Amiin canim bende sirf korkumdan baska doktora gidemiyorum dogum icin hangi hastanelere baktiniz bende bakim diyorum unku benim doktor alman hastanesinde yatiriyo dogum ve diger islemleri ordada sgk yok sirf ozel gecen netten baktim 7.000 tl yaziyo ama annemle babam olmaz kac olursa olsun o yapsin diyor babam ben vericem sen dusunme diyor bende kararsizim
Ne bilim canım yaa kullanıyorum şifa Allahtan gelir inş başldım ama bırakmakta istmeiyorum tatlım eşimde üzülüyor içerken görürse bende o görmeden içmeye çalışıyorm tatlım yaa belki ilginç gelicek sana ama kasıklarımda bişeyler oluyor sankiicanım intenetten arştırdım hep kadınlarla alakalı şeyler yazıyor hanım çayı,civanperçemi çay ve 2 tanede hapım var 3 ay sürücek canım bakaılım sonu iyi olur İNŞALLAH
kullan tatlim kullan ne. VArsa eskileeriin otlarinda var.bence ise yaricakNe bilim canım yaa kullanıyorum şifa Allahtan gelir inş başldım ama bırakmakta istmeiyorum tatlım eşimde üzülüyor içerken görürse bende o görmeden içmeye çalışıyorm tatlım yaa belki ilginç gelicek sana ama kasıklarımda bişeyler oluyor sankiicanım intenetten arştırdım hep kadınlarla alakalı şeyler yazıyor hanım çayı,civanperçemi çay ve 2 tanede hapım var 3 ay sürücek canım bakaılım sonu iyi olur İNŞALLAH
senin kocan yatsin kalksin da kayinbabasina dua etsin.bende kayinbabamaa dua ediyorum o da biziim tup paramizi odedi.Amiin canim bende sirf korkumdan baska doktora gidemiyorum dogum icin hangi hastanelere baktiniz bende bakim diyorum unku benim doktor alman hastanesinde yatiriyo dogum ve diger islemleri ordada sgk yok sirf ozel gecen netten baktim 7.000 tl yaziyo ama annemle babam olmaz kac olursa olsun o yapsin diyor babam ben vericem sen dusunme diyor bende kararsizim
Canım benim doktorum saydı gittiği hastaneleri bize en uygun medikal park Bahçelievler geldi normalde memorial Acıbadem'de yaptırıyo ama 10000 lerden bahsediyor normalde doktorum 3000 el hakkı alıyo bide hastaneparısı medikal park 1900 demiş eşim Dr olduğu için indirim yapmışlar bende başkasına yaptırmak istemiyorum rahimde dikişim var şekerim var şimdide bu çıktı beni en iyi tanıyan o bu kadar para harcadık artık napalım harç borç onuda bulucaz
Ben yatıyorum canlarrrr Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin İNŞALLAH iyi gecelerrr
Ben ilk tup macerama medical parkta latif kupeliyle baslicaktim ama beni direk ameliyat etmek istedi bende korktum bidah gitmedimbana cok yakin orasi
Nicin ameliyattmek istedi canimBen ilk tup macerama medical parkta latif kupeliyle baslicaktim ama beni direk ameliyat etmek istedi bende korktum bidah gitmedimbana cok yakin orasi
kullan tatlim kullan ne. VArsa eskileeriin otlarinda var.bence ise yaricak
senin kocan yatsin kalksin da kayinbabasina dua etsin.bende kayinbabamaa dua ediyorum o da biziim tup paramizi odedi.
Nicin ameliyattmek istedi canim
Canim zaten benim esim damat degil gelin gibi masallah ama allah var hakkini yiyemem ne beni ne ailemi uzer babama gelince benim babam duramaz cok sukur madi durumu iyi hani bagzi anneler babalar vardirya sagdece cocuklari icin yasar iste benim babamda oyle ne yapicam desem illa o yapicak paran varsa biriktir der dusun yazliga gitti gideken doktor muayne parasini bile eve biraktim alin diyor rabbim anne ve babalarimizi basimizdan eksik etmesin
Turkuazım aldım halıyı internetten bak fotosunu koyayım avizeside yandaki
oyyy güle güle kullansın kirletsin bol bol vişne suyu döksün
Âmin canım canı sağolsun döksün de döksün göreyim o günleri yeter
aysegulum nunlar sahane harika super cooookkk guzelll naail canim iatedi kizdogurmak:)kaca. Aldin cnm?gule. Gule. Kullannin canim halinin ustune. Bezini degistir insallah.Turkuazım aldım halıyı internetten bak fotosunu koyayım avizeside yandaki
Aaaaaa canim peki sen simdi kistlerinle hamile kalddincanım benim çikolata kistim var ozamanlar 1.buçuk cm di önce sorun olmaz dedi tam tedaviye başlamak için gittiğimde yok alalım bebek olmaz böyle dedi bende kist alındıktan sonra nasıl olucak dedim işte kisti alıcam patalojiye göndericem tedaviyede 6 ay sonra başlarız ama o sırada kist tekrarlayabilir dedi bende güvensizlik uyandırdı o yüzden daha gitmedim ama tüp bebekte başarılı biryer
aysegulum nunlar sahane harika super cooookkk guzelll naail canim iatedi kizdogurmak:)kaca. Aldin cnm?gule. Gule. Kullannin canim halinin ustune. Bezini degistir insallah.
Aaaaaa canim peki sen simdi kistlerinle hamile kalddin
aysegulum nunlar sahane harika super cooookkk guzelll naail canim iatedi kizdogurmak:)kaca. Aldin cnm?gule. Gule. Kullannin canim halinin ustune. Bezini degistir insallah.
Aaaaaa canim peki sen simdi kistlerinle hamile kalddin
iyi geceler ben aranıza yeni katıldım. bilginize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?