Tüp Bebek Günlüğümüz !

İç mehtabım şifa olsun kuzum o zaman iyi gelir inşallah canım benim Rabbim emeklerini boşa çevirmesin kuzum

kullan tatlim kullan ne. VArsa eskileeriin otlarinda var.bence ise yaricak

senin kocan yatsin kalksin da kayinbabasina dua etsin.bende kayinbabamaa dua ediyorum o da biziim tup paramizi odedi.

Ben ilk tup macerama medical parkta latif kupeliyle baslicaktim ama beni direk ameliyat etmek istedi bende korktum bidah gitmedim bana cok yakin orasi

Ben ilk tup macerama medical parkta latif kupeliyle baslicaktim ama beni direk ameliyat etmek istedi bende korktum bidah gitmedim bana cok yakin orasi

Canım bende orayı çok istemiyorum ölen bebeğimi orda almışlardı sevmiyorum orayı ama mantıklıda geliyo bakalım neresi hayırlıya orası olsun canım

kullan tatlim kullan ne. VArsa eskileeriin otlarinda var.bence ise yaricak

senin kocan yatsin kalksin da kayinbabasina dua etsin.bende kayinbabamaa dua ediyorum o da biziim tup paramizi odedi.

Canim zaten benim esim damat degil gelin gibi masallah ama allah var hakkini yiyemem ne beni ne ailemi uzer babama gelince benim babam duramaz cok sukur madi durumu iyi hani bagzi anneler babalar vardirya sagdece cocuklari icin yasar iste benim babamda oyle ne yapicam desem illa o yapicak paran varsa biriktir der dusun yazliga gitti gideken doktor muayne parasini bile eve biraktim alin diyor rabbim anne ve babalarimizi basimizdan eksik etmesin

Nicin ameliyattmek istedi canim

canım benim çikolata kistim var ozamanlar 1.buçuk cm di önce sorun olmaz dedi tam tedaviye başlamak için gittiğimde yok alalım bebek olmaz böyle dedi bende kist alındıktan sonra nasıl olucak dedim işte kisti alıcam patalojiye göndericem tedaviyede 6 ay sonra başlarız ama o sırada kist tekrarlayabilir dedi bende güvensizlik uyandırdı o yüzden daha gitmedim ama tüp bebekte başarılı biryer

Ne guzel canim saolsunlar allah razi olsun maasallahhh

Turkuazım aldım halıyı internetten bak fotosunu koyayım avizeside yandaki
aysegulum nunlar sahane harika super cooookkk guzelll naail canim iatedi kizdogurmak:)kaca. Aldin cnm?gule. Gule. Kullannin canim halinin ustune. Bezini degistir insallah.

Aaaaaa canim peki sen simdi kistlerinle hamile kalddin

aysegulum nunlar sahane harika super cooookkk guzelll naail canim iatedi kizdogurmak:)kaca. Aldin cnm?gule. Gule. Kullannin canim halinin ustune. Bezini degistir insallah.

Aaaaaa canim peki sen simdi kistlerinle hamile kalddin

Âmin canım daha güzeli daha iyisi sana olsun canım tatlım avize 185 tl philps in halı 190 tl Asya halıdan aldım sen bide perdelerini gör çok güzel oldu pembe tül fuşya perde yarın odası gelicek canı koyucam fotolarını tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…