Oyyy canım ya kıyamam dötüneeçok yorma tatlım kendini oldugu kdar yap boşver İNŞ olurda seversin teyzesii İNŞ canımmm eşinle aradaki buzları erittiniz inşş
Çok moralim bozuk kızlar anlatamam şok oldum 34 hafta diyo öyle olunca çok az kaldı elizim daha çok küçük bide evin hâli çok kötü bide pencereler çıktı daha bişey yapmadım sağlıklı olsun kuzumda napıyım başka bişey istemiyorum
Çok moralim bozuk kızlar anlatamam şok oldum 34 hafta diyo öyle olunca çok az kaldı elizim daha çok küçük bide evin hâli çok kötü bide pencereler çıktı daha bişey yapmadım sağlıklı olsun kuzumda napıyım başka bişey istemiyorum
yok tız dötüm değil karnım söz konusu olan karından vuruyorumyapıyom işte bişey ler kendi çapımda canım. olacak tızımm biz de sevcez tabisi Rabbim inşallah tez zamanda verecek sana da
Yok canım kendisi sürekli barışmaya yelteniyor hatta ona kalırsa bişey yok ortada ben takıyorum herşeye ama ben kinciyim balım malesef pas vermiyorum
Üzülme kuzum o zamana kadar zaten büyüyecek elizim sağlıklı olduktan sonra varsın erken gelsin
off baya işin var canım ya gerçi kadın tutunca bir iki güne hallolur takma kafana canım
Ayyy özür dilerim bacım sagır duymaz uydururmusshişttt kin tutma o kadar yaaa erkeklere kalsa tamam hiçbişey yok derlr hepsi aynı bacımmm emin ol al birini vur ötekinee
İNşallahhhhh kızlar dua edin bol bol artık. Ağlayamıyorum bile Allah'a emanet bebişim yapıcak bişeyim
Öptüm canlar sizi toca yemek bekler gelirim 1 saate
Canım iyi oldu söyledin bende toz detarjan mı alsam dalin mi alsam bilemedim yumuşatıcı kullanmayın diyorlar ama bilmiyorum
Güle giysin kuzular mis gibi kokacak onlar canım yarın odası geliyo Perşembe yıkayıp ütüleriz diyodum ev sahibi pencereleri değiştirecek Pazartesi'ye kaldı Perşembe kadın alırım diyodum anlamı yok pencereler değişmeden ev her yer her yerde nasıl bunaldım mobilyacıların üstüne pencereler çıktı daha bişii yapmadık moralimde çok bozuk zaten dün başka bi doktora gittik bebeği besleyen damarlarda çentik varmış 40 haftayı beklemez 34 lerde alınması gerekir dedi çektikte bebeğe kilo aldırmıyomuş çok moralim bozuk 2500gr olsa doğsun ama daha çok küçük kuzum ya
Oh güle güle giysin bebişlerin inşallah deterjan büyük marketlerde satılıyomu canım internettenmi aldın
Ben onu bi vurucam ötekine bi daha kendine gelemicek. Bırakçam ailesinin kapısına yaşasınlar mutlu mesut kız elimizde 3 kuruş para oluyor onu da ver babaya ver ona kimin ihtiyacı varsa artık birilerinde para yoksa bizde rahat edemeyeceğiz valla bıktım artık bişey anlatmaktan yoruldum
Offff canım offf emin ol benimkide öylee çok eli açık tamam verilmesi gereken kişi var gerekmeyen kişi varr benden gizli çok kişilere pra verdigini duyuyorum vee sinirleniyorum bi bana sor yada söylee ama yok benimkide aynı valla dün gece yattık diyorki araba aldıkya o araba hepimizin kimin ihtiyacı olursa vericem demezmi benim şalterler attı Valla malının parasının kıymetini bilmiyorr ben 10 senede ögretemedim canım benim hep dürtcen bunları valla
Selam canımm evet yaa insan bi kaç giremese geçmişe bakmadan duramıyord oku oku bitmiyorrcnım bizde 2 gün önce akşam çetin ustaya geldik yemek yemeye canım çok lezzetli gerçekten
Canlarim hepinizii opuyorumm gelemiyom bu aralar telefondan cok zor oluyoo kizmayin bana emi
Canim bir salatz yapmayaa gittim cikamadim mutfaktan dvet esimde bir cetin bir bagdat baska yerden yemiyor et delisi adam sen nasilsin arabaniz hayirli olsun kazasiz belasiz kullanin
Canlarim hepinizii opuyorumm gelemiyom bu aralar telefondan cok zor oluyoo kizmayin bana emi
Topigi yine camlar kapilari acik birakiptt gitmissiniz kizlar olmazki a aaaaaaa20 20:
Canım iyi oldu söyledin bende toz detarjan mı alsam dalin mi alsam bilemedim yumuşatıcı kullanmayın diyorlar ama bilmiyorum
Güle giysin kuzular mis gibi kokacak onlar canım yarın odası geliyo Perşembe yıkayıp ütüleriz diyodum ev sahibi pencereleri değiştirecek Pazartesi'ye kaldı Perşembe kadın alırım diyodum anlamı yok pencereler değişmeden ev her yer her yerde nasıl bunaldım mobilyacıların üstüne pencereler çıktı daha bişii yapmadık moralimde çok bozuk zaten dün başka bi doktora gittik bebeği besleyen damarlarda çentik varmış 40 haftayı beklemez 34 lerde alınması gerekir dedi çektikte bebeğe kilo aldırmıyomuş çok moralim bozuk 2500gr olsa doğsun ama daha çok küçük kuzum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?