Tüp Bebek Günlüğümüz !

herkese günaydın hayırlı sabahlar hatunlar...
nassınız iyimisiniz...

kızlar gunaydınlar olsun hepınıze ben cok fazla gıremyorum bu ara aklım burda klaıyor ama :) ferıde ya benım dunden baslamak uzre suan suren kasık ağrım var sadece sol tarafımda sanırım normal :)

kızlar bugun bırının test gunumuydu ??? Benım aklımda öğle bırsey kalmıs ... Gülden hatun bakıyorum da kulaklarımı çınlatmyorsun artık şu gülolayınada bayıldım desem

Canım benım dr banda transfer sırasnda yumurta cok kalıtelı değil fakat geblık şansı var dedı yıkıldım oyuzden umutlanmadım hatta depresyon moduna gırdım test yaptrdım teste bakmadan ewe geldım burda kızlara sordum HAMİLESIN dediler :) aslında hepsı mucıze bende çok ıyı dusunen bırı değilm :)

Günaydın arkadaslar surekli takip ediyorum yazilarinizi ve sonunda bende katıldım. Allah hepimizin gonldunekini nasip etsin inş.
Benimde bugün transferimin 6.gunu fena halde grip oldum bu sicakta, böyle olup hamile kalan bir arkadasimiz vardi burada okumustum, bu yüzden hala umutluyum. Bi taraftanda Cok korkuyorum bu 3. Deneme yine husranla sonuclanmaz umarım

Günaydın canım hayırlısı olsun son tedavin olmuştur inşallah umutlu ol zaten canım inşallah olmuştur

Gunaydin guzel hatunlar gununuz nese icinde gecsin..
amin canım sanada günaydın
Günaydın kızlar dün gece çok kasıklarım ağrıdı kuzum çünkü hep aşağıda tepikledi durdu doğurucam sandım ya
kuzum cok yoruyosun bu arlar kendini bide üstüne sıkıntı stres yapıyosun etkileniyo yavrucak rahat olmaya çalış lütfen yaa

günaydın canım bu son olsun inşallah..hayırlı haberlerle gel canım..

Günaydın şekerler

sanada günaydın

canım nasılsın yaa görüşüp şöyle muhabbet edemiyoruz uzun zamandır..

Her halde canım yavrucak ben stres yaptıkça tepiklemeye başladı işimiz zor anlaşılan sen nasılsın canım kayınvalidenle

Her halde canım yavrucak ben stres yaptıkça tepiklemeye başladı işimiz zor anlaşılan sen nasılsın canım kayınvalidenle

ee tabiki canım etkileniyo eliz hanım ister istemez..bişey değil bu stres sürerse dahada artarsa Allah korusun 34 ü bile beklemeyebilirsin...
dün orda yedik canım bugün evimde yicem inşalah bakalım daha tam bişey belli değil.. inşallah iyi olacak..

canım nasılsın yaa görüşüp şöyle muhabbet edemiyoruz uzun zamandır..

merhaba canım evet haklısın bu ara ne kendi topiğimde nede burda pek aktif değilim aslında kk da gziyorum ama yazmak gelmiyor içimden ha hepinizi merak ediyorum okuyorum ama ne biliyim işte hani bazı zamanlar olurya yazmak gelmez içinden işte öyle bir şey

senin kayınvalidene karşı verdiğin mücadeleyi okuyup takdir ediyorum hep böyle devam et nedir kv delerden görümceklerden çektiklerimiz yaaaaa bende hep artık yaptıklarını hiç kafama takmayacam diyorum ama olmuyor bi bakıyorum yine sinirli sinirli niye böyle yaptılar diye düşünürken buluyorum kendimi

