canım öncelikle hoş geldin..
geçmişte yazmıstım bu havayı üzerimizden atalım diye ama sana bişey demedim canım umarım yanlış anlamamıssındır..
hepimiz cok üzüldük sendaha cok üzülürsün ama burda hamilelerde cok diye ben onlara demek istedim kusura bakma olurmu canım
yok tatlımm ben o yazını okumadım sanırım....genele olarak uyumaktan bahsedilmiş topikte vee tedavi öncesi acabalar hepimizde olan bişey...bu arada kendi evinde yemeye başlama ve bir birey olarak hayatının kontrolünü ele alma aşamalarını da okudumm harika gidiyor zamanla olacak tatlımm inşaallah:13::13::13:...inan bana bu şartlarda kalarak hamiş kalıp doğursaydın sorunların katlanacaktı ... bizzat yaşayan hamişlerimizden biliyorumm...Rabbim beni de kurtarsın bu kv ile bir çatı altında yaşadığım sinir bozucu ortamdan ... negatifim ama genel anlamda değil...3 günlük dünyanın yükü omuzlarımıza binmiş zaten kendi içimde bir hesaplaşmaya da girdim...çıkabilirsem arada uğrarım ...siz hep pozitif olun hava güzel hayat güzel yaşamak güzel....seviyorum hepinizi yüreği güzel güçlü kadınlarsınızz....
ohh şöyle bi dolaştım geldim markete gittim. karnımı doyurdum. şimdi balkon yıkayacam çamaşır asacam veeeee sonra bebişlerimin cicilerini yıkayacam.
bugün kociş giderken tembihledi yıkayalım artık hazır olsun diye korkmaya başladı galiba her an gelirlerse diye
bizim en alt kattaki salonda eşyalar yığılı duruyodu sabah giderken yukarı çıkardı kıyafet olanları, demin de telefonda soruyo yıkandı mı diye. ay ay böyle mi olacaktı dedim içimden daha 2 seneye kadar çocuk lafı ettirmiyodu.
nafişim öncelikle seni kutluyorum bacım tebrik ederimmmmm zaferini darısı bana olur inşallahikramayam canım geçmiş olsun sanada allahım sabır versin gerçekten çok üzücü bi durum canım inşallah sabrını verir mevlammm
evet güçlüyüz canım her daim..ben de çok güçlü bir kadınım ne badireler atlattım atlatıyorumm....her ay ayrı bir olayım oluyor....kendini, kötü hissetme..sen sadece hayatına sahip çıkıyorsun kimseye yasak getirmiyorsun arkadan doldurup nifak sokmuyorsun....nasıl ki kv nin eşiyle çocuklarıyla varsa bir düzeni artık sıra sende ve sen de onun gibi kendi hayatını yönetmelisin..ki yönetici vasıflı bir kadının gelinisin kimse kendine müslüman yaşamasın hayatı...em pati yapıyorsun onlar da yapmalı...ve sınrılarını bilmeli... iş kararlı ve azimli olmakta...gelem bu boyun bükme numaralarına benimki de eşime karın benle niye konuşmuyor diyee sitem ediyormuş ben bişey yapmadım demiyorum diyormuş... ama karşı karşıyo gelince kimin konuşmamak için yan çizdiği ortada artık en dese boş...o da bir iki boyun büker sonra dişini gösteriir asıl o zamn dik durmalısınn...kararlı davranmalısın....kanmıcaksınn...sonra her isteiğinde aynı şekilde bak nasıl altettim seni bakışıyla başetmek zorunda kalmak var ona göre....taviz tavizi doğurur hiç istemediğin bir durumda buluveririsin kendini sonraa...güçlü kadınlarsınız değil güçlü kadınlarız canım sende öylesin bunu sakın unutma..
aslında evet evin yemegini ayırdık sayılır ama sonra ne olacak hiç bilmiyorum içim sıkılıyo..sofrada neden diye sorduktan sonra boynunu iicebüktü aslında kötü hissettm kendimi ama her zaman böyle yapıyo bende insanım..bi şekilde kandırıyo bizi ama bu sefer kanmıcam canım..
