Tüp Bebek Günlüğümüz !

kv dem eksik olmasın beni böyle diyaloglara sürüklüyooo
aslında bende senden farksız değilim sürekli uyusam uyusam uyusam doymam öyle bi moddayım acaba depresyonama giriyoruz çaktırmadan

Yok yaa ben almim depresyonun sende alma sakınn bu yaz formda olmamız gerekki canımm kışa hamiş klalımm ama pardon şekerim inş sen ev tipi bende ilaç tipi uygulamalrdan kalmış olabilirmiyiz acaba

aynen canım iş kolay bulunmuyor tedavi nasıl sonlanır onuda bilemiyoruz o yüzden şimdi öenmli kararlar vermemek sadece tedaviye odaklanmak lazım zaman zaten sana bu kararları aldıracaktır hele bi hamile kal inşallah zaten işe gitmek istemeyeceksin o zamanda bi süre raporla geçiştirirsin baktın hala gitmek istemiyorsun o zaman istifa edersin..

hemen yapıp eklicem...

ooooh kvlere restleri çekmişsiniz oynayın bakalım
biri gülleri yollarına döktürmüş diğeri evi ayırmış
fallaaaa çok tebrik ettim ikinizi dee
saol kuzummm darısı kurtulmak isteyenlerin basına...

canım aslında haklısın ne yapıyosak kendimize yapıyoruz..
bana danısmanım lütfen olumlu düşün bişey olmucak olmıcak dedi dedi
o 3 gün aklımdan olmıcak diye geçirdim..
gerçektende olmadı artık öyle yapmaya çalışıcam ama daha tam beceremiyorum...

İSMİNİN ANLAMINA ÖZELLİKLE ANNENDEN GELMESİNE BAYILDIM.. İSMİNLE UZUN YAŞA..

BEN AKŞAMLARI KAFAMI DEĞİL BEDENİMİ KOYCAK YER BULAMIYROUM AYOL :))

Feridecim ben mi yanlış hatırlıyorum fatoşgül'ün değeri düşün çıkmamışmıydı.Geçmişe bakamadım ama nedense öyle hatırlıyorum.

YOK CANIM FATOŞGÜL HAMİLE :) 8 GÜN SONRA KESE VE KALP ATIŞI İÇİÇ RANDEVUSU VAR

KIZLAR EV EV ÜSTÜNE OLMAZZZZZZZZZZZ AYIRIN EVLERİNİZİ İMKAN VARSA olmuyor böyle cidden ben bunun acısını geçmişte çok yaşadm şükür sşimdi boyle sorunumuz yok aman diyim aman agzınızın tadı bozulmasın ınsallah hiçççç

Yok yaa ben almim depresyonun sende alma sakınn bu yaz formda olmamız gerekki canımm kışa hamiş klalımm ama pardon şekerim inş sen ev tipi bende ilaç tipi uygulamalrdan kalmış olabilirmiyiz acaba

inşallah öleee olurda 4.tüpe başlamam..
depresyon zaman zaman yoklasada inatla girmiyoruz işteeee

ooooh kvlere restleri çekmişsiniz oynayın bakalım
biri gülleri yollarına döktürmüş diğeri evi ayırmış
fallaaaa çok tebrik ettim ikinizi dee

gelin zaferleriyle dolu birgün

valla bende 2 senede 2 kere bile evimde kocamla yememiştim
ama artık yiceeeemmm
hem onu hem yemeğimizi

süpersin hatun herzamanki gimi.çok zengin bir iç dünyan var.

aynen valla uyu uyu uyu .hiç uyanasım yok.

çok zengin bi sarı kafa kolleksiyonum var diyelim
bende de bu ara uyku hali var gece kaliteli uyku uyumak çok önemli çok rüya gördüğüm dönemlerde ertesi gün uyukluyorum yatasım geliyo sürekli...

kv dem eksik olmasın beni böyle diyaloglara sürüklüyooo
aslında bende senden farksız değilim sürekli uyusam uyusam uyusam doymam öyle bi moddayım acaba depresyonama giriyoruz çaktırmadan

o uyku modu bende de varsi halen de var.adetim bayagi gecikti bu sefer,o ara bayagi uyuyurdum,isten gelince hal mecal yaok kesintisiz kac saat uyuyordum,bir de gece ustune uyuyordum.Adet oldum rahatladim biraz.offf cok zor yaaa,bazen dusunoyurmda neden hersey bu kadar zor olmak zorunda,tadaviye basladigim ilk zamnlar tahliller falan derken bu kadar dusunmemeistim,ama simdi is ciddiye biniipte ilaclarimi kullanmaya basladigmdan beri cok tuhaf oldum...offf karamakarisik,kelimelere dokemiyorumm....

valla bende 2 senede 2 kere bile evimde kocamla yememiştim
ama artık yiceeeemmm
hem onu hem yemeğimizi

yemek ve eş ayrı zamanlarda ama her daim ayrım yapılmadan yenmelidirler..

evet canım ismim direk annemden geliyor ve çok anlamlı benim için normalde adım çiğdem olcakmış annem öle istemiş başta ben doğunca bi fikir atmışlar gül den doğdu adı gülden olsun demişler annemim hoşuna gitmiş ve gülden le yola devam ediyorum
ev ev üstüne olmaz olsada çok zor hep bi tarafın fedakarlık yapması melek olması lazım...
neyseki böyle bir derdim olmadı hiç şimdi ufak tefek çekişmeler işte

cancağızlarım izninizle ben huzurlarınızdan bir süreliğine ayrılıyorum iş güç var azcık eve el atayım akşama annem gelcek gece bende kalcak sabahta kardeşimin yanına uğurlayacaz onu o sebepten evi adam etmem lazım...

anladdığım kadarıyla sen idarecisin tatlı tatlı çekişiyorsun..

güle güle canım kolay gelsin

merhaba kızlar bir başağrısıyla uyandım hala da ağrıyor başımm....dün yazdıklarımın hala etkiisindeyim...ve bir kaç gün böyle gelir giderim idare edin artık..hiç tadım tuuzum yok...evde temizliğe girişip oyalanıcam sanırsammm..

hoşgeldin canımm ..zorlu bir yolun başındasın inşaalah Rabbim çok uğraştırmadan ilk denmede gönderir evladınızı kucağınıza

bahar depresyonu hafiften yokluyor sanırım bünyelerimizi.ben de bu saat oldu yeni kalktım kahvaltı yapıyorumm ama kafam halaa yatağa doğru çekim etkiisnde....o kadar çok acaba olunca beyinde uyumak bir nevi sorunları öteleme yöntemii....inşaallah çektiğin bu zorluktan sonra kolaylıkla kavuşurusn bebğine..canımm...

canım öncelikle hoş geldin..
geçmişte yazmıstım bu havayı üzerimizden atalım diye ama sana bişey demedim canım umarım yanlış anlamamıssındır..
hepimiz cok üzüldük sendaha cok üzülürsün ama burda hamilelerde cok diye ben onlara demek istedim kusura bakma olurmu canım

kocişlere kuru yemişi bide böyle yedirin:)))
ben kocişime kızmazsam eger böyle yapıyom:)))

ardından bi meyvada iyi giderr:)))

tabi sonrada ayva yersiniz daha ii olurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…