İyi olur canım sen kararlı ol yeter yoksa olmaz araştırma yersiniz orda anne fasulyeni özledim dersin
Eşinde destek olursa olmayacak bişyey yok

aynen canım arada bende gezip gezip bişey yazmadan cıkıyorum...
saol canım ilk defa bu kadar kararlı ve sakin mücadeleye basladım umarım kazzanan ben olurum..dün işten çıkınca gittim önce evime ilk defa meyva dısında sebze filan aldım içimi garip bu duygu kapladı mutlu oldum..
sonra eve ugradım yan tarafa k.v. geöçtim. görümcekler kalkıyolarmıs napıyon abla dedim iyi sen dedi bende iyiym yeni geliyorum gidiyonuzmu otursaydınız dedim sabahtan beri burdayım zaten gidelim eve çocukların ödevi var dedi kalkıp gittiler. k.v. ile pek konusmadık zaten yemeyi yiyip arkadaşa geçtim..bu günde kısmetse evimde yicem canım...
çoğu zaman bende senin gibi takmıcam diyorum ama ufacık sey beni eski olanlara götürüp dahada mutsuzluğa sürüklüyo bundan nasıl kurtulcaz bilmiyorum

İyi olur canım sen kararlı ol yeter yoksa olmaz araştırma yersiniz orda anne fasulyeni özledim dersin
Eşinde destek olursa olmayacak bişyey yok

eşim konusunda muallaktyım canım arkamda olur diyemiyorum...
ben ayırcam dedikçe hiç konuşmuyodu nasıl olduysa o gün anne ne güzel işte sende yemek yapmazsın canın istedimi gelirsin diyebildi şok oldum hayatta öyle bişey diyemez annesine pısırık biraz o konuda
simdi ben işteyim onlar beraber kahvaltılarını yapacaklar eşimi doldurur yine orda yeriz diye korkuyorum acıkcası ama bakalım bekleyip görcem...
ama dedim eşime sen istersen orda ye artık ben evimde kalcam diye..o gitse bile ben gitmicem...

kızlar gunaydınlar olsun hepınıze ben cok fazla gıremyorum bu ara aklım burda klaıyor ama :) ferıde ya benım dunden baslamak uzre suan suren kasık ağrım var sadece sol tarafımda sanırım normal :)

maşallah maşallahhhh ne güzel cnaımcım, allahım inşallah sana kesey kalp atışı hepsini göstersin 7 gün sonra...benimde dünden bu yana tükenmeyen mide bulantım var inşallahh geççek..bekliyorum

çoğu gitmiş azı kalmıs allahım inşallah hayırlı haberler versin sana inşallah tutunsun bebeğin sanaa..

kıyamam insanın kendi evine bişeyler alması ne kadar mutluluk verici dimi
eşinde yanındaysa zafer senindir ama sana bi tavsiye eşine bugün evmizde yiyelim mi diye sorma çünkü erkeklerin çoğu tercihlerini analarından yana kullanıyolar sanki ayrı eve çıkmak analarına karşı ihanetmiş gibi geliyor sen evde yiyecez yemek yaptım de bak eşinde nasıl sana uyuyo kv denide görümcekleride boş ver elbet ilk zamanlar zorlanacaklar ama sonra alışacaklar biz iyi gelin olalım dedikçe onlar cadalozluğu ele alıyolar töbe töbe

valla haklısın canım iyi olalım dedikçe dahdada fena oluyolar..
evet canım dediğini farkettim bu zamana kadar bugün evimizde yiyelim dediğimde hep hayır diyodu sonra artık ben evimde yicem sen istediğini yapabilirsin dedim anneside olmayınca kuzu gibi yanımda bundan önceleri annesi olmasaydı bile onun evinde yiyoduk neymiş eger annesi evimizde yediğimizi anlarsa üzülürmüş başlarım artık onun üzülmesine heee...
ama maymun gözünü açtı şekerim..evime hazırlıcam canım evdeyim yemek hazır bekliyorum bu kadar basit annesinede ben söylemem isterse kendi söylesin hoşo sadece söylemez kolundan tutar annesini zorla evimize yemeğe getirir oda ayrı bi konu..bakalım canım sabırsızlıkla artık evimde olmayı diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…