Rabbim herseyi gönlümüze göre versin inşallah
ohh misss giib gezmiş hava almışsın bebişlerini de doyurmuşsun...çok yorma çocukları annesi..yavaş yavaş yaparsın hepsini..babmız da sabırsızlanamaya başlamış iyiceee ne güzel heyecanlar bunlarohh şöyle bi dolaştım geldim markete gittim. karnımı doyurdum. şimdi balkon yıkayacam çamaşır asacam veeeee sonra bebişlerimin cicilerini yıkayacam.
bugün kociş giderken tembihledi yıkayalım artık hazır olsun diye korkmaya başladı galiba her an gelirlerse diye
bizim en alt kattaki salonda eşyalar yığılı duruyodu sabah giderken yukarı çıkardı kıyafet olanları, demin de telefonda soruyo yıkandı mı diye. ay ay böyle mi olacaktı dedim içimden daha 2 seneye kadar çocuk lafı ettirmiyodu.
nafişim öncelikle seni kutluyorum bacım tebrik ederimmmmm zaferini darısı bana olur inşallahikramayam canım geçmiş olsun sanada allahım sabır versin gerçekten çok üzücü bi durum canım inşallah sabrını verir mevlammm
ohh misss giib gezmiş hava almışsın bebişlerini de doyurmuşsun...çok yorma çocukları annesi..yavaş yavaş yaparsın hepsini..babmız da sabırsızlanamaya başlamış iyiceee ne güzel heyecanlar bunlar
evet güçlüyüz canım her daim..ben de çok güçlü bir kadınım ne badireler atlattım atlatıyorumm....her ay ayrı bir olayım oluyor....kendini, kötü hissetme..sen sadece hayatına sahip çıkıyorsun kimseye yasak getirmiyorsun arkadan doldurup nifak sokmuyorsun....nasıl ki kv nin eşiyle çocuklarıyla varsa bir düzeni artık sıra sende ve sen de onun gibi kendi hayatını yönetmelisin..ki yönetici vasıflı bir kadının gelinisin kimse kendine müslüman yaşamasın hayatı...em pati yapıyorsun onlar da yapmalı...ve sınrılarını bilmeli... iş kararlı ve azimli olmakta...gelem bu boyun bükme numaralarına benimki de eşime karın benle niye konuşmuyor diyee sitem ediyormuş ben bişey yapmadım demiyorum diyormuş... ama karşı karşıyo gelince kimin konuşmamak için yan çizdiği ortada artık en dese boş...o da bir iki boyun büker sonra dişini gösteriir asıl o zamn dik durmalısınn...kararlı davranmalısın....kanmıcaksınn...sonra her isteiğinde aynı şekilde bak nasıl altettim seni bakışıyla başetmek zorunda kalmak var ona göre....taviz tavizi doğurur hiç istemediğin bir durumda buluveririsin kendini sonraa...
:
offf arkadaslar,bir yerde yabanci olmaya gorun( iki gundur aksilikler beni takip ediyor.dun burada almanlarin tatil gunuydu,tatil matil derken nöbetci doktor varmis bir de hemsire gelin dediler.gittik.ne bi ilgilenme ne dogru durust isin dogrusunu anlatma.hemsire surekli ben yanlizim burda diyip acele acele is yapti.cook sinirliyim,bugun ignemi vuruldum,sisenin tam bosalmadigin gorunce beceremedim zannetimm.once ezcaneye,sonrada klinigin yolunu tuttum,bir de kutulardan biri bos olunca bana eksik ilac verdiler sandim,sonuc itibariyle bir doz fazla hormon almis oldum (insallah bir zazari olmaz,bir de yeni bir kutu verdiler.hemsireden rica ettim bana igneyi yaparmisin diye,o da hem icinde 300 mlg var diyor hem de tekrar hormonu yapalim diyor,150 mlg almama ragmen fazladan verdi resmen ( bi isimde rast gitseydi yaaa ((,eve gelince baktim ki dunden kalanin icinde var,meger bugun kullanmam icinmis.ama hemsirede suclu bu konuda,ne ilgilendi ne de dogru durust bilgi verdi.Bunlarin hepsini tek tek faturaya ilistirler de,kendimi baskasinin hakkina girmis gibi hissediyorum cok uzgun ve sinirliyim
yuppppppppppi
Hayırdır saracım merak ettim
hayırdır hayır canım akıllı olup dünyanın kahrını çektiğim yeter didim deli olup dünya benim kahrımı çeksin modundayım bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?