acaba
ooooh kvlere restleri çekmişsiniz oynayın bakalım
biri gülleri yollarına döktürmüş diğeri evi ayırmış
fallaaaa çok tebrik ettim ikinizi dee
olaysız atlatmanı diliyorum canım...
eşinde ısrar etmez inşallah sanırsın anneler oğulları ve gelinleri olmadan yaşayamazlar arada bir ziyaret nelerine yetmiyor ki saygıda kusur etmedikten sonra tamam işte...
mesela ben öylesine iyi bir gelinimdir ki bu evime taşınalı eylülde 2 yıl olcak henüz kv dem evime gelemedio kadar idare ederim ben yani ama ben arada gidiyorum işte saygı çerçevesinde
süpersin hatun herzamanki gimi.çok zengin bir iç dünyan var.
aynen valla uyu uyu uyu .hiç uyanasım yok.
valla bende 2 senede 2 kere bile evimde kocamla yememiştim
ama artık yiceeeemmm
hem onu hem yemeğimizi
İSMİNİN ANLAMINA ÖZELLİKLE ANNENDEN GELMESİNE BAYILDIM.. İSMİNLE UZUN YAŞA..
KIZLAR EV EV ÜSTÜNE OLMAZZZZZZZZZZZ AYIRIN EVLERİNİZİ İMKAN VARSA olmuyor böyle cidden ben bunun acısını geçmişte çok yaşadm şükür sşimdi boyle sorunumuz yok aman diyim aman agzınızın tadı bozulmasın ınsallah hiçççç
yemek ve eş ayrı zamanlarda ama her daim ayrım yapılmadan yenmelidirler..
evet canım ismim direk annemden geliyor ve çok anlamlı benim için normalde adım çiğdem olcakmış annem öle istemiş başta ben doğunca bi fikir atmışlar gül den doğdu adı gülden olsun demişler annemim hoşuna gitmiş ve gülden le yola devam ediyorum
ev ev üstüne olmaz olsada çok zor hep bi tarafın fedakarlık yapması melek olması lazım...
neyseki böyle bir derdim olmadı hiç şimdi ufak tefek çekişmeler işte
yemek ve eş ayrı zamanlarda ama her daim ayrım yapılmadan yenmelidirler..
:
cancağızlarım izninizle ben huzurlarınızdan bir süreliğine ayrılıyorum iş güç var azcık eve el atayım akşama annem gelcek gece bende kalcak sabahta kardeşimin yanına uğurlayacaz onu o sebepten evi adam etmem lazım...
hoşgeldin canımm ..zorlu bir yolun başındasın inşaalah Rabbim çok uğraştırmadan ilk denmede gönderir evladınızı kucağınızakızlar merhaba.nasılsınız ne var ne yok.biz dün tekrar bir araştırma hastanesine gittik..eşim semen testi verdi tekrar.ve bukezde azospermi çıktı neredeyse yok çıkmış dedi...hemen tüp bebeğe gönderdi o da...
o uyku modu bende de varsi halen de var.adetim bayagi gecikti bu sefer,o ara bayagi uyuyurdum,isten gelince hal mecal yaok kesintisiz kac saat uyuyordum,bir de gece ustune uyuyordum.Adet oldum rahatladim biraz.offf cok zor yaaa,bazen dusunoyurmda neden hersey bu kadar zor olmak zorunda,tadaviye basladigim ilk zamnlar tahliller falan derken bu kadar dusunmemeistim,ama simdi is ciddiye biniipte ilaclarimi kullanmaya basladigmdan beri cok tuhaf oldum...offf karamakarisik,kelimelere dokemiyorumm....
merhaba kızlar bir başağrısıyla uyandım hala da ağrıyor başımm....dün yazdıklarımın hala etkiisindeyim...ve bir kaç gün böyle gelir giderim idare edin artık..hiç tadım tuuzum yok...evde temizliğe girişip oyalanıcam sanırsammm..
hoşgeldin canımm ..zorlu bir yolun başındasın inşaalah Rabbim çok uğraştırmadan ilk denmede gönderir evladınızı kucağınıza
bahar depresyonu hafiften yokluyor sanırım bünyelerimizi.ben de bu saat oldu yeni kalktım kahvaltı yapıyorumm ama kafam halaa yatağa doğru çekim etkiisnde....o kadar çok acaba olunca beyinde uyumak bir nevi sorunları öteleme yöntemii....inşaallah çektiğin bu zorluktan sonra kolaylıkla kavuşurusn bebğine..canımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?