inşallah canım Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın...
öncekilerinde tek embriyo transferi yapılmıştı yaştan dolayı. bu sefer çift konuldu ama kaliteleri pek iyi değilmiş bu yüzden çok umutlanmak istemiyorum ama üzülmekte istemiyorum yaaaa ...
Günaydın arkadaslar surekli takip ediyorum yazilarinizi ve sonunda bende katıldım. Allah hepimizin gonldunekini nasip etsin inş.
Benimde bugün transferimin 6.gunu fena halde grip oldum bu sicakta, böyle olup hamile kalan bir arkadasimiz vardi burada okumustum, bu yüzden hala umutluyum. Bi taraftanda Cok korkuyorum bu 3. Deneme yine husranla sonuclanmaz umarım
amin canım sanada günaydınGunaydin guzel hatunlar gununuz nese icinde gecsin..
kuzum cok yoruyosun bu arlar kendini bide üstüne sıkıntı stres yapıyosun etkileniyo yavrucak rahat olmaya çalış lütfen yaaGünaydın kızlar dün gece çok kasıklarım ağrıdı kuzum çünkü hep aşağıda tepikledi durdu doğurucam sandım ya
Günaydın arkadaslar surekli takip ediyorum yazilarinizi ve sonunda bende katıldım. Allah hepimizin gonldunekini nasip etsin inş.
Benimde bugün transferimin 6.gunu fena halde grip oldum bu sicakta, böyle olup hamile kalan bir arkadasimiz vardi burada okumustum, bu yüzden hala umutluyum. Bi taraftanda Cok korkuyorum bu 3. Deneme yine husranla sonuclanmaz umarım
Günaydın şekerler
amin canım sanada günaydın
kuzum cok yoruyosun bu arlar kendini bide üstüne sıkıntı stres yapıyosun etkileniyo yavrucak rahat olmaya çalış lütfen yaa
günaydın canım bu son olsun inşallah..hayırlı haberlerle gel canım..
sanada günaydın
Her halde canım yavrucak ben stres yaptıkça tepiklemeye başladı işimiz zor anlaşılansen nasılsın canım kayınvalidenle
canım nasılsın yaa görüşüp şöyle muhabbet edemiyoruz uzun zamandır..
ee tabiki canım etkileniyo eliz hanım ister istemez..bişey değil bu stres sürerse dahada artarsa Allah korusun 34 ü bile beklemeyebilirsin...
dün orda yedik canım bugün evimde yicem inşalah bakalım daha tam bişey belli değil.. inşallah iyi olacak..
merhaba canım evet haklısın bu ara ne kendi topiğimde nede burda pek aktif değilim aslında kk da gziyorum ama yazmak gelmiyor içimden ha hepinizi merak ediyorum okuyorum ama ne biliyim işte hani bazı zamanlar olurya yazmak gelmez içinden işte öyle bir şey
senin kayınvalidene karşı verdiğin mücadeleyi okuyup takdir ediyorum hep böyle devam et nedir kv delerden görümceklerden çektiklerimiz yaaaaa bende hep artık yaptıklarını hiç kafama takmayacam diyorum ama olmuyor bi bakıyorum yine sinirli sinirli niye böyle yaptılar diye düşünürken buluyorum kendimi
İyi olur canım sen kararlı ol yeter yoksa olmaz araştırma yersiniz orda anne fasulyeni özledim dersin
Eşinde destek olursa olmayacak bişyey yok
kızlar gunaydınlar olsun hepınıze ben cok fazla gıremyorum bu ara aklım burda klaıyor ama :) ferıde ya benım dunden baslamak uzre suan suren kasık ağrım var sadece sol tarafımda sanırım normal :)
aynen canım arada bende gezip gezip bişey yazmadan cıkıyorum...
saol canım ilk defa bu kadar kararlı ve sakin mücadeleye basladım umarım kazzanan ben olurum..dün işten çıkınca gittim önce evime ilk defa meyva dısında sebze filan aldım içimi garip bu duygu kapladı mutlu oldum..
sonra eve ugradım yan tarafa k.v. geöçtim. görümcekler kalkıyolarmıs napıyon abla dedim iyi sen dedi bende iyiym yeni geliyorum gidiyonuzmu otursaydınız dedim sabahtan beri burdayım zaten gidelim eve çocukların ödevi var dedi kalkıp gittiler. k.v. ile pek konusmadık zaten yemeyi yiyip arkadaşa geçtim..bu günde kısmetse evimde yicem canım...
çoğu zaman bende senin gibi takmıcam diyorum ama ufacık sey beni eski olanlara götürüp dahada mutsuzluğa sürüklüyo bundan nasıl kurtulcaz bilmiyorum
kıyamam insanın kendi evine bişeyler alması ne kadar mutluluk verici dimi
eşinde yanındaysa zafer senindir ama sana bi tavsiye eşine bugün evmizde yiyelim mi diye sorma çünkü erkeklerin çoğu tercihlerini analarından yana kullanıyolar sanki ayrı eve çıkmak analarına karşı ihanetmiş gibi geliyor sen evde yiyecez yemek yaptım de bak eişinde nasıl sana uyuyo kv denide görümcekleride boş ver elbet ilk zamanlar zorlanacaklar ama sonra alışacaklar biz iyi gelin olalım dedikçe onlar cadalozluğu ele alıyolar töbe töbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?