İNşallahhhhh kızlar dua edin bol bol artık. Ağlayamıyorum bile Allah'a emanet bebişim yapıcak bişeyim
Öptüm canlar sizi toca yemek bekler gelirim 1 saate
Canım benim sağol içimi rahatlattın çok korktum çünkü sorunun olmadığını ama haftasını beklemiyeceğini söyledim doktorumda randevum haftaya Çarşamba bakalım konuşucam onunla ne dicek yarın bebişimin odası gelicek hevesim kursağımda kaldı Allah'a emanet canım bende anlamadım benim doktoruma göre önde gidiyo bu geride kalmış dedi haftasına göre kilosunda uyumlu çözemedim eşimde şu yönden düşün sıkı takip olucak her hafta bebişimizi görücem diyomoons kuzum hele bi bak :) hiç bozma moralini. benim 11. haftada her iki damarda çentik çıktı. 15. hafta ayrıntılıda damarlardan birinin olmadığı anlaşıldı. doktorum her 100 bebekte bir görülebilir, bunların çok küçük bir kısmı küçük doğar dedi. her şeye rağmen bebişimin gelişimi 1 hafta önde gidiyor. ayrıca çentikler genellikle tuz tüketiminden oluyor. bence sen kendi doktoruna danış. çok öptüm :)
kıyamam yaa...
canım benim hiçç üzülme bebişinide strese sokma..
bak sana ne diyecem mevlam ömür verdi ya küçük bebeklerde gayet güzel büyüyor..
daha 3 ay önce arkdaşım doğum yaptı hemde tam süresi dolmuş şekilde 9 ay 10 günlük ama bebeği 2kilo 400 gram doğdu..
ve bikaç hafta sonra bi gördüm çok güzel kiloda almış..
senin yavrunda 34 haftayı geçsin erkende doğsa güzel kiloda doğabilir yani...
hiç bellii olmaz...
ona çok iyi bakarlar canını sıkma şimdiden tabi kolay değildir zordur ama ....
Canlar napiosunuZ aysegulum nolduuu kotu bise yok insallah
Allah allah daha neler duyucaz yaaa....du bakim cnm belki kendi doktorun bekleyelm der bise olmaz der ..a
Llaim bi an once saglikla dogsun su eliz sultan valla anasinin yuregini tuketti.
Evet cnm dogru diyosuun valla eger doktoeunda. Okeylerse zaten daha onunde bir ay var o zamaanaa kadarrda. Alir insallah kilo.suan kac kilo cnm??Tüketti hem ne tüketti diyorum kuzum hayırlısını istemek lazım ben hep herşeye razıyım dedim herşeyde beni buldu
Yinede buna şükür napalım şöyle 2 kilo olsa kuzum doğsun ama daha çok küçük
Canım en son 1340 gr dı ama kilo alımı da yavaş olurmuş çözemedim kuzum işte bugün eşim hastanelerde görüştü doğum için yarın son bi hastane kaldı orayla görüşücek ona göre hastanemizi ayarlıcaz doktorum gelip orda yapıcak nasıl heycan yaptım bilsen daha bişii hazır değil yarın oda gelicek artık çantamı falan hazırlıycamEvet cnm dogru diyosuun valla eger doktoeunda. Okeylerse zaten daha onunde bir ay var o zamaanaa kadarrda. Alir insallah kilo.suan kac kilo cnm??
iyi geceler canlarım nasılsınız?
