Yaşasın sonunda çorba makinem geldi evet artık çorbalar benden sorulur
Gülengüle kullan canım bakalım memnun kalırsan alırız bizde
Çok iyi yapmışsın canım dene bakalım tarifler falan var mı yoksa bütün çorbalar oluyo muValla doktor bi ara yemek bile yapmıcaksın deyince eşime kaldı yemekler elinden geldiğince yapmaya çalışıyo ama çorbalardan sadece arpacıkla şehriyeyi yapabiliyo fenalık geldi aynı çorbaları yemekten kabız olmamak için yemekte lazım hem ilerde çocuk içinde geçerli bende reklamlarda görünce bu çözümü buldum bakalım şimdi denicem kendime şöyle naneli bi yoğurt çorbası yapıcam bakalım nasıl olcak
Çok iyi yapmışsın canım dene bakalım tarifler falan var mı yoksa bütün çorbalar oluyo mu
Güzelmiş canı gerçi şu ara bişii al diyemem tocamaTariflerde var kendi çorbanı kendin yaratıyosun bunda özellikle sebze çorbaları için bütün malzemeleri atıyosun yağını tuzunu koyuyosun 20 dk sonra çorban hazır
Tariflerde var kendi çorbanı kendin yaratıyosun bunda özellikle sebze çorbaları için bütün malzemeleri atıyosun yağını tuzunu koyuyosun 20 dk sonra çorban hazır
güle güle kullan canım, memnun kalırsan söyle. sebze çorbası ben uğraştırıyo diye yapmıyom ama ilerde lazım bebişlere. bana çok lazım olur böyle bişey 2 bebeyle anca uğraşacam çünkü. marka model fiyat onları yazarsın canım.
canım bugün bebişlerin kıyafetlerini yıkadım mis gibi kokuyolar yaaaasamadım daha ama baba gelsin ona yaptıracam.
dalinin deterjanını ve yumuşatıcısını almıştım. bildiğin dalin şampuan gibi kokuyolar.
canım bugün bebişlerin kıyafetlerini yıkadım mis gibi kokuyolar yaaaasamadım daha ama baba gelsin ona yaptıracam.
dalinin deterjanını ve yumuşatıcısını almıştım. bildiğin dalin şampuan gibi kokuyolar.
Selam canlar kac gundur yokum bayagi ilerlemis sayfalar oku oku bitmedi ama yine ci,icam esimi bekliyorum disari cikicaz gelirim yine opuyorum hepinizi
Canım iyi oldu söyledin bende toz detarjan mı alsam dalin mi alsam bilemedim yumuşatıcı kullanmayın diyorlar ama bilmiyorum
Güle giysin kuzular mis gibi kokacak onlar canım yarın odası geliyo Perşembe yıkayıp ütüleriz diyodum ev sahibi pencereleri değiştirecek Pazartesi'ye kaldı Perşembe kadın alırım diyodum anlamı yok pencereler değişmeden ev her yer her yerde nasıl bunaldım mobilyacıların üstüne pencereler çıktı daha bişii yapmadık moralimde çok bozuk zaten dün başka bi doktora gittik bebeği besleyen damarlarda çentik varmış 40 haftayı beklemez 34 lerde alınması gerekir dedi çektikte bebeğe kilo aldırmıyomuş çok moralim bozuk 2500gr olsa doğsun ama daha çok küçük kuzum ya
Selamlar canlar nasılsınız bakalım
Canım iyi oldu söyledin bende toz detarjan mı alsam dalin mi alsam bilemedim yumuşatıcı kullanmayın diyorlar ama bilmiyorum
Güle giysin kuzular mis gibi kokacak onlar canım yarın odası geliyo Perşembe yıkayıp ütüleriz diyodum ev sahibi pencereleri değiştirecek Pazartesi'ye kaldı Perşembe kadın alırım diyodum anlamı yok pencereler değişmeden ev her yer her yerde nasıl bunaldım mobilyacıların üstüne pencereler çıktı daha bişii yapmadık moralimde çok bozuk zaten dün başka bi doktora gittik bebeği besleyen damarlarda çentik varmış 40 haftayı beklemez 34 lerde alınması gerekir dedi çektikte bebeğe kilo aldırmıyomuş çok moralim bozuk 2500gr olsa doğsun ama daha çok küçük kuzum ya
Selam canımmm hoşgeldin ben kendi adım iyiiym tatlım sen nasılsn igneler nasıl gidiyor minnakk nasıll teyzesi yer onuuu
iyiyim balımmm ufak ufak temizlik işlerimi hallediyorum bi kaç bişey kaldı tertemiz olcak inşallah evim
iğneler can yakıyor valla ne yalan söyleyimvurduktan sonra bi süre sızlıyor ayın 27 sinde kontrol var bakalım napıyor kuzucuk bende senin bebişi yicem kii
Canımmm nasılsın çok yogunsun bu sırlar balım farkındayım canım yaa saglıklı olmsı önemli, olan tabi canını sıkma istersen yine başak dr gidersin tbi m 34 haftaya kadar 2500 gr olur inş bacımm üzme kendini ne olurr küçük olsun ne olucakki daha çabuk büyür annesi
Ayy canım ya inşallah olmaz öyle bişey Allah sağlık versin elizime vakitli saatli gelsin dünyaya
Canım sıvı al deterjanı öbürleri kalıntı yapıyormuş bi de yıkanıp durulandıktan sonra tekrar durulama yaptır canım mutlaka o zaman için daha rahat olur deterjan kalmaz zarar vermez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?