Tüp Bebek Günlüğümüz !

Oyyy canım ya kıyamam dötünee çok yorma tatlım kendini oldugu kdar yap boşver İNŞ olurda seversin teyzesii İNŞ canımmm eşinle aradaki buzları erittiniz inşş

yok tız dötüm değil karnım söz konusu olan karından vuruyorum yapıyom işte bişey ler kendi çapımda canım. olacak tızımm biz de sevcez tabisi Rabbim inşallah tez zamanda verecek sana da
Yok canım kendisi sürekli barışmaya yelteniyor hatta ona kalırsa bişey yok ortada ben takıyorum herşeye ama ben kinciyim balım malesef pas vermiyorum

Üzülme kuzum o zamana kadar zaten büyüyecek elizim sağlıklı olduktan sonra varsın erken gelsin
off baya işin var canım ya gerçi kadın tutunca bir iki güne hallolur takma kafana canım

Canım yaa ne olur içini rahat tut herşey olacagına varır saglıkl kucagına aılcan inş tatlım varsın 4,5 hafta erken olsun nasip tatlım kendini ne kadarda parçalasan ne olucaksa olucak tatlım kıyamm sana camlar takılır alırsın bi kdın halolur ablnda var nede olsa üzme cnımıniçi

Ayyy özür dilerim bacım sagır duymaz uydururmuss hişttt kin tutma o kadar yaaa erkeklere kalsa tamam hiçbişey yok derlr hepsi aynı bacımmm emin ol al birini vur ötekinee

İNşallahhhhh kızlar dua edin bol bol artık. Ağlayamıyorum bile Allah'a emanet bebişim yapıcak bişeyim
Öptüm canlar sizi toca yemek bekler gelirim 1 saate

Ayyy özür dilerim bacım sagır duymaz uydururmuss hişttt kin tutma o kadar yaaa erkeklere kalsa tamam hiçbişey yok derlr hepsi aynı bacımmm emin ol al birini vur ötekinee

Ben onu bi vurucam ötekine bi daha kendine gelemicek. Bırakçam ailesinin kapısına yaşasınlar mutlu mesut kız elimizde 3 kuruş para oluyor onu da ver babaya ver ona kimin ihtiyacı varsa artık birilerinde para yoksa bizde rahat edemeyeceğiz valla bıktım artık bişey anlatmaktan yoruldum

canım sakın üzme kendini bebişi de üzersin, o büyür dört haftaya kadar annesi. hem 32. haftayı geçtikten sonra korkma.
evin işi de hallolur takma fazla. deterjan bende araştırdım canım hacışakir granül alacaktım baktım onda da %30 parfüm yazıyo o zaman hepsi aynı dedim toz olanlarda erimeyip toz bırakma riski var gibi geldi yorumları okumuştum. yumuşatıcı da önce almamıştım senin gibi düşünmüştüm ama bugün aldım. ona da baktım netten uzman tv de falan kullanabilirsiniz diyo bebekler için hassas olanları. bende deneyim dedim.

Offff canım offf emin ol benimkide öylee çok eli açık tamam verilmesi gereken kişi var gerekmeyen kişi varr benden gizli çok kişilere pra verdigini duyuyorum vee sinirleniyorum bi bana sor yada söylee ama yok benimkide aynı valla dün gece yattık diyorki araba aldıkya o araba hepimizin kimin ihtiyacı olursa vericem demezmi benim şalterler attı Valla malının parasının kıymetini bilmiyorr ben 10 senede ögretemedim canım benim hep dürtcen bunları valla

Off gercekten çok sinirlerimi bozuyor böyle yapması benimki de öyle araba almayı istiyor kime lazım olursa vercekmiş olur dedim sıkıntıyı ben çekeyim sefasını millet sürsün bıktım yeminle evlendiğimizden beri zaten borç ödüyoruz hayırsız babası yüzünden.
aniden çıkarsam haberin olsun canım evde birazdan neti falan isterse görür yazdıklarımı

Selam canımm evet yaa insan bi kaç giremese geçmişe bakmadan duramıyord oku oku bitmiyorr cnım bizde 2 gün önce akşam çetin ustaya geldik yemek yemeye canım çok lezzetli gerçekten

Canim bir salatz yapmayaa gittim cikamadim mutfaktan dvet esimde bir cetin bir bagdat baska yerden yemiyor et delisi adam sen nasilsin arabaniz hayirli olsun kazasiz belasiz kullanin

Canim bir salatz yapmayaa gittim cikamadim mutfaktan dvet esimde bir cetin bir bagdat baska yerden yemiyor et delisi adam sen nasilsin arabaniz hayirli olsun kazasiz belasiz kullanin

Sagol canımmm Allah hepinize nasip etsin araba şart balımm hadi bende namaz ve yemeği hallaedyim sonra görüşürüz öpppttt

Topigi yine camlar kapilari acik birakiptt gitmissiniz kizlar olmazki a aaaaaaa2020:

moons kuzum hele bi bak :) hiç bozma moralini. benim 11. haftada her iki damarda çentik çıktı. 15. hafta ayrıntılıda damarlardan birinin olmadığı anlaşıldı. doktorum her 100 bebekte bir görülebilir, bunların çok küçük bir kısmı küçük doğar dedi. her şeye rağmen bebişimin gelişimi 1 hafta önde gidiyor. ayrıca çentikler genellikle tuz tüketiminden oluyor. bence sen kendi doktoruna danış. çok öptüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…