Ayşegülüm cnım yaa nasıl oldun balım ne olur toparlan biraz bak yegenin küçücük dogmus elizcik inşallah çok daha iyi olucak ve sen daha kendi dr gidicen dur bi tatlı canını sıkm yaa kıyama sana
Turkuazım canımmm nerelerdesin çok özledim seni ara ara bakındım bugün ama gelmedin napıyon cannn
Canım en son 1340 gr dı ama kilo alımı da yavaş olurmuş çözemedim kuzum işte bugün eşim hastanelerde görüştü doğum için yarın son bi hastane kaldı orayla görüşücek ona göre hastanemizi ayarlıcaz doktorum gelip orda yapıcak nasıl heycan yaptım bilsen daha bişii hazır değil yarın oda gelicek artık çantamı falan hazırlıycam
Off canım off doğsun ısırcam poposunu hakettihayırlısı neyse o olsun canım napalım
Ayyy ya ben yicem onu annesi mıncıklıcamm bal küpüm benim yaaa ne kadar zahmetli bi kız olucak bu yaaa
Canim uzulme neolur insallah vakti zamaninda doguck elizimiz onemli olan kendi doktorunun dedigi bizi normal kadin dogumcular anlamiyor malesef bend cumartesi bir panik yasadim cumadan belime bi agri girdi cumartesi daha siddtlendi inatla doktorumu aramadim esim aradi hemen kadindogumcuya bi goun dedi erken dogum sancisi olablilr tedbir alalim dedi nasil gittim doktora anlamadim adm bakiyor hicbisey demedi nasil kizdim ya neyseki gecti cok sukur
Çok çok zahmet ne kelime Nazlı bi hatun olucak belli bakalım bekleyip görücez sen nasılsın kuzum ne var ne yok
Çok şükür iyiyim tatlım bugün salı pazarına gittim yani sosyete pazarıgüya evdev çıkmayacaktım ama bende bi arkdaş var anlatamam kıza ne dedimde anlamadı illa gidelim falan dedi beni kafaladı bende malesef kimseyi kıramıyorum yaa canım megerse beni bakıcı olarak götürmüş yanında 2 yaşında kızı var ben onunla ilgilendim o alışveriş yaptı sonra anneme geçtim eve geldim böyle canım görümcemin 2.aşılmasıda tutmanı yine cumartesi oraya gidicem cuma,da eloşa gidicem inşşş böyle canım yaa günler gelip geçiyor işte bitkisellere devam ama çok uyuyorum yaa 11 den önce kalkamıyorum tatlımm
Canım şöyle bişii var ben bu doktora arada sırada gidiyorum çok güzel muayene ediyo belkide iyi oldu sıkı takip gerekiyor dedi bakalım canım görücez artık sanada geçmiş olsun canım olur bel ağrıları dikkat et bide ikiz olunca daha zor canım ağırlaşıyosun sağ sağlam alalım kucağımıza canım da napalım
Sende pek isteksizsin dimi gezmeyeaman canım o bitkisel şeyler güvenilir mi ben hiç kullanmam bitkisel ilaçlar
Lisedeyken sürekli kusardım doktor doktor gezdim kansersin diyen bile oldu düşün biri deve bağırttıran diye bi ot var kaynat iç dedi ben o gün3 kez bayıldım o oldu sevmem bitkisel şeyleri o yüzden neyse evlendik eşim bu safrakesesi dedi ve safrakesesi çıktı ben 6sene çektim iyice araştırıp öyle kullan canım hiç bişey senden kıymetli değil
Ne bilim canım yaa kullanıyorum şifa Allahtan gelir inş başldım ama bırakmakta istmeiyorum tatlım eşimde üzülüyor içerken görürse bende o görmeden içmeye çalışıyorm tatlım yaa belki ilginç gelicek sana ama kasıklarımda bişeyler oluyor sankiicanım intenetten arştırdım hep kadınlarla alakalı şeyler yazıyor hanım çayı,civanperçemi çay ve 2 tanede hapım var 3 ay sürücek canım bakaılım sonu iyi olur İNŞALLAH
Amiin canim bende sirf korkumdan baska doktora gidemiyorum dogum icin hangi hastanelere baktiniz bende bakim diyorum unku benim doktor alman hastanesinde yatiriyo dogum ve diger islemleri ordada sgk yok sirf ozel gecen netten baktim 7.000 tl yaziyo ama annemle babam olmaz kac olursa olsun o yapsin diyor babam ben vericem sen dusunme diyor bende kararsizim
Canim onemli olan bazen niyet insallah sifa olur sanada sen icini karartmadn ic insallah sonu guzel olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?